החלטתי לפצוח במסורת חדשה (מצטער מראש אם הרעיון מומש קודם ופשוט לא שמתי לב לדיון דומה שנפתח) בדבר הדברים הבאים עלינו לטובה ולא בחודש ספטמבר הקרב.
משחקי Retail:
תאריך שחרור: 8.9.2009
1) Cabela's Outdoor Adventures:
משחק ציד שלא יעניין איש בצד הזה של הכדור המזרחי. מעל ל-50 הרפתקאות לא מעניינות של ציד חיות מסכנות ורצח פוליגונים. יש כמה מהלכים מענייננים שכוללים השמעת קולות של חיות (אפשר גם בבית אל מול החברה או האישה), בכל מקרה, אמרתי שלא ארחיב והרחבתי.
מהיות מגוכח לא אוסיף אפילו תמונה. next!
2) Colin's Mcree: Dirt 2
משום מה כולם מכירים את הסדרה בשמה החדש כDirt בעוד שלצערי אני נזכר בספירת המלאי של שנת 2002 בה סידרתי את סדרת Colin's Mcree בארגזים כי איש לא רכש בארץ את הזבל הזה. אך מאותה שנה עברו הרבה מים בים וcode Master שבכל זאת נוהגת מידי פעם להביא על ראשנו משחקים איכותיים ויחודיים (Operation Flash Point והמשחק שנראה כמו Rune אבל הרבה יותר טוב

שמי שיזכיר לי את שמו יקבל חיבוק וירטואלי) חזרת עם סדרת Dirt שבקושי אני מכיר ולכן אספר את הפרטים המעטים והיבשים שאני מכיר מהמשחק השני:
1) יהיו שירים של Queen of the Stone Age.
2) יהיו מכוניות והוא יהיה ריאליסטי פחות או יותר, לא מוטורסטורם.
3) אני מניח שהוא יראה טוב.
4) פאק, אני באמת לא יודע כלום על המשחק, אז שמשהו יעזור לי פה.
בכל מקרה, דווקא אחד שיש לו פוטנציאל להצליח בלבותיהם של חובבי המירוצים. השניים שלושה פה בפורום.
ניתן תמונה כי מגיע לו:
3) Heroes over Europe+ IL sturmovike
טוב, פה אנחנו בדילמה כי משהו עובד עלינו. שנבין: ז'אנר הסימולטורים (גם הארקייד שבהם) הוא בערך נכחד כמו יכולת משחק אצל משה דץ. ובכל זאת בצורה הזוייה לחלוטין שניים כאילו הולכים לנחות אצלנו באותו יום, פתאום אחרי 40 שנות בצורת. מחשיד, הלא כך?
מאחר ולIL יש דמו ולי אישית יש גם את הגרסה המקורית לפיסי משנת 2001 (ללא ההרחבה שעסקה בקרבותב איסלנד שלאיש לא אכפת מהמדינה המדוברת) אני אתן לו את הפריבילגייה ואתייחס אליו ככותר שבאמת אמור לצאת. מדובר בגרסה ארקדיית לסימולטור דיי מוצלח העוסקת כמובן במלחמת עולם השנייה מצידו של הצבא האדום. כן, תאמינו או לא, גם לרוסים יש כנפיים ולמרות שבדרך כלל אינן מוצלחות יתר על המידה (מה לעשות שבמלחמה הזאת הכמות דיברה על פני האיכות). מדובר על כותר איכותי וכיפי ואפילו יש מספר ביקורות. אני דווקא חושב שהוא יהיה בעל הפוטנציאל הגדול ביותר להיות המנצח של החודש ולקבל בורשט כמנת ניצחון.
אז מה היה לנו? סימולטור טיסה ארקיידי ומהנה של מטוסי בוכנה (אילו שאין להם מנוע אמיתי ורק עושים רעש). ובכל זאת קצת רוח גבית בז'אנר הולך ונעלם.
המשחק השני חייב להיות שקר, אבל אני דווקא אתן תמונה שלו שנגיד והתייחסתי איליו:
4) Little Big Planet: GOTY
משחק הפלטפורמה הטוב ביותר מאז ומעולם וכנראה אחד משלושת המשחקים הטובים ביותר של הדור הנוכחי. LBP מקבל גרסאת GOTY, והמשמעות? גרסה מאוחרת של משחק מוצלח שתמכר במחיר מופקע ותכניס לסוני כנראה עוד כסף.
המשחק המיועד עתיד להמכר (כל עוד מדובר באמת ולא בהמצאה של IGN) ב-50$ אל מול 20$ שהמשחק עולה לכל היותר כיום באיביי. הוא אמור לכלול מעבר למשחק המקורי 30$ של DLC, כאשר לא ברור איזה DLC בדיוק (אני מאוד מקווה שלא את תחפושת הקאבוקי, אה, היא חינם בכלל) ובכלל האם הבחירה תהיה בידינו השחקנים?
תמונה שאמורה להמחיש את הקרב ובא, או שעדיין מדובר בבדיחה של IGN? החברה משום מה לאחרונה שחושבים שגם הם מצחיקים כמו משה דץ:
5) Mini Ninja:
כותר לPSN העוסק על סמך הטריילר שהורדתי בגרסה מעצבנת של נינג'ה קטנה שנראית רע.
אני פשוט ארשום מה יהיה במשחק, גם ככה הוא נראה רע ואיש לא ירכוש אותו:
Furious Ninja action on an epic journey
Play as Mini Ninjas with authentic Ninja weapons, moves and powerful spells
Ninja hats, used as vehicles and shields
Huge boss battles
לא רוצה לתת תמונה, לא מגיע לו.
תאריך יציאה: 09.09.2009
6) Rock Band: Beatles Edition:
מעבר לתאריך היפה ולעובדה שרק היום עברתי ליד פאב בקריות שנקרא The Beatles שכולל את העטיפה של "דרך אבי", תרגום ישיר ל"אבי רואד" המשעמם. ולעובדה שאתמול בסיימון ראיתי שצילמו עטיפה אלטרנטיבית לאותו דיסק נורא עם אנשים הלובשים גרביים בלבד לאיבר נבחר, מדובר כמובן בעוד מסחטת כסף מבית היוצר של הרמוניקס+MTV. מה יש להזכיר? היפים עם שפם משנות החמישים לבושים בבגדים מגוכחים שרים שירים מגוחכים ועולים 60$.
קחו תמונה, באמת נראים טוב:
תאריך יציאה: 15.09.2009
7)Cloudy with a Chance of Meatballs:
אני באמת לא הולך להרחיב על זה, גם כי אני לא יודע, וגם כי יש Meatballs בשם. שמשהו אחר יעשה זאת.
אבל קבלו את הקציצה הענקית שרודפת אחריו, זה כבר מגניב!
8) Marvel Ultimate Alliance 2:
משחק RPG חסר עומק העוסק בעולם של אקסמן ובכלל של דמויות מארבל השונות. Hack and Slash במלוא הדרו ומשום מה אנשים אוהבים זאת. אני אישית דיי השתעממתי מהראשון כך שאני לא תולה תקוות בשני. אבל נו מילא. אם אנחנו לא מקבלים Kigdom Hearts 3, אולי גופי יעשה הופעת אורח שם.
9) NHL 2010+NHL 2k10
שני משחקי הוקי שגם ככה איש מלבד תושבי מטולה (פארק קנדה, כאילו דה!) לא ישחק בו.
10) עוד כמה כותרים שפחות מענייננים אותי, אז אשאיר לכם לכתוב עליהם או לתת פרטים למי שמרגיש צורך:
tornade: Out Break+Pinball: Hall of frame+Wet.
תאריך יציאה: 22.09.2009
11) AFRIKA:
עכשיו לזה באמת חיכיתי. המשחק הכה מצופה של סוני ששוחר לפני שנה ביפן ואיש לא טרח לבדק אותו. במשחק נשחק צלם שבהתאם לקריירה המדוברת במציאות (יסלח לי בעלה לשעבר של גלית גוטמן), מסתבר שהיא גם משעממת נורא במשחק וידאו. נוכל לצלם אריות (הם לא יאכלו אותנו, לא משנה כמה ננסה), נוכל לצלם ג'יראפות שלא יבעטו בנו ולא נוכל להדרס על ידי הג'יפ.
אז מה בכל זאת כן נוכל לעשות? לצלם תוקן, עכשיו אני לא יודע כמה אנשים פה מכירים את התוקן, אבל זו ציפור ממש מגניבה, אז - רק בAfrika!!
ןאפריקה זה לא עם C באנגלית? אבל זה רק אני.
קבלו תוקן:

זה לא מהמשחק, זה באמת תוקן, אני רק לא יודע אם יש אחד במשחק.
12) Katamari Forever:
מלך היקום החליט שמשעמם לו, אז הוא יצר משחק מגוכח בו נוהגים בכדור ענק ששואב את כל הנקרה איליו בדרכו. כן, זה נכון:

מאחת הגרסאות, לא משנה באמת איזו.
טוב, יש עוד כמה משחקים שלא טרחתי לעבור עליהם כי הם ממש כבר מוגזמים, אבל יש משחק אחד רציני שבאמת שווה להזכיר:
13) Ninja Gaiden: Sigma 2:
אחד הבלעדיים המדוברים של עונת החגים הקרבה. גרסה מחודשת ואולטימטיבית ועדיפה של כותר בינוני שלא הצליח במיוחד על קונסולת ה-360. ריו חוזר להרפתקאה נוספת מצוייד בעזרתה האדיבה של היינה, חברה של קאסומי, אחותו למי ששאל.
המשחק יכלול את הקמפיין המקורי של גרסאת ה-360 בתוספת כמה פיטצ'רים מגניבים:
1) בעיות המצלמה תוקנו.
2) הקמפיין הורחב בכ-30%.
3) שתי דמויות שחיקות.
4) המשחק יכלול קואופ (הדבר המגניב ביותר למשחק מסוגו).
5) שופר מבחינה ויזואלית.
6) הבוסים גדלו.
ובכלל גרסה אולטימטיבית מטורפת ובלעדי אדיר.
תאריך שחרור לא הוחלט עדיין סופית, אבל זה יהיה החודש.
נחתום במעריצה של גרסאת הפס3: