|
Synex` |
ציטוט: |
 |
|
|
איך ממוצע כולל בונוס 99?
עם יש לך 52 בספרות?!
מזה ה"בונוס" הזה?
אתה משלים ספרות? זה הכי חרא.
אני סיימתי עם בגרות מלאה, 9 יחידות חשמל ואלקטרוניקה [מוגבר] |
|
|
|
|
אם לא שמת לב, ציוני ארבעת מקצועות הלימוד היחידים שקיבלתי עליהם בונוס, הם במקרה ארבעת הציונים הגבוהים ביותר שלי, והם מהווים 18 יחידות לימוד.
יש לי 20 יחידות לימוד עם ציונים הגבוהים מ-90, 2 יחידות לימוד עם ציון 84, ואילו רק 5 יחידות לימוד עם ציונים נמוכים.
נקודות בונוס מקבלים על מקצוע לימוד מורחב, במידה והציון הסופי בו הוא לכל הפחות 60 או 75.
על כל 5 יחידות לימוד של מקצוע בחירה ניתן לקבל 20 נקודות בונוס, כך שאם, לדוגמה, הציון הסופי שלך באותו מקצוע הוא 100, הבונוס מעלה לך את אותו הציון ל-120.
על 5 יחידות לימוד במתמטיקה או באנגלית, ניתן לקבל 25 נקודות בונוס, כך שאם, לדוגמה, הציון הסופי שלך במתמטיקה או באנגלית הוא 100, הבונוס מעלה לך את אותו הציון ל-125.
על 4 יחידות לימוד במתמטיקה או באנגלית, ניתן לקבל 12.5 נקודות בונוס, כך שאם, לדוגמה, הציון הסופי שלך במתמטיקה או באנגלית הוא 100, הבונוס מעלה לך את אותו הציון ל-112.5.
לידיעתך, אני זכאי לתעודת בגרות מלאה, מכיוון שעל-פי תקנות הקומפנסציה של משרד החינוך, אני עומד בתנאי הזכאות לתעודת בגרות מלאה לנכשלים במקצוע חובה אחד בלבד, כך שאיני צריך לבצע אף בחינה חוזרת.