שלום לכולם,
קרב נוסף בין Hyper ל-Win הסתיים והנה התוצאות:
הקרב החל בשעה 20:50 והסתיים ב-21:20.
ההרכב של Hyper הכיל את השחקנים:
Tal, Maor, zachi_lf, Shlomi, SiLVeR
ההרכב של Win הכיל את השחקנים:
iTaY, MagiX, FreeBoy, SLiDee, XerCoNN
ההתחלה כמו תמיד היתה קשה - ההגנה בשני הצדדים היתה חזקה וההתקפות לא היו מספיק משפיעות.
לאחר 20 דקות של מלחמה חסרת מטרה, הצליחו שתי הקבוצות לקחת את הספינות אחת של השניה.
בדרך נתקלו שני הצדדים בהתנגדות:
הספינה של Win אשר נגנבה על ידי Hyper נחסמה על ידי שני שחקנים מקלאן Win שהחלו לירות בנהג SiLVeR אשר יצא מהספינה במטרה להשיב אש. בדרך אליו היה Maor אשר התכונן לעזור לו.
הספינה של Hyper, בה נהג SliDe, נתקלה בהתנגדות של שני שחקנים מקלאן Hyper (אני ביניהם) אשר חסמו את המעבר. שחקן מקלאן Win לעומת זאת הצטרף לסלייד ועזר לו, כך הצליחו להתקדם וכמעט להגיע ליעד, אך ברגע האחרון הצלחתי לחסום את סלייד שהחל לירות בי ולבסוף, להעלות את הספינה באש. בזמן שהוא החל להתקדם לכיוון הבסיס שלהם, הספקתי להתאבד עליו עם הספינה שבדיוק ברגע המתאים התפוצצה והביאה להפסד.
הספינה שהייפר הצליחו לגנוב שוחררה בעזרתם של שחקני הקלאן ולבסוף הביאה לניצחונו של הקלאן.
Win, שיחקתם מעולה. כל הכבוד, אחלה פייט!
LorD, אנחנו מחכים להזמנה שלכם לקרב!
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
אייפר בהחלט היה קרב מעולה,אבל אל תדאגו נחכה לקרב הבא.
אני יכול להגיד לכם שהקרב הבא יהיה ממש מעניין,כי אני גילתי את השיטה של אייפר.
ואנחנו הולכים לעשות תרגיל יפה,ולהשתמש בשיטה חדשה טובה שאני לא הולך לספר עלייה כאן.
אייפר קרב ראשון ושני הלך לכם, פעם הבאה לא יהיה קל.
ודרך אגב לורד אייפר מחכים לכם
חחחחחחחח ZCP? PRO? MATRIX? לך תקרא את העמודים הראשונים של פורום קלאנים, חדשדשון
לורד, לבינתיים הייפר במקום השני וגם זה רק בגלל שכמעט ואין לנו זמן לשחק (ועובדה, גם את מקום ראשון ניצחנו)
אבל יודעים מה? בואו לא נדבר על הייפר... איפה לורד בטבלה?
ניתן לפנות לכל בעיה או שאלה בנוגע לפתיחת קהילות באתר, תלונות, בקשות, הצעות וכו' במייל: Tal@VGames.co.il
שיתחילו להזמין אותנו לקרבות נאשר,גם לנו אין ממש זמן ואנחנו עסוקים בקידום הקלאן שלנו.
LorD SaMaRa
ציטוט:
נשמח לעשות קרבות ולאדרים,אבל בזמן שאנחנו יכולים!
דיי לתירוצים . אתם בקושי פעילים גם בשרתים , אז אל תגידו לי : " קידום קלאן " . וואו אז זכיתם פעמיים באליפות . אין לכם מה לחוש מזה : " כוכבים נוצצים וכוכבים נופלים " .
דיי לתירוצים . אתם בקושי פעילים גם בשרתים , אז אל תגידו לי : " קידום קלאן " . וואו אז זכיתם פעמיים באליפות . אין לכם מה לחוש מזה : " כוכבים נוצצים וכוכבים נופלים " .
אתה חלק מהקלאן? לא!
אתה יודע מה קורה אם הקלאן? לא!
זכינו פעמיים? לא! זכינו אולי יותר מ10 פעם באליפויות שונות.
אנחנו בקושי פעילם בשרתים? לא! פעילים ב DM יותר ב HC אם השחקנים שיש לנו!!!!.
אז אל תגיד שטויות
אתה חלק מהקלאן? לא!
אתה יודע מה קורה אם הקלאן? לא!
זכינו פעמיים? לא! זכינו אולי יותר מ10 פעם באליפויות שונות.
אנחנו בקושי פעילם בשרתים? לא! פעילים ב DM יותר ב HC אם השחקנים שיש לנו!!!!.
אז אל תגיד שטויות
הייפר מחכים להזמנה
הייתי חלק מהקלאן ואני מכיר אותך ואני יודע בדיוק מה אתה מנסה לעשות לשחקנים שלך ולנסות להכניס להם למוח " לורד שולתתתתתת!@##@# " את רוב השחקנים שלך למעט רפי ותמיר , רוב השחקנים שלך חשים מעצמם רק בגלל שהם בלורד , ובתכלס , רובכם למעט מי שהזכרתי , הוא ילד סטאטס . וכן סמרה , אם תשים לב בכל מקום שהייפר נמצאים אתה מנסה לחוש מעליהם , והבעיה כאן שאין לך מה לחוש - את רוב העבודה עושים השחקנים שלך .