! ~ ! קונפיגים לפי הזמנה ! ~ !
היי.
אני יכין קונפיגים לאנשים שלא מבינים בקונפיגים אבל רק לפי מפרט המחשב שלהם והאינטרנט !
כך זה עובד : כל אחד שרוצה ישים את המפרט של המחשב שלו ומהירות האינטרנט שלו ואני יכין את הקונפיג יעלה וישים בפורום כמובן שאני ירשום את השם של הבחור שרצה :]
הקונפיג יועלה ל-2 שרתים rapidshare ו- freeupload אז תידאגו להוריד ולעשות לו גיבוי למיקרא של פירמוט מחשב מחשב חדש וכו' לא יהיו הכנות חדשות של אותו קונפיג או לאותו בנאדם !!!
כמובן שקובץ הקונפיג הוא רק USERCONFIG.CFG
אני ממש ממש מבין בקונפיגים ואני חושב שאני יכול לעזור בכיף שלי למה אני נהנה מי זה :] !
כמובן אם יהיו בקשות של סקריפטים למינהם אני יעלה :] !
אם יש בקשות כמו סקריפטים בינדים וכל מיני תוספות תעלו לי את זה יחד אם המפרט של המחשב ומהירות האינטרנט !!!
עכשיו בקשר לזמן יש לי חיים ובגריות וכו' אז הכי הרבה שלושה ימים עד שמישהו יקבל את הקונפיג שלו :] !
בקשר לחירור בתור אחד שמשחק דיי הרבה זמן חירור זה משהו חשוב אבל הוא לא כזה קשור לקונפיג אני ישתדל לידאוג שהחירור שלכם יהיה מקסימלי כמובן מסודר יפה בלי לאגים קונפיג נקי בלי סטופרילוד , דוק , באני הופ ודברים שאנים חוקים !!!
תנאים [מי שלא יקשיב פשוט לא יקבל ת'קונפיג שלו חבל..]
1.לא לקלל אותי למה אתם לא מכירים אותי ואני לא אותכם ובטח שבטח אני לא יקלל אותכם סתם :] !
2.בלי תגובות כמו חרא קונפיג יא מעפן וכו' כי אני מגדיש הרבה זמן על כל קונפיג :] !
3.מנהלים למינהם לא לינעול או להעביר את האשכול הזה לאשכול עזרה אחר !
4.מי שלא אומר תודה אני מזיין אותו חחח... סתם :] !
אוקייי.... אחרי שחפרתי :] הינה האיימל שלי מי שרוצה לישאול משהו והוא לא יכול בפורום :
meni27@gmail.com [ אני ניכנס לאיימל הזה פעם בשבועיים אז אל תצפו לתשובה מיידית :}}} ]
שימו לב !!! - אשכול זה יהיה פתוח שבוע שלם !!!
! ~ ! תהנו ! ~ !