פרישה||זהו התחלתי ז' לא יהיה לי זמן הרבה על הראש
קודם כל הלימודים זה לא הכל זה רק חלק קטן שיעורי בית אין בנתיים לפחות הרבה בכל מקרה אני מאוהב, מאושר עד השמיים, כל היום פייסבוק וכל החרא הזה אני מאוהב באמת קשות אני יודע עליהה המון והיא יודעת מה שהיא צריכה ^^, והיא תדע עלי עוד, את הנשמה שלי אני יתן לה ואני כבר לא ממש "משחק" במחשב ככה נדיר אני נכנס לCSSA של ויגימס =)
אני מאוודדד שמח מהשנה החדשה אני כל יום מחכה לבצפר לא בשביל הלימודים בשביל החברים והאהבה, יש לי בכתה ובעיקר בשכבה הרבה מאוד חכמים חננות כאלה אבל יש רק בשכבה כאלה מאגניבים אבל להם יש את שלהם=)
אולי אני יספר קצת כי אני הייתי סקרן פעם לדעת עליכם אז היא מושלמממתת קודם כל, היה לה חבר 1 בחיים והוא נפרד ממנה לא היא ממנו וגם מזה היא בכתה יומיים ומאז שכחכה וחזרה לשגרה השמחה שלה, יש לה המון חברות, אני יודע מה היא אוהבת ממה היא נדלקת והכל ובנתיים עשיתי כבר חלק מזה גם בלי לדעת והיא הכי הייתה רוצה שיכתבו לה או אולי אפילו יגידו לה עד כמה אוהבים אותה ולא "יציעו לה חברות" ואת זה תכננתי לעשות =] לא "להציע חברות" כי זה מאוד ילדותי ולא מראה אהבה אני בלילות כמעט לא יושן זאת אומרת אם אני יעלה למיטה ב11 אני ירדם ב12 וכל השעה אני יחשוב עליה ינסה על משהו אחר אבל אז אני יזכר עליה עוד ויחשוב איך ומה להגיד לה ועכשיו כל כך השתגעתי עד שבאתי לפה לכתוב לכם =) אז בהצלחה בהמשך אין לי כאחח להקדשות ודור אחי אם אתה נשאר תדע אולי אני יחזור סיכויים קלושים, תהנה + תהנו!! =)
|