רציתי להציע לאלה שמתכננים את הפרויקט החדש ב rp server שיעשו הרבה יותר פאקשנים ו הכי חשוב שיעשו הרשמה פשוטה וקלה כי למה הרבה אנשים נכנסים לאינפיניטי ? בגלל שיש שם הרשמה קלה והרבה עבודות וזה...אז אשמח אם זה יהיה ככה כי בינתיים ההרשמה ננעלה ויש לי הרבה חברים שהיו רוצים להכנס אחרי שהשרת יפתח אבל אין הרשמה וגם אם היא תיפתח וזה יהיה אותו דבר היא עדיין תהיה מסובכת ויהיה צריך לחכות וכל זה...אז סבבה?
I don't agree WITH YOU. the management of the "New Project" have to work on high level of RP-ing in the server and it's include the register, and I hope that the management will work on a register that check the RP level of the player in the registration.
לדעתי זה נכון לגבי ההרשמה, ומס' הפאקשיינים.
אך ההרשמה צריכה להיות יותר מורכבת, אני לא יודע מה יש ב IRP, וזה ממש לא מעניין אותי
מה יש שם... אבל צריך לעבוד יותר בנוגע לנושא ההרשמה.
פאקשיינים, בזה אתה צודק... צריך להיות יותר מס' הפאקשיינים, אך Los Santos היא לא
עיר כמו Lv, וצריך להתאים עבודה למקומה.
תצטרכו לחכות למתכנת החדש שיבוא, ואולי תהיה לנו תקווה ועתיד ל Role Play אחרת.
I don't agree WITH YOU. the management of the "New Project" have to work on high level of RP-ing in the server and it's include the register, and I hope that the management will work on a register that check the RP level of the player in the registration.
+1 אל תדאג , אנחנו נביא לכם את כל הדברים שתזדקקו להם ומעל ומעבר
Itamaxkutai?
כמו שאני מכיר את ויגיימס.
בקרוב קהילת IRP תעזוב את ויגיימס/תתפרק.
זה רק עניין של זמן.
RPC בקרוב יחזרו עם מוד חדש כמו שאני מכיר אותם, ככה זה, נסיון גדול בנוגע לזה יש לי.
Itamaxkutai?
זה רק עניין של זמן.
RPC בקרוב יחזרו עם מוד חדש כמו שאני מכיר אותם, ככה זה, נסיון גדול בנוגע לזה יש לי.
Itamaxkutai?
זה רק עניין של זמן.
צודק ב 100 אחוז ההרשמה צריכה להיות קפדנית וחזקה ושהשרת יהיה איכותי ואם 20 אנשים שרק יהנו!
שמע, כל הזמן שיש את ההפקר הזה כולם מפסידים, הצוות עושה משהו בנידון.
ואבידור על מה שכתבת בתגובה 15
/do לפוטין יש טלוויזית CRT
/do פוטין עומד בגג מבנה ליד אבידור שעומד ברחוב
/me מרים את הטלוויזיה
/me משליך אותה לרחוב
/do הטלוויזית CRT פוגעת באבידור ועושה לו נזק בלתי הפיך
XD
שמע, כל הזמן שיש את ההפקר הזה כולם מפסידים, הצוות עושה משהו בנידון.
ואבידור על מה שכתבת בתגובה 15
/do לפוטין יש טלוויזית CRT
/do פוטין עומד בגג מבנה ליד אבידור שעומד ברחוב
/me מרים את הטלוויזיה
/me משליך אותה לרחוב
/do הטלוויזית CRT פוגעת באבידור ועושה לו נזק בלתי הפיך
XD
/do אבידור אף פעם לא הולך ברחוב. הוא תמיד יושן או עובד על איזה מוד, או אוכל (כן זה גם חשוב מאוד!!).....
בברכה,
אבידור טורג'מן.
הנהלת ערוץ GTA. מנהל קהילת URP, אחראי פורום משוב ועזרה. יצירת קשר: Avidor98@gmail.com.
קוראים לי פוטעין - כמו שמבטאים מושעעעעעעעעעע [האחראי מועדון ניווט התימני/כורדי בבצפר שלי כמעט נחנק כל פעם שהוא מנסה לבטא ח' גרונית..] אז ככה על -טעייייייין בפוטעין....
קוראים לי פוטעין - כמו שמבטאים מושעעעעעעעעעע [האחראי מועדון ניווט התימני/כורדי בבצפר שלי כמעט נחנק כל פעם שהוא מנסה לבטא ח' גרונית..] אז ככה על -טעייייייין בפוטעין....
ואני ואבידור זה סטרסקי וקלאצ' XD
חחחחח טוב אם זה באמת אתם אז תעשו את האפשרות /break !!!! זה כיף מאוד וגם ככה לא מסתובבים במשך שעות בחיפוש אחר רכבים ..... וגם היו אנשים שפתחו עסק של גניבת מכוניות כמוני אה ובבקשה לא GF בבקשה! (אפשר לעשות שיקנו בחנות כלי פריצה ואז רק יוכלו לפרוץ למכוניות עם אחוזי הצלחה מסויימים כמובן....)
חחח....היי ראיתי שני אנשים בשרת! זה קשור לפרויקט החדש?
אולי כן..... ואולי לא
ולאלו שאוהבים אתגרים וחקירות, אם תעברו קצת על הפורום ותעקבו אחריי הודעות של כל מיני אנשים (בעיקר בדיון OT שברבר פתח), תוכלו לקבל את הרמז הראשון.....
La Revolution.......
בברכה,
אבידור טורג'מן.
הנהלת ערוץ GTA. מנהל קהילת URP, אחראי פורום משוב ועזרה. יצירת קשר: Avidor98@gmail.com.
אולי כן..... ואולי לא
ולאלו שאוהבים אתגרים וחקירות, אם תעברו קצת על הפורום ותעקבו אחריי הודעות של כל מיני אנשים (בעיקר בדיון OT שברבר פתח), תוכלו לקבל את הרמז הראשון.....
La Revolution.......
אין כלום, בדקתי אל תאמינו לאבידור הוא מסתלבט עלייכם ( לך תתחבר לחשמל*)