סמקדאון נגד רו 2010 - הביקורת המלאה
לאחר שבועות בהם שיחקתי במשחק ההאבקות החדש בסדרת משחקי סמקדאון, אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת השנתית שלי על משחק ההאבקות החדש.
המשחק החדש שמציג לראשונה אפשרות לשיתוף תכנים, ואת קרב הסקראמבל (לצד שדרוג משמעותי בקרב הראמבל), מציג בנוסף אפשרות יצירת סיפורים שאמורה לאפשר לכם ליצור ארגון וירטואלי משלכם.
הנה פסקה מגוף הביקורת:
"בראש ובראשונה עומד קרב הרויאל ראמבל שעבורי מרכז את כל הטוב שיש במשחק השנה (ויש טוב, למרות הביקורתיות שלי). קרב הראמבל שזכה למספר שדרוגים עם השנים, זכה לרמונט כללי. כבר במשחק ראשון, תשימו לב לשינוי הקוסמטי שעבר הקרב בדמות כניסות המתאבקים לזירה (כניסות ייחודיות לראמבל, בשילוב כל הזיקוקים והעשן), לצד שלושה מנגנוני הדחה חדשים. מנגנוני ההדחה החדשים, באים לידי ביטוי בנקודות שונות על גבי הזירה, לדוגמא ההדחה הפשוטה ביותר, מאפשרת לשחקן להעיף את המתאבקים לאחת מפינות הזירה, ואז ללחוץ על רצף מקשים שיפעיל אנימציות הדחה (דבר דומה למנגנון השרשרת ממשחק האגדות). בנוסף ניתן למצוא הדחה אשר מבוססת על מעיכת מקשים, והדחה אשר מבוססת על עצירת מד בנקודה מסוימת (הדחה קשה לביצוע אשר מצריכה רגש רב). מלבד האטרקטיביות במנגנונים החדשים, משלב הקרב אנימציות רבות בהן תרגילי סיום ספציפיים לקרב, במה שהופכים אותו לקרב הכי טוב במשחק."
הלינק לכתבה המלאה הוא:
ogelive.net
בנוסף, במהדורת גיימסנטר של היום (שביעי לחודש), ניתן לקרוא ולראות פרטים חדשים לגבי משחק חדש של TNA.
אשמח לשמוע תגובות, והערות
אורן.