משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
Tal Barami
|
 |
|
משתמש חדש

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #121 פורסם:
26.08, 20:48
|
|
|
EuforiA |
ציטוט: |
 |
|
|
חבר'ה, כל הכבוד לאלו שעלו.
היו מס' שחקנים שבאמת שיחקו יפה וחכם והעלינו אותם, ומצד שני היו גם כאלה ששיחקו בסדר והחלטנו לא להכניס אותם, לכן זה לכאן או לכאן.
אני אישית (ואני מניח שגם שרון) לא מכירים את NiVOS או קרוב משפחה שלו כזה או אחר, והעלינו אותו מכיוון שהוא הראה רמה מסוימת שהתאימה לנו.
לגבי שרון - הוא עושה עבודה מעולה, תאמינו לי. אין בערוץ פרוטקציות, הוא פשוט יודע לעמוד על שלו ואת זה אתם כנראה לא כ"כ מקבלים.
שיהיה לכם שבוע מעולה,
בן. |
|
|
|
|
אח של NIVOS שיחק זה פשוט ותראו אותו איך הוא משחק בגאתרים ותעיפו אותו על השנייה
|
|
|
|
|
|

כתב קהילת CS

|

|
|
|
|
| #122 פורסם:
26.08, 21:10
|
|
|
לא תפסו את fontex ? o.O
|
Consider Yourself Warned mIRC: jenova ולמה אתם חושבים שני אתייאש?!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #123 פורסם:
26.08, 21:32
|
|
|
אולי תפסו אבל כל אחד יכול לחפר, אחלה שחקן ואחלה בן אדם אוהב אותך ראמ'ור
נערך לאחרונה על ידי spriteway, 26.08 בשעה 21:34.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #124 פורסם:
26.08, 21:36
|
|
|
קיצר תנעלו תנושא . הוא שחקן מתאים בגלל זה הוא עבר. מגיע לו זהו.. למי שיש בעיה שבנתיים ימשיך לשחק ב vGames.gathers2
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #126 פורסם:
26.08, 22:01
|
|
|
בחיים הקהילה לא היתה במצב של היום :[ חבל
|
|
|
|
|
|

מנהל מועדון מקצועי

|

|
|
|
|
| #127 פורסם:
26.08, 22:10
|
|
לשרון ולבן בעיקר...!!
אני לא מבין מה אתה משתפך או מתנצל, אתם לא אמורים להגיב בכלל לתגובות מהסוג הזה של פרוטקציות וכו'....
אנחנו כולנו יודעים שאינכם מכירים את השחקנים האלה כמו שאני לא הכרתי אותם, אתה לא צריך להסביר את עצמך כי תמיד יהיו את החבר'ה עם "צרות העין" הכל כך מאפיינת את הקהילה הזאת, בתור מנהלים עשיתם את עבודתכם על הצד הטוב ביותר ואין צורך להשתפך ולהסביר כל תגובה שנייה, הם אינם מבינים שאתם סוג של שליחים - "מתנדבים" אתה יכול לקרוא לזה שמנצלים את הזמן הפנוי שלהם לעזרה לקהילה ולניהול ולהיות חלק ממערכת שמאגדת פה את השחקנים, תגובות מהסוג הזה לא צריכות אפילו להקלט בעין.
בתור אחד שניהל את מועדון הפרו אני אומר לך באופן חלק אומנם הקשבתי למה שנעשה סביבי על מנת לא ליצור אדישות ועוורון לצרכים של המועדון ושל המשחקים בו, אבל יחד עם זאת לא התביישתי לסנן שחקנים מהפרו עם הבקשות ההזויות לפי ההרגשות והצרכים האישיים שלהם למשל להעיף מישהו מסויים שכן הראה יכולת במועדון או קלאן שכן הראה יכולת בקהילה אבל לא טוב להם להיות יחד איתם, שרון ובן אתם אלה שמנהלים את העסק שנקרא מועדון האדוו תמשיכו לעשות את זה בצורה טובה תוך התחשבות.
בהצלחה למתקבלים וסופ"ש טוב לכולם.!!
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #128 פורסם:
26.08, 22:13
|
|
|
pub2k ...
all the noobs in one place - Vgames.Adv
|
הכאב הוא זמני, הגאווה היא ניצחית
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #129 פורסם:
26.08, 22:16
|
|
|
zexer |
 |
|
|
eze magil niya po kvar |
|
|
|
|
+1
vgAmes.ParUz
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #130 פורסם:
26.08, 22:41
|
|
aammm...
|
SnipehZ |
 |
|
|
אני לא מבין מה אתה משתפך או מתנצל, אתם לא אמורים להגיב בכלל לתגובות מהסוג הזה של פרוטקציות וכו'....
אנחנו כולנו יודעים שאינכם מכירים את השחקנים האלה כמו שאני לא הכרתי אותם, אתה לא צריך להסביר את עצמך כי תמיד יהיו את החבר'ה עם "צרות העין" הכל כך מאפיינת את הקהילה הזאת, בתור מנהלים עשיתם את עבודתכם על הצד הטוב ביותר ואין צורך להשתפך ולהסביר כל תגובה שנייה, הם אינם מבינים שאתם סוג של שליחים - "מתנדבים" אתה יכול לקרוא לזה שמנצלים את הזמן הפנוי שלהם לעזרה לקהילה ולניהול ולהיות חלק ממערכת שמאגדת פה את השחקנים, תגובות מהסוג הזה לא צריכות אפילו להקלט בעין.
בתור אחד שניהל את מועדון הפרו אני אומר לך באופן חלק אומנם הקשבתי למה שנעשה סביבי על מנת לא ליצור אדישות ועוורון לצרכים של המועדון ושל המשחקים בו, אבל יחד עם זאת לא התביישתי לסנן שחקנים מהפרו עם הבקשות ההזויות לפי ההרגשות והצרכים האישיים שלהם למשל להעיף מישהו מסויים שכן הראה יכולת במועדון או קלאן שכן הראה יכולת בקהילה אבל לא טוב להם להיות יחד איתם, שרון ובן אתם אלה שמנהלים את העסק שנקרא מועדון האדוו תמשיכו לעשות את זה בצורה טובה תוך התחשבות.
בהצלחה למתקבלים וסופ"ש טוב לכולם.!! |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #131 פורסם:
26.08, 23:49
|
|
|
חחחחחחחחחחחחחחח LOLZ
בסוף יכניסו את da-killer ל Adv
אבל עזבו הנבחנים היו מאוד מאוד מאוד גרועים אז כניראה שלאלה שהם משחקים איזה
שנתיים ויש להם קצת סקילס הצליחו לתת כמה פראגים
|

Nicks :Quest1oNN- Sivan- Goop- yeA' yA' Apply
Timeplay Too Much
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #132 פורסם:
אתמול, 00:29
|
|
יפה מאוד בהצלחה לעולים 
|
Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray
Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #133 פורסם:
אתמול, 00:40
|
|
|
לא משהוא
|

" יוני ילד פרח , נרקיס חמנייה , כשיוני מדבר האונזיים עגבנייה "
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #134 פורסם:
אתמול, 01:21
|
|
כל הכבוד לעולים , בהצלחה בהמשך.
פעם הבאה אני יבחן ונראה מי יתחיל איתי 

|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #135 פורסם:
אתמול, 01:28
|
|
|
kfirchuk |
 |
|
|
נדרתי וגם באתי להזכירך לפני שבועיים בדיוק...
אין לי מה להתחנף כי יש לי גישה, אתה מתבחיין כי אין לך גישה.
הורידו לך אותה אתה עצבני? תרגע לא קרה כלום, אתה באמת לא ברמה של הערוץ הזה.
קללות.. אני לא ארד לרמה של ילד בן 13 פחדן שנותן לי 3 כתובות של דירות אחרות כשאני נמצא בעיר שלו מחפש אותו בנרות... נותן לי מספר פלאפון מכובה ומספר של בית שלא עונים בו, שולח אותי למקומות שלא קרובים לדירה שלו בכלל אתה ילד קטן כולה בן 13 בן אדם אני יכול להיות אבא שלך אני באתי פעם אחת הוצאתי כסף על דלק על עיניינים רק כדאי לראות תגבריות שבדיבור שלך אבל כמו כל ילד שמדבר מאחורי מחשב.. |
|
|
|
|
זה הילדים של היום אתה לא מבין?!
|
my gaming stuff: Logitech G5, Logitech G15
steelseries QCK + Pad, G35 .
my comp:geforce 9500GT.HD 1G . AMD DoulCore x2 2.7Ghz . 4G kingstone .
sk|member
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #136 פורסם:
אתמול, 02:04
|
|
|
iNract |
 |
|
|
זה הילדים של היום אתה לא מבין?! |
|
|
|
|
את האמת ידעתי שזה מה שיהיה אבל לקחתי הימור אמרתי עם הוא יופיע ננקנק אותו ועם לא אז מקסימום נסנן אותו כי הוא הומו..
אבל זהו למדתי לא להתרגש יותר מהילדים פה שמדברים מאחורי מסך
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #137 פורסם:
אתמול, 02:05
|
|
|
srna im aclan sheli pirakti otha[okeyletsaplay] 1000000 pam az eih ze she leha yesh adv ve li lo? ki ata lo makir oti ki rak be protexia efshar leikanes le moadon azvu atem omrim tiftehu clan ve tekablu gishot aya li clan shana ve ishtatafnu be kol aturnirim she au ve aiinu be ligat aalufot ba ladder im mishu zoher et aladder shel pam ve sihaknu mul kvuzot pro az eih ze she ein le kol asahkanim meaclan sheli gisha???
|

http://www.siz.co.il/my.php?i=zzldjhwzyg5z.jpg
http://www.siz.co.il/my.php?i=zzldjhwzyg5z.jpg
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #138 פורסם:
אתמול, 02:14
|
|
|
Sant |
 |
|
|
srna im aclan sheli pirakti otha[okeyletsaplay] 1000000 pam az eih ze she leha yesh adv ve li lo? ki ata lo makir oti ki rak be protexia efshar leikanes le moadon azvu atem omrim tiftehu clan ve tekablu gishot aya li clan shana ve ishtatafnu be kol aturnirim she au ve aiinu be ligat aalufot ba ladder im mishu zoher et aladder shel pam ve sihaknu mul kvuzot pro az eih ze she ein le kol asahkanim meaclan sheli gisha??? |
|
|
|
|
בן אדם כמה שאני מסכים איתך, שרון מכיר אותי שרון אחלה גבר באמת מנהל פיצוץ אין לי שום מילה עליו כפרה עליו בן אדם זהב.
לעומת זאת בן, שלא מכיר אותי, למרות הקלאן הקודם שלי היה אמור להיות בלאן מוזמנים לפניי חודש [ freshmeat ]
וניצחנו את הקבוצה שלו לפחות 3 פעמים [Dead-walkers] מוריד לי גישה בכל פעם שאני נכנס למועדון לאחר שאני מוכיח את עצמי נגדו עם זה במיקסים או בבחינה בגאטר סתם ככה, לאחר מספר פעמים שנכנסתי למועדון אחרי הוכחות עצמיות והורדות גישה על ידי בן הגעתי למסקנה שזה לא על אתה לא מתאים למועדון האיידיוי פשוט יש לו משהו נגדי, זה הפך להיות משהו סדרתי שאין לי כבר לאן לשאוף אני מוכיח את עצמי והכל ובסוף אוכל אותה מאחורה, קבוצה אני לא רוצה, אני רוצה לשחק בגאטרים פשוט מדיי פעם שיוצא לי להיות על המחשב לא צריך להיות אקטיב ולא צריך יותר מדיי קביעות בזמן כמו שקבוצה דורשת.
עכשיו איך קורה ששרון חושב שאני מתאים ובן חושב שלא בדיוק? במקרה כזה אמורים לתת תקופת ניסיון.. אפילו את זה לא קיבלתי בן רואה אותי מוריד גישה אין לי מילים עליו פשוט בן אדם רע. נקווה לטוב, פרשתי מהמירק לבינתיים אז יהיה אפשר לתפוס אותי רק בסטים iFrozer לכל מי שיצתרך אותי
שיהיה לילה טוב לכולם
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #141 פורסם:
אתמול, 02:59
|
|
|
spartan141 |
 |
|
|
LOL NiVOS אחד השחקנים הכי גרועים שיש קחו שחקן מהפרוץ תחלקו אותו ל 100000 וזה הרמה שלו איזה פרוטקציות LOL |
|
|
|
|
אז למה לא ניבחנתה מה פחדתה להיכשלל ליפני שאתם מידברים על שחקנים אחרים קודם קול תבואו ותנסו להיתקבלל
|
vallieN
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #142 פורסם:
אתמול, 05:15
|
|
|
גם אני [interxivE] פירקתי עם arguments לא מעט קבוצות ושחקנים שנמצאים במועדוני הפרו והAdv כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה 60/70אחוז מהשחקנים שנמצאים שם.
wildream קבוצה שאנחנו מנצחים בלי הפסקה קיבלו גישה כי הם עלו לנוק אווט ואנחנו לא פשוט בושה... אני חושב שהוכחתי את עצמי מספיק במשחקים וגם אתה שרון הפצצתי בקלאן שלך r2w לא מעט פעמים בקיצור הרמה בארץ זה לא כמו פעם.. איפה humus איפה 3dv
|

Nicks :Quest1oNN- Sivan- Goop- yeA' yA' Apply
Timeplay Too Much
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #143 פורסם:
אתמול, 05:43
|
|
|
LOL NIVOS!!
paruz.vGames.gam kzat protetzia#
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #144 פורסם:
אתמול, 06:18
|
|
|
תכלס מגיע לפול
NiVOS מי מכיר אותו ואני אומר לכם אתם מזה טיפשים
ROM artifakt הפציץ יותר מראם והבאתם לראם ת'גישה?
|

awokeN: azel ima sheli za rak aba sheli mazyan aota
awokeN: 
awokeN: rak lu moter
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #145 פורסם:
אתמול, 07:23
|
|
|
kfirchuk |
 |
|
|
את האמת ידעתי שזה מה שיהיה אבל לקחתי הימור אמרתי עם הוא יופיע ננקנק אותו ועם לא אז מקסימום נסנן אותו כי הוא הומו..
אבל זהו למדתי לא להתרגש יותר מהילדים פה שמדברים מאחורי מסך |
|
|
|
|
מה אתה מאכיל ילדים פה חארטות יבן שרמוטה אני יתן לך לאכול דשא
שלחתה תחבר שלך עדי שיכול לקקל לי תביצים שיבוא ובסוף החרבנה הזה הלך לצד האחר של העיר
אין לי פלאפון ותשאל מי שאתה רוצה אני חיכיתי לך למטה ובסוף החבר שלך בא והלך לחפש יבולעי זרע
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #146 פורסם:
אתמול, 07:24
|
|
|
kfirchuk |
 |
|
|
בן אדם כמה שאני מסכים איתך, שרון מכיר אותי שרון אחלה גבר באמת מנהל פיצוץ אין לי שום מילה עליו כפרה עליו בן אדם זהב.
לעומת זאת בן, שלא מכיר אותי, למרות הקלאן הקודם שלי היה אמור להיות בלאן מוזמנים לפניי חודש [ freshmeat ]
וניצחנו את הקבוצה שלו לפחות 3 פעמים [Dead-walkers] מוריד לי גישה בכל פעם שאני נכנס למועדון לאחר שאני מוכיח את עצמי נגדו עם זה במיקסים או בבחינה בגאטר סתם ככה, לאחר מספר פעמים שנכנסתי למועדון אחרי הוכחות עצמיות והורדות גישה על ידי בן הגעתי למסקנה שזה לא על אתה לא מתאים למועדון האיידיוי פשוט יש לו משהו נגדי, זה הפך להיות משהו סדרתי שאין לי כבר לאן לשאוף אני מוכיח את עצמי והכל ובסוף אוכל אותה מאחורה, קבוצה אני לא רוצה, אני רוצה לשחק בגאטרים פשוט מדיי פעם שיוצא לי להיות על המחשב לא צריך להיות אקטיב ולא צריך יותר מדיי קביעות בזמן כמו שקבוצה דורשת.
עכשיו איך קורה ששרון חושב שאני מתאים ובן חושב שלא בדיוק? במקרה כזה אמורים לתת תקופת ניסיון.. אפילו את זה לא קיבלתי בן רואה אותי מוריד גישה אין לי מילים עליו פשוט בן אדם רע. נקווה לטוב, פרשתי מהמירק לבינתיים אז יהיה אפשר לתפוס אותי רק בסטים iFrozer לכל מי שיצתרך אותי
שיהיה לילה טוב לכולם |
|
|
|
|
דייי להיתחנףף דיייייי מה אתה מלקק ימגעיל אתתה שחקן ביצים מסריח
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #147 פורסם:
אתמול, 07:59
|
|
|
חחחחחחחחחח תמיר וכפיר הרגתם אותי כבר
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #148 פורסם:
אתמול, 08:17
|
|
|
yeA' |
 |
|
|
גם אני [interxivE] פירקתי עם arguments לא מעט קבוצות ושחקנים שנמצאים במועדוני הפרו והAdv כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה 60/70אחוז מהשחקנים שנמצאים שם.
wildream קבוצה שאנחנו מנצחים בלי הפסקה קיבלו גישה כי הם עלו לנוק אווט ואנחנו לא פשוט בושה... אני חושב שהוכחתי את עצמי מספיק במשחקים וגם אתה שרון הפצצתי בקלאן שלך r2w לא מעט פעמים בקיצור הרמה בארץ זה לא כמו פעם.. איפה humus איפה 3dv |
|
|
|
|
בתדירות שאתה במחשב עוד מעט אתה השחקן הכי טוב בארץ לבנתיים אני בקושי יושב במחשב אבל אני תמיד רואה מתי יש ליגות וכאלה ולא ראיתי פעם אחת את argumntes אתה מנצחים רק ב משחקי prac ויוני השחקנים שמשחקים איתך לא מזכירים לך מישהו שהייתה איתו כל היום וניתפס אחרי כמה זמן ? eko ? joezz?
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #149 פורסם:
אתמול, 10:04
|
|
|
מזל"ט
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #150 פורסם:
אתמול, 10:33
|
|
|
kfirchuk |
 |
|
|
נדרתי וגם באתי להזכירך לפני שבועיים בדיוק...
אין לי מה להתחנף כי יש לי גישה, אתה מתבחיין כי אין לך גישה.
הורידו לך אותה אתה עצבני? תרגע לא קרה כלום, אתה באמת לא ברמה של הערוץ הזה.
קללות.. אני לא ארד לרמה של ילד בן 13 פחדן שנותן לי 3 כתובות של דירות אחרות כשאני נמצא בעיר שלו מחפש אותו בנרות... נותן לי מספר פלאפון מכובה ומספר של בית שלא עונים בו, שולח אותי למקומות שלא קרובים לדירה שלו בכלל אתה ילד קטן כולה בן 13 בן אדם אני יכול להיות אבא שלך אני באתי פעם אחת הוצאתי כסף על דלק על עיניינים רק כדאי לראות תגבריות שבדיבור שלך אבל כמו כל ילד שמדבר מאחורי מחשב.. |
|
|
|
|
נו תראה תבן אלף נאצי הזה
אני רוצה לראות אותך בא למודיעין יבן שרמוטה אינעל סב סבתא שלך יבן אלף זונה לדוד שכה יש סרטן בלב יא חולה סראס אמרתי על סבא שלך קדיש בקבר יא יתום מגעיל יא קטוע רגליים
תבואא מה אתה משחק אותה איזה בן 40 אתה יכול להסביר לי? תבוא לא אכפת לי בן כמה אתה מצידי בן 80 תבוא עם תזמורת הגבעטרון אני יאנוס אותך אינעל הכושלאמא שלך
ואל תנוו לי באן הוא התחיל עם הקללות אל תזיינו תשכלל
וFONTEX נתפס על צ'יטים ו???
שיחק יותר טווב מכולם שם , מגייע לו
נערך לאחרונה על ידי OFIROhayon, אתמול בשעה 10:36.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|