LORDY - משחקים Vgames - קהילות

נושא: LORDY
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ny

האווטר המגניב של ny

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 28.11, 18:20

ברירת מחדל LORDY

עצוב מה שקורה פה.. רוצים הוכחות שLORDY צ'יטר?

Lordy
ציטוט:
צפה בהודעה
היום בבוקר נפרץ לי המשתמש והיום לפני כמה דקות אחרי שקראתי בפורום גם קיבלתי באן.
לא מעניין אותי מה כל השונאים אומרים, אני רואה שאנשים לא רוצים שאני ינהל את הקהילה, לא מעניין אותי אם מאמינים לי או שלא, אני שלחתי מייל לעמוס ואמרתי לו שאני פורש מהתפקיד, מקווה שיהיה לכם כולכם יותר טוב בלעדיי. שיהיה לכם יום טוב.
1. VAC מחלק באן רק אחרי יום יומיים שהוא תופס את הצ'יטר,זה אומר שLORDY אכן השתמש בצ'יטים וקיבל באן אל זה.אני שחקן סורס ויש לי סטים 3 שנים ככה שאני יודע טוב טוב תוך כמה זמן ילדים מקבלים באנים מ-VAC.

2. שיחקתי עם LORDY ועוד עם שחקן מ-ESRAEL שזה קלאן TOP בישראל במשחק קאונטר סטרייק סורס,ואפילו הוא אמר שLORDY צ'יטר.

מספיק רק הוכחה אחת.. ונגמר הסיפור.
אתה בן אדם זבל LORDY,שיקרתה לי ולחבר שלי בפנים לפחות 10 פעם ופשוט מגעיל מה שעשיתה.

נערך לאחרונה על ידי ny, 28.11 בשעה 18:24.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Sh()ckWave

מנהל פורום ET

#2   פורסם: 28.11, 18:56

בסדר הבנו את את הפואנטה יש לך שלוש שנים סטים.
עכשיו לעניין יותר חשוב לפי דעתי באמת הוא צ'יטר לפי ההוחכות אז אין יותר מה להגיד לדעתי לנעול את הנושא כל המשך הדיון יעורר ספאם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של forzew

מצליחן

#3   פורסם: 28.11, 19:00

איזה newfag

Nothing is stronger than the will to live.
The true answer comes not by fighting but by living your life, as you atone for your sins.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ReBeL

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 28.11, 19:00

צודק בחור

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#5   פורסם: 28.11, 19:32

די אני נשפך כל רגע מכל נושא שנפתח על הבנאדם FAIL הזה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Trivium

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 28.11, 20:18

ny
ציטוט:
צפה בהודעה
עצוב מה שקורה פה.. רוצים הוכחות שLORDY צ'יטר?

1. VAC מחלק באן רק אחרי יום יומיים שהוא תופס את הצ'יטר,זה אומר שLORDY אכן השתמש בצ'יטים וקיבל באן אל זה.אני שחקן סורס ויש לי סטים 3 שנים ככה שאני יודע טוב טוב תוך כמה זמן ילדים מקבלים באנים מ-VAC.

2. שיחקתי עם LORDY ועוד עם שחקן מ-ESRAEL שזה קלאן TOP בישראל במשחק קאונטר סטרייק סורס,ואפילו הוא אמר שLORDY צ'יטר.

מספיק רק הוכחה אחת.. ונגמר הסיפור.
אתה בן אדם זבל LORDY,שיקרתה לי ולחבר שלי בפנים לפחות 10 פעם ופשוט מגעיל מה שעשיתה.
זה בסדר לא צריך שום הוכחות כל מי שיחק איתו יכול להגיד כמה הוא ציטר....

fightforlagz.blogspot.com אתר רשמי FFL
[/size]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omer1000

מצליחן

#7   פורסם: 28.11, 20:56

טוב חברה זה לא חדש בפורום BF היה בלי הפסקה מנהלים ציטרים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Negreanu

שואף לשלמות

#8   פורסם: 28.11, 21:57

omer1000
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב חברה זה לא חדש בפורום BF היה בלי הפסקה מנהלים ציטרים
כמו ?

COD:MW2 nick :MadristaBlanco

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TheHunter159

משתמש עצבני

#9   פורסם: 28.11, 22:30

מגיע לך לקבל באן לורדי

Go

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Naiker

משתמש צעיר

#10   פורסם: 29.11, 03:04

בונא יום אחד אני לא נימצא בבית אני חוזר למוחורת ואני רואה את כל הפורום מוצף בתלונות והאשמות נגדו.
אישית אני בקלאן שלו וראיתי הרבה פעמים איך הוא שיחק וזה ממש לא ניראה כאילו הוא צ'יטר,
וגם אם הוא כן אז לפי דעתי יהיה הוגן כלפיי לורדי וגם כולם כאן בפורום, שלורדי יפעיל FRAPS ויצלם איך הוא משחק.
שיראה לכולם שהוא לא משתמש בצ'יטים או בכל בולשיט דומה, וככה הוא יוכל להוריד את כל האשמות נגדו.
הוגן לא?
ובקשר לבאן שלו אני באמת לא יודע מה לאמר ואיך הוא קיבל את זה,
אני זוכר שכשהייתי משחק WOW היו נותנים שם באנים גם בשביל לחקור את המקרה ולבדוק אם נגיד המשתמש באמת שיחק עם צ'יטים או אם המתשמש באמת שלו והוא לא קנה אותו וכו',
אני לא יודע איך STEAM פועלת אז אני אשמח שמישהו יסביר לי את כל העיניין הזה של הVAC למה אני דיי חדש בכל העיניין של הSTEAM וזה...

נערך לאחרונה על ידי Naiker, 29.11 בשעה 04:40.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#11   פורסם: 29.11, 09:10

Naiker
ציטוט:
צפה בהודעה
בונא יום אחד אני לא נימצא בבית אני חוזר למוחורת ואני רואה את כל הפורום מוצף בתלונות והאשמות נגדו.
אישית אני בקלאן שלו וראיתי הרבה פעמים איך הוא שיחק וזה ממש לא ניראה כאילו הוא צ'יטר,
וגם אם הוא כן אז לפי דעתי יהיה הוגן כלפיי לורדי וגם כולם כאן בפורום, שלורדי יפעיל FRAPS ויצלם איך הוא משחק.
שיראה לכולם שהוא לא משתמש בצ'יטים או בכל בולשיט דומה, וככה הוא יוכל להוריד את כל האשמות נגדו.
הוגן לא?
אני זוכר שכשהייתי משחק WOW היו נותנים שם באנים גם בשביל לחקור את המקרה ולבדוק אם נגיד המשתמש באמת שיחק עם צ'יטים או אם המתשמש באמת שלו והוא לא קנה אותו וכו',
אני לא יודע איך STEAM פועלת אז אני אשמח שמישהו יסביר לי את כל העיניין הזה של הVAC למה אני דיי חדש בכל העיניין של הSTEAM וזה...
אתה חדש? אז בוא אני אסביר לך
מקבלים באן ב-VAC על צ'יטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של truejaz

משתמש רציני

#12   פורסם: 29.11, 12:07

Naiker
ציטוט:
צפה בהודעה
הוגן לא?
לא יכול להיות כי לפי מה שכתוב בתמיכה של סטים ברגע שאתה מקבל באן ב VAC זה לא ניתן לביטול
וברור שהוא השתמש בציטים בגלל זה הוא קיבל באן בVAC (Valve Anti-Cheat )

חתימת מחאה נגד WOW
how do you kill that which has no life?

http://www.pctalent.net
http://www.neobux.com/?r=truejaz

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא