((רעיון מפגר פשוט רעיון דפוק,כל מדיק שהוא ניכנס ללימודים שלו משבעים אותו להגן על כל אזרח לא משנה איזה גזע הוא ומהו פשוט חייב לעזור לאזרחים.
ועוד על מה אתם שובתים ? על כסף כמו שאחד האדמינים אמר לא יעלה לכם שקל אתם פשוט מפגרים))
בוא אני יגיד לך כמה דברים כבר היו הפגנות ושביתות בעבר ותאמין לי שלכם(המשטרה) יש יותר מכוניות יותר אנשים יותר עבודה יותר דברים בין עם זה אובג'קטים וכו אנחנו מתשמשים רק בפקודות ME ו DO ויש לנו אמבולנסים .. זהוא ! עם היו משקעים הרבה מאוד אבל באמת הרבה הינו יכולים לגרום לזה שמיטות כאלה כמו שיש בכניסה לבית החולים ילכו אחרינו ואז בכלל זה יהיה מגניב! לעשות שערים בחניון דלתות שלא כול אחד יכול להיכנס ושלא יגנבו אמבולנסים ועם יש מקרה לא צרכים להתעקב על בנעילה שלו !חוץ מזה אין לנו שום דבר לא תגים לא מפתחות מסוק אחד שלא עובד יש אפשרות לשפר את ה /duty שכול מי שרופא יכול לשים גם מדי פארמדיק ..
לפי המציאות סטודנטים מקבלים מלגות פה עדיף כבר לעבוד בעבודה חופשית
לשפר את הראנקים שיהיה עוד ראנקים
?
מספיק סיבות טובות בישבלכם ? ויש עוד .... בין עם זה מרפאות ומעבדות ומשרדים ...
בברכה
עידו
Ventrilo:Avokado
SF-RP
Name Micheal_Armndo
Faction SF EMS\Hospital
סגן מנהל\Rank: Proffesor
עדיין אתם יכולים להגיש עירור לממשלה על העבודה שלכם אבל להפסיק לעבוד זה כבר שטיות צוות התיכנות עושה הכל כדי להגיע לכל העבודות ולפשר אותם כרגע יש דברים חשובים יותר לשפר ולי מה שאני שמעתי לצוות התיכנות יש המון רעיונות טובים שהם רוצים להכין אותם אבל הם מחכים עם הרעיונות כדי ליגמור הכל בשרת פשוט חכו בסבלנות
ואני מאמין שצוות התיכנות יעשה הכל כדי להגיע אליכם
SF:RP Player
Name : Fernando_Devechi
Faction : Police
Rank : Patrol Officer
אתה מודע לזה שלכם יש את הכי הרבה אובייקטים?
ושלכם יש את המדקיט ודברים אחרים שאין לפאקשיינם אחרים..
רכבים? עוד רכבים?! החנייה שלכם מלאה רוב היום..
אז תעשו לי טובה.. לא מגיע לכם כלום..
לדעתי אתם הכי מסודרים בשרת, והכי מושקעים ...
אני לא חושב שרק בגלל זה צריך לשבות?
זה נשמע מוזר... יש לכם 8 אמבולנסים, חדרי ניתוח, חדר בידוד... לא חסר לכם כלום .
אבל זה זכותכם.
לבית חולים הושקעו הכי הרבה משאבים מהשרת ,
מבחינת רכבים ומבחינת תכנות.
כמובן שיעלו לבית חולים עוד דברים בהמשך אך לא בעידכון הבא.
לאחר מחשבה קטנה החלטתי לבטל תשביתה XD
שחקן בפאקשן שעדיין ישבות , יורד דרגה או אפילו יפוטר,