אז הנה הגיעה לסיומה חופשת קיץ 2009 וחלקם הגדול חוזר מחר ללימודים

חלקכם כבר "מתים" לחזור ללימודים, השאר רוצים עוד לנוח.
הקיץ הזה מעבר לתחרויות ה-ONLINE היו לנו 2 לאנים של מוזמנים, במהלכם לקחה את המקום הראשון קבוצת XTREME-VEXED גם בלאן הראשון וגם בשני. היה כיף לא נורמלי. אפשר להגיד ששני הלאנים עברו בצורה מקצועית ועל כך תודה לצוות הניהול ולשחקנים.
נראה שהקיץ פקד אותנו במכה קשה של הפלת שרתים, דבר שגרם להרבה תחרויות לא להתקיים בזמן או להתבטל. אנחנו עובדים ביום יום למנוע את ההפלה ונראה שאנחנו מאוד קרובים לפתרון סופי. (תודה לכל מי שהשקיע וייעץ)
בקיץ הזה אני החלפתי את mrL בניהול הקהילה עם רצון לשפר את הקהילה ולעשות כל שביכולתי על מנת שהמשחק הזה יהיה יותר כיפי, בוגר, אחראי ובלי צ'יטרים. אף אחד לא מושלם ואני לא אבא שלכם, אבל לפחות לאט לאט אתם משתפרים

כבר אמרתי וביקשתי לא פעם; תתנו כבוד אחד לשני, אל תקללו ותהיו בוגרים. באמת נראים פירות.
אני חייב לציין שהחופש היה סה"כ מאוד כיפי אצלנו. אם זה להיפגש בלאנים ולראות פרצופים חדשים וישנים ואם זה הצחוקים שהרבצנו בכל לילה בוונט ובפורום.
כרגע מתחילה לה שנת לימודים חדשה וחלקכם בטח ישחק פחות אבל אתם לא תעזבו, אתם תחזרו לפה - כי בסה"כ זהו בית חם שנותן לשחקנים מקום לבלות את זמנם בכיף ולהתבטא. חוץ מזה יש חורף בפתח, הכי כיף לבלות במחשב. ( חברה שלי כבר מתה לזרוק לי אותו מהחלון

)
ממש עכשיו יוצא לו לדרך
לאדר לקבוצות בחסות Memoraze,
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1294153 תרשמו ותשחקו.
אני אומר לכם מכל הלב - תפסיקו עם גישת האנטי. אתם תשקיעו - ישקיעו בכם!!!
השנה יש לנו תקציב גדול למענכם, הכל תלוי בכם!
לסיכום: תודה לכולכם, נהניתי איתכם. אני כאן, כל צוות הניהול כאן - בשבילכם ומחכים לכם.
שנת לימודים טובה ומוצלחת.
דני.