אז ככה שמתי לב שאף אחד לא בוחר בצרפת אז בחרתי בה
כאשר התחלתי לא היה לי שום צבא אז התחלתי לייצר בתור 5 יחידות(גדול יותר)הUNITEED PROVINCES הכריזו מלחמה על ספרד(שהיא בעלת ברית שלי) בחרתי להצטרף לספרד כתוצאה מכך הכרזתי מלחמה על UNITED PROVINCES הם כבשו את העיר FLANERS ואני ראיתי בזה הזדמנות מצוינת(כי זו הייתה עיר ספרדית ולא רציתי לתקוף אותה)אני כובש את העיר בקלות רבה מאוד...מחכה 3-4 תורות שהם יהיו שמחים ואז מייצר כוח תקיפה לAMSTREDAM ובו זמנית העיר שלי באמריקה(שאני אציין מאוחר יותר)נכבשת על ידי הפרובנציות המאוחדות אחרי שכבשתי את אמסטרדם ועוד עיר(אני לא זוכר איך קראו לה)אני מחכה שהאזרחים ישמחו ואז אני מייצר כוח פלישה לבריטניה כי אם אני אכבוש אותה אני אקבל עוד 8000GOLD לתור אבל תור לפני שתקפתי הם כבשו את אנדירובו וזה הכל בינתיים אני אצלם תמונות מחר ואסביר עוד יותר
היה לי את זה ברומא כשאני
פותח דיפלומטיה אז המשחק יוצא
תנסה דבר ראשון למחוק את המשחק
כך את כול השמירות שאתה רוצה לשמור
מC:\Documents and Settings\User\Application Data\The Creative Assembly\Empire\save_games
ותמחוק גם את זה
תתקין עוד פעם
תחזיר את השמירות וזה יעבוד
אתמול התחלתי אם פולנד. החרזתי מלחמה אם הטורקים כי לא היה לי מלחמה לאף אחד, הגרמנים הציעו לי טכנולוגייה + 800 כסף + עוד משהוא בתמורת שטח עלוב, אז הסכמתי להצע, אחרי שנייה הם הכריזו אלי מלחמה, כבשו לי את עיר הבירה. אז יצאתי ולא היה לי כוח להמשיך. היום אני יעשה את הקמפיין מההתחלה.
אתמול התחלתי אם פולנד. החרזתי מלחמה אם הטורקים כי לא היה לי מלחמה לאף אחד, הגרמנים הציעו לי טכנולוגייה + 800 כסף + עוד משהוא בתמורת שטח עלוב, אז הסכמתי להצע, אחרי שנייה הם הכריזו אלי מלחמה, כבשו לי את עיר הבירה. אז יצאתי ולא היה לי כוח להמשיך. היום אני יעשה את הקמפיין מההתחלה.