שלום לכל ערוץ GTA,
בימים האחרונים נכנס כל צוות ניהול ה-Role Play בערוץ GTA לדד ליין על מנת שנוכל לקיים כל מה שהבטחנו במהירות האפשרית.
אנו שמחים להכריז על פתיחת שרת ה-Role Play הקהילתי ביום שני, 24.8.09 ובשעה 20:30 עם מוד משופר, ללא באגים וחווית RP אמיתית שתוכל, כך אנו מקווים, לפצות את הקהילה הישראלית על האכזבות שספגה מכל השרתים הישראלים שמתיימרים להיות שרתי RP. מטרתנו היא ליצור שרת רול פליי איכותי, כזה שרמתו לא תבייש שרתים כלל עולמיים וחווית המשחק שבו תוכל להשתוות לשרתים המובילים.
השקענו ועמלנו על שיפור וקידום המוד הקהילתי, יחד עם תיקון הבאגים בשרת המשחק ואנו מקווים ששרת המשחק שלנו יישאר באוויר לא לחודשים הקרובים, כי אם לשנים הבאות.
אנו מעוניינים כפי שנאמר בשרת איכותי ולא נהסס להשעות ולהעניש שחקנים אשר רמתם לא תהיה מספיק גבוהה.
מדובר ביום חשוב מאוד לקהילת הרול פליי הישראלית ואנו מקווים שכאן, ביום הזה ממש נראה את הקהילה מפתחת והופכת מקבוצת שחקנים חובבת, לקהילה מהמובילות בקהילות המשחקים בארץ.
שחקני הערוץ מוזמנים לשיחת קהילה והכרזה רשמית שתיערך בשרת הוונטרילו הקהילתי בשעה 19:30, שעה אחת לפני פתיחת השרת הרשמית.
כתובת שרת הוונטרילו: 80.179.153.12:10976
כתובת שרת המשחק: 213.8.254.145:7777
קהילת GTA - כל האפשרי נעשה, והבלתי אפשרי ייעשה.
מצפים לראות את כולם,
צוות VGames
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
קהילת GTA - כל האפשרי נעשה , והבלתי אפשרי ייעשה.!
אני מקווה שזה יביא שחקנים מכל ארץ(ולא רק מVGames)ברמה גבוה ואולי סוף סוף נוכל להקיים את השרת אם רמת הארפי הגבוה ביותר בארץ...(נקווה יום אחד להגיע להשג בעולם XD).
נשמע טוב מאוד...אני אישית ינסה.
אבל יש לי בעיה ואני מקווה שזה נמחק....
אני אישית התאכזבתי מהקטע שזה כפר-אין הרבה לאן לנסוע,אין הרבה ללכת.
יכול להיות שאחרים אוהבים,אני אישית לא אוהב.
בהצלחה בשרת החדש!
בהצלחה!
אני מחכה בקוצא רוח,שמעתי וקראתי שיהיה מוד טוב וחידושים.
מקווה שחיכיתי למשהו ש!!ה.
ואם זאת תיהיה הצלחה משגשגת אולי נצליח להתפרסם כשרת ת!תח.
מחכה...
בברכה אביחי! שם:אביחי. שם בשרת:Big_Ben[A]Zsx. מייל:Avihy1230@walla.com. פייסבוק:Avichai Ben David.