משחקי אקשן משובח - משחקים Vgames - קהילות

נושא: משחקי אקשן משובח
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של פינקי בלי מח

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.12, 14:29

ברירת מחדל משחקי אקשן משובח

שלום לכולם !!!

ברצוני לפתוח ת'רד בנושא משחקי אקשן משובחים : חדשים , ישנים , מומלצים , מצטיינים הכי חשוב שיהיה אקשן והרבה !!!! למה אני קורא משחקי אקשן : משחקים של אקשן ואדרנלין !!! כמה שיותר - יותר טוב !!! בלי חידות מסובכות , בלי מבוכים יותר מדי. משחק זורם מה שנקרא ...
לפעמים קורה שחוזרים הביתה עייפים בלי מצב רוח , עצבניים , היה לנו יום גרוע , קיבלנו ד"וח חניה , תפסנו את החברה אוכלת גלידה עם מישהו אחר ( 1001 סיבות שיתקלקל לנו היום ) וצריך איזה משהו שיגרום לנו לצאת מהבאסה .

מצאתי שיטה מצויינת שנבדקה במשך הרבה שנים לשיפור מצב רוחנו במיידית !!! ====> משחקי וידאו

אם המשחק טוב , אתה נכנס בו , שוקע בו , צולל בו ושוכח לגמרי מהמציאות !!! אחרי שעה אחת בלבד של משחק הכל מצויין !!!!

במידה והטיפול הנ"ל לא עוזר קיים שלב 2 של הטרפיה שצריך לשחק מעל 3 שעות לפחות ולזה קוראים "איפוס" מה שנקרא "RESET" . אבל הוא מיועד למצבים קשים יותר ויש לו השלכות יותר קשות כגון פראנויות בדרגות שונות , איבוד זכרון זמני , חוסר התמצאות , איבוד תחשות זמן , איבוד תחושה בקצות האצבעות עליונות ובמקרים נדירים גם בתחתונות ועוד ..... אבל זה כבר שיחה אחרת ונרחיב את הנושא בעתיד ...

לעניינינו : אני רוצה שכל אחד יספר , יחלוק , יציע , ימליץ על משחקים שלא צריך לחשוב יותר מדי , לחפש יותר מדי אלא רק להרוס , להרביץ , לירות , לפוצץ , לקפוץ , לטוס , לרוץ , לנסוע , להרביץ , להרוס ,להרביץ , לפוצץ , לדרוס , להרביץ
....

בקיצור משחקים שיעזור לנו לרגע לאבד אתה השפיות הלא שפויה שלנו ....

אני אתחיל עם משחק מצויין לטעמי שנקרא Stranglehold .

משחק אקשן מצויין : מגוון , מהיר , עצבני , גרפיקה טובה מאד משולבת בנופים מדהימים , שליטה נוחה וכייפית , מבחר מכובד של נשקים ותוספות , לא צריך לחפש שום דבר , אי אפשר ללכת לאיבוד ... בקיצור עונה לכל הקריטריונים של משחק אקשן משובח !!!!!

עכשיו תורכם חברים ....

נערך לאחרונה על ידי פינקי בלי מח, 03.12 בשעה 13:00. סיבה: ניסוח מחדש

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#2   פורסם: 02.12, 14:35

פינקי, אתה באמת בן 27?

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#3   פורסם: 02.12, 15:24

רק לפי תעודת הזהות ... אבל אין לזה שום קשר למציאת ...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של G@lani

מצליחן

#4   פורסם: 02.12, 16:29

ח בנאדם קרוע xD
אממ uncharted 2 לא נחשב כי יש בו חידות??
אם לא, יש את MW2 , BAD COMAPNY 1&2 RS2 cod4 cod:waw ועוד מלא D:

zEst

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MisterFF

שואף לשלמות

#5   פורסם: 02.12, 17:12

לפי מה שאני קורא פה יתאים לך God of War, פשוט להרוג כל מה שזז לא משנה מה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

עילוי

#6   פורסם: 02.12, 17:19

MisterFF
ציטוט:
צפה בהודעה
לפי מה שאני קורא פה יתאים לך God of War, פשוט להרוג כל מה שזז לא משנה מה
GOW זה ממש לא כזה, יש שם גם עשרות פאזלים וקטעי חצי פלטפורמה שיכולים לתסכל אותך (ולא כאלה פשוטים כמו אנצ'רטד)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של infected aviad

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 02.12, 22:16

לורץ 2 הראשון
ציטוט:
צפה בהודעה
GOW זה ממש לא כזה, יש שם גם עשרות פאזלים וקטעי חצי פלטפורמה שיכולים לתסכל אותך (ולא כאלה פשוטים כמו אנצ'רטד)
באנצ'רטד היו פאזלים?
היחיד שאני זוכר זה אחד באחד השלבים האחרונים שצריך להניח משקולת נכונה על מתג...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#8   פורסם: 02.12, 22:25

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
באנצ'רטד היו פאזלים?
היחיד שאני זוכר זה אחד באחד השלבים האחרונים שצריך להניח משקולת נכונה על מתג...
אל תשכח את שלב 10 ו11 שהם לא ממש פאזלים של מחשבה יותר מידי אבל זה נחשב בקטגוריה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MisterFF

שואף לשלמות

#9   פורסם: 02.12, 18:13

אז Devil may Cry

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#10   פורסם: 03.12, 11:41

תודה לכל המגיבים !!!!
אז ככה GOW משחק מצויין גם 1 וגם 2, אפילו מצויין פלוס פלוס אבל יש בו קטעים שיש אכן פאזלים וחידות ...
UNCHARTED 2 חסר בו את הנונסטופ אקשן , יש כמה קטעים במשחק שאתה ממש נכנס לקרב כמו למשל בתוך הבית מלון בנפאל או מרדף משאיות למשל , אלה קטעים מצויינים אך קצרים יחסית ... אבל המשחק כל כך מושלם שהוא סוחף אותך גם מבלי כל האקשן והבלאגן , זה משהו חדש שלא קיים בשום משחק אחר חוץ מבאטמן ... דרך אגב בבאטמן מי ששיחק יש את האופציה רק ללכת מכות בלי כל העלילה . קטע מדהים !!! לפרק 25 בריונים בקרב אחד בו זמנית !!!

אני חושב שגם CALL OF DUTY לא כל כך מתאים לקטגוריה אתם יודעים מה ... הוא בכלל לא מתאים לקטגוריה כי יש במשחק המון אלמנטים של טאקטיקות ואסטרטגיות וגם כשאתה רואה קבוצה גדולה של חיילים אין מצב שאתה מסתער עליהם ויוצא מזה חי ..

DEVIL MAY CRY עדיין לא ניסיתי גם הBAD COMPANY ... המנוסים ביניכם ששיחקו כבר מה אתם אומרים ???

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#11   פורסם: 03.12, 11:44

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה לכל המגיבים !!!!
אז ככה GOW משחק מצויין גם 1 וגם 2, אפילו מצויין פלוס פלוס אבל יש בו קטעים שיש אכן פאזלים וחידות ...
UNCHARTED 2 חסר בו את הנונסטופ אקשן , יש כמה קטעים במשחק שאתה ממש נכנס לקרב כמו למשל בתוך הבית מלון בנפאל או מרדף משאיות למשל , אלה קטעים מצויינים אך קצרים יחסית ... אבל המשחק כל כך מושלם שהוא סוחף אותך גם מבלי כל האקשן והבלאגן , זה משהו חדש שלא קיים בשום משחק אחר חוץ מבאטמן ... דרך אגב בבאטמן מי ששיחק יש את האופציה רק ללכת מכות בלי כל העלילה . קטע מדהים !!! לפרק 25 בריונים בקרב אחד בו זמנית !!!

אני חושב שגם CALL OF DUTY לא כל כך מתאים לקטגוריה אתם יודעים מה ... הוא בכלל לא מתאים לקטגוריה כי יש במשחק המון אלמנטים של טאקטיקות ואסטרטגיות וגם כשאתה רואה קבוצה גדולה של חיילים אין מצב שאתה מסתער עליהם ויוצא מזה חי ..

DEVIL MAY CRY עדיין לא ניסיתי גם הBAD COMPANY ... המנוסים ביניכם ששיחקו כבר מה אתם אומרים ???
מן הסתם יש טקטיקה וקצת מחשבה,זה משהו שצריך להיות בכל משחק פעולה.מה הטעם במשחק שיש רק יריות בלי שום מחשבה רק לירות ולירות? זה סתם ישעמם צריך גם לחשוב ולגוון לדעתי...
ואם אתה לא מכניס לקטגוריה של אקשן את COD אז אני לא יודע איזה משחקים אתה רוצה שנוסיף

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#12   פורסם: 03.12, 12:05

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
מן הסתם יש טקטיקה וקצת מחשבה,זה משהו שצריך להיות בכל משחק פעולה.מה הטעם במשחק שיש רק יריות בלי שום מחשבה רק לירות ולירות? זה סתם ישעמם צריך גם לחשוב ולגוון לדעתי...
ואם אתה לא מכניס לקטגוריה של אקשן את COD אז אני לא יודע איזה משחקים אתה רוצה שנוסיף
אני אסביר את עצמי : אז ככה המשחק COD למשל יש לי קטע עם הרבה חיילי האויב אבל הם מפוזרים ואתה צריך לתכנן , להסתכל , להתחבא ו\או להרוג אותם בהתגנבות עד שתתגלה ואז לברוח להתחבא ולמצוא מקומות מסתור שגם טובים להתקפה . מה שאני אומר אתה לא יכול לצאת עליהם ישירות לירות לפוצץ , כלומר להיכנס איתם ראש בראש כי מיד תיפסל . אתה חייב טאקטיקה ואסטרטגיה .
עכשיו קח לדוגמא קטע מUNCHARTED 2 שהוא הוא בבית מלון בנפאל קופצים עליו מכל פינה המסוק לא מרפה מפוצץ קירות , קומות , ולבסוף מפיל את כל הבניין איתך ביחד ואתה בתוך כל היריות , הפצצות , הפגזות יורה , רץ , קופץ , מרביץ לא עוצר לשניה !!! ולבסוף קופץ לתוך בניין סמוך תוך כדי שהבניין שלך מתרסק וחיילי אויב מסביבך ...

עכשיו קח את עצמך ותשווה את הרמה של אדרנלין , נשימות , לחץ דם , קצב הלב בין הקטעים הללו ... מבין לאן אני הולך ???

אני מבין שאין משחק שמספק סוג כזה של אקשן לאורך כל המשחק גם אם היה אחד כזה זה היה לא הגיוני פשוט ...

לכן אני הייתי רוצה שאנשים פשוט יגידו את המשחקים שיש בהם הכי הרבה אקשן מסוג זה ! או מסוג אחר ! למשל משחקי סימולטור של מטוסי קרב יכול ליהות גם משהו מטורף !

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#13   פורסם: 03.12, 12:18

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אסביר את עצמי : אז ככה המשחק COD למשל יש לי קטע עם הרבה חיילי האויב אבל הם מפוזרים ואתה צריך לתכנן , להסתכל , להתחבא ו\או להרוג אותם בהתגנבות עד שתתגלה ואז לברוח להתחבא ולמצוא מקומות מסתור שגם טובים להתקפה . מה שאני אומר אתה לא יכול לצאת עליהם ישירות לירות לפוצץ , כלומר להיכנס איתם ראש בראש כי מיד תיפסל . אתה חייב טאקטיקה ואסטרטגיה .
עכשיו קח לדוגמא קטע מUNCHARTED 2 שהוא הוא בבית מלון בנפאל קופצים עליו מכל פינה המסוק לא מרפה מפוצץ קירות , קומות , ולבסוף מפיל את כל הבניין איתך ביחד ואתה בתוך כל היריות , הפצצות , הפגזות יורה , רץ , קופץ , מרביץ לא עוצר לשניה !!! ולבסוף קופץ לתוך בניין סמוך תוך כדי שהבניין שלך מתרסק וחיילי אויב מסביבך ...

עכשיו קח את עצמך ותשווה את הרמה של אדרנלין , נשימות , לחץ דם , קצב הלב בין הקטעים הללו ... מבין לאן אני הולך ???

אני מבין שאין משחק שמספק סוג כזה של אקשן לאורך כל המשחק גם אם היה אחד כזה זה היה לא הגיוני פשוט ...

לכן אני הייתי רוצה שאנשים פשוט יגידו את המשחקים שיש בהם הכי הרבה אקשן מסוג זה ! או מסוג אחר ! למשל משחקי סימולטור של מטוסי קרב יכול ליהות גם משהו מטורף !
טוב אבל בדיון רשמת משחק שאין בו פאזלים רק אקשן וכל המשחקים האלה צריך אקשן ומחשבה כולל באטמן אז נראה לי שהיית צריך להגדיר את עצמך בצורה שונה

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#14   פורסם: 03.12, 12:33

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב אבל בדיון רשמת משחק שאין בו פאזלים רק אקשן וכל המשחקים האלה צריך אקשן ומחשבה כולל באטמן אז נראה לי שהיית צריך להגדיר את עצמך בצורה שונה
עכשיו שאנחנו מדברים על זה ,אני מסכים איתך, הייתי צריך לנסח אחרת את הדיון . הייתי צריך לרשום משחק אם הכי הרבה אקשן . כי כמו שאמרתה כל משחק יש אלמנטים כאלה ואחרים של מחשבה ...
רק מנהל הפורום יכול לשנות את התוכן נכון !?

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#16   פורסם: 03.12, 12:51

ראיתי מגניב תכף אני משנה את הנוסח ,, תודה על התיקון גיסינו!!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#17   פורסם: 03.12, 13:04

נעשה... BLUE&BLACK אני רואה שאתה PLAYER רציני אתה משחק הרבה במשחקים ? אוןליין ? בסוני..

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#18   פורסם: 03.12, 13:52

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
נעשה... BLUE&BLACK אני רואה שאתה PLAYER רציני אתה משחק הרבה במשחקים ? אוןליין ? בסוני..
*מסמיק*
ובכן אפשר לומר שאני משחק בפלייסטישן עוד מאז הPS1 ואני משתדל לשחק עם חבריי הטובים במשחקי אונליין משובחים מהפורום כמו סימו או אלדר וכו'... אתה מוזמן להכיר פה את כולם,כולם פה בכללי גיימרים רציניים וטובים

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#19   פורסם: 03.12, 14:04

איזה כיף ! נראה מצאתי לי בדיוק מה שחיפשתי : אני משחק מהאטארי הראשונים עד היום וכמעט הכל מה שבאמצע לאחרונה אני מאד מתלהב מאון ליין כי תאכלס זה הדבר האמיתי לשחק מול\עם בן אדם ולא המחשב .. זה עולם אחר לגמרי ! יש פה איזה מקום מיוחד שמדברים על מפגשים מסוג זה ??

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#20   פורסם: 03.12, 14:07

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה כיף ! נראה מצאתי לי בדיוק מה שחיפשתי : אני משחק מהאטארי הראשונים עד היום וכמעט הכל מה שבאמצע לאחרונה אני מאד מתלהב מאון ליין כי תאכלס זה הדבר האמיתי לשחק מול\עם בן אדם ולא המחשב .. זה עולם אחר לגמרי ! יש פה איזה מקום מיוחד שמדברים על מפגשים מסוג זה ??
תן לי את הPSN ID שלך ונשחק באנצ'רטד 2 בCOOP ובשאר סוגי המשחק באונליין...

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#21   פורסם: 03.12, 14:11

מה זה PSID ? אני לא זוכר כל כך מה רשמתי שם ... איפה אני רואה את זה?

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#22   פורסם: 03.12, 14:13

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זה PSID ? אני לא זוכר כל כך מה רשמתי שם ... איפה אני רואה את זה?
זה הכינוי שלך.היה כתוב לך לרשום כינוי וכשאתה מחובר רואים ברשימת החברים אותך ראשון מתחת להודעות רואים את הכינוי שלך והתמונה שבחרת למשתמש שלך.אז תביא לי את הכינוי כמו שרשמת ואני יוסיף אותך ותאשר אותי

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא