[דיון]Sa-Mp 0.3 מה דעתכם?מה הייתם מוסיפים,מורידים?
Sa-Mp 0.3 מה דעתכם?מה הייתם מוסיפים,מורידים?
שלום לכולם,
בעקבות הבדיקות שנעשו בימים האחרונים על הגרסה החדשה 0.3,כנראה שהשחרור של הגרסה החדשה קרוב מתמיד,מה הייתם מוסיפים לגרסה החדשה? מה הייתם מורידים ? מה הציפיות שלכם לקראת הגרסה החדשה?
אני למשל הייתי מעוניין לאפשרות שתוכל להוסיף שירים,אובייקטים וסקינים לשרת כמו בCS,הייתי מוסיף גם הגנה כללית החוסמת שימוש בציטים או בתוכנת הקרסה... אני מקווה שיגיע היום שהם יזכרו שיש להם בעיה ענקית של שימוש בציטים במשחק.
בנוסף למה שאמרת, מאור - אני הייתי מוסיף את ה-Downloader לקבצי שרת.
כמו שיש ב- CS, כשאתה נכנס לשרת, שזה מוריד את הקבצים אוטומטית -
אם זה מפות או סקינים כלשהם - למכונית או לשחקן עצמו, שגם שאר שחקני השרת יוכלו לראות את אותו הסקין.
הייתי מציע עורך טקסט משודרג - שניתן לשלוח את הטקסט בצבע מסויים, מודגש, נטוי, או להוסיף אפילו תמונה קטנטנה בצ'אט - וסמיילים
שגם שיש כמות ענקית של ילדים בשרת לא יהיה לאגים , הייתי חוסם את הצ'יטים שלא יהיה אפשר
לשים צ'יטים בכלל , שיהיה סמלים של מכוניות כמו במציאות.
אממ לשפר את האיכות של המשחק ואממ זהו אני חושב.
שגם שיש כמות ענקית של ילדים בשרת לא יהיה לאגים , הייתי חוסם את הצ'יטים שלא יהיה אפשר
לשים צ'יטים בכלל , שיהיה סמלים של מכוניות כמו במציאות.
אממ לשפר את האיכות של המשחק ואממ זהו אני חושב.
נדמה לי שהלאגים יתוקנו בגרסה החדשה... הייתי בשרת הTEST של הגרסה החדשה היו בה 450 שחקנים עם Ping 100+ ולא היה לאגים.
שנוכל ללחוץ על כפתור במשחק
ואז נוכל לדבר אחד אם השני
יש כאלו שלא יודעים מה זה וונט , ולא יודעים איך להוריד .
אז שיהיה פשוט וקל נכנסים למשחק לוחצים על כפתור
ומדברים בתוך המשחק , יעזור !!
נערך לאחרונה על ידי N]ight[M]an], 17.08 בשעה 11:25.
מאור צודק (רק בקטע של השחקנים - אני חושב שהגענו ל 419), בעיות הלאגים תוקנו לחלוטין.
נדב - ההצעה שלך מצויינת, והאמת ש... כבר יש עם זה משהו
אממ... יש לי כמה רעיונות אבל יש סיכוי שצוות SAMP כבר עשו אותם.
מה שאני הייתי רוצה זה לערוך את ה STATS שרשום בתפריט אסקייפ (או שזה BRIEF?).
בכל מקרה אפשר לערוך שם את השרירים ואת שאר הדברים שהכרנו מהסינגל, לבחור אם הדמות תהיה רעבה, שמנה, ועוד.
ב MTA יש את זה, ושם - דרך זה אפשר לערוך את ה Weapon Skill אז אם SAMP הוסיפו Weapon Skill אולי הם הוסיפו גם את מה שאני מדבר עליו.
יש פקודה כזאת של מתכנתים שעושה שאפשר להשתמש בכמות בלתי מוגבלת של אובייקטים בלי טיפת לאגים....
1.היתי רוצה שהסאמפ יחסום את הכניסה עם צ'יטים אבל משהו יותר חדיש...
למשל שחקן מוריד צ'יטים (חס וחתולה)ואז הוא נכנס לשרת הכול טוב ויפה-ברגע שהוא נכנס והסאמפ קולט אצלו צ'יטים מופעלים הוא מקבל באן אוטומטית מהסאמפ עצמו ואין לו אפשרות בכלל להכנס לשום סרבר בעולם של סאמפ,ואולי אפילו שלא יצליח להכנס לאיקון של סאמפ.
2.שיבטלו את שיטת ה2-2 ואת הבאגים למינהם.
3.שיעשו שכול פעם שמישהו ינסה לעשות דרייב בי זה לא ירה לו.
זאת אומרת מישהו שמנסה לעשות דרייב בי פשוט הנשק לא ירה.