שלום רב,
לפני כחודש, המועדון המתקדם של ויגיימס עבר מהפך () וכפי שהבטחתי לקהילה - בנוסף לכל המטרות של המועדון, מטרה מרכזית וחשובה מאוד - היא הבחינות, ואנחנו ננסה להמשיך במגמתיות הזו.
על המועדון אין יותר מידי מה לפרט, אבל נקודה חשובה שדורשת ציון - היא הרמה. בשבועיים-שלוש האחרונים, אני ושרון הצלחנו ליצור (אף על פי תגובות של שחקנים כאלו ואחרים) רמה די גבוהה של שחקנים והגאטרים בפרט. במידה ואני ושרון לא נראה שחקן מתאים, לא נתבייש שלא להכניס אף אחד למועדון. אנחנו רוצים עקביות ורמה, ולא נהרוס אותה.
הבחינות הקרובות ייערכו ל-20 שחקנים בלבד שייבחרו על-ידי וע"י שרון כמובן. השחקנים שנקבע, יחולקו ל-4 קבוצות שייבחרו בסדר אקראי, ללא כל קשר ליכולת משחק וינסו להוכיח עצמם ע"מ לקבל כרטיס כניסה למועדון.
קבוצת שחקני האדוונס תפתח את המשחק בצד הסיטי, כאשר מולה תתייצב קבוצת הנבחנים שיתחילו כאמור, בצד הטרור. כל משחק יתקיים בסגנון mr10, כאשר בשרת ינכחו שרון, גל וככל הנראה - דור "
appears".
שימו לב. השתקפות הראייה שלנו לגבי שחקן, לא נגמרת בכמות ההריגות שלו, אלא בשליטה האישית במשחק, צורת ההתמצאות שלו ברחבי המפה, כיצד הוא שומר את החלק שלו וכדו'. ישנם מס' פרמטרים לפיהם נכניס שחקנים למועדון.
ברור שלא כל השחקנים הנבחנים יקבלו גישה למועדון, אבל תתנו את הכי טוב שלכם.
אני חייב לציין שישנם לא מעט שחקנים, שלאחר הבחינות, דואגים ליידע אותי ברמת המשחק שלהם בבחינות.
בבקשה, תחסכו את זה ממני. אם לא קיבלתם גישה, סימן שלא הייתם מספיק טובים ו\או לא משכתם את תשומת ליבנו במהלך המשחק.
בנוסף לכך, לשרת האדוונס יוכנס שרת HLTV שלנו, שדרכו יוכלו הצופים בבית לצפות בבחינות.
חובה לציין, שהתנהגות לא נהותה מצד הנבחנים - תגרור הרחקה מפעילויות עתידיות שלנו.
במידה וקיבלת גישה למועדון האדוונס, וע"מ לדאוג שהרמה והסדר יישארו, מס' הנחיות לשחקנים החדשים:
- חובה להיות אקטיב כמה שיותר ולהראות השתתפות במשחקי הגאטרים.
- לשמור על הסדר וההתנהגות במועדון.
- שחקן שלא יידאג לעקוב אחר חוקים אלו - ינופה.
בנוסף, שווה להציץ בנושא .
ע"מ להירשם לבחינות, עליכם לשלוח מייל מסודר ל-Adv@vgames.co.il עם הפרטים הבאים:
- שם פרטי ומשפחה
- כינוי
על הנבחנים יהיה להראות נוכחות בערוץ Vgames.exams#, ביום רביעי, ה-26.8. הבחינות יחלו בשעה 15:00, ויש להראות נוכחות החל מהשעה 14:30. פרטים יחולקו לנבחנים בלבד בהודעה פרטית. אין לשלוח הודעות מציקות, גם ככה מוטל עלינו לחץ גדול.
אני ממש מבקש, שחקנים אשר לא ייבחנו לאשר מקבוצות הנבחנים -
לא להיכנס לערוץ!
שיהיה המון בהצלחה,
בן ושרון.