סיפור דמות| Ricardo Molinaro - משחקים Vgames - קהילות

הקודם הבא  
נושא: סיפור דמות| Ricardo Molinaro
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 17.10, 19:44

ברירת מחדל סיפור דמות| Ricardo Molinaro

קורות חיים:
Ricardo Molinaro

שם פרטי: Ricardo
שם משפחה: Molinaro
נולד ב: 18.7.1975
דת: אין דת.
כינוי: מר.אס (Mr.S)
עברות פליליות: רצח, הזמנת התנקשות, שכר בנשקים, גניבה, פריצה לבתים, סחיטה וכו'
IQ: 143
תארים: אין.
עבר צבאיי: אין.
נולד ב:איטלייה, מילנו.
אחים: Fabio Molinaro
צבע שיער: שחור
צבע עיינים: חום כהה
גובה: 1.80 מ'
משקל: 95 ק"ג

Fabio Molinaro
(DJKOPER - האח שלי IC)

שם פרטי: Fabio
שם משפחה: Molinaro
נולד ב: 18.7.1975
דת: אין דת.
כינוי: אפ.בי (F.B)
עברות פליליות: רצח, הזמנת התנקשות, שכר בנשקים, גניבה, פריצה לבתים, סחיטה וכו'
IQ: 150
תארים: אין.
עבר צבאיי: אין.
נולד ב:איטלייה, מילנו.
אחים: Ricardo Molinaro
צבע שיער: שחור
צבע עיינים: חום כהה
גובה: 1.85 מ'
משקל 75ק"ג

תוכן עניינים:

1. תאומים

2. נטושים
3. נמאס
4. מבצע חילוץ
5. האיש בעל טבעת הזהב
6. עבודה חדשה
7. המאפייה
8. עבודה חדשה, דאגות חדשות
9. בעיות עם האויב
10. חטיפה ותגמול
11. נקמה!
12. פגישה עם הבוס לוקה
13. מנהלים את רומא
14. החיים הטובים
15. סיבוכים
16. לוס סאנטוס
17. בעיות בעסקים
18. הלשנה!
19. מחלצים את ריקרדו
20. חוזרים לL.S

-------------------------------------------------------------

פרק 1:
תאומים!

זה היה לילה חורפי וגשום, הגשם כבר יורד במשך 3 ימים, והרוחות בחוץ משטוללות,
"מרייה, תכיני לי קפה" אמר פדריקו בזמן שישב וצפה בחדשות על השטפון שמתכולל בחוץ. "שנייה אחת, במקום להיות כזה אידיוט בוא ותעזור ל-" מרייה נפלה על הרצפה, היא הייתה בחודש התשיעי כשפתאום הרגישה כאבים בבטן, היא קבלה צירים שוב.
"איייההה" צעקה מרייה, פרדריקו מיהר אלייה, הרים אותה והושיבה על הכיסא, "מה קרה?" שאל. "אני חושבת שירדו לי המיים לפני רגע" אמרה מרייה בכל מפוחד.
"מה?! אבל איך נביא אותך לבית החולים עכשיו, כל הכבישים מוצפים!!" פרדריקו היה אבוד עצות. "טוב, אין מה לעשות, בוא למכונית נראה מה נעשה", הוא הרים את מרייה מהכיסא ועזר לה ללכת אל מחוץ לבית, אל המכונית. הכבישים היו מלאים במים, מים שהגיעו עד לברכייה של מרייה, שגובה לא היה מעל ל1.60 מ'. פרדריקו פתח את הדלת והכניס את מרייה, סגר את הדלת אחרייה ונכנס למושב הנהג.
בנס המכונית התניעה, הם התחילו בנסיעה, למזלם בית החולים היה קרוב, והם הצליחו להגיע אליו בידיוק בזמן. פדריקו סגר את המנוע, הוציא את מרייה ומיהר איתה אל תוך בית החולים(שלמזלם היה פתוח), פדריקו צעק לעזרה, ובין רגע הגיחו מהדלת 2 אחיות שהושיבו את מרייה בכיסא גלגלים ודחפו אותה אל חדר המנוחה, פדריקו ממהר אחריהם. לאחר 2 דקות נוספות הופיע רופא שדאג לכך שמרייה תרגיש בנוח , והוסיף שהיא תצטרך לעבור ניתוח קייסרי מכיוון שכך יהיה סיכוי יותר גדול שהליידה תעבור בצורה טובה.
לאחר עוד מספר דקות, מרייה הועברה לחדר הניתוחים ופדריקו חכה בחוץ, הרופאים התחילו בניתוח. כעבור כחצי שעה, הרופא היצא החוצה ובירך את פדריקו כי נולדו לו 2 בנים, הם החליטו לקרוא לבוגר, ריקרדו(על שם סבו של פדריקו) ולשני פאביו, על שם הסבא רבא של מרייה.

פרק 2:
נטושים

כשהגיעו לגיל 3, הורייהם החליטו להשאירם אצל דודתם (שאת שמה אני לא יזכיר), הסיבות לא היו ברורות במיוחד, מה שהצליחה דודתם להבין היא שההורים רצו לעבור לארץ אחרת, להשיג עבודה ובית ורק אז להביא לשם את הילדים.
עברה חצי שנה, שנה, שנתיים ואפילו שלוש, הבנים כבר הגיעו ל6 וההורים עדיין לא יצרו קשר, הדודה כבר הייתה אבודת עצות, ונמאס לה לטפל בפאביו ובריקרדו, היא הושיבה אותם בסלון והסבירה להם שמהיום, הם עובדים בשביל אוכל, וזרקה אותם מביתה שילכו לקבץ נדבות בטענה שהם צריכים ללמוד לעבוד בשביל האוכל שלהם.
הבנים בחוסר ברירה יצאו לרחובות מילנו, מקבצים נדבות ומבקשים אוכל מאנשים.
מאד מהר השיגו שניי האחים סכום כסף ומיהרו לחזור הביתה ולהראות לדודתם את הכסף שהשיגו, הדודה כמובן לקחה את הכסף אך בתמורה נתנה להם כמות בינונית של אוכל בהשוואה למה שהייתה נותנת קודם, וכך העניין המשיך למשך מספר שנים.

פרק 3:
נמאס

הילדים כבר הגיעו לגיל 12, הם עדיין המשיכו "לעבוד" בשביל הדודה ולקבץ נדבות, אך הרגישו שהעניין כבר ניהיה מעצבן, שהם מנוצלים עד העצם ועדיף להם לחיות לבדם.
באותו יום לא חזרו התאומים אל ביתה של דודתם, וגם לא בימים אחריהם, הם החליטו לקבץ נדבות ולהרוויח כסף לעצם, ובעיקרון לחיות לבדם.
שבוע עבר מאז והילדים חיו על הכסף שקיבלו מהאנשים ברחוב, ועם קופסת הקרטון הגדולה ששימשה להם כמחסה, לדעתם היה זה עדיף על הדודה והשטויות שלה, אך החליטו שיש צורך להודיע לדודה שאינם חוזרים לביתה יותר. אותו אח"צ הגיעו לביתה, כשפתחה את הדלת מיד תפסה את שני הבנים וסחבה אותם פנימה, היא הייתה כל-כך עצבנית שהבנים העדיפו לא להתנגד לדודה על מנת שלא תכה אותם כמו שהייתה עושה כשלא היו מביאים מספיק כסף מקיבוצי הנדבות.
היא סחבה אותם לתוך המרטף, לשם זרקה אותם ונעלה את הדלת, לרועה מזלה הצליח ריקרדו לשבור את דלת העץ הישנה ולברוח, אך פאביו נתפס ע"י הדודה ונסגר בחדר למעלה, שם קיבל מזון של בית כלא - מספר פרוסמות לכם וכוס מים, כך עברו הימים הבאים באותו חדר מטונף וישן.

פרק 4:
מבצע חילוץ

השעה הייתה 12:00 בלילה, הבית היה שקט וכולם ישנו.
"בשקט" אמר ריקרדו לשאר חבריו לחילוץ כשהתגנבו למשדאה של דודתם, הם כבר ידעו שפאביו נעול בחדר בקומה השנייה שעליו סורגים והדלת נעולה הייטב.
לא היה טעם לשבור או להיכנס אל תוך הבית מכיוון שכנראה אז היו מעירים את דודתם, אז החליטו הילדים להיכנס דרך החלון, הם כבר היו מצויידים מכיוון שתכננו את העניין מזה כמה ימים, הם הביאו סולם שהיה מספיק גבוה להרימם אל עדן החלון, שם לוקה, אחד הילדים מהחבורה, עלה על הסולם כשביידו צבת ענקית, וחתך את סורגיי הברזל שהיו על החלון, העניין נעשה בשקט מוחלט, אפילו פאביו לא הרגיש בשום דבר בזמן שישן.
הסורגיים נחתכו והחלון נפתח, לוקה ירד מהסולם ונתן לריקרדו לעלות אל החלון ולקרוא לאחיו, "פאביו, תתעורר, אנחנו זזים" אמר ריקרדו לאחר שנכנס מהחלון לתוך החדר. "נו! תתעורר! אין זמן" אמר ריקרדו בקול חרישי. לבסוף לאחר מספר לחישות וטילטולים הצליח להעיר את פאביו. "יאללה בוא!" אמר ריקרדו לפאביו, פאביו התלבש וירד אחריי ריקרדו בסולם, הוא סגר את החלון והשאיר את ביתה של הדודה המרושעת שומם ושקט, עכשיו הם באמת לבדם.

פרק 5:
האיש בעלת טבעת הזהב

מאז מצבע החילוץ של פאביו, המשיכו הילדים לקבץ נדבות אבל עשו זאת ברחובות מרוחקים מין ביתם של דודתה בשביל להימנע מפגישה לא נעימה איתה.
בזמן שקיבצו נדבות, הבחינו שניהם באדם בעל טבעת נוצצת בצבע זהב שהיה מרבה לעבור ולתת קצת כסף כשהיו מבקשים, באותו זמן לא ידעו התאומים מהוא החומר שממנו נוצרה הטבעת, אבל רצו להשיגה בגלל צבע המבריק.
הם תכננו לגנוב מהאיש את הטבעת ככה שלא ישים לב שנעלמה, ע"י החלפה.
ביום למחרת האיש שוב עבר לידם והבנים ביקשו ממנו קצת כסף, האיש הנדיב הוא את ארנקו ובזמן שחיפש כסף קטן, ביצעו את התוכנית שלהם.
העניין היה קצת מסובך, הבנים היו בטוחים שלא יצליחו בעניין ושהאיש ישים לב לחסרון הטבעת, אך לבסוף לאחר מספר דקה או שתיים של הסחת דעת, דיבור ועוד כל מיני פעולות שונות, הטבעת הייתה בידם והאיש המשיך בדרכו מבלי לשם לב בחסרונה.

פרק 6:
עבודה חדשה

מספר ימים עברו מאז גניבת הטבעת, ריקדו ופאביו שמו לב לכך שאותו האיש שממנו גנבו את הטבעת לא עבר באותו רחוב באותם ימים, הם לא ידעו מה הייתה הסיבה לכך , אבל גם לא התעניינו יותר מידי לגלות.
עוד כמה ימים עברו והאיש חזר ועבר ברחוב, ריקרדו שלבש את הטבעת מיהר להחביאה, הפעם האיש התקרב אל ריקרדו ופאביו וביקש לדבר איתם בצד, לפניי שהספיקו לענות על הבקשה דחף אותם האיש אל סמטה שהייתה באותו רחוב, הוא הסתכל עליהם ופניו היו רציניים מאד. האיש דרש מהם את הטבעת חזרה כי ידע שהם אלו שלקחו אותה, ובחוסר-אונים החזיר ריקרדו את הטבעת לבעלייה. ריקרדו היה בטוח שיספוג מספר מכות, אך במקום האיש הציעה להם עבודה פשוטה, לגנוב בשבילו. הילדים סירבו בלי לחשוב פעמיים, אך האיש הסביר שאם יעבדו בשבילו, ירוויחו כסף רב, ואולי ילמדו דבר או שתיים על החיים. לאחר שיחה ארוכה בין האיש לתאומים, הוסכם הדבר אך בתנאי שיספק להם מיטה לישון עלייה.

נערך לאחרונה על ידי IHatEu, 17.10 בשעה 22:26.

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 17.10, 19:49

האיש הסכים לעניין ולקח את הבנים לביתו, שם האכיל אותם והראה להם את החדר החדש שלהם,לאחר הכרות מהירה בה סיפרו לו את שמם והוא סיפר להם את שמו (פרננדו), הילדים נכנסו כל אחד למיטתו בחדר ונרדמו בין רגע.

למחרת בבוקר לאחר ארוחת בוקר צנועה שהכין פרננדו, הסביר לבנים את עבודתם החדשה, גניבה. לאחר שהסביר להם מספר דברים על מה שצריך לגנוב ועל מה שלא ושלח אותם לרחובות, כי עכשיו הם עובדים בשבילו.

פרק7:
המאפיה

כבר מספר שנים שריקרדו ופאביו עובדים בשביל פרננדו, רק לפני שלושה ימים חגגו ביחד יום-הולדת 18, המון אנשים הגיעו אל החגיגה, בעיקר אנשים שהכירו שנחשבו לחברים של פרננדו, האבא שלהם (כך נהגו לקרוא לו).
באותו יום לאחר שכולם הלכו, קרא להם לסלון פרננדו, כשהבעה רצינית על פניו.
השיחה החלה, פרננדו הסביר להם שהם כבר לא ילדים קטנים, והשגיע הזמן לעלות שלב בחיים. לאחר מספר בקשות מצד פרננדו והבטחות מצד התאומים, סיפר להם פרננדו את סיפורו, לייתר דיוק חלק ממנו, את החלק שבו הוא הצטרף לארגון ששולט בעיר, על המטרות של הארגון, אנשים וכל דבר אחר שהיה צריך לספר.
לא ריקרדו או פאביו ידוע למה מספר להם פרננדו את כל זה, עד שהגיע לקטע שבו הוא מציין שהוא מעוניין לצרף אותם לארגון, להפוך אותם לחלק מהמשפחה הגדולה.
ריקרדו ללא כל היסוס ציין שהוא מעוניין להצטרף, ואיתו גם פאביו, הם באמת היו מוכנים לעלות שלב בחייהם. מספר ימים לאחר השיחה, לקח אותם אל הבוס שלו, פרנסיסקו, הם לחצו ידיים, עשו הכרות מהירה וניגשו לעניינים:
פרנסיסקו הסביר לשניהם במה מדובר, ואיפה הם נמצאים, אורך השיחה היה כשעתיים, אך אף אחד לא העיז להסתכל על השעון מחשש שיפספסו מילה או שתיים של פרנסיסקו. לאחר המון דיבורים לבסוף נסיימה השיחה, הבנים ופרננדו יצאו מהבניין וחזרו הביתה, למחרת הם אמורים לקבל שיחת טלפון שתסביר להם על תפקידם החדש. היום עבר בשקט גמור, אף אחד לא דיבר מכיוון שהבנים ציפו כול היום לשיחה, זה הדבר היחיד שעבר בראשם. בשעה 4 אחה"צ הטלפון צלצל וריקרדו מהר להרים את השפורפרת, היה זה קולו של אדם לא מוכר, שהזדהה כעובד של פרנסיסקו, הוא נתן להם נקודת מפגש, ואמר להם להגיע לשם בתוך 15 דקות, השיחה הסתיימה ושני הבנים כבר היו מחוץ לביתם, עוצרים מונית ונוסעים לנקודת המפגש.

פרק 8:
עבודה חדשה, דאגות חדשות.

ריקרדו ופאביו הגיעו לנקודת המפגש, מכונית שחורה מסוג B.M.W חכתה להם שם, הם נכנסו לתוכה והיא לקחה אותם לנמל.
לאחר 10 דקות של מתח, הגיעו ריקרדו ופאביו לנמל, ופגשו את עובדו של פרנסיסקו, מריו, הוא אמר להם לבוא איתו והביא אותם למחסן ענק בגודלו, שם עמדה משאית קטנה ולידה כ23 ארגזים גדולים וקטנים, מריו אמר להם להעמיס את הארגזים למשאית, והביא את הארגזים אל מספר מקומות שונים, שמות המקומות כתובים על הארגזים. הוא גם ציין שאסור להם לפתוח את הארגזים בשום מצב.
ריקרדו ופאביו נפרדו ממריו שנכנס למכונית הBMW השחורה ונסע, בזמן שהם מעמיסים את הארגזים על המשאית. "פאביו, בוא נפתח ארגז" אמר ריקרדו, "השתגעת?! הרגע הסבירו לנו שזה אסור!" ענה לו פאביו בעצבנות "למי אכפת, בוא תעזור לי לפתוח אחד, אף אחד לא ידע", ריקרדו התקרב לארגז אחד וניסה לפתוח אותו, לאחר מספר דקות, עזרתו של פאביו ומאמצים רבים הצליחו לפתוח את הארגז ולהפתעתם, הוא היה מלא בנשקים שונים, ריקרדו סגר את הארגז, כי העניין השאיר אותו קצת המום, הם הבינו מהר מאד כי עבודתם החדשה היא העברת נשקים, בהתחלה חשבו ישירות על עזיבת הארגון אבל אז נזכרו במה שפרנסיסקו אמר להם "ברגע שנכנסתם לעולם המאפייה, הדרך היחידה לצאת היא בשק אשפה".
לא הייתה ברירה, הם העמיסו את אחרון הארגזים, נכנסו למשאית הקטנה ונסעו להעביר את הארגזים למקומות שמצויינים עליהם, בתקווה שאף אחד לא ישים לב ל500 ק"ג הנשקים שיש להם במשאית.

פרק 9:בעיות עם האויב

שנה עברה מאז שהתחילו להעביר נשקים למקומות מסויימים, ריקרדו ופאביו כבר מכירים את רוב חבריי המאפייה באזור, ואפילו פגשו כמה חברים ישנים כמו לוקה, פרנקו, אנדריי ועוד כמה שהיו בחבורת החילוץ של פאביו, ואפילו רכשו חברים חדשים כמו מריו, סימון, קרלו ועוד.
זה היה ביום שבת בבוקר כשיוצאו ריקרדו ופאביו לנקודת המפגש מחדש בשביל לקחת את המשלוח שלהם. הם נכנסו למשאית והתחילו לנהוג לכיוון נקודת פריקת הסחורה הראשונה, ומשם לשנייה ולשלישית. לאחר שסיימו את עבודתם והמשיכו לנקודה הרביעית, הגיעו למחסום משטרתי, ברגע שראו את השוטרים ניסו לצאת לעשות כל מה שביכולתם בשביל לא להגיע למחסום, אבל היה כבר מאוחר מידיי... השוטרים ביקשו לפתוח את הדלתות מאחור וריקרדו בחוסר ברירה ציית להם. הדלתות נפתחו והשוטרים נכנסו פנימה, הארגזים היו עכשיו חשופים לעייני השוטרים שהתקרבו על מנת לפתוח אותם, אך אז נשמעו יריות, שתיי השוטרים נפלו וומיד אחריהם נכנסו ארבע אנשים חמושים וסגרו את הדלתות, הם איימו על ריקרדו ופאביו שישבו בשקט וינהגו, לא הייתה ברירה והם התחילו לסוע בשיא המהירות הרחק מהמחסום המשטרתי.

פרק 10:
חטיפה ותגמול

הלילה ירד וריקרדו ופאביו עדיין נוסעים קדימה, השודדים עדיין איתם ואף אחד לא יודע מה הולך לקרות הלאה.
לאחר מספר שעות של נסיעה, הגיעה המשאית לאזור היערות של מילנו, שם הנחו השודדים את ריקרדו איך להגיע לבקטה שנמצאת עמוק ביער, לאחר כ10 דקות הגיעו אל הבקטה, שם נעצרו והארגזים הוצאו מהמשאית, נפתחו והשודדים שמו אותם בתוך הבקטה.
אף אחד לא שם לב, אבל בזמן שהשודדים צעקו על ריקרדו ופאביו שיוצאו מהרכב ריקרדו לקח איתו אקדח שמריו נתן לו למקרה שיהיו בעיות, זה היה אקדח מסוג Desert Eagle, ריקרדו החביא אותו במכנסיו.
השודדים ציוו על ריקרדו ופאביו לרדת על הברכיים ולשם ידיים על הראש, לשניהם היה ברור שהולכים להוציא אותם להורג. ריקרדו ופאביו העבירו מבט חטוף ביניהם וידעו מיד מה הם יעשו. ריקרדו צעק משהו לא ברור ובין רגע פאביו התנפל על אחד מהשודדים, ריקרדו שלף את האקדח ובין רגע פיצח את גולגולות השודדים שפניהם היו מכוסים במסכות. רק את אחד מהם השאיר בחיים בכך שירה בכתפו.
הוא התקרב אל אותו אחד, הוריד ממנו את המסכה ולא האמין למראה עייניו, זה היה פרננדו.
ריקרדו התרחק במהירות ממנו וכך עשה גם פאביו, ריקרדו כיוון את אקדחו אל פרננדו אך לא יכל ללחוץ על ההדק. פרננדו התיישב בכבדות, הסתכל אל ריקרדו בעיינים ואמר "אני מצטער ריקרדו, הייתה כמו בן בשבילי, גם אתה פאביו, אך מדובר בפקודות מלמעלה, אתם יודעים יותר מידי והוצא צו הוצא להורג עליכם, אני מצטער." אמר פרננדו. "לא, אני מצטער" אמר ריקרדו "על שבטחתי בך", מספר יריות נשמעו ופרננדו נפל ארצה, ריקרדו לא היה עצוב, הוא כעס יותר מתמיד, הוא פתח את הארגזים והוציא אקדח ו2 רוביי AK47, "לעולם אל תפצע את מי שאתה לא יכול להרוג" אמר ריקרדו בזמן שהתסכל על פאביו, הוא נתן לו את האקדח והAK47 ועוד המון כדורים שהוציא מתוך ארגז אחר, עכשיו זו מלחמה!

פרק 11:
נקמה

ריקרדו ופאביו היו בדרכם אל פרנסיסקו, השעה הייתה 1:00 בלילה, אפילו שהיה חשוך בחוץ, פאביו היה יכול לראות בבירור את הבעת הפנים הרצחנית של ריקרדו שהעבירה בו צמרמורת, "נקמה היא אף פעם לא דבר טוב ריקרדו", אמר פאביו בזמן שהתסכל אל מחוץ לחלון, לכיוון הים האפור והשקט. "גם לא בגידה" אמר ריקרדו בלי למצמץ.
לאחר שעתיים הם כבר היו בפתח הדלת של פרנסיסקו, הם הסתירו את הנשקים ודפקו על הדלת, פרנסיסקו פתח את הדלת ואפשר היה לראות על הבעת פניו שידע מה הולך לקרות, הוא ברח אל תוך הבית בנסיון למצוא אקדח אבל היה מאוחר מידי, פאביו שלף את אקדחו וירה בברך של פרנסיסקו, פרנסיסקו נפל כמו שק תפוחיי אדמה על הרצפה בזמן שריקרדו התקרב אליו, "סגור את הדלת פאביו, הולך להיות רועש כאן". פאביו סגר את הדלת והחזיר את אקדחו למקומו. ריקרדו הפך את פרנסיסקו על גבו ודרך על הברך הפצוע שלו, זה היה מראה מחריד להפליא אבל לאף אחד משניהם לא היה פניי לרגשות. ריקרדו תפס את פרנסיסקו והכה אותו בפניו עד שפניו נראו שונים לחלוטין, מלאיי חתכים, דם וכתמים כחולים. "למה" צעק ריקרדו על פרנסיסקו, אך לא הייתה תשובה. פתאום נשמעו נקישות מהדלת ובאותו הרגע הדלת נפרצה, 5 אנשים חמושים נכנסו אל תוך הבניין, אנשיו של פרנסיסקו. ריקרדו ופאביו הוציאו את רובייהם ותפסו מחסה, האנשים החמושים ירו לכל עבר אך למזלם של פאביו וריקרדו הם לא פגעו בשום דבר, בין רגע שניהם יצאו ממאחוריי הרהיטים הקרועים וירו עד תום התחמושת שלהם, אנשיו של פרנסיסקו מתו, וריקרדו חזר אל פרנסיסקו, "עכשיו אתה תרגיש מהו סבל אמיתי", נתן לפאביו להחזיק את הנשק והוציא את אקדחו, הוא ירה מספר כדורים ברגליו ובידיו של פרנסיסקו, בידיוק לפני שירה את הכדור האחרון בפניו של פרנסיסקו, צלצול הטלפון של פרנסיסקו נשמע, פאביו הרים את השפורפרת ואדם דיבר "פרנסיסקו, לא הייתה צריך לבגוד בי, מהיום אתה נחשב לאויב הארגון, חבל שזה נגמר ככה" פאביו מיהר לענות "פרנסיסקו מת, וכך גם אנשיו" ענה לאדם בצד השני של השפורפרת, "מי זה מדבר?" שאל אותו אדם, "אנחנו נגיע לזה, מי זה?" שאל פאביו,
"לא מישהו שצריך לחשוף את שמו בטלפון, בוא נקבע פגישה, אני אחכה בנמל, אני מציע שתגיעו", השיחה נגמרה, פאביו הסביר לריקרדו מה ששמע בטלפון והם נסעו מביתו של פרנסיסקו לכיוון הנמל, לפגוש את האיש המסתורי שדיברו איתו.

פרק 12:פגישה עם הבוס האמיתי

עם הגעת המשאית לנמל, נתקלו במספר רכבים שחורים, מתוך הלימזוניה שעמדה באמצע יצא אדם מזוקן שנראה כבן 40, ריקרדו ופאביו מיהרו אל מחוץ לרכב והוציאו את נשקם על האיש, אך לאחר שהזמין אותם לתוך רכבו והציע להם להוריד את נשקם, הבינו שיוכלו לסמוך על אותו אדם, לפחות בזמן הקרוב.
הם נכנסו ללימזוניה שחורה עם האיש והשיחה החלה, בתור התחלה שאל אותם מי הם, ולאחר שהבין שמדובר בחבריי ארגון שנבגדו ע"י הבוס שלהם, התחיל האיש לדבר "קודם כל, אני יציג את עצמי, אני הוא לוקה, אני נבחרתי ע"י הבוסים במקומות הגבוהים להישלח לרומא ומשם בעצם לדווח ולטפל בדברים שקורים פה, לאחרונה הבחנתי בבעיה עם הדוחות של פרנסיסקו והבנתי בהמהירות רבה שהוא גונב כסף מהארגון, דיווחתי על כך לממונים עליי והם הורו לי להוציא עליו צו הרג, ככל הנראה אתם הקדמתם את המתנקש שנשלח לטפל בפרנסיסקו ואתם תתוגמלו על כך, אך לפני זה, מהו שימכם?" פאביו וריקרדו היססו לרגע אבל אז ענו ללוקה "אני הוא ריקרדו, וזה הוא אחי, פאביו" אמר ריקרדו. "בסדר גמור, תקשיבו, עכשיו שפרנסיסקו מת אני אצטרך מישהו חדש שינהל את העניינים במילנו, ומכיוון ואתם טיפלתם בבעיה שלי אני מעוניין לתת לאחד ממכם את הכבוד לנהל את העיר הזאת, ואת השני לקחת איתי לרומא, שם הוא יהיה עוזרי, לצערי זה לא נתון להחלטתכם, ריקרדו, אתה תבוא איתי" אמר לוקה, ריקרדו ופאביו לא היו מרוצים מהרעיון, אך לאחר שכנועים הוסכם העניין. לוקה הסביר לפאביו שיחזור לביתו ולמחרת ישלח אליו אדם שיסביר לו את תפקידו ויהיה לעוזרו, לריקרדו אמר שבעוד שעה יגיעו לשדה התעופה ושם יקח אותם מטוס פרטי לרומא, התאומים לא היו מרוצים במיוחד מהעובדה שיצטרכו להיפרד, אך הם ידעו שעדיף שעכשיו כל אחד ילך לדרכו, ולבסוף הם נפרדו לשלום.

נערך לאחרונה על ידי RonLipel, 17.10 בשעה 20:02.

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 17.10, 19:50

פרק 13:
מנהלים את רומא

ריקרדו הגיע עם לוקה לשדה התעופה משם עלו למטוס הפרטי של לוקה וטסו לרומא, לריקרדו כבר לא הייתה את אותה הבעת פנים כמו מקודם, הוא היה יותר רגוע עכשיו, מכיוון ולא ישן כל הלילה, ריקרדו נרדם בזמן הטיסה, הטיסה נמשכה במשך כמה שעות ולבסוף כשהגיעו לרומא חכתה להם עוד לימוזינה שחורה מחוץ למטוס שלקחה אותם לביתו של לוקה ומשם לביתו החדש של ריקרדו, וילה גדולה ששייכת ללוקה.

ריקרדו נכנס והלך לישון, הוא לא היה מעוניין לבדוק את הבית ב5 בבוקר.

למחרת בבוקר ריקרדו התעורר לצלצול פעמון הדלת, הוא התלבש בבגדים שהיו בארון ופתח את הדלת, שם עמד לוקה "אתה מוכן? אנחנו צריכים ללכת, זמן שווה כסף" אמר לוקה, ריקרדו לבש את נעליו ויצא אחריו לאחר שנעל את דלת הבית.
"עכשיו אתה עוזרי ריקרדו, אז אל תעשה שטויות, אתה נמצא בדרגה מעל לכל אחד אחר באזור, עם תפקיד כמו שלך באה אחריות גדולה, אל תאכזב אותי" אמר לוקה בכל שקט ורגוע. ריקרדו לא היה לחוץ, הוא היה מוכן לכל דבר בשלב הזה.

פרק 14
החיים הטובים (יש פה קטע מסיפור המאפיה שלי - הכל בחתימה שלי )

5 שנים עברו מאז שריקרדו עבר לרומא עם לוקה, הוא למד המון דברים במהלך תפקידו כעוזרו של לוקה, אך לוקה הוצב מחדש במקום אחר, ומאז ריקרדו הוצב כמחליפו של לוקה. המון אנשים עובדים תחתיו, הוא האדם המכובד ביותר ברומא, ואף אחד לא מעוניין לעשות לו בעיות. הוא בקשר טוב עם אחיו פאביו, וגם מצבו של פאביו מצויין, התאומים סוף סוף הגיעו לשלב החיים הטובים, אך לריקרדו יש בעיה, ככל הנראה הצ'יף של המשטרה החליט שיש לשם קץ למאפיה ברומא וריקרדו לא נהנה מההחלטה הזאת, המשטרה עושה המון בעיות ועוצרת המון משלוחים, הגיעה הזמן לגמור עם זה.
ריקרדו התקשר לאחיו פאביו שיבוא לעזור לו במבצע חיסול צ'יף המשטרה, המבצע נקבע ליום הראשון של חג המולד, בו אשתו וילדיו של הצ'יף יסעו לבקר את המשפחה וישאירו את הצ'יף בביתו למספר שעות לפני שיצא גם הוא לפגוש את המשפחה.
היום הגיע, 4 רכביי מרסדס ועוד 2 רכביי B.M.W בצע שחור נעצרו מול ביתו של הצ'יף, אף אחד לא ראה את זה מגיע. כ12 אנשים יצאו מהרכבים, הבאגז'ים נפתחו והנשקים נטענו, דקה עברה ודלת הבית נפרצה, שומריו של הצ'יף, פקידי משטרה נחפזו לעצור את הפורצים אך נפלו כמו זבובים ברגע שרק נחשפו לטווח אקדחו של ריקרדו, הצ'יף נמצא בחדרו, פניו הבהירו את העבודה שהוא ידע מה הולך לקרות,
העניין נגמר לאחר 10 דקות, הצ'יף נהרג בסבל ובייסורים ע"י ריקרדו, והוא ואנשיו נעלמו מזירת הארוע, כאילו לעולם לא היו שם.

פרק 15:
סיבוכים

לאחר רצח צ'יף המשטרה, כל העיר הייתה בתדהמה, אף אחד לא ראה דבר כזה מגיע, המשטרה יצאה בחקירות, כל איטליה חפשה את הרוצח, אך עד כה ללא הצלחה.
ב7 בבוקר הטלפון צלצל, זה היה עוזרו של ריקרדו שהודיע לו על פגישה שנקבע לעוד מספר ימים, ריקרדו הודיע שיגיע וניתק, וחזר לישון.
ביום של הפגישה, נכנס ריקרדו למכוניתו והוראה לנהג שלו לסוע לישיבת המנהיגים (שהתקיימה ברומא), המכונית הגיע לבניין הישיבה וריקרדו יצא מהרכב, הוא נשם לרווחה ונכנס לבניין, הוא התיישב במקומו מסביב לשולחן והישיבה החלה.
"כולכם יודעים למה אתם כאן, ולמי שלא יודע, מדובר בישיבה פשוטה שתקבע מי ינהל את רומא" אמר לוקה שישב בקצה השולחן. "מה!?! למה אתה מתכוון מי ינהל את רומא?! כמובן שאני אנהל אותה! מה פשר הדבר הזה?!" התפרץ ריקרדו "תירגע ריקרדו" אמר אחד מהיושבים סביב השולחן, ריקרדו שלף את אקדחו וכיוון אל פניי האיש "אף אחד לא אומר לי להירגע! " אמר ריקרדו בקול שקט אך מצמרר.
"שב במקומך ריקרדו" אמר לוקה "זו אינה ההחלטה שלי או שלך, מדובר בהוראות מלמעלה, אתה מועבר לעיר Los Santos באזור ארה"ב" אבל אז פאביו שהיה גם חלק מהישיבה אמר "אם ריקרדו עובר, אני מעוניין לעבור איתו בתור היועץ שלו" לוקה נאנח "בסדר גמור, שניכם תוצבו מחדש בL.S, בהצלחה, אבל עכשיו צריך למצוא לשניכם מחליפים, יש הצעות?" שאל לוקה. "כן, תשים את העוזר שלי במקומי, הוא הוכיח את עצמו כמחליף ראוי בשנים שבהם עזר לי" אמר פאביו "שם גם את עוזרי במקומי, הוא האדם היחיד שהייתי סומך עליו שיחליף אותי" אמר ריקרדו. "בסדר גמור, אם כך זה סוכם".

פרק 16
לוס סאנטוס

"אתה רוצה עוד קפה, ריקרדו?" שאלה דיילת המטוס "לא, תודה." ענה ריקרדו
ריקרדו ופאביו היו בדרכם ללוס סאנטוס, שם ריקרדו הוצב ופאביו בא איתו בצור עוזרו החדש.
המטוס נחת בשדה התעופה של לוס סאנטוס, רכב חכה לשניהם מחוץ למטוס, הדלת נפתחה והם נכנסו לרכב, הם נסעו במשך כחצי שעה עד שהגיעו לאזור הוילות שעל הרVineVood, הרכב עצר והתואמים יצאו ממנו ונכנסו לביתם החדש שנרכבש לפני שהגיעו לL.S, הם היו לבדם עכשיו ומשימתם הראשונה הייתה לפתוח את הארגון מ0.
הם התקשרו למספר אנשים שהיו איתם בקשר ועברו לL.S והתחילו להתפשט באזור, בהתחלה ריקרדו אסף כמה אנשים והשתלט על מספר עסקים, לאחר מיכן התחיל בחיפוש אחר אנשים בזמן פאביו מטפל בגביית הכספים ובדוחות שונים שמגיעים מאנשיו של ריקרדו. לאט לאט משפחת הפשע של ריקרדו גדלה, בתים נרכשו לאנשיו, רכבים ונשקים התחילו לזרום לתוך המשפחה, ואיתם גם המון דולרים, המשפחה התחילה לקבל צורה.

פרק 17:
בעיות בעסקים

ריקרדו, פאביו ושאר חבריי משפחת הפשע שהקים ריקרדו שלטו בכ90% מעסקיי העיר, מאות אנשים עבדו בשבילכם, העניין הזכיר להם את ילדותם, כי גם אז היו מצטרפים למשפחה נערים בני 18 שהיו צריכים כסף, עבודה ובית.
ביום שישי אפור, קיבל פאביו דיווח על בעיה, ככל הנראה איזו כנופיה ששכחה את מקומה(כך תיאר זאת ריקרדו), היה מדובר בקבוצת אנשים שהתחילו להרוס, לישבור ולשרוף את העסקים שעליהם השתלט ריקרדו, ועניין זה הכעיס אותו מאד.
הוא קיבץ את אנשיו, שלח אותם להשיג מידע על אותם טיפשיים שהעזו להתעסק איתו ולשלוח את הדוחות לפאביו, ושיעשו זאת במהירות המרבית, כך אמר.
לאחר מספר ימים היו ברשותו כל פיסת מידע שאפשר להשיג על אותם טיפשיים, ריקרדו הכין את אנשיו, הוא חכה למשלוח הנשקים החדש על מנת לצייד את אנשיו, יומיים אח"כ המשלוח הגיע ואנשיו צויידו ברובים איכותיים מסוג M4, אקדחים, רימונים, אפודים נגד קליעים והמבצע החל, 20 אנשים נכנסו ל10 מכוניות בצבעיי לבן ושחור, המכוניות נסעו אחת אחריי השנייה בצורת שיירה, כשהגיעו לביתם של הפושעים החצופים, הדלתות נפתחו והאנשים של ריקרדו נכנסו פנימה, לאחר כמה דקות שבהם נשמעו יריות, צעקות ויסוריים עזים נשמעו, לאחר כמה דקות אנשיו של ריקרדו הודיעו לו במכשיר הקשר שהם השתלטו על אותם אנשים שעשו לו בעיות. ריקרדו יצא מהרכב ונכנס לבית, הוא התקרב אל אחד מהאנשים ושאל אותם איפה הבוס שלהם, האיש לא ענה. "הרוג אותו" אמר ריקרדו בקרירות, " רגע רגע אני יג--" יריה נשמעה בזמן שמה שנשאר מראשו של אותו פושע חצוף נפל על הרצפה. ריקרדו התקרב אל אדם אחר ושאל אותו "איפה הבוס שלכם?" האיש היסס לרגע אבל אז אמר" הוא שם, בקצה המזדרון, בבקשה אל תהרוג אותי" ריקרדו ירק על האיש וסימן לאנשיו להרוג גם אותו, עוד ירייה נשמעה וגם גופתו של אותו מלשן נפלה על על רצפת הבטון של הבניין. ריקרדו התקרב אל אותו אחד שאמור להיות מנהיג הכנופיה ושאל אותו "אתה מנהיג הקבוצה הטיפשית הזאת?" האיש ענה לריקרדו בחיוב, "אז אתה יודע מה יקרה עכשיו, לא?" ריקרדו סימן לאנשיו לחסל את המנהיג ואת כל שאר הטיפשים שהעזו להפריע למנוחתו, יריות אקדח נשמעו ובתוך דקה אחת ריקרדו ואנשיו כבר היו בחצי הדרך הביתה, משאירים את גופות הטיפשים על הרצפה

פרק 18
הלשנה!

למחרת בבוקר, לאחר מבצע החיצול שביצעה ריקרדו, התעורר לראש סירנות המשטרה אל מחוץ לביתו, הוא לא ידע מה קרה אך לפני שהספיק אפילו לצחצח את שיניו, שוטרים פרצו לביתו ועצרו אותו על רצח המוני, ריקרדו לא הבין את העניין, איך לעזאזל מצאו אותו, רק דבר אחד היה ברור - מישהו הלשין.
ריקרדו הובל החוצה ואל תוך הניידת, שם נאמר לו שגם רוב אנשיו נעצרו, הניידת לקחה את ריקרדו אל תחנת המשטרה, שם הוחזק במעצר, הביאו לו בגדים כדי שיהיה לו מה ללבוש, אך זה לא מה שעניין את ריקרדו. השוטרים ניסו לחקור את ריקרדו, אך ללא שום הצלחה. ריקרדו דרש עו"ד אך לפני שהפסיקו אפילו לענות לו בעניין, פאביו כבר טיפל בזה והזמין עו"ד מובחר למען ריקרדו. יומיים לאחר המעצר הובל ריקרדו אל בית המשפט, שם לאחר שלוש שעות של וויכוחים, צעקות, האשמות ומהלומות הפטיש של השופט, היה אפשר לראות בבירור שריקרדו יפסיד במשפט, היו יותר מידי ראיות, ומעבר לזה, היה עד שצילם הכל במצלמה והביא את הסרטון לבית המשפט. ריקרדו נשפט ל20 שנה עד מאסר עולם, רבים היו מרוצים מההחלטה, בעיקר בעליי העסקים ואנשים שהיו חייבים לריקרדו כסף. פאביו לא היה מוכן לתת לדבר הזה לקרות.

פרק 19:
מחלצים את ריקרדו

עברה חצי שנה מאז שריקרדו הוכנס לכלא, אע"פ שהיה מדובר בכלא שמור במיוחד שידוע באסירים האלימים שלו, אף אחד לא התעסק עם ריקרדו, כולם ידעו שאם יעיזו להניח עליו אצבע, המשפחות שלהם יהרגו.
השעה הייתה 1 בלילה, כל האסירים בבית הכלא חוץ מ ריקרדו ישנו הייתה לו תחושה שמשהו הולך לקרות, השומרים היו עייפים גם הם ואף אחד לא עמד על המשמר.
פתאום, נשמע פיצוץ רועש, ואז רעש של קיר מתמוטט, זה היה הקיר הצפוני של בית הכלא. השומרים התעוררו מרעש הפיצוץ ונחפזו לתפוס את נשקיהם, לצערם זה כבר היה מאוחר מידי, השומרים חוסלו. האנשים שפרצו את הקיר מיהרו אל תוך בית הכלא וחיפשו את התא של ריקרדו, כשהגיעו אליו פוצצו את מנעול הדלת, הדלת נפתחה ולוקה עמד בפתחה "חג מולד שמח" אמר לריקרדו. ריקרדו קם וחיבק את לוקה "טוב לראות אותך חבר" אמר ריקרדו. "בוא נסתלק מכאן, אבל לפני זה תמצאו את שאר האנשים שהיו עם ריקרדו, מהר!" צעק לוקה אל אנשיו.
הוא לקח את ריקרדו איתו אל תוך רכב שחכה בחוץ, ליד הדלת עמד פאביו, הוא פתח את הדלת לאחיו ושניהם נכנסו פנימה, "טוב לראות אותך אח גדול" אמר פאביו לריקרדו, "טוב לראות גם אותך פאביו, ותודה, לשניכם" אמר ריקרדו וחייך.
אף אחד לא ראה את ריקרדו מחייך אי-פעם, זה היה רגע ששווה היה לסכן את חייך בשבילו.

פרק 20:
חוזרים לLS

3 שנים עברו מאז הבריחה מבית הכלא, ריקרדו כרגע מתחבא בקובה עם פאביו אחיו, הם חיים על כספם שהרוויחו מL.S , ריקרדו החליט שהוא רוצה לחזור לנהל את L.S ושולח הודעה ללוקה בעניין, לאחר ישיבה ארוכה שהתקיימה ברומא אבל בין הבוסים במקומות הגבוהים, הגיעו להסכמה שריקרדו יכול לחזור עם אחיו פאביו לL.S, לאחר ההודעה הכינו פאביו וריקרדו את תיקייהם, הזמינו מונית, נסעו לנמל התעופה ולראשונה טסו במטוס פשוט, אל L.S.
לאחר מספר שעות בהם פאביו ישן, ריקרדו תכנן את חזרתו לעיר, אין ברשותו אף אדם כרגע, ורוב האנשים שעבדו בשבילו לא נמצאים יותר בLos Santos.
אך ריקרדו לא התייאש, הוא הציב לעצמו מטרה, להחזיר את משפחת הפשע שלו למה שהייתה לפניי המשפט, וכך פרק חדש בחייו של ריקרדו מתחיל!

((נו איך? עבדתי על זה מ3 בהצוהריים, והתערבתי עם רון על 6 אלף שהנושא שלי יותר ארוך מהאחד שהוא יפתח ))

((נ.ב))
((מצטער שיצא ארוך, מה לעשות כזה אני ))

נערך לאחרונה על ידי RonLipel, 17.10 בשעה 20:00.

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של GreatDeviL

צוות CS:S

#4   פורסם: 17.10, 19:56

למה כמה תגובות מה בשביל מונה הודעות איכס

בברכה אור ראובן.

צוות CS:S.

I am Spy - Play Free Online Games

לכל שאלה בקשה ועזרה ניתן לפנות אליי במייל
or3008@gmail.com

האווטר המגניב של RonLipel

מתכנת שרת Role Play

#5   פורסם: 17.10, 20:08

באישורו של שי, ערכתי לו וצבעתי לו את הנושא

* הוא כתב מספר הודעות משום שיש הגבלת תווים בנושאים.

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 17.10, 20:09

GreatDeviL
ציטוט:
צפה בהודעה
למה כמה תגובות מה בשביל מונה הודעות איכס
וואי אור רוצה לקבל כפכף עץ בראש? זה יצא ככה כי המערכת של וויגמס לא נותנת לפרסם הכל בתגובה אחת

Vladimir_Litbak

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 17.10, 20:39

כל מה שאני יכול להגיד שי זה וואו... דיון מושקע בצורה מ-ט-ו-ר-פ-ת!!!!! אחי, רק בהצלחה.

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 17.10, 20:41

תודה יובל ^___^

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של Raul_Lopez

משתמש צעיר

#9   פורסם: 17.10, 20:42

=] וואלה אחי אני רואה מתחרה!
=] נראה לי אני צריך להגדיל את הספיור של הMafia שלי חח...

וואלה אחי אם יש לך ססקייפ שלח לי בפרטי ( כגון כול קהילת ויגיימס היקרה! =] )

Gilad , I am with you! , We all with you all israel
waiting for you. Come back please.

תוסיפו את זה לחתימתכם בבקשה.
בכדי להנציח את שמו

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 17.10, 20:46

Raul_Lopez
ציטוט:
צפה בהודעה
=] וואלה אחי אני רואה מתחרה!
=] נראה לי אני צריך להגדיל את הספיור של הMafia שלי חח...

וואלה אחי אם יש לך ססקייפ שלח לי בפרטי ( כגון כול קהילת ויגיימס היקרה! =] )
חחח כל וויגמס, הא? אני אשלח לך פה כי לא נראלי שזה שולח בה"פ

vihateu - זה הסקייפ שלי... השם לייתר דיוק 0-0

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של $B_[a]_R$

משתמש רציני

#11   פורסם: 17.10, 21:16

מושקעע שיי קטלני אני ישלח לך הצעה במסן אני צריך לדבר איתך

יצירת קשר: Bar595959@walla.com
Name: Mark_Demrio
Vent Name: Mark_Demrio
Job: Idlewood Crip's
Rank: KingPin
Skin:

משתמש רציני

#12   פורסם: 17.10, 21:17

אהבתייי אחי השקעהה יפה וסיפור יפה יפה מאוד שי

VgC:[GmS]SyNoXe[R]
RP:Alferdo_Molinaro

האווטר המגניב של KoperMan

מצליחן

#13   פורסם: 17.10, 21:38

וואו אחד הטובים~!!!

נערך לאחרונה על ידי KoperMan, 17.10 בשעה 22:25.

- Role Play Community -
Don_Dizel

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 17.10, 21:52

Dj]Koper]
ציטוט:
צפה בהודעה
וווווו הוווווווווווו
לא יכולת להוסיף גם את הפרטים שלי D:
דר"א אני Fabio : )
תן קרדיט על כמה מהפרקים הראשונים
אבל יצא מטורף אחי!!!
חח אולי רק על הקטע של הדודה XD
אתה רוצה שאני יוסיף? תביא פרטים 0-0

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של SyveX

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 17.10, 22:00

WOW

פרסומת

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 17.10, 22:02

SyveX
ציטוט:
צפה בהודעה
WOW
תודה

Vladimir_Litbak

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 17.10, 22:12

פייי שי
מי בסוף עשה יותר ?

כל הכבוד על ההשקעה...

VGames - Role Play Community Admin
אחראי צוות הרשמות VGames - Role Play Community
-----------------------------------------------------------------------------
יצירת קשר - מסנג'ר: ZiPoNz@HotMail.com
אימייל: SaharVGames@GMail.com
שם בשרת: Nick_Hartley (לשעבר-James_Vulcan)
כינוי (כללי): ZiPoNz

האווטר המגניב של DannyTylis

צוות Role Play

#18   פורסם: 17.10, 22:14

אין לי כח לקרוא את כל זה ><"
אחלה אורך

-צוות ניהול בכיר קהילת RP-

יצירת קשר:

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 17.10, 22:18

ZiPoNz
ציטוט:
צפה בהודעה
פייי שי
מי בסוף עשה יותר ?

כל הכבוד על ההשקעה...
רון עדיין לא פרסם\סיים את שלו :S

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של To[M]eR

שואף לשלמות

#20   פורסם: 17.10, 22:29

אללה איסטור איזה אורך ..

VGames - כנראה שלא למדתם ..
תמיד אבל תמיד תמשיכו להרוס לעצמכם את הערוץ,וחבל שזה ככה .

האווטר המגניב של TheDrugged

משתמש עצבני

#21   פורסם: 22.10, 20:35

לטעמי ארוך מדי !

אבל תכלס אחי מושקע בטירוף !!

פעם הבאה תנסח את זה קצר יותר ויהיה מושלם אבל כל הכבוד !

האווטר המגניב של KoperMan

מצליחן

#22   פורסם: 25.10, 13:44

דווקא לדעתי יותר ארוך יותר מעניין הסיפור יותר מסתבך וזה מעניין הרבה יותר

- Role Play Community -
Don_Dizel

משתמש רציני

#23   פורסם: 03.11, 21:36

יפה איזה השקעה!

פרסומת

האווטר המגניב של Under taker

מודל לחיקוי

#24   פורסם: 03.11, 23:01

סיפור ארוך מידי אחי

משתמש חדש

#25   פורסם: 04.11, 23:24

אחלה סיפור דמות

משתמש חדש

#26   פורסם: 05.11, 16:48

אחד החופרים חחחח

משתמש חדש

#27   פורסם: 05.11, 18:48

פשש אחלה סיפור אחי

משתמש חדש

#28   פורסם: 06.11, 09:41

קראתי בערך את ההתחלה....
אחלה השקעה , חבל שלא היה לי כוח לקרוא את הכל.

משתמש צעיר

#29   פורסם: 06.11, 09:51

איזה השקעעה כל הכבוד אהבתי

משתמש חדש

#30   פורסם: 07.11, 12:47

ברירת מחדל תודה

תודה

1  2

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא