משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

צוות Stunts N' Races

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
27.08, 00:26
|
|
[OT]שיעורי סטנטים
קרדית ענק ל
FlyingDutchman
אני לא השקעתי כלום זה פשוט בשביל שהיה לכם שיעור זמין ומהיר
ממלץ לא לקרוא הכל ביום אחד
לקרוא כל שיעור ביום אחר
שיעור מ"ס 1
טוב הינה המדריך שהבטחתי, בשיעור הזה אני אלמד על Bumps, הנושא הכי בסיסי בסטאנטים.
במדריכים האלה אני אשתמש בסירטוני יו טיוב, הרוב הגדול של Fugitive ועוד כמה, ואסביר במילים שלי על הסטאנטים איך לעשות אותם וקצת הסברים כלליים על עולם הסטאנטים, את הדברים האלה אני תמיד מסביר לחדשים בSC, כל אחד מהם עבר רצף כזה של סירטונים בהם אני דיברתי (הרבה) והם הסתכלו XD.
בואו נתחיל
קודם כל מילון מושגים קצר:
Bump-בליטה, כל חפץ שבולט מתוך האדמה, גדר, חומה, מעקה, מדרכה, מדרגה וכו'
Curb-שפת מדרכה, כל מדרכה שיש במשחק.
Packer-פאקר, משאית בעלת רמפה עליה.
Strut-תומכה, עמוד תומך שנימצא על הפאקר.
Bump- באמפ בתור פועל-להיתקע
קודם הקדמה קצרה, המדריך שעכשיו אני אביא הוא מדריך של Fugitive, אממ Fugitive הוא אחד הסטאנטרים הטובים, הוא הסטאנטר השני הכי אהוב עלי והוא בCrew שניקרא TMS אחד הצוותים הכי טובים.
קודם כל המדריך ביו טיוב, אני ממליץ לעצור כל פעם את המדריך ברגע שעברתם לסטאנט הבא כדי לקרוא את מה שאני מסביר.
http://www.youtube.com/watch?v=w7p4pCs49qo
טוב לבאמפ הראשון.
Small Bumps- באמפים קטנים (לא גבוהים) נימצאים בכל מקום, בין אם זה מדרגות, שיח, גדר, הם בכל מקום, כדי לדפוק באמפ בבאמפ קטן לא צריך להרים את הגלגל הרבה מעלות, הרמת גלגל של עד 45 מעלות מספיקה.
High Bumps- כשמם כן הם, פשוט באמפים גבוהים יותר, כמו גדרות חומות וכו' כדי לדפוק באמפ בבאמפ גבוה צריך פשוט להרים את הגלגל לזוית גבוה יותר, מעל 45 מעלות, אחרי שנידפקתם בבאמפ אפשר ללחוץ הישענות קדימה (חץ קדימה) כדי להשיג יותר גובה, לא חייב אבל מומלץ.
עכשיו לדברים הפחות מובנים:
Curb Bump- באמפ על שפת מדרכה, עכשיו כיוון שהמדרכות נורא נמוכות זה בילתי אפשרי להרים גלגל ולהיתקע בהם, נגיד אי אפשר להרים תגלגל ל5 מעלות ולהיתקע במדרכה, מה שכן אפשר הוא להרים את הגלגל ל80 מעלות או יותר (או יותר אני מיתכוון על 90 מעלות שאז האופנוע פשוט ניתקע על הכביש במצב של 90 מעלות) ככה בעצם אנחנו ניתקעים בבאמפ עם החלק האחורי של האופנוע וזה מעיף קצת למעלה, את הסטאנט הזה אפשר לבצע בכל מקום שיש מדרכה, אבל החוכמה היא לעשות משהו בנוסף לזה, הקורב באמפ בפני עצמו לא מרשים במיוחד (לא מעיף גבוה ולא מעיף רחוק) אבל מה הוא בהחלט יכול לשמש כקרש קפיצה לסטאנט אחר, במדריך של Fugitive הוא עושה קורב באמפ ואז נוחת על הגדר ועושה גריינד (סלייד).
Double Bump-באמפ כפול, שני באמפים ברצף, הסטאנט הזה בעצם מכיל שני סטאנטים בין אם עושים באמפ קטן לבאמפ גדול או באמפ גבוה לבאמפ קטן או קורב באמפ לבאמפ נמוך\גבוה זה לא משנה, זה עדיין ייקרא Double Bump, כמו שFugitive מראה בסרטון אפשר לעשות דאבל באמפ בהרבה מקומות שיש בהם מדרכה ואחרי המדרכה יש גדר גבוה או חומה גבוה (שאי אפשר להגיע אליה עם הרמת גלגל פשוטה בגלל שהחומה\גדר גבוה מידיי), בסרטון Fugitive פשוט עושה קורב באמפ *ראה Curb Bump* ומשיג גובה מספיק כדי להיתנגש בגדר שהוא רוצה לעשות אליה תבמפ השני ואז ניתקע בגדר\חומה, אפשר לעשות Double Bump גם במקומות בלי מדרכה לדוגמא באמפ ואחריו גג של ביניין.
Drop Bump-באמפ נפילה, בעצם זה סטאנט שמאפשר לעשות באמפים במקומות שאין בהם באמפים, הקטע בסטאנט הזה הוא דיוק ותיזמון, אם תיראו תסירטון Fugitive נוסע על חומה, משיג קצת מהירות ואז כשהוא מגיע לקצה של החומה הוא יורד ממנה וניתקע בחלק האחר שלה, הקטע הוא לרדת מהחומה בזמן להרים גלגל בזווית הנכונה ולשמור על מהירות מספקת כדי להביא באמפ, הסטאנט הזה הוא דיי קשה בגלל שצריך לעשות הרבה דברים בו זמנית, את הסטאנט הזה אפשר לעשות לא רק על חומות אלה גם על בינינים שנימצאים מול בינינים אחרים.
Packer Strut Bump-באמפ בתומכות של הפאקר, אם תיסתכלו בסרטון תיראו שתי נקודות שמסומנות בלבן, אלה הן התומכות (Strut) הן נימצאות על כל פאקר ובעצם מאפשרות להביא באמפ כימעט בכל מקום, הקטע הוא לפגוע בהן כי הן פשוט קטנות ובמהירות קצת מאבדים את היכולת לתמרן, בקיצור מציבים את הפאקר די אלכסון, כדי שלא נצטרך לזוז על הפקר כשאנחנו עליו, עולים על הפאקר מרימים גלגל כמו בבמאפ רגיל וניתקעים בStrut, זה יביא לכם גובה מספיק כדי לעלות על גג או משהו דומה.
Packer Bump-באמפ עם פאקר, את הבאמפ הזה אפשר לעשות במלא מלא מלא מקומות, הוא אחד הסטאנטים הכי שימושיים והכי נפוצים, הקיצור אנחנו צריכים פאקר ומקום כלשהו שגבוה מהפאקר בקצת זה יכול להיות גשר זה יכול להיות גדר גבוה גג של בינין נמוך או כל דבר אחר שאפשר להיתקע בו, כמו שFugitive מראה בסירטון הוא פשוט מקרב את הפאקר לגג של הביניין ופשוט יוצר באמפ כדי שכשהוא יעלה על הפאקר הוא ייתקע בגג של הביניין וזה ייתן לו באמפ, אם החומה\גג\גדר חומה יותר מהפאקר שלכם אפשר פשוט להזיז את הפאקר אחורה במקום להצמיד אותו בכך שאנחנו מרחיקים תפאקר אפשר להשיג יותר גובה מהפאקר, עולים על הפאקר נוסעים על הרמפה שלו אז הרמפה ניגמרת ואנחנו מטפסים קצת בגובה, הטיפוס הזה של הכמה שניות יכול לתת לנו מספיק גובה כדי להיתקע במשהו שיותר גבוה מהפאקר. *טיפ חשוב, אם הפאקר גבוה או נמוך בממש קצת מהבאמפ שאתם צריכים לדפוק אפשר לירות בגלגלים הקידמיים בשביל להנמיך את הזווית של הפאקר או בגלגלים האחוריים כדי להעלות את הזווית של הפאקר כלפי מעלה ובכך בעצם הגבהתו*
Back Packer Bumps ו-Side Packer Bumps-בעצם פאקר באמפ אחורי או צדדי, לפעמים ניקלע לבאמפים שהם נמוכים יותר מידיי בשביל הפאקר אבל גבוהים מידי בשביל לעשות עליהם באמפ רגיל, מה גם שאין מדרכה ליד אז אי אפשר אפילו איכשהו לדפוק דאבל באמפ אז מה עושים? משתמשים רק בחלק מהפאקר כמובן, פשוט מציבים את האפקר בזווית שאנחנו צריכים לגובה שאנחנו צריכים כדי לעלות על הפאקר ולהשתמש רק בחלק ממנו, נגיד רק בחצי ממנו או בשליש כמו שFugitive מראה בסרטון, כמו בכל באמפ פשוט עולים על הפאקר מרימים גלגל וניתקעים בבאמפ.
זהו לשיעור הזה, שיעור הבא סטאנטים אחרים קצת מסובכים יותר.
מקווה שלמדתם משהו ריעננתם משהו או סתם נהנתם משפתי העשירה והספרותית XD.
יאללה תסטאנטתו.
כל הקרדיט לי Tayaroki-שטויות וחתימות בצייר בע"מ על התרגום והערות קרדיט ענק לFugitive שחולק את הידע שלו במדריכים שלו.
אין להעתיק למחזר לשחזר לקשקש לרתש לאכול לזלול לשפשף לרצף ממדריך זה ללא רשותי, מה גם שאני מפרסם תמדריך בכל פורום ישראלי גדול.
נערך לאחרונה על ידי FoxRide, 27.08 בשעה 10:23.
|
|
|
|
|
|

צוות Stunts N' Races

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
27.08, 00:36
|
|
מדריך|שיעור סטאנטים 2#
ו...........חזרתי P=, שיעור סטאנטים שני במספר מפי מקלדתי ומדריכיו המוסרטים של Fugitive (סלחו לי על הפלצנות XD)
קיצר היום נלמד שני דברים שכולם מתלהבים מהם ומתים לעשות\לדעת, שניים אחרים מרשימים פחות אבל חשובים באותה מידה, שתי שיטות מהירות קטנות שני גראבים ושני סטאנטים חמודים ביותר וכמובן עם הסברים שלי ומדריכים של Fugitive.
מי שלא ראה תשיעור הקודם אני מציע ליראות כי הרבה מושגים פה קשורים לשיעור הקודם, כמו מילות מפתח ושמות של דברים. במדריך הזה יש הרבה סוגים של סטאנטים לכן יש מספר סרטונים.
קיצור, בואו נתחיל.
RAD's Method
הנה הסירטון קודם כל: http://www.youtube.com/watch?v=y30A-Viupm8
שיטתו של ראד, ראד=סטאנטר בקרוא XSA גילה תשיטה מן הסתם, בקיצור זו שיטה של השגת מהירות עם אופנועים, היא מהירה יותר משיטת הטיפוף (לחיצה על הישענות קדימה מהר מהר) הקטע בשיטה הזאת שאי אפשר לעשות אותה בהרבה מאוד מקומות תכף תבינו למה. בקיצור נוסעים נוסעים הרימו גלגל עד ל90 מעלות (90 מעלות=זוית ישרה לגמרי עם הכביש) תשימו לב שהרבה ניצוצות יוצאות מאחורה כתוצאה מהחיכוך, אתם תינעלו על מצב של 90 מעלות האופנוע לא יירד בחזרה לכביש, כשאתם ב90 מעלות פשוט תתחילו לטופף כמו השיטה הרגילה לחיצות מהירות על חץ קדימה, האופנוע יתחיל לרעוד לא לידאוג זה בסדר, כשאתם מתקרבים לבאמפ או לפעלול שאתם רוצים לעשות תעזבו את הגאס (W) עד שהאופנוע יחזור למצב רגיל, אתם תשימו לב (במיוחד בסינגל) שקיבלתם מהירות מטורפת בסינגל אתם תרגישו כמו במנהרת זמן מרוב המהירות. הסיבה שהשיטה לא פועלת בכל מקום היא שלפעמים אתם תיתקעו באמצע במדרכה או באיזה בליטה בכביש ואז אי אפשר לעשות תשיטה.
בשיטה אפשר גם להשתמש בתור שיטה לדפוק באמפים גבוהים, כמו שהוא מראה בסירטון עושים את השיטה באופן רגיל אבל אז לא מורידים את הגלגל קדימה (לא עוזבים את הגאס) אלה פשוט יורדים לזוית המתאימה לבאמפ.
The Wheelie Method:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=7UN01elJmR4
שיטת הרמת הגלגל, אופניים חלק עם פחות דגש בעולם הסטאנטים חבל לפי דעתי, עם אופניים אפשר לפעמים לעשות מה שעם אופנוע בילתי אפשרי.
בקיצור השיטה בעצם עוזרת לצבור יותר מהירות עם אופניים, מה עושים? מרימים גלגל ל45 מעלות, מרימים את הגלגל ל45 מעלות וממשיכים לדווש, פשוט? בדיוק.
עם השיטה אפשר לצבור יותר מרחק או גובה כשעושים באמפ\רמפה *הרמת גלגל גבוה יותר עשויה להביא אפילו יותר מהירות אבל יש יותר סיכון של היתקעות ברצפה אם בטעות מרימים ל90 מעלות.
כדי להראות לכם מה אפשרי לעשות עם אופניים סרטון שכולו אופניים: (מוזיקה חזקה ביותר לפי דעתי)
http://www.youtube.com/watch?v=oAQ6qMY5KDA
Krail ו-Corkscrew:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=ZC0Oge9ICYw
Krail- קרייל זה בעצם סיבוב באוויר (או מספר קריילים כמה סיבובים) אני בטוח שכל אחד שעשה פה רמפה עם אופנוע פעם בחיים שלו עשה את זה, זה מוכר זה פשוט אבל עכשיו אתם יודעים איך קוראים לזה XD?, הקיצור נוסעים נוסעים נוסעים עוד קצת מגיעים לבאמפ\רמפה\כל דבר שמביא גובה עושים את הסטאנט (רמפה\באמפ\גל דבר שמביא גובה) ופשוט לוחצים על אחד החצים (שמאלה ימינה) ומרימים גלגל, אתם תעשו את הדבר הכי קרוב ללופ בסאן אנדראס, סיבוב באוויר, הסטאנט נורא פשוט ולא שווה לעשות אותו ולהכניס לסרטון (סתם מעפן) אבל! אם אתם עושים איזשהו באמפ ואז דופקים קרייל זה מעלה תרמה של הסטאנט שלכם, אנשים יגדיו "בואנה! הוא גם עשה באמפ וגם דפק קרייל" "הוא גם עשה קרייל וגם גריינד (סלייד)", אפשר לשלב את הקרייל עם עוד סטאנט כדי להעלות תרמה של הסטאנט.
Corkscrew- אח של קרייל, משהו יותר מסובך פשוט כי זה מצריך גובה, אותו דבר נוסעים נוסעים הפעם קצת פחות עולים על רמפה\באמפ\כל דבר שמביא גובה ואז לוחצים ימינה או שמאלה והישענות קדימה! CJ יתחיל לעשות גלגול איטי באוויר, בגלל שהגלגול איטי צריך משהו שמביא יותר גובה, מה שמעלה תרמה של הסטאנט אפילו יותר מקרייל, כל מיני דברים שאפשר לעשות עם Corkscrew, אפשר לנסוע לנסוע לרדת מאיזה מקום גבוה שמוביל לגריינד (סלייד) לעשות Corkscrew באוויר ואז לנחות על הגריינד.
Grab ו-Fall Grab:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=u5RNDT-_qb4
The Grab- סטאנט שבעצם יכול להציל אותכם מסטאנט עבוד XD אני אסביר, Grab זה בעצם תפיסה באנגלית, תפיסה של האופנוע\אופניים\מכונית\מטוס\סירה באמצע נסיעה\תנועה. הסיבה שאמרתי שזה סטאנט שיכול להציל אתכם מסטאנט עבוד היא שנגיד אתם עשיתם באמפ, נחתם על הגג אבל נפלתם מהאופנוע בטעות, עם הGrab אתם פשוט יכולים לעשות שזה כאילו חלק מההופעה XD חלק מהסטאנט.
אוקיי נוסעים נוסעים משיגים גובה איכשהו, בסרטון Fugitive פשוט נוסע בגבהות סאן פיירו שמושלמות בשביל גראבים, הוא יורד מהעלייה מרים את הגלגל בזווית הנכונה כדי שכשהוא ייתקע בכביש הוא ייפול מהאופנוע בצורה טבעית (בGrab חייב ליפול מכלי הרכב ולא לצאת ממנו בצורה נישלטת), קיצור הוא נופל מהאופנוע ואז פשוט מישתגע על כפתור האנטר לוחץ עליו כמה שיותר מהר כדי שCJ ייתפוס תאופנוע באמצע תנועה יעלה עליו ויעשה סיחרורים כאלה באוויר.
Fall Grab- פשוט יותר מהגראב הרגיל כי אפשר לעשות את זה פשוט על ידי הזזת כלי הרכב מעבר לגבה\ביניין\כל מקום גבוה, פשוט דוחפים את כלי הרכב ואז כשהוא מתחיל לנוע לוחצים אנטר ותופסים אותו באמצע נפילה, בדרך עושים סיבובים מגניבים באוויר XD.
Grab To Fall Grab- בעצם שני גראבים ברצף, צריך פשוט למצוא מקום שמוביל למקום נמוך יותר שמוביל למקום נמוך עוד יותר, לדוגמא שני ביניינים צמודים כשאחד מהביניים גבוה יותר, בסרטון Fugitive נוסע יורד מהגג הראשון מרים גלגל לכיוון הגג השני כדי ליפול מהאופנוע נופל לוחץ אנטר ואז עד שהוא עושה את כל זה הוא יורד מהביניין השני ובכך גם עושה Fall Grab.
הקטע בגראבים הוא כמה שיותר סיחרורים והשתוללויות באוויר, דוגמא לגראב חייתי: http://www.youtube.com/watch?v=WDX5elNQxtc
The Wallride:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=JNzBX3fy_00
The Wallride, בעצם נסיעה על הקיר, אל תתחילו להשתגע וללכת לעשות Wall Ride בכל קיר וקיר שאתם רואים, בעצם Wallride אפשרי רק במקומות מסויימים עם קרטריונים שמסננים את 99% מהבינינים בסאן אנדראס, בעצם כדי לדפוק WallRide צריך עלייה מתונה שמובילה לכיוון קיר אנכי לגמרי, או ביניין מעוגל (בעל פניות כמו בWallRide הראשון בסרטון).
Wallride בבינינים עגולים- פשוט נוסעים בזווית עם הקיר מרימים גלגל פונים לכיוון הקיר ונישענים קדימה כשאתם כבר על הקיר. כיוון שביננינים עגולים בסאן אנדראס נדירים כמו חזיר בבית חרדי הסטאנט הזה הוא נדיר בצורה אקסטרימלית (אקסטרימאלית אני מיתכוון רק המקום בסרטון מאפשר את זה).
WallRide במקומות עם עלייה מתונה שמובילה לקיר הוא סטאנט נדיר פחות (נדיר פחות=הWallrideים בסרטון הם בעצם די היחידים) אוקיי נוסעים מתקרבים לכיוון העלייה המתונה מרימים גלגל לפני שעולים עליה פונים לכיוון הקיר ונישענים קדימה. זה ייאפשר לכם לעלות על המשהו (ביניין\שלט) שהWallride מוביל אליו.
Packer To Wallride- עוד סטאנט נדיר (סטאנט נדיר אני מיתכוון שראיתי אותו נעשה רק פעמיים בסאן אנדראס)
המצרכים: Packer, ביניין מעוגל (בעל פניות), פשוט מאוד, מניחים את הפאקר בזווית הנכונה עם הקיר שאתם עולים עליו עולים על הפאקר פונים לכיוון הבינין ונישענים קדימה. הפאקר בעצם מאפשר עלייה מתונה לכיוון הקיר, אם שאלתם את עצמכם למה אי אפשר לעשות על הביניין הזה WallRide פשוט כמו שעושים בבינין מעוגל הסיבה היא שהבניין אומנם מעוגל אבל הפניות שלו רחוקות מידי אחת מהשניה מה שלא מאפשר לעשות WallRide רגיל עליו.
The Grind:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=QLcXa9Ok1ug
The Grind- או בשמו העממי סלייד, רק מה? בסטאנטים לא קוראים לזה סלייד אלה גריינד, מהיום בשיעורים הבאים אני לא הולך לכתוב גריינד ואז בסוגריים סלייד, כי עכשיו אתם יודעים מזה.
אחד הסטאנטים שהכי מושכים את העניין, הגריינד הוא בעצם פעלול בו אתם גולשים\מחליקים על חפץ צר גדר\חומה רצה. איך? נוסעים לכיוון הגדר (בסוג הריינד שFugitive מראה בסרטון חייב שהגדר לא תהיה גבוהה יותר מהרמת הגלגל של האופנוע) מרימים גלגל פונים לכיוון הגדר ואז נישענים קדימה כשאתם בפגיעה עם הגדר, אתם תעלו על הגדר ומהמהירות שצברתם מקודם לא תעצרו עלייה אלה תחליקו עלייה.
*Freeway הארלי דיווידסון של סאן אנדראס אופנוע הבייקרים מתאים לגריינדים שמנים יותר כי יש לFreeway שטח יותר גדול בין הגלגלים מה שאמפשר לעשות גריינד על חפצים עווים יותר.
אוקיי עכשיו סוגריינד שFugitive הראה עכשיו בסרטון הוא לא מרשים במיוחד, אני מציע לעשות את אחד מסוגי הגריינדים הבאים:
Bump To Grind-עשייה של הבאמפ ואז נחיתה על הגריינד.
Packer To Grind-מניחים פאקר מול גדר או חומה עולים על הפאקר ואז עושים ריינד על הגדר\חומה.
Ramp To Grind-עולים על רמפה ונוחתים על הגריינד.
Curb To Grind-בעצם דפיקת Curb Bump ואז עשיית גריינד *כמו שFugitive עשה בהסבר על הCurb Bump במדריך הקודם שפירסמתי.
אוקיי, תם ונישלם, מקווה שלמדתם משהו.
כל הקרדיט לי על ההסברים ועל חיבור המדריך קרדיט ענק לFugitive על חלק מהמדריכים ולDeathCobra על המדריך של RAD's Method, אין להעתיק למחזר לשחזר לקשקש לרתש לבלף לקלף לשחוט לשתות מדריך זה.
תודה וניתראה בשיעור הבא. XD
|
| שם | כינוי | אימייל | אדמין בקהילת | תפקידים |
|---|
| שניר | FoxRide | FoxRide_VG@walla.com | Stunts And Races | מנהל פורום,מנהל לאדר מרוצים |
|
|
|
|
|

צוות Stunts N' Races

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
27.08, 00:38
|
|
מדריך| שיעור סטאנטים 3#
טוב...שלום לכולם ברוכים הבאים לשיעור השלישי, בשיעור הזה אני מביא דגש על מכוניות-חלק מעולם הסטאנטים שלא מקבל הרבה תצומת לב, וחבל כי עם מכונית אפשר לעשות הרבה הרבה דברים שאופנוע לא יכול.
טוב בשיעור הזה נילמד שיטת נחיתה מושלמת גריינד עם מכונית כמה דברים חמודים ביותר עם מונית שיטה שנתגלתה לא מזמן וקצת מונסטר.
כמו תמיד מדריכים מYouTube והסבר וחפירה שלי
Car Flip:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=WMSYJHSSydk
Car Flip-היפוך מכונית, לפי דעתי זה אחד הדברים הכי הכי הכי שימושיים אבל לצערי כימעט אף אחד לא מכיר את הטריק הכל כך שימושי הזה, עם קאר פליפ אפשר להביא נחיתות מושלמות, להביא סיבובים מטורפים באוויר שיעלו את הסטאנט רמה ועוד.
בקיצור כמו שFugitive מראה בסירטון צריך איכשהו להשיג גובה, בין עם זה רמפה או באמפ או נפילה ממקום גבוה, כשאתם כבר באוויר פשוט תילחצו Space והישענות קדימה או אחורה עם החצים, הדבר הזה יכול להביא לכם נחיתה מושלמת בלי פגמים במקום להתפוצץ על המקום, אפשר להשתמש בסטאנט הזה גם כשאתם דווקא רוצים לעשות סיבובים כשתפגעו באדמה, לדוגמא אני אוהב לנסוע לSF ושמה יש תגבהות האלה קחו מהירות סעו סעו כשאתם עומדים לרדת מהגבה (כביש) פשוט תילחצו Space והישענות קדימה ככה שאתם תיפגעו עם הפגוש באדמה בזווית הנכונה וזה יכול להגיא לכם פליפים על הדאמה עם אלפי מעלות.
Car Grind:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=yXHg1LrF1XY
Car Grind-גריינד עם מכונית, אחד הסטאנטים שיכולים להיות קלים ולא מרשימים אבל אם עושים אותם נכון זה יכול לצאת הסטאנט הכי טוב בסרט. נתחיל מזה שמה שFugitive מראה בסירטון זה לא מרשים, מה הוא עושה הוא שם Packer מול גדר ככה כשהוא יעלה על הפאקר הוא יעלה אחרי זה על הגדר\חומה ויעשה גריינד, עכשיו כשאתם כבר על הגדר אסור לילחוץ קדימה (גאס) לילחוץ רק ימינה או שמאלה כדי להתיצב בהתאם למכונית, המכונית נוטע ימינה? ללחוץ שמאלה וההפך.
עכשיו מה שהוא עשה בסירטון לא הרשים אותי גם לא אמור להרשים אתכם, איך אפשר להרשים עם Car Grind, שתי דוגמאות, למצוא ביניין גבוה שמוביל לגדר או חומה, לצבור קצת מהירות ליפול מהבינין לכיוון הגדר לעשות איזה Car Flip נחמד ולנחות על הגדר, עוד דוגמא איכשהו להשיג גובה כמו באמפ עם מכונית או גמפה שמובילה לגדר, לעשות תבאמפ רמפה לנחות על הגדר (באמצע אפשר לעשות איזה Car Flip מהיר) ולעשות גריינד, אלה שתי דוגמאות למשהו מרשים שאפשר לעשות עם Car Grind.
Taxi Hydraulic Flip:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=uiEQMmVjASQ
Taxi Hydraulic Flip-היפוך היידרלי עם מונית, נישמע מסובך? ממש לא, אחד הסטאנטים החמודים ביותר לפי דעתי, אפשר לעשות אותו שעות על גבי שעות בלי שהוא יימאס מה גם שהוא זורם בשבילו לא צריך למצוא מקום מיוחד פשוט לנסוע.
עכשיו בואו נתחיל בזה שזה לא צ'יטים, וכמו שרבים ממכם התלוננו בנוגע לדברים שאני עושה עם מונית בסרטים הקודמים של SC כמו "איך עפת ככה" "מזה ראו שהמונית של התרוממה מהאדמה יא צ'יטר" וכו', אני ממש לא מאשים פה אף אחד בבורות, מה גם שאת הסטאנט אפשר לעשות רק בסינגל, כיוון שצריך לגמור את משימת המוניות (או שמירה 100% של המשחק).
אוקיי כשיש לכם שמירה גמורה של המשחק לTaxi יהיו Hydraulics זה לא כמו הדברים שקונים במוסך יש לציין זה משהו שונה, זה כלי שRock Star רצו להביא לנהג המונית המיתקדם כדי לעבור מכשולים, אבל XD כמו שעושים מכל דבר סטאנט עושים גם מזה, כמו שרואים את Fugitive בסירטון הוא נוסע מול כיוון התנועה (עם נייטרו, לא רואים נייטרו בריפליי) כשהוא קולט מכונית שנוסעת במהירות גבוה מולו (לא כמו מכוניות שנוסעות באמצע העיר על 40 קמש, הכביש המהיר מסביב לLV מצוין לזה כי שמה המכוניות נוסעות על המקסימום) הוא קולט את המכונית מתישר מולה שניה לפני הפגיעה הוא משתמש בHydraulic הכפתור H\CapsLock מפעיל אותם ואז הוא מתרומם מהקרקע ובעצם נידפק במכוניות מולו במהירות וזה יוצר כאילו באמפ, עכשיו עם הסטאנט הזה אפשר לעבור כל מיני גשרים לנחות על שלטים או פשוט לעשות לכיף.
עכשיו אותו דבר אפשר לעשות עם אופניים, פשוט סעו נגד כיוון התנועה היתישרו עם מכונית ואז תילחצו CTRL (Bunny Hop) לפני הפגיעה עם המכונית וזה יכול להביא אפילו יותר גובה מהמונית.
תהנו
Taxi Wallclimbs\Wallrides:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=TM9Rr879oH8
Taxi Wallclimbs\Wallrides-טיפוס על קירות או נסיעה עליהם, זה בעצם אותו דבר תלוי בנסיבות, אם ראיתם תסרט של Stunting For Rain SC אפשר לראות שם אותי (Tayaroki) עולה על הרים עם מונית בזמן שהדבר כימעט בילתי אפשרי עם כימעט כל רכב אחר.
איך עושים את זה, שוב צריך Hydraulic, כמו שהבנתם גם את זה אפשר לעשות רק בסינגל, אוקיי אני אסביר מה שFugitive מראה בסירטון הוא מה שאני קורא לו Taxi Wallride, זה כמו Wallride עם אופנוע אותו דבר צריך איזשהו שיפוע שמוביל לקיר אנכי כמו מה שהוא מראה בסירטון, הוא עולה על השיפוע (מומלץ נייטרו) ואז כשהוא כבר עליו הוא לוחץ כמו מטורף על הכפתור של הHydraulic שהוא H\CapLock זה בעצם מביא לו תנופה ומשאיר אותו על הקיר לזמן יותר ארוך.
Taxi WallClimbs זה פשוט נסיעה על הר (מתון דיו), אותו דבר נוסעים מול ההר\ביניין\גבהה שבחרנו, עולים על החלק המתון שלה שמוביל לאזור הבילתי נגיש בוא נאמר ואז לוחצים עמו מטורפים על הHydraulic, זה בעצם משאיר אותנו על ההר\ביניין וגם מביא לנו גובה כדי לעלות עליו בסופו של דבר.
taxi/cabbie boosting in Vice City:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=g1VOKmETzMQ
קודם כל המדריך הוא של Nizkit סטאנטר מצויין מהCrew שניקרא ATS, כמו הקרוא שלו גם הוא עושה סטאנטים כימעט אך ורק בוייס סיטי.
taxi/cabbie boosting in Vice City- אוקיי וייס סיטי הוא המשחק שבעצם דיי התחיל את עולם הסטאנטים (בגלל התוספת של האופנועים מה שלא היה בGTA3) עכשיו הדברים שעושים עם מונית בוייס סיטי מגמדים את מה שאפשר לעשות בSan Andreas, בגלל זה אני אלמד גם על וייס סיטי שלא תיבהלו כשתיראו סרט של וייס סיטי תיראו שם משהו כזה ותגידה הוא לא אמר איך עושים את זה XD.
אוקי בוייס סיטי המונית מביאה Boost ענקי, פשוט כימעט כפול מהגובה שהHydraulic של המונית בSA מביא.
קודם כל בוייס סיטי לא צריך ביכלל שיפוע מתון שיביא אותנו על הבינין, בוייס סיטי אפשר לעשות Hydraulic מרוב הגובה אפשר להיצמד לקיר ללחוץ על הכפתור של הHydraulic וזה יביא לנו גובה עצוםםםםםם.
אוקיי כמו שהוא מראה בסירטון הוא פשוט קופץ לכיוון הקיר כדי להיות עם הגלגלים על הקיר ואז לוחץ על הBoost (Hydraulic) ועף ממש גבוה.
הוא גם מראה איך אפשר להשתמש ברמפה או במדרגות לצורך העינין כדי להיות עם הלגלים על הקיר.
עוד גומא עם הפאקר, מציבים פאקר על הצד כדי שכנעלה עליו אנחנו ניסע בערך על שני גלגלים ניצמד לקיר ונעוף עם הBoost.
The Wiggle, בוייס סיטי אפשר גם לעשות את הנידנוד, הנידנוד הוא שיטה של עליה על הקיר בצורה שתביא לנו אפשרות לBoost, פשוט מנדנדים תמכונית ימינה ואז שמאלה לכיוון הקיר (או ההפך) לוחצים על הHydraulic עולים על הקיר עם הגלגלים ועפים בעזרת הHydraulic.
HHM-Hit Heli Method: שיטה של שינוי כיוון או פשוט שיטה שעושה יותר "ואו" אפקט, מניחים מסוק על גג הביניין שנעלה עליו בעזרת הBoost, עכשיו מניחים אותו ככה שהזנב ייצא מהביניין כדי שכנגיע לסוף הביניין הזנב יביא לנו שינוי כיוון או פשוט סיחרור באוויר.
אוקיי עכשיו סירטון אחד האהובים עליי, הסירטון הוא בGTA3 בעצם המפה של GTA3 על המנוע של Vice City יענו מוד. הסירטון הוא כולו עם מוניות, שוב חברנו Kaneda ו-Darkness, עם סרט מצויין שכולו מוניות ועם מוסיקה שמתיאה ב100% לסטאנטים, תשימו לב.
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=pap0uy2b7fM
תהנו.
Farming Method:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=0M7uLkev_dk
Farming method-שיטת החווה? XD הקיצור נמצא עלי ידי Kallesetae, ממש לא מזמן פחות מחודש נידמה לי, שיטה חדשה טריה מה שמוכיח שתמיד יש מה להמציא ולחדש (במיוחד בסאן אנדראס).
בוא נתחיל, אנחנו צריכים בעצם דאמפר (איידי 406) וטרקטור (איידי 531), את השיטה אפשר לבצע רק בסינגל נידמה לי, אוקיי עולים על הטקרטור מחברים אותו אל הדאמפר בעזרת הכפתורים 8 ו2 במקשים בצד לא פה למעלה מעל האותיות, ואז עולים על גיבהה\עלייה, בעצם כשנתחיל לעלות עליה הDumper יביא לנו Boost הוא ידחוף אותנו על העליה מה שיגרום לנו לעוף באוויר, אפשר לעשות עם זה הרבה דברים, לנחות על ביניין, לדפוק גריינד בפוקס (כמו שהוא עשה בסירטון XD).
Monster Dynamics:
הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=ky34DiWKrm0
Monster Dynamics- זה מה שרבים ממכם עושים "WTF" כשרואים בסירטון מכונית שעוברת את גבולות המשחק (גבולות המשחק=בעצם איפה שאי אפשר כבר לעלות עם מטוס לשמיים, עם מטוס אי אפשר? עם מכונית אפשר XD)
כל פעם שאני רואה משהו כזה אני חושב על Rockstar שלא תיכננו בכלל שמישהו יבוא עם מוסטר יעלה על מכונית ויעוף מחוץ לגבולות שהם קבעו XD...מסכנים 
בעצם Monster Dynamics נימצא על ידי Kr3mlin, שבעצם תמיד מוצא משהו חדש בסאן אנדראס, כששמעתי על הFarming פעם ראשונה שאלתי בצחוק "מי מצא את זה? Kr3mlin?", בקיצור המצרכים הדרושים, Monster (איידי 556 יש גם עוד כמה מונסטרס רק שתידעו) ועוד מצרך חשוב ביותר הוא מכונית NPC, יענו מכונית שנשלטת על ידי המחשב שיש בה נהג של המחשב (חובה), אמממ בוא נחשוב ביחד למה זה לא יעבוד במולטי...*חשיבה* אההה בגלל שבמולטי אין נהגים של המחושב, סבבה בקיצור לוקחים תמונסטר עולים איתה על הפגוש של המכונית שבחרנו (דרך אגב יש מכוניות יותר רגישות לזה ויש שפחות ויש שבכלל לא), לאחר שעלינו על הפגוש המכונית ניטענה בעצם, עכשיו יוצאים מהמונסטר לאחר שירדו מהמכונית ניכנסים למכונית הטעונה ועפים לסוף העולם שמאלה.
כמה נקודות, אם תשאירו את הגלגל של המונסטר על המכונית יש מצב שהיא פשוט תיתקע באדמה.
יש פעמים שבמקום לעוף למעלה אתם תעופו לתוך המשחק (לתוך האדמה).
אוקיי זה היה הMonster Dynamics היותר שימושי והיותר קל לפי דעתי, מ1:30 הוא מראה כמה Monster Dynamics בלי יציאה מהמונסטר, זה יותר קשה ויותר מעפן כי בדרך כלל זה מביא פחות גובה, פשוט עולים על המכונית ואז המכונית תתחיל לעלות עשן עד שהיא תיתפוצץ בפיצוץ בעצם אתם תעופו בגלל שטענם את המכונית עם המונסטר בכך שעליתם עליה.
אוקיי אלה בערך כל הדברים שאפשר לעשות עם מכוניות (לסטאנטר המתחיל), בשיעור הבא אני אביא את הדברים השונים המשונים חלק מהם לא שייכים למכוניות כמו סירות וכו' וחלק פשוט נעשים בלי כלי רכב (Parkour) וחלק פשוט לא היו מתאימים לשיעורים הקודמים, בסך הכל ניראה לי יהיו 5 שיעורים.
אין למחזר לשחזר ולגזור לישבור לפזר לאבזר לשפר לקשר שום דבר מהמדריך הזה, קרדיט לי Tayaroki שטויות ועגבניות בעמ" וקרדיט ענק לFugitive לKallesetae ולGESIOR? על המדריכים ביו טיוב.
תודה מקווה שלמדתם משהו, ניתראה בשיעור הבא.
|
|---|
| שניר | FoxRide | FoxRide_VG@walla.com | Stunts And Races | מנהל פורום,מנהל לאדר מרוצים |
|
|
|
|
|

צוות Stunts N' Races

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
27.08, 00:39
|
|
מדריך| שיעור סטאנטים 4#
שלום לכולם, עוד שיעור סטאנטים, בשיעור הזה נתרכז במה שלא התרכזנו בו קודם  היום נילמד Parkour אמיתי בGTA, משהו לא מהעולם הזה, כמה שיטות להביא באמפים במקומות שאין בהם באמפים ועוד דברים נחמדים.
בואו נתחיל.
Grenade Boosting\Parkour:
הסרטונים (יש שלושה כי בעצם אין על זה מדריך באנגלית):
http://www.youtube.com/watch?v=iHoflCJan8c מדריך לא באנגלית
http://www.youtube.com/watch?v=wqtGEJMaY5g סרטון Collab של מספר אנשים
http://www.youtube.com/watch?v=Yv9tF0ET7n8 עוד סרטון Collab של Nucleardeathו-Explosion
Grenade Boosting\Parkour: בעצם שימוש ברימוני יד בכדי להשיג תנופה לביניין\גג\מקום גבוה\רחוק.
בואו נתחיל בזה שבSAMP זה יהיה קצת קשה כי צריך אספקה של רימונים וגוד מוד, בלי גוד מוד שני תרגילים כאלה=מוות.
אני מציע לראות פשוט את שלושת הסירטונים כי אין פה מה להסביר אבל אני אסביר בכל זאת.
מקום גבוה-אם רוצים להגיע למקום גבוה זורקים את הרימון ליד הקיר של המקום הגבוה ככה שהרימון ייצד לקיר ואז רצים לעבר הרימון וקופצים כשאתם עליו, הרימון יתפוצץ בזמן (תיזמון פה זה המפתח) ואתם תעופו למעלה כדי לתפוס\לעלות על הקיר.
מקום רחוק-רוצים להגיע למקום רחוק? זורקים את הרימון ישר (תלוי לאיזה מרחק רוצים להגיע) זורים אותו ישר רצים לעברו קופצים ואם הוא היתפוצץ בזמן אתם תעופו לרוחק ולא לגובה.
עכשיו אל תיבהלו אם אתם לא רואים רימונים בחלק מהסירטונים, זה פשוט בגלל שבReplay לא רואים את רימוני היד.
נתחיל בחוק, חוק שני הרכבים הוא חוק לא כתוב בעולם הסטאנטים, הוויכוח היה "האם אפשר להביא שלושה כלי רכב כדי לעשות סטאנט" לדוגמא שני פאקרים ואופנוע או פאקר טנק ומכונית וכל מיני דוגמאות אחרות, הקטע הוא שכדי לזמן שלושה רכבים (בSA) צריך מוד מיוחד, מה שהופך סטאנט עם שלוש רכבים ל"Modding" כאילו אתה הכנסת משהו במשחק שלא היה שם לכן זה מודים, הסיבה שחייב מוד לשלוש רכבים (או יותר) היא שסאן אנדראס שומר שני רכבים אחרונים שהייתם בהם, וגם זה לזמן מוקצב, בגלל זה לא ייתכנו שלושה רכבים בלי מודים, עכשיו רוב הסטאנטרים היום מסכימים ששלושה רכבים מידי פעם בסרט זה לא נורא, זה פותח אפשרויות לסטאנטים מקוריים.
עכשיו בואונגיד שאם כל הסרט שלכם הוא עם שלוש רכבים אנשים ירימו גבה, אבל מידי פעם זה לא נורא.
A2B-Air To Boat:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=CU6uzwuIsX4
A2B-הוא קיצור של אוויר לסירה, בעיברית זה נחיתה מגובה לתוך סירה, Air כמושג לסטאנטים זה פשוט גובה, יענו לא על האדמה באמצע האוויר.
בקיצור זה גם הסטאנט שKaneda עשה בסירטון הפעלולים הכי מפורסם בעולם (אני בטוח שכולם ראו אותו) בו Kaneda נוסע ממקום גבוה לכיוון המים עושה כמה קריילים באוויר ונוחת על סירה.
עכשיו זה אחד הסטאנטים הקשים פשוט בגלל שזה לא מספר הנסיונות קובע את רמת הסטאנט (כמהשיותר נסיונות של סטאנט=יותר אפשרויות לפוקס ונחיתה במקום לא מתוכנן) פה המזל משחק, אם מיקמתם את הסירהבמקום הנכון ועפתם לאותו מקום עם האופנוע הסטאנט יצא, אם לא חבל מאוד כי בעוד כמה נסיונות הסירה פשוט תיעלם ואז תיצטרכו למקם אותה שוב, בגלל זה הסטאנט הזה הוא אחד החופרים.
בקיצור מה עושים, שמים סירה במקום שלפי דעתכם תינחו בו אחרי שתפסתם גובה, תפיסת גובה=או ירידה ממקום גבוה לעבר הים או כמו שFugitive מראה בסירטון פשוט באמפ לתוך הסירה.
BBM-Bike Bump Method:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=xhKsXzdLyOg
BBM-היא אחת השיטות שאני ממש לא אוהב, בגלל שהיא לא יעילה לגובה רב, רוב הזמן הקטע בכלל לא ייצא לכם בגלל כל מיני סיבות שקשורות לאופניים.
בקיצור אנחנו צריכים אופניים, רצוי BMX כי הן קטנות יותר (באמפ קטן יותר=קל יותר=לפעמים גם גובה רב יותר) בקיצור אנחנו צריכים איכשהו להפיל תאופניים על הריצפה, כדי שהם יפלו על הצד וככה ניצור באמפ, אוקיי אחרי שהפלנו את האופניים אנחנו צריכים מהירות מטורפת כדי שזה יצליח, קחו מהירות (כמה שיותר) סעו לעבר האופניים תרימו גלגל כמו בבאמפ רגיל ואם הכל יצא טוב זה יביא לכם קצת גובה, עכשיו השיטה הזאת מעצבנת כיוון שכל פעם צריך להחזיר תאופניים למקום הנכון אחרי ניסיון לא מוצלח כיוון שהאופניים עפים בזמן הפגיעה עם האופנוע.
CSM:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=NcQx0lO5iYk
CSM: היא שיטה כיפית וקלה להביא איתה באמפים טובים אבל קשה לייצב את הMonster טוב על הביניין.
טוב המצרכים הם Monster איזשהו טריינר כדי להשתגר לגג ודימיון 
קחו מונסטר ותיסעו לאט לאט לספור כל סנטימטר עד שהמונסטר פשוט תיתקע עם שני גלגלים על הגג של הביניין בזמן שהגוף שלה משמש כרמפה\באמפ, זה יכול לקחת קצת זמן כי רוב הזמן המונסטר פשוט תיפול ואז מאבדים סבלנות זורקים תמקלדת ומתחילים מחדש.
CSM On Rail: איכשהו צריך להביא את המונסטר על גריינד (גדר\חומה) אז לינסוע איתה על הגיינד למקום הרצוי ולנטות על הצד (אפשר פשוט להזיז ימינה או שמאלה), זה מאפשר לנו להביא באמפ על המונסטר מה שבדרך כלל יהיה קל יותר מלהביא באמפ על גדר רגילה, כמו שהוא מראה בסירטון פשוט אפשר להביא פאקר למקם אותו נכון לדפוק באמפ במונסטר ולעוףףףף  .
טוב עכשיו לשלוש שיטות שונות זו מזו אבל בעלות אותו שם, לא יודע למה.
BSM:
טוב השיטה הראשונה והכי פחות יעלה:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=KwE4gM0WH34
השיטה הזאת לא יעלה כיוון שאי אפשר לעשות אותה בהרבה מקומות, הקטע פה הוא למצוא שני חפצים שאי אפשר לשבור אותם ולשים את האופנוע\המכונית בינהם ככה שכלי הרכב שהצבנו ייתקע, ובעצם ייצור באמפ, השיטה לא יעילה כיוון שאין הרבה מקומות כאלה, אז ככה, בכל טריינטר יש את הכפתור שעושה Bring My Last Car To Me זה בעצם מביא את המכונית האחרונה שהייתם בה אליכם, ככה אפשר לשגר אותה באמצע של שני המקומות הצמודים כדי לתקוע אותה שם. עכשיו חייב להשתמש בBring My Last Car To mE ולא בשיגור רכב רגיל כי בשיגור רכב רגיל אתם תיתקעו את כלי הרכב בין שני החפצים אבל לא ניכנסתם אליו (רכבים בGTA SA נישמרים לזמן מסוים רק אם ניכנסים אליהם, ככה שאם תשגרו מכונית ולא תיכנסו אליה היא תיעלם על השניה שתסתובבו).
עכשיו הוא מביא שמה עוד שיטה שנותנת גישה ליותר מקומות לעשות אותה כיוון שצריך רק אובייקט אחד שהוא חלק מהמפה והשאר הוא פשוט טנק (טנק הוא אחד הדברים שלא זזים בחיים ככה שהוא בעצם ביניין על גלגלים) שמים תטנק במרחק הרצוי מהאובייקט ואז משגרים אופנוע או כלי רכב ניכנסים אליו כמובן יוצאים ותוקעים אותו בין הטנק לאובייקט. בשיטה עם הטנק בעצם עברנו על חוק שלוש הרכבים, אבל לא נורא.
עוד שיטה:
השיטה הזאת מאפשרת גובה רב ובאמפ טוב בעצם אבל היא מוגבלת למקומות מוסימים, בגלל שהשיטה עובדת רק במקומות עם גדר נישברת, גדר נישברת=כל גדר שאפשר להתנגש בה והיא תישבר.
אוקיי מצאנו גדר נישברת שוברים חלק אחד ממנה במקום שאנחנו רוצים להביא תבאמפ, עכשיו מזמנים אופנוע ושמים אותו בזווית של 90 מעלות עם הגדר, האופנוע עומד, עכשיו מזמנים עוד אופנוע וניתקעים באופנוע שליד הגדר לכיוון הגדר ככה שכשניתקל בו אנחנו בעדינות נמזג אותו עם הגדר, הגדר בעצם תקבל תאופנוע כחלק ממנה מה שיוצר באמפ.
השיטה הזאת אפשרים גם בתכנות אוטובוסים, אותו דבר כמו הגדר רק בלי החלק של השבירות, שמים את האופנוע הראשון בתישעים מעלות עם התחנה וניתקעים בו, האופנוע הפך לחלק מהתחנה.
נקודה חשובה-לא כל גדר נישברת מקבלת את האופנוע, יש גדרות שפשוט נישברות.
עוד שיטה:
השיטה הזאת יכולה להיות מיוסמת בכל כל כל מקום, קיר של ביניין גדר חומה הר פסל מה שבא לכם, כל אובייקט שלא ניתן לשבירה הוא מצויין.
טוב המצרכים אופנוע תוכנה לשיגור רכבים וטריינר.
מזמנים אופנוע, נכנסים אליו, יוצאים ממנו עומדים ליד המקום הרצוי בסירטון הוא עומד צמוד לגדר, עכשיו צריך להשתמש בפקודת הBring My Last Car To Me כיוון שאם פשוט נשגר את האופנוע לתוך הקיר בלי להכנס אליו הוא יעלם, עושים תפקודה מספר פעמים עד שהאופנוע ניתקע בקיר\גדר בצורה הנכונה (צורה נכונה=זווית שאפשר להביא על האופנוע באמפ), תקענו אותו בקיר לוקחים עוד אופנוע או מכונית וניתקעים באופנוע התקוע כמו בבאמפ רגיל, זו השיטה הכי יעילה מבין השלושה.
Boat Spin:
הסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=AWH-FeVm898
Boat Spin\Mega Boat Spin- היא פשוט שיטה כיפית לסטאנטר המשועמם, המצרכים הם סירה טריינר שיכול לשגר למקומות או תוכנה לשיגור רכבים.
טוב כשסירה פוגעת במים מגובה היא רוב הזמן תעוף באוויר לאחר הפגיעה תוך כדי שהיא עושה סיבובים באוויר, עכשיו כדי להגיע למקום גבוה עם סירה צריך פשוט משגר שיכול לשגר אותנו לגובה רצוי באמצע הים, או מקום שאפשר לשגר עליו את הסירה כמו הר שמוביל למקור מים ואז לדחוף את הסירה להכנס לתוכה וליפול למים.
עכשיו אני תמיד לוחץ על הגאס כשאני פוגע במים, לא חובה.
Mega Boat Spin פעלול כבר יותר קשה כי בוא צריך לנחות עם הסירה על צידה במים, כמו שאני מראה בסירטון פשוט הישתגרתי על הר נחתתי עליו וכיוון שהוא לא ישר אני פשוט גולש על ההר על הצד ואז פוגע במים עם הצד של הסירה, רק ככה אפשר להביא Mega Boat Spin.
זה אולי לא ניראה מרשים אבל בסירטון הבא של SC אתם תיראו אותי עושה Boat Spin ומגיע עד השמים, מה שמאפשר להגיע גם לבינינים וכו'.
טוב עד כאן לשיעור הזה, שיעור הבא כמה משיטות הסטאנטים המקוריות ביותר והכי פחות ידועות הכל בסירטון אחד זה הולך להיות שווה ביותר 
מקווה שלמדתם משהו, אחרי השיעור הזה אני רוצה לראות אחד שאומר לי "אין לי רעיונות לסטאנטים".
כל הקרדיט לי Tayaroki הרוסי, וכל מי שרואה את המדריך הזה בפורום מתחרה לא להיבהל!!! זה אני ב6 קהילות, לא להגיד לי אתה העתקת את זה.
תהנו.
|
|---|
|
|
|
|
|

צוות Stunts N' Races

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
27.08, 00:40
|
|
מדריך| שיעור סטאנטים 5# ואחרון
שיעור חמישי ואחרון, השיעור הזה יהיה קצת שונה, כיוון שאת הסטאנטים המרכזיים כבר למדנו, בשיעור הזה אני מביא שני סרטונים של סוגי הסטאנטים הכי נדירים ולא מוכרים, אני לא הולך להסביר איך עושים כל אחד כי בשני הסירטונים ביחד יש למעלה מ50 סטאנטים לפחות. ואני גם אתן פה קישור לקובץ Word עם חמשת המדריכים מסודרים ברצף ככה שתוכלו להוריד למחשב ולראות אותם מתי שבא לכם בלי להכנס ולחפש בשום פורום.
רציתי להוסיף שהסרט החדש של SC ייצא בחודש הקרוב, עוד לא החלטנו על שם אבל הינה האפשרות המובילה בינתיים Stunt Here, Stunt Now אתם כבר תיראו ^.- בסרט יהיו כמה מהסטאנטים הכי טובים שעשינו עד עכשיו, הרבה דברים מקוריים שלנו או לפחות סטאנטים לא חרושים, כמה אורחים נחמדים שאני לא אגלה מי הם  וכמה חברים חדשים בצוות, קיצר יהיה סרט פצצה.
טוב שני סרטוני הסטאנטים:
הראשון Concept, הוא הישן יותר לכן הסטאנטים בו הם יותר מוכרים:
http://www.youtube.com/watch?v=Ymt5_dS-KF4
השני Concept 2, הוא החדש יותר והיותר טוב לדעתי, כמה מהסטאנטים הכי מקוריים שמשאירים את כל סאן אנדראס חשופה לסטאנטים:
http://www.youtube.com/watch?v=iyUmNl55OS4
כמה מילים על שני הסרטים, שני הסרטים בעצם לא משאירים מקום למשפטים כמו "בואנה אין לי רעיונות לסטאנטים חרשו הכל" כמה מהסטאנטים בסרטון אפשריים בכל מקום כמו השיטה עם המסוק והאופנוע. אממ בחלק מהסטאנטים בסרטונים יש שלושה רכבים או יותר, זה מוד וזה נוגד את חוק שלוש הרכבים, פירטתי על זה בשיעור הקודם אני מציע לקרוא את מה שרשמתי על חוק שלוש הרכבים.
קובץ הWord עם כל השיעורים ברצף! עם כל סוגי הסטאנטים בקובץ אחד, הקובץ שוקל כולה 100KG שזה עשירית מגבייט, שווה להוריד:
http://rapidshare.com/files/64556226...aroki.doc.html
הפרוייקט הבא שלי יהיה איסוף כל סרטוני הסטאנטים לפי קבוצות ובעצם להביא אותם לכולם.
טוב גמרנו עם המדריכים  היה לי ממש כיף לקרוא את כל התגובות שלכם תודה על הפירגון, אממ כן כל הקרדיט לי Tayaroki הרוסי על כל המדריכים, מי שרוצה לפרסם את המדריך בפורום שהמדריך הזה לא מפורסם בו לשים קרדיט בבקשה, כבר ניתקלתי במדריך שלי בקהילה אחרת בלי קרדיט, המדריך הזה מפורסם בבערך 10 קהילות בלי להגזים.
תודה לכולם וניתראה בסרט של SC חיחיחי 
|
|---|
|
|
|
|
|
![האווטר המגניב של RoTviLeR =]](../../missing-asset.html)
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
27.08, 00:52
|
|
|
אני מציע שתסים את זה בשימושון...ולא שמת OT ...
גוגם תנעל אין צורך בתגובות...
|
בברכה Niv,ניב - RoTviLeR 
 Admin In Vgames 5 Stunts N' Races  שחקן בקהילת Stunts N' Races LeVeL : 3 (קרדיט לDmXStyle^) (קרדיט לMiNiMe^) (קרדיט לReLaX^) גם אני ראיתי וגם אני שמעתי את Amit_B !!! צריכים עזרה? פנו אליי:
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
27.08, 00:54
|
|
סחטיין אתה עשית הכל?
הלינק לword לא עובד...
חבל שלא הסברת על הסירוני סטאנטים בשיעור 5 (הצצתי לי קצת) אבל לא נורא
וואי הצצתי לי רק בשיעורים 2-3 משפטים ראשונים השקעת ברמותת
היית צריך להביא תלינק (עובד) של ה word בתחילת הזה כי אני העתקתי+גיבוי לכל שיעור
לא רציתי שכלום ימחק...
נשאר לי רק את שיעור 5 +גיבוי של שיעור 5
תביא עוד מדריכים כאלה
אתה תותח אחי
סחטיין
אין לי מילים
עבודה טובההההה מאודדדד

good job
תותח!!!!!!!!!!!!!!
תודה על ההשקעה
אור
נערך לאחרונה על ידי sackboy, 27.08 בשעה 00:56.
|
להוסיף:
psn id :thetwitomen
BvG[T]oN בכל שרתי gta
STUNTS N RACES PLAYER
crew stunts and races: [Ts]BvG[T]oN
מעצב ומתכנת ממתחיל!!!

כן כן גם אני ספאמר בכת הספאמרים!

|
|
|
|
|

צוות Stunts N' Races

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
27.08, 00:54
|
|
הוספתי לשימושון תגובות אני רוצה שהיה פהה
|
sackboy |
ציטוט: |
 |
|
|
סחטיין אתה עשית הכל?
הלינק לword לא עובד...
חבל שלא הסברת על הסירוני סטאנטים בשיעור 5 (הצצתי לי קצת) אבל לא נורא
וואי הצצתי לי רק בשיעורים 2-3 משפטים ראשונים השקעת ברמותת
היית צריך להביא תלינק (עובד) של ה word בתחילת הזה כי אני העתקתי+גיבוי לכל שיעור
לא רציתי שכלום ימחק...
נשאר לי רק את שיעור 5 +גיבוי של שיעור 5
תביא עוד מדריכים כאלה
אתה תותח אחי
סחטיין
אין לי מילים
עבודה טובההההה מאודדדד

good job
תותח!!!!!!!!!!!!!!
תודה על ההשקעה
אור |
|
|
|
|
אחי תיראה איזה קרדיט יש למעלה בראשון
נערך לאחרונה על ידי FoxRide, 27.08 בשעה 00:59.
|
|---|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
27.08, 01:57
|
|
|
שניר זה העתקה מהראשי לא?
|
בברכה אלעד.
סגן מנהל קרויים ב-Stunt N' Race ואחראי לאדר קהילתי
|---|
| אלעד | i_kill_you | e_l_a_d_d_d@walla.com | Stunts N' Races | אחראי לאדר מרוצים&סגן מנהל קרויים | מעצב סקינים בפרטי.

קרדיט לי על הסוסה מלמעלה!
|
|
|
|
|

:D השחיין של הקהילה

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
27.08, 08:43
|
|
|
אחי לא שמת OT.
|
בברכה גאורגי GeorGi
אדמין בקהילה Team DeathMatch שחקן בקהילות SNR,DM,CS:SA,TDM
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
27.08, 08:49
|
|
|
לא שמת OT יפה אבל =]
|
בברכה ,
inn3D
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
27.08, 10:22
|
|
|
FoxRide |
ציטוט: |
 |
|
|
הוספתי לשימושון תגובות אני רוצה שהיה פהה
אחי תיראה איזה קרדיט יש למעלה בראשון |
|
|
|
|
ראיתי תקרדיט אבל זה הוא עשה הכל ואתה רק הבאת או שאתה גם עשית?
|
להוסיף:
psn id :thetwitomen
BvG[T]oN בכל שרתי gta
STUNTS N RACES PLAYER
crew stunts and races: [Ts]BvG[T]oN
מעצב ומתכנת ממתחיל!!!

כן כן גם אני ספאמר בכת הספאמרים!

|
|
|
|
|

צוות Stunts N' Races

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
27.08, 11:01
|
|
|
לא אני רק הבאתי כדי שהיה לכם זמין ומהיר ולכל החדשים שהיו
|
|---|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
27.08, 21:41
|
|
|
כשהתחלתי סטאנטים למדתי מהמדריך הזה ממש הרבה מומלץ לכול אחד
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
27.08, 22:15
|
|
|
מאשר תגובה!
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
27.08, 22:54
|
|
|
נחמד אבל כמו שאמרתה מועתק...........
|
בברכה, גיא ציפורי
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
28.08, 01:50
|
|
|
טוב אתה שניר!!!!
אחלה השקעה!
|
בברכה,יובל FreeBoy
VGames Stunt N' Races Admin 
שחקן בשרתים:SNR,DM
Nick: FreeBoy Crew: Ts Level: 10 Admin In VGames Stunt N' Races 

|
|
|
|
|

צוות Stunts N' Races

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
28.08, 09:35
|
|
|
זהה לא השקעה שלי יש קרדיט למעלה
|
|---|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
28.08, 09:45
|
|
|
אחי תודה עזרת לי למות שלא למדתי כלום אבל סחטיין
|
|
|
|
|
|

מנהל קלאנים DM

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
29.08, 00:25
|
|
|
אחלה השקעה תודה
|
Server - Vgames DeathMatch Clan - LorD || Nick - FaKe[S] || LeveL - 18 || Admin LeveL - 11 Server - Vgames DeathMatch גם אני שמעתי את Amit_B
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
31.08, 12:39
|
|
|
וואי שניר
אחלה מדריך הבאת פה!!!!!!!!!!
יעזור להרבה!
|
בברכה,אורן
FreeDom.
מנהל קרוים Stunts N' Races
OranHZ@Gmail.Com
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
31.08, 12:40
|
|
|
אחלה מדריך אחי
|

בצפר=בניין=פועלים=ערבים=פיגועים=מוות
מסקנה:לא ללכת לבצפר!!
vgames SNR כינוי בשרת:JuMP_BoY כינוי בפורום:JuMP_BoY כינוי בוונט:JuMP_BoY רמה:3 קרו:pFs
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|