[הודעה] DannyTylis COME IN - משחקים Vgames - קהילות

הקודם הבא  

נושא: [הודעה] DannyTylis COME IN
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 19.11, 17:23

ברירת מחדל [הודעה] DannyTylis COME IN

אתה סוגר לי את האשקול ואומר זה התפקיד של ההנלה אתה באמת רציני ההנלה אפילו לא מתחברת לשרת ולא מגיבה בפורום לא מנסה לעשות כלום בשביל הקהילה הזו עז הגיעה הזמן שאנשים שאכפת להם יפתחו פה אשקולות במקומכם אני יודע שלכם לא אכפת מהקהילה אבל לא לכולם זה כחה אז עם אתה לא מגיב פה ולא עוזר לשרת ופורום הרול פלאי קומיוטי אין לך רשות לסגור אשקולות סבבה?
אתה עומד כמו פסל ומחקה שהקהילה תיסגר?
אני חרה עם שיחקתה בשרת בחלל עם ההנלה לא מתפקדת השחקנים יתפקדו

להיכנס לשרת אנשים אני היה מחובר תמיד!!! חוץ מסם וזיפטון אין לכם אדמינים שמתפקדים ויש להם רצון לעזור כדי שההנלה תילמד קצת מאדמינים LVL 1 !!!

good luk to rpc

תמונות שלי:

Vgames Role Play:
Name : Francisco "Da Loco" Ortiz
Hobby : Girls and guns
Gang : Mara Salvatrucha 13 - MS13
Rank : En Virtud del Jefe
Gang Moto: You live for your god, you live for
your mom, you die for your gang

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DannyTylis

ס.מנהל קהילת URP

חבר בקהילת: -

#2   פורסם: 19.11, 17:51

Francisco_Ortiz
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה סוגר לי את האשקול ואומר זה התפקיד של ההנלה אתה באמת רציני ההנלה אפילו לא מתחברת לשרת ולא מגיבה בפורום לא מנסה לעשות כלום בשביל הקהילה הזו עז הגיעה הזמן שאנשים שאכפת להם יפתחו פה אשקולות במקומכם אני יודע שלכם לא אכפת מהקהילה אבל לא לכולם זה כחה אז עם אתה לא מגיב פה ולא עוזר לשרת ופורום הרול פלאי קומיוטי אין לך רשות לסגור אשקולות סבבה?
אתה עומד כמו פסל ומחקה שהקהילה תיסגר?
אני חרה עם שיחקתה בשרת בחלל עם ההנלה לא מתפקדת השחקנים יתפקדו

להיכנס לשרת אנשים אני היה מחובר תמיד!!! חוץ מסם וזיפטון אין לכם אדמינים שמתפקדים ויש להם רצון לעזור כדי שההנלה תילמד קצת מאדמינים LVL 1 !!!

good luk to rpc
אני לא יכול להגיד לך כלום עד שאלון לא יחליט איך ממשיכים , אין לנו תסמכות הזאת וגם לי וגם לאביתר וגם לשאר הצוות אין.למה אני לא מתחבר ? תשובה אחת מבחנים אצלי יש סדר עדיפויות , שזה לימודים , חברה ואז הקהילה כל עוד יש לי עומס על משהו אחד זה משפיע על משהו אחר.כאשר השרת נפתח ב- LS הייתי כבר בתקופת מבחנים , ועד עכשיו אני בתקופת מבחנים.
אתה לא יודע את רמת האכפתיות שלנו , אכפת לנו מאוד אבל מה לעשות שאין לנו פה את הסמכות כדי לעשות צעדים , ד"א התפקיד שלי זה מנהל פורום , אני אמור להשגיח ולפקח על הפורום ולא רק להגיב.לגבי הצוות נחכה שאביתר יגמור עם המבחנים או שאלון יבוא.
כלומר ננעל , אשכול הבא שיפתח ימחק.

מד"א - מרחב לכיש

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא