|
Francisco_Ortiz |
ציטוט: |
 |
|
|
אתה סוגר לי את האשקול ואומר זה התפקיד של ההנלה אתה באמת רציני ההנלה אפילו לא מתחברת לשרת ולא מגיבה בפורום לא מנסה לעשות כלום בשביל הקהילה הזו עז הגיעה הזמן שאנשים שאכפת להם יפתחו פה אשקולות במקומכם אני יודע שלכם לא אכפת מהקהילה אבל לא לכולם זה כחה אז עם אתה לא מגיב פה ולא עוזר לשרת ופורום הרול פלאי קומיוטי אין לך רשות לסגור אשקולות סבבה?
אתה עומד כמו פסל ומחקה שהקהילה תיסגר?
אני חרה עם שיחקתה בשרת בחלל עם ההנלה לא מתפקדת השחקנים יתפקדו
להיכנס לשרת אנשים אני היה מחובר תמיד!!! חוץ מסם וזיפטון אין לכם אדמינים שמתפקדים ויש להם רצון לעזור כדי שההנלה תילמד קצת מאדמינים LVL 1 !!!
good luk to rpc |
|
|
|
|
אני לא יכול להגיד לך כלום עד שאלון לא יחליט איך ממשיכים , אין לנו תסמכות הזאת וגם לי וגם לאביתר וגם לשאר הצוות אין.למה אני לא מתחבר ? תשובה אחת
מבחנים אצלי יש סדר עדיפויות , שזה לימודים , חברה ואז הקהילה כל עוד יש לי עומס על משהו אחד זה משפיע על משהו אחר.כאשר השרת נפתח ב- LS הייתי כבר בתקופת מבחנים , ועד עכשיו אני בתקופת מבחנים.
אתה לא יודע את רמת האכפתיות שלנו , אכפת לנו מאוד אבל מה לעשות שאין לנו פה את הסמכות כדי לעשות צעדים , ד"א התפקיד שלי זה מנהל פורום , אני אמור להשגיח ולפקח על הפורום ולא רק להגיב.לגבי הצוות נחכה שאביתר יגמור עם המבחנים או שאלון יבוא.
כלומר ננעל , אשכול הבא שיפתח ימחק.