תלונה|| על האדמין כנסו תראו פשוט בושה - משחקים Vgames - קהילות

הקודם הבא  
נושא: תלונה|| על האדמין כנסו תראו פשוט בושה
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.11, 12:18

ברירת מחדל תלונה|| על האדמין כנסו תראו פשוט בושה

אני נוסע אני עושה איתו תאונה אבל בקטנה כזה התנגשות בחפיף שנינו יוצאים עושים קראק הוא היה עם עוד מישהו שניהם עשו קראקר אני קם מצליח וזה אני הולך לעזור לו מריםם אותו בלי פקודות מוציא נשק מאיים עליי במקום ציבורי אמרתי לו בסלאש בי זה מקום ציבורי ליד תחנת משטרה הוא עושה לי זה רחוק מתחנת משטרה

תמונות :

העלתי רק 2 תמונות כי לא מצאתי עוד בטח מחקתי בטעות
אבל תתפלוו בזה במהר מבאס לשחק ככה !
קוראים לו מרקוס משהו

האווטר המגניב של Vengens

באר-שבעי

#2   פורסם: 11.11, 12:44

זה לא עד כדי כך קרוב למשטרה...... אבל עדיין זה מקום ציבורי ולא מקום שקט בלי אנשים.

בברכה אביחי,

יצירת קשר Vengens
Msn:Vg.SimsoN@hotmail.com
Mail:Speedlink@walla.com

משתמש רגוע

#3   פורסם: 11.11, 12:58

Vengens
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא עד כדי כך קרוב למשטרה...... אבל עדיין זה מקום ציבורי ולא מקום שקט בלי אנשים.
שמע אחי זה מרחק לא קטן גם והיו אנשים ועדיין כדאי לחטוף לא מוצאים נשק ככה חוטפים וזה במקום שקט שאין אנשים שאין סימנים לרצח או דבר כזה פעם ראית מישהו באמיתי או בסדרט כמו אמיתי הורד מישהו ליד מישהו אחר או ליד בלוקים אנשים מכוניות ליד תחנת משטרה או דברים כאלה אחי

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 11.11, 14:21

Vengens
ציטוט:
צפה בהודעה
שמע, אתה רוצה להגן על חברייך, תגן. אבל אל תגיד סתם. :|
זה מממששששששש קרוב למשטרה, 100 מטר או משהו כזה ><"
חוץ מזה, אם השם שלו בצבע כחול זה אומר שהוא על Duty, לא? 0.0
בכל מקרה, אני מניח שאותו אדמין לא חשב פעמיים לפני שהוא הוציא נשק, ואחרי שהערת לו הוא ישר הסתיר, אז בעיקרון לא קרה כלום :X

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של Danny Loges

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 11.11, 14:33

א. האדמין היה בדיוטי, והוא כנראה לא ידע.
ב. זה קרוב לתחנת משטרה,ו זה על כביש במקום כזה לא מומלץ להוציא נשק....
ג. אחרי תאונה זה קצת בעיה לירות בנשק

נכנס מדי פעם שמשעמם ל RP .. .עד שיהיה משו מעניין אני יודע .
למעבר למדריך לשוטרים לחץ

האווטר המגניב של Go[B]|iN

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 11.11, 14:49

אי איאיאיאיאי אני לא מאמין כתבתי פה תגובה ענקית והאינטרנט שלי נפל אז זה לא שלח, בקיצור ניכתוב בקצרה הכול.
א. הצבע תכלת זה באג ברגע שאתה ניכנס לדיוטי הוא לא יורד
ב. שי סתום תפה שלך אתה עולה לי על העצבים, הוא לא חבר שלי ואני לא מכיר אותו
ג. זה לא היה קרוב כול כך לתחנה וגם האוטו הסתיר אותנו, בהתחלה רשמתי /do מרכוס לא ניפגע ואתה עשיתה /do יש לך פציע קלה, יענו לך וגם האנשים שעברו שם לא היו בהתחלה וביגלל זה שהם באו הסתרתי תנשק, וזאת לא היתה תאונה אתה ניתקעתה בעמוד ואז בי בקטנה אני בימתי את קראק שלי כדי שתיתקרב ואני יכוון עליך ואז היתקופפתי וכיוונתי עליך נשק והאוטו הסתיר אותנו אז מי שהיה במשטרה לא יכל ליראות את זה.
בכול מיקרה ויתרתי לך ואתה הלכתה והתחלתה לזלזל בי בOOC ולאיים אז תגיד תודה שלא ביקרתה בכלא, להבא תילמד לא לזלזל ולא לאיים על שחקן/אדמין.
יום טוב ומשחק מהנה.

Name: Marcus "Diablo" Fernando
Job: South Side Locotes 13
Admin in Vgames RolePlay Community

משתמש רגוע

#7   פורסם: 11.11, 15:00

Go[b]|iN
ציטוט:
צפה בהודעה
אי איאיאיאיאי אני לא מאמין כתבתי פה תגובה ענקית והאינטרנט שלי נפל אז זה לא שלח, בקיצור ניכתוב בקצרה הכול.
ג. זה לא היה קרוב כול כך לתחנה וגם האוטו הסתיר אותנו, בהתחלה רשמתי /do מרכוס לא ניפגע ואתה עשיתה /do יש לך פציע קלה, יענו לך וגם האנשים שעברו שם לא היו בהתחלה וביגלל זה שהם באו הסתרתי תנשק, וזאת לא היתה תאונה אתה ניתקעתה בעמוד ואז בי בקטנה אני בימתי את קראק שלי כדי שתיתקרב ואני יכוון עליך ואז היתקופפתי וכיוונתי עליך נשק והאוטו הסתיר אותנו אז מי שהיה במשטרה לא יכל ליראות את זה.
בכול מיקרה ויתרתי לך ואתה הלכתה והתחלתה לזלזל בי בOOC ולאיים אז תגיד תודה שלא ביקרתה בכלא, להבא תילמד לא לזלזל ולא לאיים על שחקן/אדמין.
יום טוב ומשחק מהנה.
שמע אחי מה הקשר מה הסתיר אותך ?....
זה מקום ציבורי ואסור להוציא נשק במקום ציבורי וזה שאתה אדמין לא נותן לך שום דבר לאיים ושום כלום אחי יפה שאתה אדמין ואתה טוב בארפי אחי
אבל זה לא מצדיק כלום אחי עם היית עושה את זה במקום אחר אחי לא הייתי יכול להגיד כלום וכם ככה זה כול השרת בלי קשר אחלייך אני נוהג עם המונית אני שואל אנשים מונית ישר חוטפים אותך וכול דבר קטן בשרת פה חוטפים אותך זה נמאס באמא שליי זה כבר לא נונארפיי

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 11.11, 15:17

Go[b]|iN
ציטוט:
צפה בהודעה
יום טוב ומשחק מהנה.
עין גדי, מה קורה? D:
למה לעזאזל הוצאת עליו אקדח? ועוד ברחוב ציבורי שהוא במקרה גם ליד הסיטי-הול והמשטרה?!
וממתי אתה אדמין? 0_0"
ואני מציע שבמקום להגיד לאנשים לא לזלזל באדמינים, כדי שתתחיל להראות קצת כבוד לשחקנים -.-"

זה כל מה שיש לי להגיד

נערך לאחרונה על ידי IHatEu, 11.11 בשעה 15:21.

Vladimir_Litbak

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 11.11, 15:22

אני מראה כבוד כלפי כולם חוץ מאיש אחד... אתה!
גם עם ישלמו לי אני לא ידבר עליך יפה ואני לא יפתח את זה כי לי יש מה להפסיד לאומתך שהפסדה כבר הכול...

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 11.11, 15:32

Go[b]|iN
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מראה כבוד כלפי כולם חוץ מאיש אחד... אתה!
גם עם ישלמו לי אני לא ידבר עליך יפה ואני לא יפתח את זה כי לי יש מה להפסיד לאומתך שהפסדה כבר הכול...
הכל? מה כבר הפסדתי? חברים כמוך?
עזוב, אני לא חושב שיש טעם להמשיך לדבר עם גישה כמו שלך.

Vladimir_Litbak

משתמש חדש

#11   פורסם: 11.11, 15:34

סביר להניח שזה היה טעות והוא ישר החזיר את הנשק אחי ךלפני שאתה מאשים תדבר עם האדמין בפרטי!

מצליחן

#12   פורסם: 11.11, 15:55

PG + Non-RP.

אני רוצה לראות מישהו שעבר תאונה, ואז מאיים על בן אדם באקדח מול תחנת משטרה.

נ. ב.

ירון צודק... זה לא הגיוני שכל שחקן שני בשרת הוא פושע. אמורים להיות אזרחים רגילים שומרי חוק.

אני מקווה שכאשר יעלו העסקים הפרטיים, זה לא יהיה ככה.

נערך לאחרונה על ידי Pr0bl3m, 11.11 בשעה 16:00.

האווטר המגניב של amitmm

מצליחן

#13   פורסם: 11.11, 15:58

IHatEu
ציטוט:
צפה בהודעה
עין גדי, מה קורה? D:
למה לעזאזל הוצאת עליו אקדח? ועוד ברחוב ציבורי שהוא במקרה גם ליד הסיטי-הול והמשטרה?!
וממתי אתה אדמין? 0_0"
ואני מציע שבמקום להגיד לאנשים לא לזלזל באדמינים, כדי שתתחיל להראות קצת כבוד לשחקנים -.-"

זה כל מה שיש לי להגיד
תקשיב לי טוב יחתיכת אשכנזי מעפן שחושב שהוא יודע הכל תחזור לקרוא תאינציקלופדיה שלך יפרצוץ תחת ותגיד לאבא שלך שיפסיק לראות פורנו אולי בגלל זה אתה נותן לכולם חוות דעת כי ההורים שלך שונאים אותך אז אתה מנסה להציק לאחרים בסוף מה קרה? כולם שונאים אותך אני במקומך פורש אבל אתה נמושה אתה נשאר במקום שהבן אדם היחיד שאומר לך שלום זה זה ששודד אותך

ועידו אדמין מספר אחד הכי תותח שיש

Vittorio_Casias
..::La Famiglia Calvetti::..
סיפור דמות
גם אני טריפולטאי
קבוצת הוותיקים

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 11.11, 16:05

amitmm
ציטוט:
צפה בהודעה
תקשיב לי טוב יחתיכת אשכנזי מעפן שחושב שהוא יודע הכל תחזור לקרוא תאינציקלופדיה שלך יפרצוץ תחת ותגיד לאבא שלך שיפסיק לראות פורנו אולי בגלל זה אתה נותן לכולם חוות דעת כי ההורים שלך שונאים אותך אז אתה מנסה להציק לאחרים בסוף מה קרה? כולם שונאים אותך אני במקומך פורש אבל אתה נמושה אתה נשאר במקום שהבן אדם היחיד שאומר לך שלום זה זה ששודד אותך

תראו מי קפץ לבקר
קודם כל, מזתומרת אשכנזי מסריח? אתה בכלל מבין שיותר מ70% מהארץ(לא כולל ערבים) נחשבים לאשכנזים? אז אלא אם כן אתה לא אשכנזי או הגעתה מאפריקה, אתה כנראה מארצות ערב.
להגיד לאבא שלי לראות פורנו? מזה אמור להביע לעזאזל? 0_0"
ובת'כלס, אם הייתי "נמושה" סביר להניח שהייתי כבר פורש, לא?

קיצר, שם לב למה שאתה אומר, חביבי.

Vladimir_Litbak

האווטר המגניב של vG-Nevo

שואף לשלמות

#15   פורסם: 11.11, 17:19

amitmm
ציטוט:
צפה בהודעה

חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

Alfonso_Giordano

פרסומת

האווטר המגניב של A_Ron

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 11.11, 17:55

IHatEu
ציטוט:
צפה בהודעה
תראו מי קפץ לבקר
קודם כל, מזתומרת אשכנזי מסריח? אתה בכלל מבין שיותר מ70% מהארץ(לא כולל ערבים) נחשבים לאשכנזים? אז אלא אם כן אתה לא אשכנזי או הגעתה מאפריקה, אתה כנראה מארצות ערב.
להגיד לאבא שלי לראות פורנו? מזה אמור להביע לעזאזל? 0_0"
ובת'כלס, אם הייתי "נמושה" סביר להניח שהייתי כבר פורש, לא?

קיצר, שם לב למה שאתה אומר, חביבי.

תגיד אתה המורה בכיתה?
מזה יאשכנזי אחד מזה כול הפירוטים האלה '' אתה מבין ש 70% מהארף נחשבים לאשכנזים'' זה מה שאתה יאלה פרוש פרוש אף אחד לא אוהב אותך כאן יאשכנזי גועל נפש לך תסביר למורה את התרגיל בחשבון יילד טבע ילד צופים

משתמש חדש

#17   פורסם: 11.11, 18:26

מקווה שיטפלו בזה..

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#18   פורסם: 11.11, 18:53

A_Ron
ציטוט:
צפה בהודעה
תגיד אתה המורה בכיתה?
מזה יאשכנזי אחד מזה כול הפירוטים האלה '' אתה מבין ש 70% מהארף נחשבים לאשכנזים'' זה מה שאתה יאלה פרוש פרוש אף אחד לא אוהב אותך כאן יאשכנזי גועל נפש לך תסביר למורה את התרגיל בחשבון יילד טבע ילד צופים
קודם כל: ארץ*
חוץ מזה, מה קשור ילד טבע? ועוד ילד צופים? מה לעזאזל זה אמור להביע?(חוץ מזה שאתה זה שיש לו עלה מריחואנה בתור סמל אישי )
קיצר, תחזור לגנון שם מקומך. בפעם האחרונה שבדקתי, להיות חכם זה לא דבר רע, כנראה שעדיין לא הגעתה לשלב הזה בחייך, אה? כמה מפתיע.

ומה הקטע של הגזענות פה? "יא אשכנזי"?! כן אני אשכנזי, ועוד המון אנשים פה הם אשכנזים אז? מה הופך אותך ליותר טוב מאדם אשכנזי, אה?

Vladimir_Litbak

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 11.11, 19:37

תודה עמית...
תקשיב שי נימאסתה רואה למה אני לא סובל אותך?!
ביגלל שבכול דיון אתה מגיב משהו שלילי/רע אין אתה פשוט... נירא לי יש לך לב מאבן תעשה מיצווה פרוש לאינפנטי רולפלי תתחיל ללכלך להם תפורום כמו שרק אתה יודע ואז תיפרוש ל LSRP זה יעשה טוב בלב לכולם.

האווטר המגניב של IHatEu

נינג'ה בלגי

#20   פורסם: 11.11, 19:40

Go[b]|iN
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה עמית...
תקשיב שי נימאסתה רואה למה אני לא סובל אותך?!
ביגלל שבכול דיון אתה מגיב משהו שלילי/רע אין אתה פשוט... נירא לי יש לך לב מאבן תעשה מיצווה פרוש לאינפנטי רולפלי תתחיל ללכלך להם תפורום כמו שרק אתה יודע ואז תיפרוש ל LSRP זה יעשה טוב בלב לכולם.
תגיד עין גדי, אתה בכלל חולה בראש או משהו? :|
איזה תגובה שלילית כבר הגבתי פה, אה? אפילו מילה אחת רעה לא אמרתי עלייך או על כל אחד אחר פה " אתם אלא שעל כל מילה שלי מגיבים באיזו תגובה שלילית ולא קשורה בגרוש.

Vladimir_Litbak

משתמש חדש

#21   פורסם: 11.11, 20:16

טוב אני קצת בהלם.

משתמש רגוע

#22   פורסם: 11.11, 21:42

מה יש לך ישבורים ?...
מה אתם רבים כולה משחק מה אין לכם חיים

האווטר המגניב של To[M]eR

שואף לשלמות

#23   פורסם: 11.11, 22:50

שי קיצר,כל הקהילה שונאת אותך אין מה לעשות . .. .

בלי חתימות מיותרות.

פרסומת

מצליחן

#24   פורסם: 11.11, 22:52

אתם ממש חסרי חיים...
מה יוצא לכם מכל הריבים הללו? למה, לעזאזל, אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים בגנון?! אתם חייבים להתבגר.
לנעול!

משתמש רגוע

#25   פורסם: אתמול, 10:59

אני פירסמתי כדאי שנמאס מהחטיפות והדברים האלההה !
מה אתם רבים יחולים ויאואוא חחחחחחח D:
כי כול אחגד שני חוטף פה וזה נמאס חלאססס
תציאו איזה חוק שאסור לחטוף יש הרבה אבל הרבה יותר פושעיים מאנשים רגיילים או עבודות רגילות ואני לא רואה בכלל שוטרים כמעט

1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא