תוצאות הבחינות של Vgames.adv - Page 5 - משחקים Vgames - קהילות

הקודם הבא  

חדשות ועידכונים מעולם ה-CS בארץ ובעולם!

למרות השמועות: zet נישאר ב SK-Gaming! לחץ כאן

Global Challenge Chengdu התפרסמו חלק מהפרטים! לחץ כאן

Arbalet Cup Europe! הפרסים: בכסף מזומן במקום! לחץ כאן

ראיון עם "SpawN" מתורגם לעברית! לחץ כאן 

כאן תוכלו למצוא את כל הנתונים של השחקנים והקבוצות מכל הטורנירים בעולם! לחץ כאן

אשכול פרויקט היכרות עם קלאנים, בקשות רק פה 

נושא: תוצאות הבחינות של Vgames.adv
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
Tal Barami
מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#121   פורסם: 26.08, 20:48

EuforiA
ציטוט:
צפה בהודעה
חבר'ה, כל הכבוד לאלו שעלו.

היו מס' שחקנים שבאמת שיחקו יפה וחכם והעלינו אותם, ומצד שני היו גם כאלה ששיחקו בסדר והחלטנו לא להכניס אותם, לכן זה לכאן או לכאן.

אני אישית (ואני מניח שגם שרון) לא מכירים את NiVOS או קרוב משפחה שלו כזה או אחר, והעלינו אותו מכיוון שהוא הראה רמה מסוימת שהתאימה לנו.

לגבי שרון - הוא עושה עבודה מעולה, תאמינו לי. אין בערוץ פרוטקציות, הוא פשוט יודע לעמוד על שלו ואת זה אתם כנראה לא כ"כ מקבלים.

שיהיה לכם שבוע מעולה,
בן.
אח של NIVOS שיחק זה פשוט ותראו אותו איך הוא משחק בגאתרים ותעיפו אותו על השנייה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JENOVA

כתב קהילת CS

#122   פורסם: 26.08, 21:10

לא תפסו את fontex ? o.O

Consider Yourself Warned
mIRC: jenova
ולמה אתם חושבים שני אתייאש?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של spriteway

נינג'ה בלגי

#123   פורסם: 26.08, 21:32

אולי תפסו אבל כל אחד יכול לחפר, אחלה שחקן ואחלה בן אדם אוהב אותך ראמ'ור

נערך לאחרונה על ידי spriteway, 26.08 בשעה 21:34.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#124   פורסם: 26.08, 21:36

קיצר תנעלו תנושא . הוא שחקן מתאים בגלל זה הוא עבר. מגיע לו זהו.. למי שיש בעיה שבנתיים ימשיך לשחק ב vGames.gathers2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של amarzz

מודל לחיקוי

#125   פורסם: 26.08, 21:59

WTF?
GL

בברכה,
דוד'amarzz'עמר .

david_amar89@walla.com
http://www.sk-gaming.com/member/amarzz

amarzz aka vanss

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של inderk-

משתמש עצבני

#126   פורסם: 26.08, 22:01

בחיים הקהילה לא היתה במצב של היום :[ חבל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SnipehZ

מנהל מועדון מקצועי

#127   פורסם: 26.08, 22:10

ברירת מחדל לשרון ולבן בעיקר...!!

אני לא מבין מה אתה משתפך או מתנצל, אתם לא אמורים להגיב בכלל לתגובות מהסוג הזה של פרוטקציות וכו'....
אנחנו כולנו יודעים שאינכם מכירים את השחקנים האלה כמו שאני לא הכרתי אותם, אתה לא צריך להסביר את עצמך כי תמיד יהיו את החבר'ה עם "צרות העין" הכל כך מאפיינת את הקהילה הזאת, בתור מנהלים עשיתם את עבודתכם על הצד הטוב ביותר ואין צורך להשתפך ולהסביר כל תגובה שנייה, הם אינם מבינים שאתם סוג של שליחים - "מתנדבים" אתה יכול לקרוא לזה שמנצלים את הזמן הפנוי שלהם לעזרה לקהילה ולניהול ולהיות חלק ממערכת שמאגדת פה את השחקנים, תגובות מהסוג הזה לא צריכות אפילו להקלט בעין.

בתור אחד שניהל את מועדון הפרו אני אומר לך באופן חלק אומנם הקשבתי למה שנעשה סביבי על מנת לא ליצור אדישות ועוורון לצרכים של המועדון ושל המשחקים בו, אבל יחד עם זאת לא התביישתי לסנן שחקנים מהפרו עם הבקשות ההזויות לפי ההרגשות והצרכים האישיים שלהם למשל להעיף מישהו מסויים שכן הראה יכולת במועדון או קלאן שכן הראה יכולת בקהילה אבל לא טוב להם להיות יחד איתם, שרון ובן אתם אלה שמנהלים את העסק שנקרא מועדון האדוו תמשיכו לעשות את זה בצורה טובה תוך התחשבות.
בהצלחה למתקבלים וסופ"ש טוב לכולם.!!

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#128   פורסם: 26.08, 22:13

pub2k ...

all the noobs in one place - Vgames.Adv

הכאב הוא זמני, הגאווה היא ניצחית

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של vilqnE

משתמש רציני

#129   פורסם: 26.08, 22:16

zexer
ציטוט:
צפה בהודעה
eze magil niya po kvar
+1
vgAmes.ParUz

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של QuaRtS

משתמש עצבני

#130   פורסם: 26.08, 22:41

ברירת מחדל aammm...

SnipehZ
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מבין מה אתה משתפך או מתנצל, אתם לא אמורים להגיב בכלל לתגובות מהסוג הזה של פרוטקציות וכו'....
אנחנו כולנו יודעים שאינכם מכירים את השחקנים האלה כמו שאני לא הכרתי אותם, אתה לא צריך להסביר את עצמך כי תמיד יהיו את החבר'ה עם "צרות העין" הכל כך מאפיינת את הקהילה הזאת, בתור מנהלים עשיתם את עבודתכם על הצד הטוב ביותר ואין צורך להשתפך ולהסביר כל תגובה שנייה, הם אינם מבינים שאתם סוג של שליחים - "מתנדבים" אתה יכול לקרוא לזה שמנצלים את הזמן הפנוי שלהם לעזרה לקהילה ולניהול ולהיות חלק ממערכת שמאגדת פה את השחקנים, תגובות מהסוג הזה לא צריכות אפילו להקלט בעין.

בתור אחד שניהל את מועדון הפרו אני אומר לך באופן חלק אומנם הקשבתי למה שנעשה סביבי על מנת לא ליצור אדישות ועוורון לצרכים של המועדון ושל המשחקים בו, אבל יחד עם זאת לא התביישתי לסנן שחקנים מהפרו עם הבקשות ההזויות לפי ההרגשות והצרכים האישיים שלהם למשל להעיף מישהו מסויים שכן הראה יכולת במועדון או קלאן שכן הראה יכולת בקהילה אבל לא טוב להם להיות יחד איתם, שרון ובן אתם אלה שמנהלים את העסק שנקרא מועדון האדוו תמשיכו לעשות את זה בצורה טובה תוך התחשבות.
בהצלחה למתקבלים וסופ"ש טוב לכולם.!!
+1

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#131   פורסם: 26.08, 23:49

חחחחחחחחחחחחחחח LOLZ
בסוף יכניסו את da-killer ל Adv

אבל עזבו הנבחנים היו מאוד מאוד מאוד גרועים אז כניראה שלאלה שהם משחקים איזה
שנתיים ויש להם קצת סקילס הצליחו לתת כמה פראגים

Nicks :Quest1oNN- Sivan- Goop- yeA' yA' Apply
Timeplay Too Much

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של baraiN93

מודל לחיקוי

#132   פורסם: אתמול, 00:29

יפה מאוד בהצלחה לעולים

Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎
Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RonLV

משתמש רציני

#133   פורסם: אתמול, 00:40

לא משהוא

" יוני ילד פרח , נרקיס חמנייה , כשיוני מדבר האונזיים עגבנייה "

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#134   פורסם: אתמול, 01:21

כל הכבוד לעולים , בהצלחה בהמשך.
פעם הבאה אני יבחן ונראה מי יתחיל איתי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של iNract

משתמש רציני

#135   פורסם: אתמול, 01:28

kfirchuk
ציטוט:
צפה בהודעה
נדרתי וגם באתי להזכירך לפני שבועיים בדיוק...
אין לי מה להתחנף כי יש לי גישה, אתה מתבחיין כי אין לך גישה.
הורידו לך אותה אתה עצבני? תרגע לא קרה כלום, אתה באמת לא ברמה של הערוץ הזה.

קללות.. אני לא ארד לרמה של ילד בן 13 פחדן שנותן לי 3 כתובות של דירות אחרות כשאני נמצא בעיר שלו מחפש אותו בנרות... נותן לי מספר פלאפון מכובה ומספר של בית שלא עונים בו, שולח אותי למקומות שלא קרובים לדירה שלו בכלל אתה ילד קטן כולה בן 13 בן אדם אני יכול להיות אבא שלך אני באתי פעם אחת הוצאתי כסף על דלק על עיניינים רק כדאי לראות תגבריות שבדיבור שלך אבל כמו כל ילד שמדבר מאחורי מחשב..
זה הילדים של היום אתה לא מבין?!

my gaming stuff: Logitech G5, Logitech G15
steelseries QCK + Pad, G35 .
my comp:geforce 9500GT.HD 1G . AMD DoulCore x2 2.7Ghz . 4G kingstone .
sk|member

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של kfirchuk

משתמש עצבני

#136   פורסם: אתמול, 02:04

iNract
ציטוט:
צפה בהודעה
זה הילדים של היום אתה לא מבין?!
את האמת ידעתי שזה מה שיהיה אבל לקחתי הימור אמרתי עם הוא יופיע ננקנק אותו ועם לא אז מקסימום נסנן אותו כי הוא הומו..
אבל זהו למדתי לא להתרגש יותר מהילדים פה שמדברים מאחורי מסך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sant

נינג'ה בלגי

#137   פורסם: אתמול, 02:05

srna im aclan sheli pirakti otha[okeyletsaplay] 1000000 pam az eih ze she leha yesh adv ve li lo? ki ata lo makir oti ki rak be protexia efshar leikanes le moadon azvu atem omrim tiftehu clan ve tekablu gishot aya li clan shana ve ishtatafnu be kol aturnirim she au ve aiinu be ligat aalufot ba ladder im mishu zoher et aladder shel pam ve sihaknu mul kvuzot pro az eih ze she ein le kol asahkanim meaclan sheli gisha???

http://www.siz.co.il/my.php?i=zzldjhwzyg5z.jpg

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של kfirchuk

משתמש עצבני

#138   פורסם: אתמול, 02:14

Sant
ציטוט:
צפה בהודעה
srna im aclan sheli pirakti otha[okeyletsaplay] 1000000 pam az eih ze she leha yesh adv ve li lo? ki ata lo makir oti ki rak be protexia efshar leikanes le moadon azvu atem omrim tiftehu clan ve tekablu gishot aya li clan shana ve ishtatafnu be kol aturnirim she au ve aiinu be ligat aalufot ba ladder im mishu zoher et aladder shel pam ve sihaknu mul kvuzot pro az eih ze she ein le kol asahkanim meaclan sheli gisha???
בן אדם כמה שאני מסכים איתך, שרון מכיר אותי שרון אחלה גבר באמת מנהל פיצוץ אין לי שום מילה עליו כפרה עליו בן אדם זהב.
לעומת זאת בן, שלא מכיר אותי, למרות הקלאן הקודם שלי היה אמור להיות בלאן מוזמנים לפניי חודש [ freshmeat ]
וניצחנו את הקבוצה שלו לפחות 3 פעמים [Dead-walkers] מוריד לי גישה בכל פעם שאני נכנס למועדון לאחר שאני מוכיח את עצמי נגדו עם זה במיקסים או בבחינה בגאטר סתם ככה, לאחר מספר פעמים שנכנסתי למועדון אחרי הוכחות עצמיות והורדות גישה על ידי בן הגעתי למסקנה שזה לא על אתה לא מתאים למועדון האיידיוי פשוט יש לו משהו נגדי, זה הפך להיות משהו סדרתי שאין לי כבר לאן לשאוף אני מוכיח את עצמי והכל ובסוף אוכל אותה מאחורה, קבוצה אני לא רוצה, אני רוצה לשחק בגאטרים פשוט מדיי פעם שיוצא לי להיות על המחשב לא צריך להיות אקטיב ולא צריך יותר מדיי קביעות בזמן כמו שקבוצה דורשת.
עכשיו איך קורה ששרון חושב שאני מתאים ובן חושב שלא בדיוק? במקרה כזה אמורים לתת תקופת ניסיון.. אפילו את זה לא קיבלתי בן רואה אותי מוריד גישה אין לי מילים עליו פשוט בן אדם רע. נקווה לטוב, פרשתי מהמירק לבינתיים אז יהיה אפשר לתפוס אותי רק בסטים iFrozer לכל מי שיצתרך אותי
שיהיה לילה טוב לכולם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של oreldm

מצליחן

#139   פורסם: אתמול, 02:48

i think ostrik resink fontex had to leitkabel
damnnn eh ostrik ve resink lo itkablu LOL

http://www.sk-gaming.com/member/k0d

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sant

נינג'ה בלגי

#140   פורסם: אתמול, 02:49

ve atem rozim leagid li she lo aya busted ve asu bhinot?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של PIdaRaS!!!

מצליחן

#141   פורסם: אתמול, 02:59

spartan141
ציטוט:
צפה בהודעה
LOL NiVOS אחד השחקנים הכי גרועים שיש קחו שחקן מהפרוץ תחלקו אותו ל 100000 וזה הרמה שלו איזה פרוטקציות LOL
אז למה לא ניבחנתה מה פחדתה להיכשלל ליפני שאתם מידברים על שחקנים אחרים קודם קול תבואו ותנסו להיתקבלל

vallieN

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#142   פורסם: אתמול, 05:15

גם אני [interxivE] פירקתי עם arguments לא מעט קבוצות ושחקנים שנמצאים במועדוני הפרו והAdv כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה 60/70אחוז מהשחקנים שנמצאים שם.
wildream קבוצה שאנחנו מנצחים בלי הפסקה קיבלו גישה כי הם עלו לנוק אווט ואנחנו לא פשוט בושה... אני חושב שהוכחתי את עצמי מספיק במשחקים וגם אתה שרון הפצצתי בקלאן שלך r2w לא מעט פעמים בקיצור הרמה בארץ זה לא כמו פעם.. איפה humus איפה 3dv

Nicks :Quest1oNN- Sivan- Goop- yeA' yA' Apply
Timeplay Too Much

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#143   פורסם: אתמול, 05:43

LOL NIVOS!!
paruz.vGames.gam kzat protetzia#

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של xaydrr

נינג'ה בלגי

#144   פורסם: אתמול, 06:18

תכלס מגיע לפול
NiVOS מי מכיר אותו ואני אומר לכם אתם מזה טיפשים
ROM artifakt הפציץ יותר מראם והבאתם לראם ת'גישה?

awokeN: azel ima sheli za rak aba sheli mazyan aota
awokeN:
awokeN: rak lu moter

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hiGhsky

מצליחן

#145   פורסם: אתמול, 07:23

kfirchuk
ציטוט:
צפה בהודעה
את האמת ידעתי שזה מה שיהיה אבל לקחתי הימור אמרתי עם הוא יופיע ננקנק אותו ועם לא אז מקסימום נסנן אותו כי הוא הומו..
אבל זהו למדתי לא להתרגש יותר מהילדים פה שמדברים מאחורי מסך
מה אתה מאכיל ילדים פה חארטות יבן שרמוטה אני יתן לך לאכול דשא

שלחתה תחבר שלך עדי שיכול לקקל לי תביצים שיבוא ובסוף החרבנה הזה הלך לצד האחר של העיר
אין לי פלאפון ותשאל מי שאתה רוצה אני חיכיתי לך למטה ובסוף החבר שלך בא והלך לחפש יבולעי זרע

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של hiGhsky

מצליחן

#146   פורסם: אתמול, 07:24

kfirchuk
ציטוט:
צפה בהודעה
בן אדם כמה שאני מסכים איתך, שרון מכיר אותי שרון אחלה גבר באמת מנהל פיצוץ אין לי שום מילה עליו כפרה עליו בן אדם זהב.
לעומת זאת בן, שלא מכיר אותי, למרות הקלאן הקודם שלי היה אמור להיות בלאן מוזמנים לפניי חודש [ freshmeat ]
וניצחנו את הקבוצה שלו לפחות 3 פעמים [Dead-walkers] מוריד לי גישה בכל פעם שאני נכנס למועדון לאחר שאני מוכיח את עצמי נגדו עם זה במיקסים או בבחינה בגאטר סתם ככה, לאחר מספר פעמים שנכנסתי למועדון אחרי הוכחות עצמיות והורדות גישה על ידי בן הגעתי למסקנה שזה לא על אתה לא מתאים למועדון האיידיוי פשוט יש לו משהו נגדי, זה הפך להיות משהו סדרתי שאין לי כבר לאן לשאוף אני מוכיח את עצמי והכל ובסוף אוכל אותה מאחורה, קבוצה אני לא רוצה, אני רוצה לשחק בגאטרים פשוט מדיי פעם שיוצא לי להיות על המחשב לא צריך להיות אקטיב ולא צריך יותר מדיי קביעות בזמן כמו שקבוצה דורשת.
עכשיו איך קורה ששרון חושב שאני מתאים ובן חושב שלא בדיוק? במקרה כזה אמורים לתת תקופת ניסיון.. אפילו את זה לא קיבלתי בן רואה אותי מוריד גישה אין לי מילים עליו פשוט בן אדם רע. נקווה לטוב, פרשתי מהמירק לבינתיים אז יהיה אפשר לתפוס אותי רק בסטים iFrozer לכל מי שיצתרך אותי
שיהיה לילה טוב לכולם
דייי להיתחנףף דיייייי מה אתה מלקק ימגעיל אתתה שחקן ביצים מסריח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של spriteway

נינג'ה בלגי

#147   פורסם: אתמול, 07:59

חחחחחחחחחח תמיר וכפיר הרגתם אותי כבר

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#148   פורסם: אתמול, 08:17

yeA'
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אני [interxivE] פירקתי עם arguments לא מעט קבוצות ושחקנים שנמצאים במועדוני הפרו והAdv כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה 60/70אחוז מהשחקנים שנמצאים שם.
wildream קבוצה שאנחנו מנצחים בלי הפסקה קיבלו גישה כי הם עלו לנוק אווט ואנחנו לא פשוט בושה... אני חושב שהוכחתי את עצמי מספיק במשחקים וגם אתה שרון הפצצתי בקלאן שלך r2w לא מעט פעמים בקיצור הרמה בארץ זה לא כמו פעם.. איפה humus איפה 3dv
בתדירות שאתה במחשב עוד מעט אתה השחקן הכי טוב בארץ לבנתיים אני בקושי יושב במחשב אבל אני תמיד רואה מתי יש ליגות וכאלה ולא ראיתי פעם אחת את argumntes אתה מנצחים רק ב משחקי prac ויוני השחקנים שמשחקים איתך לא מזכירים לך מישהו שהייתה איתו כל היום וניתפס אחרי כמה זמן ? eko ? joezz?

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#149   פורסם: אתמול, 10:04

מזל"ט

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של OFIROhayon

משתמש צעיר

#150   פורסם: אתמול, 10:33

kfirchuk
ציטוט:
צפה בהודעה
נדרתי וגם באתי להזכירך לפני שבועיים בדיוק...
אין לי מה להתחנף כי יש לי גישה, אתה מתבחיין כי אין לך גישה.
הורידו לך אותה אתה עצבני? תרגע לא קרה כלום, אתה באמת לא ברמה של הערוץ הזה.

קללות.. אני לא ארד לרמה של ילד בן 13 פחדן שנותן לי 3 כתובות של דירות אחרות כשאני נמצא בעיר שלו מחפש אותו בנרות... נותן לי מספר פלאפון מכובה ומספר של בית שלא עונים בו, שולח אותי למקומות שלא קרובים לדירה שלו בכלל אתה ילד קטן כולה בן 13 בן אדם אני יכול להיות אבא שלך אני באתי פעם אחת הוצאתי כסף על דלק על עיניינים רק כדאי לראות תגבריות שבדיבור שלך אבל כמו כל ילד שמדבר מאחורי מחשב..
נו תראה תבן אלף נאצי הזה
אני רוצה לראות אותך בא למודיעין יבן שרמוטה אינעל סב סבתא שלך יבן אלף זונה לדוד שכה יש סרטן בלב יא חולה סראס אמרתי על סבא שלך קדיש בקבר יא יתום מגעיל יא קטוע רגליים
תבואא מה אתה משחק אותה איזה בן 40 אתה יכול להסביר לי? תבוא לא אכפת לי בן כמה אתה מצידי בן 80 תבוא עם תזמורת הגבעטרון אני יאנוס אותך אינעל הכושלאמא שלך

ואל תנוו לי באן הוא התחיל עם הקללות אל תזיינו תשכלל

וFONTEX נתפס על צ'יטים ו???
שיחק יותר טווב מכולם שם , מגייע לו

נערך לאחרונה על ידי OFIROhayon, אתמול בשעה 10:36.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא