משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.09, 16:46
|
|
בלוג הכתבות OYE בשיתוף פעולה עם vGames
לאחר יומיים של "משא ומתן" ועיגול פינות ביני לבין גל עקל, מנהל קהילת CS בvGames הגענו להסכמה שלדעתי ולדעת רובכם, תתרום מ-א-ד לקהילה.
כידוע לכם, בימים האחרונים החלטתי לצאת באתר עצמאי שמטרתו היחידה היא לעזור לכם, לרכז לכם את כל הידע שנצבר אצלי ואצל שותפי עם השנים, ולצאת בסדרת כתבות במשך החודשים הבאים.
מכיוון שנמנע ממני לפרסם את האתר ברבים עקב חסות קודמת, החלטתי, לאחר שיחה עם שותפי שאותו אציג בהמשך לפנות לגל עקל, מנהל הקהילה, שבצעד יוצא דופן הסכים לבקשתי, שיתוף פעולה בינינו.
אז מה בעצם הולך לקרות ? "אתר הכתבות" שעומד כרגע ברשותי הסכים לתנאים שויגיימס העמידה לנו, מתחייב לתנאים אלו ומעתה יעבוד בשיתוף פעולה ישיר עם קהילת הCS של ויגיימס וקהילות גיימינג נוספות. במעמד זה רציתי להביע תודה ענקית לגל ולצוות הניהול ולהתנצל אם בכתבות עבר שפורסמו על ידי פגעתי באחד מכם, הרי זו לא הייתה הכוונה. אז, תודה רבה, ומקווה ששיתוף הפעולה הזה יניב פירות לקהילה.
לאחר שסוף סוף קיבלנו אישור סופי לפעול, אני מביא אליכם את הנושא הזה בשנית.
אתר הכתבות יעסוק אך ורק, בנושאים אשר מעניינים אתכם - הקהילה וכתוצאה מכך, אנחנו נצטרך לשיתוף פעולה שלכם. מה זאת אומרת ? כל נושא שמעניין אתכם ומעסיק אתכם, הביאו אותו אלינו ואנחנו נדאג לסקור לכם אותו בצורה הטובה ביותר שנוכל.
אז בתור התחלה, לאחר סקירה של מספר ימים הגענו למסקנה אחת, שרובכם תסכימו איתה. אחד הנושאים המעסיקים ביותר את עולם הגיימינג הוא ציוד הגיימינג, וכנגזר מזה, כמעט בכל פורום גיימינג ישנם מספר נושאים ושאלות לגבי הציוד המבוקש, כל יום ויום.
ככל הנראה כבר הבנתם לאיפה אני מכוון, לסדרת הכתבות הראשונה של האתר, שכמובן תעסוק בציוד גיימינג.
פירוט נרחב ומעמיק יותר לגבי סדרת הכתבות הראשונה ומרכיביה תוכלו למצוא כמובן באתר הבלוג בכתובת : http://oye-robben.blogspot.com/
מכיוון שהאתר עוסק בנושאים המעניינים אתכם - אנו צריכים את דעתכם והיא חשובה לנו מאד. אם אתם, חבר, בן משפחה או סתם מכר מתלבטים לגבי קניית ציוד גיימינג חדש, תנו לנו לדעת את זה. בבקשה מכם, תגיבו בתגובות במקום המתאים באתר, ציינו את שם הציוד שאתם מעוניינים לקבל עליו חוות דעת, בסופו של דבר אנו נשכלל את הציון הסופי של כל אביזר ונביא לכם תמונת מצב בהירה הרבה יותר. אז יאללה, מספר אנשים כבר עשו את זה, וגם אתם יכולים, כנסו ותגיבו.
חשוב לציין את הדבר הבא, האתר אתר חינמי וזמני, לאור העובדה שאת הכתבות אנו עושים מתוך רצוננו האישי לאחר שדחינו הצעת עבודה ממגזין גיימינג בתשלום, ומויגיימס לא נקבל תשלום (בגלל שאנו לא מבקשים), נשמח אם תשתפו פעולה ותעזרו לנו לעבור לאתר רציני יותר בעזרת דבר פשוט והוא לחיצה על הפרסומות באתר.
בימים אלו ממש אני בשיחות עם מספר מתכנתים ומספר מעצבים שיוכלו להשלים את הידע שלי בבניית אתרים ולבנות אתר כתבות ייחודי, בלי חדשות ובלי חפירות יתר על המידה, אתר כתבות שיעסוק בבקשות שלכם ב-ל-ב-ד.
ושוב, תודה רבה לצוות ויגיימס שמאפשר את שיתוף הפעולה.
נ.ב. לגבי כתבות העתיד לאחר סדרת הכתבות הנ"ל, אם יש לכם רעיונות או בקשות, תנו לנו לדעת. בקרוב נפתח מייל מיוחד שכל תלונה\בקשה\הצעה תוכלו להפנות לשם.
עריכה : בקרוב, נפרסם רשימת ציוד חלקית שעליה תכתב הכתבה על מנת לראות מה דעתכם על הציוד הנבחר, אנו נשמח לשיתוף פעולה שלכם ולמשוב במקרה ואתם משתמשים בציוד לגבי קריטריונים שנפרסם בהמשך (אשר יכללו גם מספר חנויות מומלצות).
שכחתי גם לציין שמעכשיו כל כתבה חדשה או עדכון יגיעו ישירות אליכם באמצעות הפורום הזה, ואנו ננסה לעבוד ולמצוא דרך נוספת על מנת שהמידע יגיע אליכם בצורות שונות מהירות ומועילות יותר
נערך לאחרונה על ידי robben, 05.09 בשעה 18:33.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.09, 16:50
|
|
|
כול הכבוד
|
הכאב הוא זמני, הגאווה היא ניצחית
|
|
|
|
|

צוות הקלאביםCS

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
05.09, 16:54
|
|
|
כל הכבוד.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
05.09, 17:48
|
|
nadav ya kli 
|
[19:56:19] <wise|eidolon> miata?
[19:58:27] <romika> leh tashmia shirim russim
[19:58:30] <romika> shel shotey vodka
[19:58:37] <romika> bot mizdyen
[19:59:07] <wise|eidolon> ROFL
FC Barcelona Glory gives herself only to those who have .always dreamed of her
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
05.09, 17:56
|
|
|
תגובה קטנה ממני כדי להבהיר קצת את העניינים.
גם אני וגם השותף שלי, ירדן שמו, לא שונים מכם כל כך הרבה, גדולים מחלקכם במספר שנים, קטנים מהאחרים (שנינו בני 18+).
לשנינו עבר יחסית נרחב בתחום הגיימינג, אני יותר מוכר לכם כי שיחקתי כאן, הוא שחקן בתחום קצת אחר.
אבל בסה"כ, השונה בינינו (בינינו לבין הקהילה) קטן מאד יחסית לדומה, אז תרגישו חופשיים לדבר. אנחנו לא הולכים לעבוד במתכונת החברות והארגונים הגדולים כי אנחנו לא כאלה, כל הודעה שלכם תקבל משוב, כמו כן כל הצעה תקבל משוב, לפעמים חיובי לפעמים שלילי - אז באמת, תרגישו חופשיים.
נ.ב. כל המהלך הזה הוא מהלך ספונטני, שלא תחשבו שצריך כישרון מיוחד בשביל דברים כאלה. כל אחד יכול לנסות ולהשפיע כדי לשפר קצת את החווית משחק.
נערך לאחרונה על ידי robben, 05.09 בשעה 17:58.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
05.09, 18:15
|
|
|
נדב עוד לא הבנתי למה אתה כותב כל כך הרבה ומשקיע כל כך הרבה..?
איזה מטרה?
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
05.09, 18:28
|
|
|
pacificx |
ציטוט: |
 |
|
|
נדב עוד לא הבנתי למה אתה כותב כל כך הרבה ומשקיע כל כך הרבה..?
איזה מטרה? |
|
|
|
|
יש הרבה סיבות, אבל העיקרית שתדבר גם אליכם היא העבודה שכשאני התחלתי לשחק ושיחקתי במשחק פעיל הקהילה הייתה שונה..קשה להסביר וקשה לתת דוגמאות כי אנחנו כבר נטמענו בתוך הקהילה ה"חדשה" ואנחנו כבר חלק ממנה, אבל אני נהנתי הרבה יותר לשחק אז מאשר היום, ועוד הרבה אחרים.
אני לא מצביע על אף אחד ולא מאשים אף אחד, בחיים קורים תהליכים, יש צמיחה ויש דעיכה, ואחרי כל דעיכה מתחילה צמיחה.
עכשיו בויגיימס מתחילים לקרות שינויים לטובה ומתחילים לראות דברים טובים קורים, זה סימן שאחרי הדעיכה שהייתה, הולכת להגיע ההמראה הזו מעלה לימים הטובים. אני מקווה שעם ההשקעה שלי והתכנים שאני אביא בחצי שנה שיש לי עד השירות אני אאיץ קצת את התהליך הזה בכך שאני אמנע דיונים מיותרים שיגררו לעוד ויכוח חסר משמעות ועוד ריב ועוד הרחקות וכו' וכו'
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
05.09, 20:18
|
|
נחמד מאוד 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
05.09, 20:20
|
|
|
בטח שהיה לך הרבה יותר כיף אז
1. הייתה בקלאן
2. הייתה פעיל בגטרים
3. הייתה משחק עם חברים היום כולם לא אקטיבים
אתה מבין? זה מנקודת מבט שלך.. לא של הקהילה
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
05.09, 20:22
|
|
|
פיי זה לא ממש מעניין אותי אבל ראיתי בFXP בהכרזה את הבלוג שלך
באמת כל הכבוד , לא שאכפת לי מה זה יעשה לקהילה אבל בסדר..
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
05.09, 20:22
|
|
|
נחמד....
|
אליאור בובליל- Elior Bublil

my sentence :
what the true is true and what the fulse is fulse !
|
|
|
|
|

מנהל קהילת CS

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
05.09, 21:01
|
|
|
אני שמח שהגענו להבנה,
אכן נדב יכול לתרום רבות לקהילה עם הידע והכישרון שלו.
מה שנשאר לי להגיד זה בהצלחה.
|
גל עקל
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
05.09, 21:04
|
|
|
כול הכבוד!
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
05.09, 22:10
|
|
|
כל הכבוד על היוזמה..
נקווה שהקהילה תעריך זאת..
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
05.09, 22:15
|
|
|
pacificx |
 |
|
|
בטח שהיה לך הרבה יותר כיף אז
1. הייתה בקלאן
2. הייתה פעיל בגטרים
3. הייתה משחק עם חברים היום כולם לא אקטיבים
אתה מבין? זה מנקודת מבט שלך.. לא של הקהילה |
|
|
|
|
מנקודת מבט שלי, ועשרות האנשים שבזמנו הצטרפו אליי ביוזמה הראשונה, שלאחר עשיית חושבים הבנתי שקצת קשה להתקדם איתה.
לגבי הקלאנים, גאטרים וכו'...
לא לקחתי חלק בקלאן רציני, פה ושם דברים ספונטניים עם החברים.
וזה הבעיה, שכרגע, אנשים לא עושים את זה..אל תדאג, יש לי תכנית מפורטת, קודם כל נתחיל מהדברים שימשכו אתכם אליי, שתראו שיש בשביל מה לחכות
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
05.09, 22:26
|
|
כל הכבוד אבל קצת מוגזם גיסנו 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
אתמול, 11:43
|
|
|
אני מציע לך נדב, תצטרף ל vgames תשתפו פעולה תעשה קידומים פה כי לבד אתה סתם נסחף ומגזים אין צורך שתשקיע כל כך הרבה בזה תצטרף ל VG תפעלו ביחד תהנה תרויח על ההשקעה הענקית שלך וגם יישמו את מה שאתה באמת רוצה לעשות.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
אתמול, 11:54
|
|
|
pacificx |
 |
|
|
אני מציע לך נדב, תצטרף ל vgames תשתפו פעולה תעשה קידומים פה כי לבד אתה סתם נסחף ומגזים אין צורך שתשקיע כל כך הרבה בזה תצטרף ל VG תפעלו ביחד תהנה תרויח על ההשקעה הענקית שלך וגם יישמו את מה שאתה באמת רוצה לעשות. |
|
|
|
|
כרגע אנחנו נעבוד בשיתוף עם ויגיימס, זה לא רק מאמץ שלי אלא מאמץ של השותף שלי.
בכל מקרה, אני חצי שנה לפני גיוס ותחילת שירות לאומי, ויגיימס לדעתי לא מחפשים דבר לטווח קצר ובנוסף אני מעדיף לא להתחייב לחוזה שעצם מצבי (יתכנו הקפצות לבידוקים בטחוניים וכו' וכו' ) יקרו מצבים שלא אוכל לעמוד בו.
אני אשמח לשמוע כל הצעה מויגיימס, אבל כרגע "בלוג אישי" נראה לי האופציה הטובה יותר.
כל מקרה, אתם תראו בקרוב, ככל הנראה מחר בשעות אחה"צ את הסיקור הראשון שעבדנו עליו כבר מספר ימים, רוב הסיכויים שהמידע שתקבלו יועיל לכם הרבה יותר ממידע קודם.
|
|
|
|
|
|

הנהלת קהילת CS

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
אתמול, 14:56
|
|
|
שמח שאתה עומד על שלך,
המון בהצלחה ממני ומכל ויגיימז.
נשמח לראות כתבות מעת לעת.
|
ערוצי הגאטרים: הערוץ הראשון והערוץ השני.
דרושים בגאטרים: דרושים מריצים.
למען קהילה טובה יותר, Vgames.cs.
מסנג'ר ודואר אלקטרוני, לשירותכם: holtex@Vgames.co.il
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
אתמול, 15:01
|
|
|
תענה לי עכשיו באמת, כמה אנשים אתה חושב שקראו כל מה שכתבת כאן?
זה לא סוד שהקהילה מורכבת מילדים קטנים לרוב ערסים. אני חושב שמה שאתה עושה הוא חשוב ויכול לעבוד, אבל לא כאן.
זו לא תגובה מזלזלת אבל תחשוב על זה.
|
ellecthy.
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
אתמול, 15:06
|
|
|
Amazed |
 |
|
|
תענה לי עכשיו באמת, כמה אנשים אתה חושב שקראו כל מה שכתבת כאן?
זה לא סוד שהקהילה מורכבת מילדים קטנים לרוב ערסים. אני חושב שמה שאתה עושה הוא חשוב ויכול לעבוד, אבל לא כאן.
זו לא תגובה מזלזלת אבל תחשוב על זה. |
|
|
|
|
תראה, מי שלא יקרא, יפסיד.
אני אחרי הכל עושה את זה בשבילכם, והמידע שתקבלו פה רק יעזור לכם.
ואני עושה את זה בתקווה לשנות את ההרכב קהילה הזה, כדי שזה כן יעבוד כאן.
אחרי הכל, אתם לא מפסידים כלום..אולי 3-4 דקות על קריאה, אם זה באמת יעניין אתכם אז אפילו 10 דקות..
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|