אחרי שנים רבות של שימוש ב- Win XP וכמה חודשים טובים בויסטה, אני חייב להודות, שאחרי שהורדתי את Windows 7 RC ( Release Candidate אני חייב להגיד, פשוט וואו! מערכת הפעלה מדהימה ביופייה, כמו הויסטה, אבל, הרבה יותר מהירה, אפילו יותר מ-XP שכולנו מכירים.
בניגוד לויסטה, ווינדוס 7 מלאה בשיפורים, גם ויזואליים, גם שכלולי אבטחה והמהירות, המהירות של מערכת ההפעלה הזאת הופכת אותו, כנראה, למערכת ההפעלה הטובה ביותר שראינו עד כה ממיקרוסופט, שוב, אני הורדתי את גרסאת RC, אשר שוחררה ע"י מיקרוסופט לתקופה של שנה, ואחרי שנה היא תפסיק לפעול. אני אישית, בתום השנה הזאת ארכוש ב-100% את המערכת הפעלה הזאת, כי היא פשוט שווה את זה.
מערכת ההפעלה מתאימה לא רק למחשבים חזקים, בניגוד לויסטה, וכל מחשב עם 1GB RAM ומעבד פנטיום 4 אפילו הייתי אומר, יכול להריץ את גרסאת הבסיס של מערכת ההפעלה המעולה הזאת.
אבל, מה איתנו הגיימרים? איך הביצועים של המערכת במשחקים? אז כשהייתי משחק גם עם Win XP , וגם עם ויסטה, החזקתי 250FPS, אבל עם ירידות FPS קלות, אבל ברגע מכריע ירידות הFPS האלה עולות ביוקר.
עכשיו, אני כבר יותר משבוע עם Win 7 , עדיין יש ירידות FPS, אבל הן פחתו משמעותית, מה שמראה על שיפור משמעותי בבסיס של מערכת ההפעלה.
מכאן ניתן להבין ש-Win 7 היא מערכת מעולה לכולם, גם למחשבים חלשים יחסית שצריכים רענון של ממשק, וגם למחשבים חזקים שרוצים להוציא את המיטב מהמחשב שלהם ויזואלית, בדמות מערכת הפעלה יפהפיה הודות לWindows Aero , הפונקציה של שקיפות החלונות, בדומה לויסטה (תמונות בהמשך) וגם להנות מהקלילות והמהירות של מערכת הפעלה שאין דומה לה.
אני ממליץ לכל אחד שיכול לעמוד בדרישות של ווינדוס 7 לעבור אליה במהירות, מערכת הפעלה נהדרת!
יש כאלו שרגילים ל Win XP - ולהם יהיה מעט קשה לעבור מיד לWin 7, אבל אתם תתרגלו אחרי שבוע! בנוגע לאלו שיעברו מויסטה, לכם לא תהיה בעיה כלל.
דבר מגניב נוסף במערכת ההפעלה הזו - שורת המשימות. פשוט תענוג.
במקום שורת משימות מגושמת שאנחנו צריכים לקרוא את האותיות הקטנות כדי להבין לאיזו אפליקציה אנחנו נכנסים-

בווינדוס 7 מיקרוסופט הבריקו! על שורת המשימות ממוקמים איקונים לכל דבר, החל מתיקיות ועד לתוכנות ה Xfire ו Steam שלכם! אבל, במקום שכל חלון יקבל מקום בשורת המשימות, לכל תוכנה יש איקון אחד שעליו אנחנו לוחצים ואז נפתחת לנו מעטפת של כל החלונות שמקושרים לתוכנה.

אני חייב להגיד שהסיקור הקצר הזה בא מהתלהבות למערכת הפעלה שהיא גם מדהימה ביופייה, אך גם קלילה ומהירה, ונותנת אחלה של שירות לגיימרים.
** בעיות PB ( פאנק באסטר) **
לכל אלה מכם שחוששים להתקדם לווינדוס 7 בגלל בעיות PB, וקיקים משרתי קוד4, הנה הפתרון.
תעשו קיצור דרך של המשחק לשולחן עבודה (אם יש אין צורך), לחצו קליק ימני ואז Properties (מאפיינים), ואז בלשונית compatibility (תאימות) תסמנו למטה ב- √ את Run this program as administrator או בעברית הפעל תכנית זו כמנהל מערכת.

וככה לא תקבלו קיק מ-PB
אני כאן סיימתי, מקווה שנהנתם לקרוא , ויותר מזה מקווה שתעברו לווינדוס 7 כמוני ותהנו מכל רגע.
כמה תמונות לסיום:
הורדה של גרסאת ה-RC תוכלו למצוא באתר הבית של מיקרוסופט
אם אתם רוצים לשאול משהו לגבי מערכת ההפעלה, עזרה או סתם לקבל חוות דעת, מספר דרכים ליצירת קשר
Xfire - sexman93
מירק - אתם רושמים בכל חלון, זה לא משנה,

, ואז זה יפתח לכם חלון שיחה איתי, או שתכנסו לערוץ של ויגימס במירק, VGames.cod4 @ Quakenet
Steam - wili_goralnik
הודעה פרטית כאן (:
או בוונטרילו הקהילתי שלנו, 80.179.153.17 פורט 10022, קוראים לי בוונט jojozOr
תודה רבה שקראתם את הסיקור, עד כאן
jojozOr OUT ~