מהו משחק השנה?? - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: מהו משחק השנה??
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Death_119

מנהל פורום PS3

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 26.11, 21:50

MisterFF
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מבלבל, מצד אחד אתה אומר ככה אבל מצד שני בפודקסט אמרו אחרת
אז מצד אחד זה מוריד לי את החשק מהמשחק
אולי יש משהו ממש מאתגר בשלב האחרון. בכל מקרה נשאר לי רק חלק פאזל אחד להשיג ב-5. אבל המשחק מאוד מהנה, עדיין לא שווה 15 דולר לטעמי, מאוד קצר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#32   פורסם: 26.11, 22:09

MisterFF
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מבלבל, מצד אחד אתה אומר ככה אבל מצד שני בפודקסט אמרו אחרת
אז מצד אחד זה מוריד לי את החשק מהמשחק
יש במשחק כמה חידות מאוד מאתגרות, מה שבטוח זה שלא צריך שמץ של יכולת פלטפורמה כי 100% מהחלקי פאזל דורשים חשיבה. יש כאלה שאפשר להשיג בעזרת פלטפורמה די מטורפת, אבל את כולן אפשר להשיג בחשיבה ופלטפורמה ברמה של כיתה ג'

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של פינקי בלי מח

משתמש עצבני

#33   פורסם: 29.11, 21:35

שלום לכולם
המשחקים שמוצעים פה להיות משחק השנה אכן טובים אחד אחד אני אישית חסר לי כמה ברזומה שלי שאותותו אני אשלים אותם : לא שיחקתי עדיין בAC2 ובUNCHARTED 2 מהשכן אני מאוכזב שלא נתתם לבאטמן אפילו להתקרב למקום 3 וחבל !!! זה משחק מדהים שאתה חייב לסיים אותו לפחות כמה פעמים שלא לדבר על התוספות . משחק מאד מרענן ומגוון לפי דעתי הוא צריך להיות לפחות במקום השני ...
והייתי רוצה גם לתקן לגבי הRE5 שהוא משחק מצויין וגם אונליין שלו יוצא מן הכלל מישהו הזכיר שזה RE4 בHD אבל זה לא נכון בחלק ה5 SHIVA היא שחקן פעיל ולא שחקן פסיבי שנגרר לאורך כל המשחק מה שנותן סוף סוף אופציה לשחק בזוגות בסדרה המצויינת הזו ...
ואני מבקש מראש את סליחתכם על מה שאני אומר עכשיו כי אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי , אבל הMW2 לא מחדש שום דבר חוץ מקרבות ונשקים חדשים!! אני מאד אוהב לשחק בסידרה זו אבל זה די רגיל וצפוי משחק מצויין גרפיקה מצויינת אבל מה זה שונה מקודמיו ??? לכן אני מגדיר אותו כ"משחק של פעם משודרג " ואני אישית לא רואה אותו בכלל כמועמד להיות משחק השנה ...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#34   פורסם: 29.11, 21:43

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום לכולם
המשחקים שמוצעים פה להיות משחק השנה אכן טובים אחד אחד אני אישית חסר לי כמה ברזומה שלי שאותותו אני אשלים אותם : לא שיחקתי עדיין בAC2 ובUNCHARTED 2 מהשכן אני מאוכזב שלא נתתם לבאטמן אפילו להתקרב למקום 3 וחבל !!! זה משחק מדהים שאתה חייב לסיים אותו לפחות כמה פעמים שלא לדבר על התוספות . משחק מאד מרענן ומגוון לפי דעתי הוא צריך להיות לפחות במקום השני ...
והייתי רוצה גם לתקן לגבי הRE5 שהוא משחק מצויין וגם אונליין שלו יוצא מן הכלל מישהו הזכיר שזה RE4 בHD אבל זה לא נכון בחלק ה5 SHIVA היא שחקן פעיל ולא שחקן פסיבי שנגרר לאורך כל המשחק מה שנותן סוף סוף אופציה לשחק בזוגות בסדרה המצויינת הזו ...
ואני מבקש מראש את סליחתכם על מה שאני אומר עכשיו כי אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי , אבל הMW2 לא מחדש שום דבר חוץ מקרבות ונשקים חדשים!! אני מאד אוהב לשחק בסידרה זו אבל זה די רגיל וצפוי משחק מצויין גרפיקה מצויינת אבל מה זה שונה מקודמיו ??? לכן אני מגדיר אותו כ"משחק של פעם משודרג " ואני אישית לא רואה אותו בכלל כמועמד להיות משחק השנה ...
אין לך שום סיבה להתנצל את מביע דעה וכל דעה מתקבלת כאן
יצא לי לסיים כמה פעמים את RE5 ובאטמן וגם את UNCHARTED 2 וAC2 וכולם באמת משחקים מעולים אבל RE5 לא ברמה של המשחקים של התקופה האחרונה כמו אנצ'רטד או R&C וMW2 אבל באטמן באמת היה משחק מדהים אני מסכים שמגיע לו להיות מועמד ותאמין שבמועמדים האמיתיים באתרים הגדולים הוא מועמד להרבה קטגוריות אבל ברצינות,אתה חייב קודם לנסות את אנצ'רטד 2 לפני שתבחר את משחק השנה שלך

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#35   פורסם: 29.11, 23:37

אני מסכים לגבי הRE5 שהוא לא ברמה זהה כמו המשחקים המועמדים אחרים אבל הוא ממש טוב קראתי כמה דברים עליו אז חשבתי לעצמי להגן עליו כי זה משחק טוב מאד ומי שלא ישחק בו יפסיד ...

לגבי הAC2 התאכזבתי מעט מהראשון שהיה משחק טוב מאד גם הוא אך שעמם אותי קצת ככל שהתקדמתי במשחק יותר נכון לומר שציפיתי מהמשחק יותר יש לו פוטנציאל ממש טוב ,לכן אני לא ממהר לשני ..

UNCHARTED 2 זה כבר סיפור אהבה המשחק הראשון הה פנטסטי ולגבי השני עוד לא שמעתי מילה רעה אחת אפילו , ומרוב שמגרדות לי כפות הידיים נראה לי שעוד השבוע אקנה את שני והתגובה של רק הקריבה את הרגע בו אני אלך לקנות אותו

אני שמח שאתה גם מחזק את המעמד של הבאטמן אחד המשחקים שהפתיעו אותי שאפילו לא חלמתי פשוט מדהים !!! הם השקיעו המון אפילו על הפרטים הכי קטנים !!!

המשך ערב טוב לכולם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#36   פורסם: 30.11, 00:04

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מסכים לגבי הRE5 שהוא לא ברמה זהה כמו המשחקים המועמדים אחרים אבל הוא ממש טוב קראתי כמה דברים עליו אז חשבתי לעצמי להגן עליו כי זה משחק טוב מאד ומי שלא ישחק בו יפסיד ...

לגבי הAC2 התאכזבתי מעט מהראשון שהיה משחק טוב מאד גם הוא אך שעמם אותי קצת ככל שהתקדמתי במשחק יותר נכון לומר שציפיתי מהמשחק יותר יש לו פוטנציאל ממש טוב ,לכן אני לא ממהר לשני ..

UNCHARTED 2 זה כבר סיפור אהבה המשחק הראשון הה פנטסטי ולגבי השני עוד לא שמעתי מילה רעה אחת אפילו , ומרוב שמגרדות לי כפות הידיים נראה לי שעוד השבוע אקנה את שני והתגובה של רק הקריבה את הרגע בו אני אלך לקנות אותו

אני שמח שאתה גם מחזק את המעמד של הבאטמן אחד המשחקים שהפתיעו אותי שאפילו לא חלמתי פשוט מדהים !!! הם השקיעו המון אפילו על הפרטים הכי קטנים !!!

המשך ערב טוב לכולם...
שמח לעזור ובאטמן באמת היה צירת מופת אבל אנצ'רטד באמת זה מושלם אהבה ממבט ראשון

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#37   פורסם: 02.12, 08:20

חברים יקרים !! אחרי 2 לילות של משחקים ירד לי מעט ההלם שנכנסתי בו מהמשחק !! מה אני אגיד לכם ?? מושלם !!!!אכן המשחק פשוט פנטסיטי !! חויית משחק שגיימר לא ידע עד כה ... רוב המשחק אני לא ההאמנתי ולא עיכלתי!!! ופשוט נשאר בפה פעור כאשר רק האינסטינקטים מובילים ומזיזים אתה דמות במשחק !! נשאלת רק שאלה אחת למה מגיע לנו את הטוב הזה ????
אכן מועמד ראוי לתואר משחק השנה ואולי אפילו יותר מזה !!!!!!! אבל אני חייב לציין שהפער בינו לבין באטמן לא גדול ואפילו קטן
לאחרונה מתעצם מעמדה של הקונסולה מול ה360 ודוחק אותו לפינה מאד רחוקה וחשוכה ! התשובה לשאלה איזה קונסולה הכי משתלמת PS3 או הX ברורה מתמיד !!!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#38   פורסם: 03.12, 14:36

אחרי 3 לילות סוערים עם UNCHARTED 2 אכן משחק מדהים !!!!!!! בלתי אפשרי לעזוב אותו פשוט פנטסטי !!!!
התסריט מקורי שמכניס אלמנט סינמטוגרפי ומשלב משחק תוך כדי סרט ! גאוני !!! האלמנט הזה לא חדש . קיימים לא מעט משחקים עם המשחק תוך כדי סרטון קצר , אבל ברוב המשחקים בד"כ זה היה סרטון קצר משולב ב2-3 מהלכים . בRESIDENT EVIL 5 הגדילו את הקטע הקצר לסרטון-קרב שלטעמי היה מאד מוצלח , אבל אף אחד לא שילב את המשחק כולו בתוך סרט עם תסריט של ממש וכל מה שמסביב ...
גרפיקה - אין משחק ואני לא חושב שבקרוב גם לא יהיה עם גרפיקה ברמה כזאת . אין טעם לנסות לתאר את היופי כמו שנאמר "תמונה אחת שווה אלף מילם" .
פס קול - פס קול כל כך מושלם שמגיע לו אוסקר - סוחף , מרגש , מותח מה לא !!!! מוסיף המון לעלילה , לאקשן , למתח ....

אם לא היה את באטמן ללא ספק וללא מחשבות היסוס - משחק השנה !!! אבל יש את באטמן ואני אישית מאד מתחבר לכל העניין של הגאדג'טים ובאטמן בכלל (במיוחד אחרי יצירת המופת של "האביר האפל") .על המשחק באטמן אני יכול לדבר שעות אבל אני אחסוך מכם

אחרי מחשבות רבות ודיונים עמוקים ;) אני נמנע מלומר מה הוא משחק השנה !!! אני לא יכול להחליט , בחירה מאד קשה ! אני אשאיר את זה למבקרים שבנינו ... אני הולך לשחק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Silent_Killer

משתמש רציני

#39   פורסם: 03.12, 18:43

אכן משחק מדהים...בנתיים המשחק הכי טוב ששיחקתי על הסוני 3...או בכלל...רק נקווה שהוא יקבל את מה שמגיע לו...משחק השנה...וכמה שMW2 היה טוב...U2 לוקח בהליכה בהסתכלות לאחור.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של infected aviad

נינג'ה בלגי

#40   פורסם: 03.12, 18:55

אני אומר Ratchet & Clank future: A crack in time

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של lilbigboy120

נינג'ה בלגי

#41   פורסם: 03.12, 19:54

אני אומר דורה החוקרת