בעיה בבאטמן ארקהם אסילום - משחקים Vgames - קהילות

נושא: בעיה בבאטמן ארקהם אסילום
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 14.11, 12:50

ברירת מחדל בעיה בבאטמן ארקהם אסילום

אני די מסתבך עם הפורום הזה, אז אם זה לא המקום לפתוח תגידו לי ואני אעשה מה שצריך...
ולבעיה:
אני קניתי את המשחק באטמן ארקהם אסילום יחד עם הפס3, והתקדמתי בו די הרבה, אבל עכשיו הגעתי למקום מסויים (במבנה שנמצאים בו גם בהתחלה, אבל שרודפים אחרי אשת הפרחים הזאת) ואחרי שאני מגיע לקטע מסויים המסך מתמלא בריבועים ומלבנים לבנים כאלה, והמשחק חוזר לסרטון התחלה...
בדקתי את הדיסק ואין עליו שום שריטה...
למישהו הייתה בעיה דומה והוא יכול לעזור לי?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

מנהל פורום PS3

#2   פורסם: 14.11, 12:59

edward186
ציטוט:
צפה בהודעה
אני די מסתבך עם הפורום הזה, אז אם זה לא המקום לפתוח תגידו לי ואני אעשה מה שצריך...
ולבעיה:
אני קניתי את המשחק באטמן ארקהם אסילום יחד עם הפס3, והתקדמתי בו די הרבה, אבל עכשיו הגעתי למקום מסויים (במבנה שנמצאים בו גם בהתחלה, אבל שרודפים אחרי אשת הפרחים הזאת) ואחרי שאני מגיע לקטע מסויים המסך מתמלא בריבועים ומלבנים לבנים כאלה, והמשחק חוזר לסרטון התחלה...
בדקתי את הדיסק ואין עליו שום שריטה...
למישהו הייתה בעיה דומה והוא יכול לעזור לי?
זה המפגש השלישי עם הדחליל. הסרטון התחלה מתחיל עם מציאות אלטרנטיבית בה ג'וקר תופס את באטמן. זה בסדר, זה אמור להיות כך (אתה צריך ללכת עם הג'וקר וללוות את באטמן בצורה הפוכה לשעשית בתחילת המשחק). אחרי הסרטון יהיה לך קרב עם הדחליל.

הריבועים הלבנים זה בגלל שהוא הזריק לך מנת סם, אז לכאורה אתה משתגע (הם עשו את זה בצורה מגעילה בקונסולה). כששיחקתי ב-360 חשבתי שקיבלתי טבעת .

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#3   פורסם: 14.11, 13:12

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
זה המפגש השלישי עם הדחליל. הסרטון התחלה מתחיל עם מציאות אלטרנטיבית בה ג'וקר תופס את באטמן. זה בסדר, זה אמור להיות כך (אתה צריך ללכת עם הג'וקר וללוות את באטמן בצורה הפוכה לשעשית בתחילת המשחק). אחרי הסרטון יהיה לך קרב עם הדחליל.

הריבועים הלבנים זה בגלל שהוא הזריק לך מנת סם, אז לכאורה אתה משתגע (הם עשו את זה בצורה מגעילה בקונסולה). כששיחקתי ב-360 חשבתי שקיבלתי טבעת .
אתה לא יודע כמה שכזרת ליD:
הייתי בטוח שמשהו נהרס לי!
אני כל כך טיפש...
שוב, תודה רבה לך!

אפשר לנעול

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של פינקי בלי מח

משתמש עצבני

#4   פורסם: 30.11, 20:21

אחינו לזה קוראים יצירת מופת !!!!! ברגע שמשחק גורם לך להתבלבל במציאות ... אני חושב שאין יותר טוב מזה מדהים!

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא