בלוג מלחמה - בריטניה - משחקים Vgames - קהילות

נושא: בלוג מלחמה - בריטניה
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.09, 21:02

ברירת מחדל בלוג מלחמה - בריטניה

טוב, אין לי תמונות בינתיים ודי קשה לי להעלות כי xfire תוקע לי את המשחק. אז התחלתי Grand Campaign עם בריטניה - Normal/Normal
חתמתי בריתות עם מדינות אוסטריה,הנובר,פורטוגל,הולנד(United provinces). אני פרוטקטור של 13 הקולוניות והם הטילו עלי משימה - לכבוש כמה איזורים באמריקה ואז הם יספחו את האיזורים שלהם אלי. התחלתי לגייס צבא באמריקה בכל המקומות שאפשר. בינתיים Iroquois,Cherokee וHuron (אינדיאנים מסריחים) מתחילים לכבוש את האיזורים של 13 הקולוניות, וגם הכריזו עלי מלחמה. בינתיים גם קמה ארצות הברית וכובשת מהר את האיזורים של 13 הקולוניות. בניתי צבא בחלק הצפון מזרחי של אמריקה ומשם כבשתי את עיר הבירה של Huron. הם לא אהבו אותי כ"כ שם ושלחתי לשם מיסיונר וזה עזר. שלחתי צי לאיזור הזה וגייסתי עוד צבא, והעליתי את הצבא על הצי במטרה להפליג לצד של האינדאנים. בינתיים באירופה צרפת מתחילה לחסום לי דרכי סחר והכרזתי עליה מלחמה. גם ספרד הכריזה עלי מלחמה. באמריקה שלחתי את הצי עם הצבא לכבוש את Quebec,New France וכבשתי בהצלחה. וגם הבאתי צבא מהצד השני לאיזור שם של Montreal.
בינתיים 13 הקולוניות מתפרקת לאט לאט, ארה"ב כבר כבשה את עיר הבירה שלה. עכשיו אני מתכנן לכבוש את Montreal ומשם לכבוש את עיר הבירה של Iroquois מה שלא יהיה כ"כ קל. אחר כך אני אתחיל לבנות צבא ולפלוש לגיברלטר ולכבוש את ספרד. תמונות ועוד בעדכון הבא.

נ.ב לא בטוח שהכל פה מדויק, אני אעלה תמונות ואתקן במידת הצורך.

האווטר המגניב של AvidanIL

מנהל קטגורית אסטרטגיה

#2   פורסם: 13.09, 21:16

יופי של כתיבה.
תשתדל להעלות תמונות, זה רק יחזק את הבלוג.

Its not just a War,Its a Total War
בברכה אבידן,
מעצב בפוטו,לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן.
מנהל קטגורית משחקי אסטרטגיה.
מנהל קהילת Total War.
לשאלות,בקשות או סתם ליצירת קשר,
תוכלו לפנות לכאן avidan@vgames.co.il.

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

#3   פורסם: 13.09, 21:16

תמונות + הוספה:
אני במצב כספי סביר. ההכנסה הולכת ומתמעטת בגלל גיוס צבא.
קבצים מצורפים
סוג הקובץ: jpg Campaign.jpg (157.3 KB, 11 צפיות)
סוג הקובץ: jpg Campaign 2.jpg (165.3 KB, 10 צפיות)

משתמש רגוע

#4   פורסם: 13.09, 21:24

אים אתה רואה שהאנשים העזור שאתה רוצה ליחבוש לא ממש "יתלהבו"מי הראיון תמיד תנסה לעשות כמה RAID אל ה"כפרים" ליפניי שאתה תוקף כך האנשים יחבדו אותך וגם יפחדו מימך וזה דיי מגניב ליראות את כול הצבה של האוייב שלך נירמס בכפר שלו אתה חייב להסכים איתי

א ו

האווטר המגניב של ezezer

צוות TW

#5   פורסם: 14.09, 13:41

בלוג מצוין!
מחכה לעדכון

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

#6   פורסם: 14.09, 19:54

עדכון:
באירופה התחלתי לגייס צבא וצי לקראת הפלישה לספרד, ובינתיים נראה שצרפת מתכננת לפלוש ללונדון. באמריקה, לקחתי צבא לשטחים של Iroqious, וחניתי בחווה שלהם. הם לקחו את כל הצבא שלהם ותקפו אותי, היה קרב קשה אבל ניצחתי. אחר כך ארה"ב תקפה את העיר מהצד השני של Iroqious וכבשה להם אותה. בינתיים אני מחכה שהצבא שלי יתאחה. אחרי שהוא מתאחה אני תוקף את עיר הבירה של Iroqiuos. בקרב, הם שולחים את כל האזרחים החמושים וגדוד של סוסים, ואני הורג את כולם בקלות, ואני רואה שנשאר להם רק הגנרל. אני לוקח 3 גדודים בינהם הגנרל שלי להרוג אותם, ופתאום אני רואה ש5 גדודים של קשתים וMedicen men תוקפים אותי, הורגים לי מלא אבל למזלי הגנרל שרד, ושלחתי אותו אחורה. 2 הגדודים אחרים ברחו, ושלחתי 3 גדודים שלמים של חיל רגלים. בינתיים 2 הגדודים חזרו, ולקחתי את כולם להרוג את מה שנשאר להם. הרגתי להם את הגנרל והם ברחו וניצחתי. עוד עדכון יבוא עוד השבוע.
אם מישהו רוצה לראות ריפליי של הקרב שיגיד
קבצים מצורפים
סוג הקובץ: jpg Campaign 3.jpg (166.2 KB, 7 צפיות)
סוג הקובץ: jpg Campaign 4.jpg (158.3 KB, 7 צפיות)

נערך לאחרונה על ידי Lior_X, 14.09 בשעה 19:56.

האווטר המגניב של ezezer

צוות TW

#7   פורסם: 14.09, 20:07

Lior_X
ציטוט:
צפה בהודעה
עדכון:
באירופה התחלתי לגייס צבא וצי לקראת הפלישה לספרד, ובינתיים נראה שצרפת מתכננת לפלוש ללונדון. באמריקה, לקחתי צבא לשטחים של Iroqious, וחניתי בחווה שלהם. הם לקחו את כל הצבא שלהם ותקפו אותי, היה קרב קשה אבל ניצחתי. אחר כך ארה"ב תקפה את העיר מהצד השני של Iroqious וכבשה להם אותה. בינתיים אני מחכה שהצבא שלי יתאחה. אחרי שהוא מתאחה אני תוקף את עיר הבירה של Iroqiuos. בקרב, הם שולחים את כל האזרחים החמושים וגדוד של סוסים, ואני הורג את כולם בקלות, ואני רואה שנשאר להם רק הגנרל. אני לוקח 3 גדודים בינהם הגנרל שלי להרוג אותם, ופתאום אני רואה ש5 גדודים של קשתים וMedicen men תוקפים אותי, הורגים לי מלא אבל למזלי הגנרל שרד, ושלחתי אותו אחורה. 2 הגדודים אחרים ברחו, ושלחתי 3 גדודים שלמים של חיל רגלים. בינתיים 2 הגדודים חזרו, ולקחתי את כולם להרוג את מה שנשאר להם. הרגתי להם את הגנרל והם ברחו וניצחתי. עוד עדכון יבוא עוד השבוע.
אם מישהו רוצה לראות ריפליי של הקרב שיגיד
עדכון מצוין!
מחכה להבא

מנהל קטגורית אסטרטגיה

#8   פורסם: 15.09, 16:54

אהבתי את התיאור של הקרב האחרון
תעלה עוד תמונות, וכמובן שאני מחכה לעדכון הבא

בברכה אבידן,
מנהל קהילת Total War.

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

#9   פורסם: 15.09, 20:48

עדכון קל:
גייסתי הרבה יחידות בלונדון וההכנסה ממש מועטה. אני יוצא לכבוש את ספרד. בינתיים האמריקאים לא נותנים לי לעבור באדמות שלהם ואם אני רוצה לכבוש את האינדאנים אהיה חייב להכריז על אמריקה מלחמה.
תמונות בהמשך.

האווטר המגניב של ezezer

צוות TW

#10   פורסם: 16.09, 16:42

Lior_X
ציטוט:
צפה בהודעה
עדכון קל:
גייסתי הרבה יחידות בלונדון וההכנסה ממש מועטה. אני יוצא לכבוש את ספרד. בינתיים האמריקאים לא נותנים לי לעבור באדמות שלהם ואם אני רוצה לכבוש את האינדאנים אהיה חייב להכריז על אמריקה מלחמה.
תמונות בהמשך.
טוב
יאללה עוד עדכון D:

מנהל קטגורית אסטרטגיה

#11   פורסם: 16.09, 18:04

ezezer
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב
יאללה עוד עדכון D:
+1 יאלללה רוצים עדכון מלא (ולא לשכוח תמונות!!!)

בברכה אבידן,
מנהל קהילת Total War.

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

#12   פורסם: 16.09, 19:01

אני חורש עכשיו על מתמטיקה יש לי מחר מבחן אז יום שישי בערך אני אעדכן את הבלוג בצורה משמעותית! יש למה לצפות

האווטר המגניב של ezezer

צוות TW

#13   פורסם: 17.09, 17:16

Lior_X
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חורש עכשיו על מתמטיקה יש לי מחר מבחן אז יום שישי בערך אני אעדכן את הבלוג בצורה משמעותית! יש למה לצפות
טוב,
מחכה לו.

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

#14   פורסם: 18.09, 11:46

עדכון!
נתחיל עם מה שקורה באמריקה:
כבשתי עוד עיר של האינדיאנים ואז האמריקאים הכריזו עלי מלחמה, שלחו כמה צבאות, הכנעתי בכמה קרבות אמיצים ביותר את הצבאות, ולא רק זה, גם Cherokee באו וניסו לכבוש את העיר אבל נכשלו, אבל לבסוף האמריקאים הצליחו להכניע אותי, וכבשו את העיר. נסגתי עם הצבא שנשאר לעיר שמאחור, אבל נראה שהאמריקאים יקחו אותה גם ביתר קלות.
עוד מכה שנחתה עלי זה שהולנד(ברית) הכריזה מלחמה על 13 הקולוניות. הייתי חייב להיכנס למלחמה, וכל המדינות התחילו לשנוא אותי. (Dishonoring treaties: -200) גם פרוסיה הכריזה מלחמה על אוסטריה, שניהם בברית איתי, וסירבתי להיכנס למלחמה.
אירופה:
כבשתי את גיברלטר בקרב קשה מאוד, ולאחות את הצבא לקח לי כמה תורות. לא היה לי כסף לתקן את המבנים שם, ונאלצתי לפתור את התושבים ממס על מנת שלא ישנאו אותי. לבסוף הצבא התאחה, ויצאתי לכבוש את מדריד. הקרב היה קשה, אבל כבשתי את העיר. למרות שפתרתי את התושבים ממסים, הם ממש שנאו אותי וקם מרד נגדי. הצבא שלי גם ככה היה מפורק ולמרות זאת דיכאתי את המרד. נאלצתי לחתום על הסכם שלום עם ספרד כדי לא לאבד את מה שיש לי. מרוקו שליד גיברלטר הכריזה עלי מלחמה, ובגיברלטר אין לי צבא, ולכבוש אותה לא יהיה בעיה.
לסיכום:
אני במצב כלכלי קשה, ועלי לאסוף כוחות באמריקה ולכבוש כמה ערים. עלי גם לגייס כוחות לכבוש עיר בהודו. המצב הדיפלומטי קשה מאוד, כל המדינות כמעט שונאות אותי. השנה כבר 1733, ולא נשאר הרבה זמן. צריך לפעול מהר אם אני רוצה לנצח בקמפיין הזה.
עוד עדכון בשבוע הבא. עוד תמונות יועלו בשעות הקרובות. אם אתם רוצים ריפליים של הקרבות השונים, הגיבו עם בקשה
קבצים מצורפים
סוג הקובץ: jpg Campaign5.jpg (116.1 KB, 6 צפיות)

האווטר המגניב של ezezer

צוות TW

#15   פורסם: 18.09, 11:47

Lior_X
ציטוט:
צפה בהודעה
עדכון!
נתחיל עם מה שקורה באמריקה:
כבשתי עוד עיר של האינדיאנים ואז האמריקאים הכריזו עלי מלחמה, שלחו כמה צבאות, הכנעתי בכמה קרבות אמיצים ביותר את הצבאות, ולא רק זה, גם Cherokee באו וניסו לכבוש את העיר אבל נכשלו, אבל לבסוף האמריקאים הצליחו להכניע אותי, וכבשו את העיר. נסגתי עם הצבא שנשאר לעיר שמאחור, אבל נראה שהאמריקאים יקחו אותה גם ביתר קלות.
עוד מכה שנחתה עלי זה שהולנד(ברית) הכריזה מלחמה על 13 הקולוניות. הייתי חייב להיכנס למלחמה, וכל המדינות התחילו לשנוא אותי. (Dishonoring treaties: -200) גם פרוסיה הכריזה מלחמה על אוסטריה, שניהם בברית איתי, וסירבתי להיכנס למלחמה.
אירופה:
כבשתי את גיברלטר בקרב קשה מאוד, ולאחות את הצבא לקח לי כמה תורות. לא היה לי כסף לתקן את המבנים שם, ונאלצתי לפתור את התושבים ממס על מנת שלא ישנאו אותי. לבסוף הצבא התאחה, ויצאתי לכבוש את מדריד. הקרב היה קשה, אבל כבשתי את העיר. למרות שפתרתי את התושבים ממסים, הם ממש שנאו אותי וקם מרד נגדי. הצבא שלי גם ככה היה מפורק ולמרות זאת דיכאתי את המרד. נאלצתי לחתום על הסכם שלום עם ספרד כדי לא לאבד את מה שיש לי. מרוקו שליד גיברלטר הכריזה עלי מלחמה, ובגיברלטר אין לי צבא, ולכבוש אותה לא יהיה בעיה.
לסיכום:
אני במצב כלכלי קשה, ועלי לאסוף כוחות באמריקה ולכבוש כמה ערים. עלי גם לגייס כוחות לכבוש עיר בהודו. המצב הדיפלומטי קשה מאוד, כל המדינות כמעט שונאות אותי. השנה כבר 1733, ולא נשאר הרבה זמן. צריך לפעול מהר אם אני רוצה לנצח בקמפיין הזה.
עוד עדכון בשבוע הבא. עוד תמונות יועלו בשעות הקרובות. אם אתם רוצים ריפליים של הקרבות השונים, הגיבו עם בקשה
עדכון מצויין

פרסומת

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

#16   פורסם: 19.09, 21:48

עדכון (עצוב):
הפסדתי את הקמפיין. הדרך להודו הייתה פשוט ארוכה מדי (אזור שנכלל בתנאי הניצחון שם). אבל בכל זאת המשכתי את המשחק כדי להמשיך ולכבוש ארצות, וגם להגיע להודו. אם אתם רוצים אני אמשיך לעדכן את הבלוג.

האווטר המגניב של ezezer

צוות TW

#17   פורסם: 19.09, 23:32

Lior_X
ציטוט:
צפה בהודעה
עדכון (עצוב):
הפסדתי את הקמפיין. הדרך להודו הייתה פשוט ארוכה מדי (אזור שנכלל בתנאי הניצחון שם). אבל בכל זאת המשכתי את המשחק כדי להמשיך ולכבוש ארצות, וגם להגיע להודו. אם אתם רוצים אני אמשיך לעדכן את הבלוג.

טוב תמשיך לעדכן.

האווטר המגניב של Lior_X

משתמש רציני

#18   פורסם: 20.09, 17:26

ויתרתי על בריטניה לבינתיים, אולי אני אעשה מחדש עם בריטניה עוד פעם מתישהו... אבל עכשיו התחלתי עם פרוסיה, מה שלא נראה קשה כל כך.

האווטר המגניב של naitrok

Moon Breaker

#19   פורסם: 21.09, 16:48

עם פרוסיה אתה גם לא צריך לשים עין ולידאוג לכל כך הרבה אזורים מה שכן רע זה שאיתם לא יהיה קל להילחם נגד האימפריות הגדולות אני מצפה לחידוש הבלוג שלך.

מחפש מעצב חתימות מעולה שיצור לי חתימה סוסה.

לפנות בה"פ או באימייל blackknight1997@gmail.com.

האווטר המגניב של ezezer

צוות TW

#20   פורסם: 22.09, 16:32

Lior_X
ציטוט:
צפה בהודעה
ויתרתי על בריטניה לבינתיים, אולי אני אעשה מחדש עם בריטניה עוד פעם מתישהו... אבל עכשיו התחלתי עם פרוסיה, מה שלא נראה קשה כל כך.
יאללה תפתח בלוג חדש D:

1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא