התלוננות|Vladimir_Kozonov + פרישה
היה לי את הבאג של השוטגאן שנכנסתי למכונית משטרה, באג שאני לא יכול להכניס ולהשתמש בשוטגאן, ואני לא יכול להוציא דיגל.
באג שדופק לי את כל המערכת המשטרתית ועדיין לא עושים עם זה כלום.
לא משנה, ביקשתי /report שיעשו לי disarm, שזה מוחק לי את כל הנשקים שיש עלי וככה אני יכול להוציא דיגל ופשוט להוציא דיגל בפקודה /me.
אבל ולדימיר הזה מביא לי קיק עם הסיבה: "הינה ירד לך השוטגאן XD"
מה הוא חולה?!
אחרי זה אני מתחבר ואני כותב לו מה הוא עושה אז הוא אמר שהוא רוצה להוריד לי את השוטגאן..
אז אמרתי לו שישגר אותי לתחנת משטרה, אז הוא אמר שהוא לא משגר אנשים ושאני יתחיל לרכוש קצת כבוד.
1. אתה תתחיל לשגר אנשים שהבאת להם קיק בגלל שאתה אדמין שלא יודע פקודות
2. כבוד? אליך? אתה באמת מצפה שאני ארכוש אליך כבוד?
אחרי זה הוא מביא לי קיק שאני ירגע כי קראתי לו מוגבל, למה קראתי לו מוגבל? כי הוא.. מ=ו=ג=ב=ח..
ראבק ערס נמאס מהקהילה הזאת ששמה אנשים בני 12 אדמינים שלא יודעים אנגלית ופקודות ואחרי זה אנשים פורשים מהשרת... נעזוב את זה שהרמת RP פה שואפת לא-פ-ס!
אני נהייתי שוטר מושחת, ושדדתי שוטר אחר, והוא חושב שהוא יכול לקרוא לשוטרים דרך VENT IC
כי זה VENT.. IC...
השוטר הזה היה Terrenito_Cassino אבל זה בסדר והוא למד את הלקח שלו..
אבל Kevin_Steyn הזה פשוט MG אמיתי.. הוא יודע שאני שודד אנשים אז הוא כל הזמן מחפש אחרי, אומר בקשר שזה חשוד שאני וחבר שלי נעלמתי.. פשוט ילד גרוע שלא יודע RP.
האנשים היחידים שראיתי שיש להם RP כמו שצריך:
השוטר Brian משהו, שוטר שמוכן להשקיע זמן על דברים קטנים ושם לב אליהם, אחלה שוטר ואחלה RP.
מנהל הבית חולים Michal, ידע טוב מאוד ברפואה ועזרה ראשונה וRP מצוין.
והאדמינים היחידים שעושים את התפקיד שלהם כמו שצריך:
Anthonney_Kennedy שבאמת עונה על שאלות ועוזר, ויש לו מוח מתפקד שבאמת חושב RP כמו שצריך, אתה אחלה גבר וכל הכבוד לך.
ו Curtis_Jackobs שאני לא מכיר אותו אפילו אבל הוא בן אדם תותח שהוא זה שעשה לי Disarm כמו שצריך ויודע לשפוט וידע טוב בRP.
נמאס מהקהילה הזאת שלא יודעת RP בגרוש, פשוט RP בגרוש.
אני חייב להזכיר את Andi_Mecnab שלא הפסיק להציק לי כי הוא חושב שזה אסור לשדוד במדי שוטר, למה מה?! זה IC ואין לו זכות לעשות לי כלום על זה.
גם התלוננות על Chale משהו שהוא אדמין, אשכרה אדמין שצועק בהלוויה של הצ'יף כל השוטרים זונות..
אני פשוט לא מאמין שיש אדמינים עם רמת RP כזאת נמוכה.. פשוט פתטי מה שהולך פה..
אחרי זה אני מביא לו אגרופים שישתוק כי הוא NONRP אז הוא מביא לי כלא על DM..
פשוט אדמינים שמנצלים את הכוח שלהם לרעה.. פשוט בושה..
אני פורש מהשרת ומהקהילה הזאת, קהילה שרובה מנוהלת על ידי ילדים קטנים בלי כוח שיפוט ומקבלים אדמינים מפרוטקציות וזה מה שיוצא, פשוט בושה.
אם אתם רוצים הוכחות למקרה עם השוטגאן של Vladimir_Kozonov הזה אני אעלה תמונות כי פשוט אין לי כוח כבר אחרי הדיון הגדול הזה.
פשוט נמאס לי, אני אכנס לשרת מידי פעם רק כדי לראות מה הולך ואולי לעשות שטויות.
שטויות ICly, שהם עדיין עם איכות RP גבוהה, ולכן אין לכם מה לעשות בנידון.
|