משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
12.09, 13:55
|
|
Scribblenauts יצא!
כלומר ה-ROM שלו. אני רק רוצה להדגיש שעשיתי preorder למשחק לפני כמה חודשים, אבל הורדתי בכל זאת, כי אני פשוט חייב לנסות.
מהתרשמות ראשונית של כשעתיים מהמשחק, אני יכול לומר שהוא מגניב לאללה. ה-vocabulary באמת אדיר כמו שהבטיחו, אם כי ברור שיש הרבה כפילויות מיותרות. גם הרבה חפצים שונים כביכול מתנהגים בצורה די זהה. אני רק בעולם הראשון עדיין (מנסה לסיים כל שלב 4 פעמים עם קומבינציות אחרות של חפצים), אבל זה נראה מבטיח...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Wii נינטנדו

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
12.09, 18:45
|
|
|
אנא בדוק בשם המדע את המילים הבאות:
Zergling
Mutlaisk
Ultralisk
ואח"כ נסה גם שמות של כלי משחית שונים
Ak-47
Galil
Uzi
Merkava II
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.09, 19:32
|
|
חחח איך שהמשחק יצא אחותי לא נותנת לי לגעת ב-DS (והוא שלי בכלל!!!  ) , אני עובר מדי פעם משימות וזה ממש מגניב , השתמשתי ב-Black Hole לשאוב מערבולת 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.09, 19:50
|
|
|
AK47 אי אפשר כי זה מילים,
אבל אפשר לדוגמא לכתוב CFOUR במקום
נערך לאחרונה על ידי LeL, 14.09 בשעה 15:44.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.09, 20:10
|
|
|
Tracer Bullet |
ציטוט: |
 |
|
|
אנא בדוק בשם המדע את המילים הבאות:
Zergling
Mutlaisk
Ultralisk
ואח"כ נסה גם שמות של כלי משחית שונים
Ak-47
Galil
Uzi
Merkava II |
|
|
|
|
אין שמות עם זכויות יוצרים, וגם אין מספרים. כלומר כל מה שרשמת לא מופיע. לעומת זאת, יש את ROFLCOPTER ואפילו את Leeroy Jenkings המפורסמים. גם את Cthulhu כמובן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Wii נינטנדו

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.09, 22:19
|
|
|
על מייקל ג'קסון יש זכויות יוצרים?
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
12.09, 22:38
|
|
רשימת כל הערכים במילון במשחק הודלפה, ואפשר למצוא אותה כאן.
אני מבקש לסמן בתגיות ספויילר אם אתם רוצים להתייחס אליה. חלק גדול מהמשחק הוא חשיבה על משהו, לכתוב אותו ולראות אותו בתוך עולם המשחק.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
12.09, 22:48
|
|
|
בסופו של דבר בפאזלים משתמשים כל הזמן באותם חפצים. גם כשמשחקים את אותו השלב ואסור להזמין חפצים שהזמנת קודם, שום דבר לא מונע ממך להזמין חפץ קרוב לו. 99.9% מהחפצים קיימים רק בשביל לתרום לאוצר המילים, ויש איתם אפס אינטראקציה במשחק. החפצים שכן יש איתם אינטראקציה, בסופו של דבר מתנהגים בצורה כמעט זהה אחד לשני, עם שינויים סטטיסטיים קלים. עורך השלבים של המשחק שווה לתחת. בנוסף, הפיזיקה של המשחק מתנהגת בצורה מוזרה ומבוגבגת מאוד, מה שהרבה פעמים מאוד מקל על איסוף הכוכבים, אפילו בעזרת חפץ אחד בלבד.
נערך לאחרונה על ידי InterAl, 12.09 בשעה 22:50.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Wii נינטנדו

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
12.09, 23:13
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
רשימת כל הערכים במילון במשחק הודלפה, ואפשר למצוא אותה כאן.
אני מבקש לסמן בתגיות ספויילר אם אתם רוצים להתייחס אליה. חלק גדול מהמשחק הוא חשיבה על משהו, לכתוב אותו ולראות אותו בתוך עולם המשחק. |
|
|
|
|
ואוו.. זה באמת לא מעט.
אם אי פעם ארצה להחליף כינוי אני אציץ ברשימה הזו. 
|
|
|
|
|
|

עורך ראשי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
13.09, 07:23
|
|
|
אמרתי פיכסה על הדליפה.
מעציב שמשחקי פוקימון בחמש גרסאות זהות נמכרים במיליונים, ומשחק כזה, שהוא ייחודי ומרענן, ימכור בערך 5 חתיכות בגלל שכולם יורידו אותו במקום לקנות.
|
יובל בירב,
עורך ראשי, Vgames.co.il
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
13.09, 09:32
|
|
|
כי יש הבדל בין מותק וותיק עם שיווק גדול למשחק חדש עם פירסום קצת פחות גדול.
אני מניח שהוא לא יקבל ציונים גבוהים יותר מפוקימון, דרך אגב.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
13.09, 11:20
|
|
|
יובל בירב |
 |
|
|
מעציב שמשחקי פוקימון בחמש גרסאות זהות נמכרים במיליונים, ומשחק כזה, שהוא ייחודי ומרענן, ימכור בערך 5 חתיכות בגלל שכולם יורידו אותו במקום לקנות. |
|
|
|
|
אני לא חושב שכמות הפיראטיות משפיעה כלכך לרמת המחירות. הפיראטים ימשיכו להוריד והמעריצים השרופים ימשיכו לקנות כל מה שיש לו "פוקימון" בשם שלו.
עדיין אני לא עוקב אחרי הסטטיסטיקות של הורדות מול קניות בעקביות כמוך אז יש סיכוי שאני טועה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
13.09, 12:08
|
|
|
Tracer Bullet |
 |
|
|
על מייקל ג'קסון יש זכויות יוצרים? |
|
|
|
|
אני חושב שלפחות על חלק מהפלסטיקה שמרכיבה את הגוף שלו יש זכויות יוצרים, פטנטים רשומים וסימנים מסחריים.
Kazz, צריך לסמן בתגיות ספויילר גם מילים שלא נמצאות ברשימה? כי אני התבאסתי לגלות שאין שם grog שבאי הקופים עזר לפתור כמה חידות (מה שאולי היה צפוי לאור בעיות זכויות היוצרים). מצד שני, גיליתי שיש שם מאכל ישראלי עברי ברשימה שלא צפוי ובנאלי כמו פלאפל או קוסקוס (שהם בתכלס לא מבעברית). מעניין מי יגלה אותו 
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
13.09, 23:31
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אני חושב שלפחות על חלק מהפלסטיקה שמרכיבה את הגוף שלו יש זכויות יוצרים, פטנטים רשומים וסימנים מסחריים.
Kazz, צריך לסמן בתגיות ספויילר גם מילים שלא נמצאות ברשימה? כי אני התבאסתי לגלות שאין שם grog שבאי הקופים עזר לפתור כמה חידות (מה שאולי היה צפוי לאור בעיות זכויות היוצרים). מצד שני, גיליתי שיש שם מאכל ישראלי עברי ברשימה שלא צפוי ובנאלי כמו פלאפל או קוסקוס (שהם בתכלס לא מבעברית). מעניין מי יגלה אותו  |
|
|
|
|
שניצל זה בגרמנית. ואין דבר כזה אוכל "ישראלי עברי".
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
13.09, 23:46
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
שניצל זה בגרמנית. ואין דבר כזה אוכל "ישראלי עברי". |
|
|
|
|
חור חמור בהשכלה.
נכון ששניצל, קוסקוס, חומוס ופיתה הם לא מאכלים עבריים, ובסופו של דבר יש מעט מאד סוגי אוכל ישראלי עברי.
אבל בין הסביח לבין חטיפי הבמבה-ביסלי (שלא נמצאים ברשימה אגב) יש סוג אוכל אחד שכן מופיע ברשימה, מה שנקרא גם "אורז בן גוריון". והוא אחושרמוטה ישראלי.
עכשיו מישהו רוצה לנחש?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
13.09, 23:57
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
חור חמור בהשכלה.
נכון ששניצל, קוסקוס, חומוס ופיתה הם לא מאכלים עבריים, ובסופו של דבר יש מעט מאד סוגי אוכל ישראלי עברי.
אבל בין הסביח לבין חטיפי הבמבה-ביסלי (שלא נמצאים ברשימה אגב) יש סוג אוכל אחד שכן מופיע ברשימה, מה שנקרא גם "אורז בן גוריון". והוא אחושרמוטה ישראלי.
עכשיו מישהו רוצה לנחש? |
|
|
|
|
פתיתים?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
14.09, 15:21
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
פתיתים? |
|
|
|
|
ואכן יש לנו זוכה!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ptitim

בהופעת בכורה
|
InterAI |
 |
|
|
אין דבר כזה אוכל ישראלי. חטיפים זה לא אוכל (כמו שכל אמא אומרת), וגם אם כן, לא המצאנו משהו חדש באמת (במבה וביסלי קיימים גם באירופה/אמריקה בוריאציות שונות). סביח זה מאכל שהומצא ב-20 שנה האחרונות ע"י איזה בחור מר"ג, זה לא מאכל לאומי/עממי. |
|
|
|
|
מממ... נראה שיש לנו גם מפסיד. אם סביח זה מאכל שהומצא ע"י מישהו מרמת גן, ורמת גן נמצאת בישראל, אז כנראה שזה עונה להגדרה "אוכל ישראלי". והוא בהחלט עממי.
אבל כמו שעומר אמר, בכלל לא דיברתי על סביח: פתיתים. זו גם המצאה ישראלית.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
14.09, 15:23
|
|
|
פתיתים זה לא אוכל
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
15.09, 11:30
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
פתיתים זה לא אוכל |
|
|
|
|
אההה... כן. בטח. צודק. רק עכשיו שמתי לב שאני שותה את הפתיתים שלי.
המשחק קיבל 7/10 מיורוגיימר. קצת מאכזב למשחק שהיה אמור להיות אחד מהמשחקים החדשניים ומועמד (בתאוריה) למשחק השנה.
http://www.eurogamer.net/articles/scribblenauts-review
הם מציינים שבשלב מסוים פשוט נמאס לנסות ולפתור את החידות ועוברים לרשום דברים רנדומליים רק בשביל לראות אם המשחק יכול לייצר אותם במקום להתמקד במשחק. מצד שני, אני יודע שלGTA הקטע הזה של סתם לעשות שטויות עבד טוב, אז לא ברור לי מה כל כך רע כאן.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
15.09, 12:46
|
|
|
אני הייתי דואג יותר לאופן השליטה שיורוגיימר פשוט קוטלים אותה כההחלטה העיצובית הגרועה אי פעם.
עוד סיבה בשבילם לעשות פורט למשחק.
IGN העניקו למשחק 8.7 , הסניף האוסטרלי 8.5
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
15.09, 14:39
|
|
|
השליטה לא מי יודע מה, אבל בטח לא "הכי גרועה אי פעם". פשוט צריך להיזהר בלחיצות על המסך.
הבעיה העיקרית של המשחק היא הפאזלים המעפנים והלא מעניינים. אפשר לפתור את כולם עם אוצר מילים של 7 חפצים לכל היותר בלי שום בעיה. המשחק ממש לא מתגמל יצירתיות והפאזלים עצמם מרגישים כמו showcase ולא משהו שבאמת יכול/מצליח להחזיק משחק שלם.
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
15.09, 19:41
|
|
|
כמה מילים על המשחק מפורום אחר:
ניסיתי את המשחק ואני חייב להגיד שהבלון הרבה הרבה פחות נפוח עכשיו. כל הגימיק שעליו מתבסס המשחק נופל בשלבים הראשונים, כאשר מבינים שיש המון עצמים אך רובם משמשים כמשקולות נייר... בין השאר, הרבה עצמים שתרשמו יופיעו כהתפשרות מגוחכת, לדוגמא: הוריקן זה 4 עננים שמורידים גשם, סופר נובה זה פשוט כוכב רגיל, ועוד ועוד.
כמו שהחבר'ה אמרו כאן, המשחק מתחיל לתסכל מהר מאוד כאשר מבינים שבעצם אי אפשר לעשות הכל עם העצמים שבחרת, ובסוף צריך לחזור על המוכר והידוע. אני אתן דוגמא פשוטה: הרבה פעמים תתקלו במשחק בחידת הטיפוס, כשאתם עומדים בקרקע נמוכה וצרכים להגיע למקום גבוה יותר. ניסיתי שלל פתרונות: להשתמש במעלית, רק כדי להבין שאין לה שום משמעות במשחק והיא סתם אנימציה, להשתמש בGrappling Hook רק כדי להבין שהוא לא באמת יכול למשוך אותך לשום מקום, לחבר את עצמי בחבל ולתת לענק למשוך אותי, שום דבר מהדברים האלה לא עבד. שוב הייתי צריך להתפשר על Jetpack, לערום ארגזים או ליצור מטוס. למרות שיכל לצאת כאן משהו מדהים, אני מרגיש שיוצרי המשחק רצו לבנות גבוה מדי ומרוב שאפתנות קיבלנו משחק שלא קולע לשום דבר, וזה חבל.
אם יורשה לי לצטט את Eurogamer שסיכמו במדויק את מה שרציתי להגיד על המשחק:
על הפאזלים:
The puzzles vary between uninspired and simple and frustratingly obscure and fiddly, rarely finding the correct middle ground.
על השליטה:
It is beyond infuriating. It's possibly the most wildly stupid design decision of all time.
על המצלמה:
There's another madly annoying thing that must be mentioned. Move the camera away from Max and it will very quickly snap back to him.
על החוסר באתגר:
You can find a few ways to game it. Giving Maxwell wings gets you around all sorts of problems, and the lasso tends to offer a solution for all manner of issues.
לסיכום, בכתבה הוא מציין בעיות ברורות בשליטה וחוסר עניין בפאזלים, אבל משבח את הרעיון עליו מבוסס המשחק וזה ליצור דברים, סתם כדי לראות מה יקרה.
אוף טופיק:
לגבי המטבח הישראלי, הפתיתים אכן הומצאו בישראל בגלל שהאורז היה פשוט יקר מדי ליבוא באותה תקופה. יש לנו חטיפים ייחודיים כמו במבה וביסלי, ובין השאר, רק בארץ תמצאו כנראה שניצל בפיתה.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
15.09, 21:13
|
|
|
סתם להפליץ שמות כדי "לראות מה יקרה" זה לא ממש משחק, וזה גם משעשע רק לזמן קצר מאוד. אם הפאזלים היו עשויים כמו שצריך זה היה אחרת לגמרי, אבל בכל מקרה קשה ליצור משחק מאתגר כשאתה יכול להזמין כל מה שבזין שלך. היה אפשר אולי לתמחר את החפצים, כך שלהזמין את אלוהים יהיה יקר יותר מלהזמין נינג'ה, ושהמזומנים שלך (ה-OLLARS) ישמשו גם לזימון החפצים, ולא רק לפתיחת שלבים נוספים. אבל המפתחים רצו חופש מוחלט, ולחופש מוחלט יש מחיר...
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
15.09, 21:36
|
|
|
מסכים איתך בסך הכל. ליצור דברים מתחיל לשעמם מהר מאוד וכשאין בסיס אמיתי למשחק אז הבעיה היא רצינית. הפאזלים, שמהווים את רוב המשחק, פשוט לא טובים מספיק, והחפצים ברובם חסרי שימוש והאינטרקציה ביניהם לא מרשימה או פיזיקלית במיוחד. המשחק הוא פשוט בלון הייפ אחד גדול וממשחקים מלאי הייפ צריך תמיד להיזהר.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
15.09, 21:49
|
|
|
הכל באשמת התשקורת
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
15.09, 22:03
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
הכל באשמת התשקורת |
|
|
|
|
תראה, החברה לקחה חלק די פעיל בתקשור המשחק ושיתפה פעולה עם IGN וההתלהבות המוגזמת שלהם - מזכיר את ציור הדינוזאור נגד זומבים המפורסם.
למרות זאת, אין דבר רע בהייפ כשהוא לא בא על חשבון איכות. המכירות יהיו מעולות ובסך הכל עם כל הכסף שהם ירוויחו ממשחק זול יחסית(מבחינת עלות פיתוח), יתאפשר להם לפתח משהו טוב יותר בעתיד. המקוריות כבר שם, רק צריך לעשות איתה יותר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Wii נינטנדו

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
15.09, 23:58
|
|
|
אני מצטרף ומחזק את הדברים שאמר מנואל.
ובאמת החופש המוחלט הוא לרועץ למי שמחפש אתגר אמיתי.
חשבל שהמפתחת לא גילתה השקעה גדולה יותר באינטרקציה עם החפצים ובגיוון שבחידות.
השאלה היא אם שחקן עם מספיק משמעת עצמית יוכל להכריח עצמו לפתור את הפאזלים כל פעם בדרך אחרת ולא להצמיח כנפיים או להשתמש בלאסו פעם אחר פעם אחר פעם. ואם הוא אכן יבחר בדרך הזו - כמה רחוק הוא יגיע?
הדבר היחידי שיוכל להציל את הכותר יהיה תוכן DLC חינמי, דוגמאת עורך שלבים שהשחקנים בבית יוכלו להעלות ולשתף.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
16.09, 13:24
|
|
|
Calavera |
 |
|
|
תראה, החברה לקחה חלק די פעיל בתקשור המשחק ושיתפה פעולה עם IGN וההתלהבות המוגזמת שלהם - מזכיר את ציור הדינוזאור נגד זומבים המפורסם.
למרות זאת, אין דבר רע בהייפ כשהוא לא בא על חשבון איכות. המכירות יהיו מעולות ובסך הכל עם כל הכסף שהם ירוויחו ממשחק זול יחסית(מבחינת עלות פיתוח), יתאפשר להם לפתח משהו טוב יותר בעתיד. המקוריות כבר שם, רק צריך לעשות איתה יותר. |
|
|
|
|
המשחק דווקא לא היה מתוקשר באופן חריג במיוחד. הוא זכה לפרסום הרב שלו בזכות הרעיון המבטיח והדמו המרשים שהם הציגו ב-E3. התקשורת היתה צריכה להיות קצת יותר סקפטית לדעתי, במיוחד לאור הרקורד הבינוני של המפתחים.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
16.09, 16:05
|
|
|
Tracer Bullet |
 |
|
|
הדבר היחידי שיוכל להציל את הכותר יהיה תוכן DLC חינמי, דוגמאת עורך שלבים שהשחקנים בבית יוכלו להעלות ולשתף. |
|
|
|
|
קיים עורך שלבים,
מוגבל אמנם.
|
|
|
|
|
|