משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
11.12, 14:11
|
|
הוא יצא כבר? אני הולך להוריד עכשיו 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
11.12, 14:16
|
|
|
אני כבר מוריד מהבוקר, זה פשוט לא נגמר!
מאז שהחלפתי הארד-דיסק וגיליתי שהוא לא תקין והחלפתי חזרה ל40Gb
אז משום מה כל הטעינות וההורדות איטיות יותר, זה אצל עוד מישהו?
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
11.12, 15:51
|
|
|
כן אחי גם אצלי זה ככה.בהתחלה חשבתי שבעיה באינטרנט בכללי,ואז בדקתי את החיבור על המחשב והכל עובד טוב.
הבעיה היא ב-PSN כרגע.הורדתי פעם אחת את המשחק הגיע ל800 מגה ונעצר,הורדתי שוב וזה נעצר על 920.אני אנסה להוריד שוב בקרוב.
אבל שלא תבין לא נכון,לא החלפתי שום ארד דיסק,אולי זה בכלל לא קשור לזה? או שזה סתם צירוף מקרים XD
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
11.12, 16:09
|
|
|
אני מוריד שעתיים וזה רק 70%
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
11.12, 16:18
|
|
|
תקוע לי על 92% במשך שעתיים כבר
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
11.12, 16:24
|
|
|
Laskin |
ציטוט: |
 |
|
|
לי דווקא נראה יותר הגיוני התסריט הבא:
דווקא בגלל שאין תחרות על ה360 (יחסית לפס3... עדיין יש את ביונטה חודש קודם) - אין צורך "לפתות" את הגיימרים של מיקרוסופט עם בונוסים. הוא יבלוט גם ככה.
על הפס3 - הם כן צריכים לבלוט, דווקא בגלל התחרות הקשה.
זה לא ששחקן שיש לו רק 360 לא יקנה את המשחק, אם הוא מעניין אותו, אבל כן צריך "לשכנע" שחקני פס3 לקנות אותו, דווקא בגלל התחרות הקשה.
ובקשר לדמו עצמו - שיחקתי בו אתמול, והאמת - אני די מאוכזב.
אמנם לא ממש רואים שם את הגיהנום, ובטוח שאלו הקטעים הכי פחות טובים במשחק.... אבל עדיין - בינתיים הוא נראה ומרגיש פשוט... פחות טוב ממה שציפיתי.
קצת "דור קודם" אם תרצו.
מקווה שאתבדה, כי לעולם והסיפור הזה יש פוטנציאל עצום. |
|
|
|
|
אני חושב שההסתכלות שלך קצת הפוכה. אם אתה קונה H&S בQ1 ויש לך פס3, קיים בכלל סיכוי שזה לא GOW3? לא, כל מי שרוצה H&S יקנה את GOW3 ב100%, על הפס3 EA מתחרה על השאריות (כלומר אך ורק אנשים שיקנו גם את GOW וגם את דנטה). ב360 יש להם גם קהל גדול יותר וגם כל חובבי הH&S שם חסרי משחקים בסגנון (כלומר חוץ מביונאטה אבל הוא יוצא לשתי הפלטפורמות).
כלומר המשוואה די פשוטה, פרסומות ותוכן בלעדי באות לשכנע את השחקן ש"זה המשחק בשבילי", אבל בפס3 כל אלה שישתכנעו ש"זה המשחק בשבילם" יקנו ממילא את GOW עליו. זה בדיוק כמו מקרה פרוטוטייפ ואינפמס, הם יצאו כמעט באותו זמן אבל ב360 פרוטוטייפ מכר כל כך הרבה יותר מגרסת הפס3 פשוט כי כל שחקני הפס3 קנו את אינפמס ולא את פרוטוטייפ. כלומר למי שיהיה כסף לשני משחקים, יקנה כנראה את שניהם אם הוא השתכנע, אבל אם יש לו כסף לאחד, אין לדנטה סיכוי מול GOW וזאת בדיוק הטעות של EA.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
11.12, 16:45
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני חושב שההסתכלות שלך קצת הפוכה. אם אתה קונה H&S בQ1 ויש לך פס3, קיים בכלל סיכוי שזה לא GOW3? לא, כל מי שרוצה H&S יקנה את GOW3 ב100%, על הפס3 EA מתחרה על השאריות (כלומר אך ורק אנשים שיקנו גם את GOW וגם את דנטה). ב360 יש להם גם קהל גדול יותר וגם כל חובבי הH&S שם חסרי משחקים בסגנון (כלומר חוץ מביונאטה אבל הוא יוצא לשתי הפלטפורמות).
כלומר המשוואה די פשוטה, פרסומות ותוכן בלעדי באות לשכנע את השחקן ש"זה המשחק בשבילי", אבל בפס3 כל אלה שישתכנעו ש"זה המשחק בשבילם" יקנו ממילא את GOW עליו. זה בדיוק כמו מקרה פרוטוטייפ ואינפמס, הם יצאו כמעט באותו זמן אבל ב360 פרוטוטייפ מכר כל כך הרבה יותר מגרסת הפס3 פשוט כי כל שחקני הפס3 קנו את אינפמס ולא את פרוטוטייפ. כלומר למי שיהיה כסף לשני משחקים, יקנה כנראה את שניהם אם הוא השתכנע, אבל אם יש לו כסף לאחד, אין לדנטה סיכוי מול GOW וזאת בדיוק הטעות של EA. |
|
|
|
|
אבל באותה מידה, אם אתה שחקן 360 ויש לך כסף לH&S אחד אתה תקנה את דנטה פשוט כי זה הדבר היחיד שאתה יכול לקנות אבל על הPS יש מתחרה לדנטה אז EA עושים כמה שהם יכולים בלי באמת להוציא יותר מידי בשביל לגרום לבעלי הPS לחשוב עליו, גם אם זה לא יצליח הם לא באמת מפסידים משהו על הניסיון הזה.
הרי אם לא היה GOW3 על הPS הדמו לא היה יותר היום לשני הקונסולות והוא כנראה היה יותא לשניהם ביחד שבוע לפני שהמשחק יוצא, אבל בגלל שיש דמו לGOW3 שכולם רק מדברים עליו טובות בEA מנסים להזכיר לבעלי הPS שגם הם שם ובגלל זה הם מוציאים דמו בלעדי.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
11.12, 17:18
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אבל באותה מידה, אם אתה שחקן 360 ויש לך כסף לH&S אחד אתה תקנה את דנטה פשוט כי זה הדבר היחיד שאתה יכול לקנות אבל על הPS יש מתחרה לדנטה אז EA עושים כמה שהם יכולים בלי באמת להוציא יותר מידי בשביל לגרום לבעלי הPS לחשוב עליו, גם אם זה לא יצליח הם לא באמת מפסידים משהו על הניסיון הזה.
הרי אם לא היה GOW3 על הPS הדמו לא היה יותר היום לשני הקונסולות והוא כנראה היה יותא לשניהם ביחד שבוע לפני שהמשחק יוצא, אבל בגלל שיש דמו לGOW3 שכולם רק מדברים עליו טובות בEA מנסים להזכיר לבעלי הPS שגם הם שם ובגלל זה הם מוציאים דמו בלעדי. |
|
|
|
|
איך בעלי ה360 בכלל אמורים לדעת על דנטה בלי דמו והתרכזות בגרסת הפס3? תראה את MW2, הם נתנו קצת יותר אהבה ל360 והוא מכר יותר מפי 2 על ה360, עם AC בכלל לא נתנו יחוס מיוחד לאף קונסולה והוא מכר פי 2 על ה360. אז מה המטרה בזה? שילוב של כוח צרכני חלש יותר ו-GOW3 שיוצא ואוכל לו את כל הקהל יתנו לדנטה מכירות רעות על הפס3 לעומת ה360. אישית, הייתי מעדיף לחצוב פי שתים יותר חזק בסלע רך מאשר בסלע קשה, בסלע קשה כך או כך אני לא אוציא יותר מדי.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
11.12, 17:36
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
איך בעלי ה360 בכלל אמורים לדעת על דנטה בלי דמו והתרכזות בגרסת הפס3? תראה את MW2, הם נתנו קצת יותר אהבה ל360 והוא מכר יותר מפי 2 על ה360, עם AC בכלל לא נתנו יחוס מיוחד לאף קונסולה והוא מכר פי 2 על ה360. אז מה המטרה בזה? שילוב של כוח צרכני חלש יותר ו-GOW3 שיוצא ואוכל לו את כל הקהל יתנו לדנטה מכירות רעות על הפס3 לעומת ה360. אישית, הייתי מעדיף לחצוב פי שתים יותר חזק בסלע רך מאשר בסלע קשה, בסלע קשה כך או כך אני לא אוציא יותר מדי. |
|
|
|
|
דמו לגרסאת ה360 יהיה הם בסך הכל מזכירים לשחקני הPS שקיבלו בחודש האחרון דמו מדהים לGOW שגם הם קיימים, לשחקני ה360 הם לא צריכים להגיד כלום, חובבי הז'אנר יקנו את המשחק גם עם יש להם כסף למשחק אחד.
בכל מקרה תמיד יכול להיות שסוני שילמה להם בשביל להראות הקונסולה של הH&S וכל משחקי הפעולה בסגנון.
בכל מקרה שיחקתי בדמו, מתחיל חלש וניהיה אדיר בסוף. GOW זה לא (זה מנסה מאוד להיות אבל הוא לא באמת מתקרב) מה שכן כבר בדמו אפשר לראות שבקטעים האמיתיים בגהנום תיהיה אווירה מדהימה.
מה שכן לצד GOW המדהים המשחק הזה נראה כמו משחק PS2, אם היו פחות אויבים ופיצוצים על המסך הוא לא היה יפה בהרבה מGOW2, אבל הזרימה נהדרת וכל שניה קורה משהו אחר על המסך.
בכל מקרה, קניה בטוחה אצלי 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
11.12, 18:07
|
|
|
גם אני שיחקתי ובדיוק כמו הבחור שלפני אמר...מילה במילה ההתחלה טיפה צולעת אבל ההמשך טוב..סיפור אדיר לדעתי...אבל אני עדיין נוטה לכיוון HR...HR זה הקנייה שלי לפבואר...ובעצם הבאה...MAG עד שאני לא אראה אני לא אחליט...וזהו בעיקרון
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
11.12, 18:15
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
איך בעלי ה360 בכלל אמורים לדעת על דנטה בלי דמו והתרכזות בגרסת הפס3? תראה את MW2, הם נתנו קצת יותר אהבה ל360 והוא מכר יותר מפי 2 על ה360, עם AC בכלל לא נתנו יחוס מיוחד לאף קונסולה והוא מכר פי 2 על ה360. אז מה המטרה בזה? שילוב של כוח צרכני חלש יותר ו-GOW3 שיוצא ואוכל לו את כל הקהל יתנו לדנטה מכירות רעות על הפס3 לעומת ה360. אישית, הייתי מעדיף לחצוב פי שתים יותר חזק בסלע רך מאשר בסלע קשה, בסלע קשה כך או כך אני לא אוציא יותר מדי. |
|
|
|
|
בקשר להודעה שהגבת לי אישית - לא שכנעת אותי, אבל נסכים שלא להסכים
כנראה שיש 2 צדדים למטבע...
בקשר להודעה הזו...
קודם כל - איך ידעו בכלל שדנטה קיים? סמוך על EA שהם יצאו במסע פרסום מטורף, וסמוך על הנוצרים שיצאו נגד המשחק הזה - שיתנו לו עוד יותר פרסום, גם בחדשות המרכזיות
דבר שני - AC2 מכר פי 2 על ה360? לא בדקתי את זה, אבל גם אם זה נכון - מדובר בארה"ב בלבד, אני מתאר לעצמי, שם גם בסיס הקונסולות של ה360 הוא פי 2 יותר משל הפס3, אז מה לא הגיוני בזה?
דבר שלישי - שוב... דאנטה יבלוט על ה360 בין כה וכה, כי אין לו תחרות ממש גדולה, וגם אם ביונטה ינגוס קצת מהקונים - עדיין דאנטה יבלוט בזכות הפרסום המאסיבי של EA. על הפס3 - הם מוכרחים להבליט אותו, בגלל התחרות הקשה עם GOW3.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
11.12, 18:59
|
|
לאחר ששיחקתי את הדמו, יש לי כמה דברים לומר על המשחק - המשחק ברוטלי ולא יתאים לכל אחד
במשחק יש סצנות ערום ועוד כל מיני תכנים שאם ההורים שלי יראו אותם אז הם לא כל-כך ירצו שאני
אמשיך לשחק במשחק, בכל אופן הגראפיקה מדהימה בעיקר בסצנות המעבר אבל גם במשחק עצמו
אין לי תלונות לגבי המשחקיות, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שביום שישי בערב, כשאמא מכינה אוכל
זה לא בדיוק הזמן הכי טוב לשחק במשחק הזה, וזהו 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
11.12, 19:29
|
|
|
שיחקתי בדמו.
בסצנות המעבר הסרטונים הם CGI שנראים מדהים, במשחק עצמו הגראפיקה פחות טובה ובינונית...
הגיימפליי קצת איטי ועדיין זקוק לשיפור.
סה"כ המשחק מצויין אך ככל הנראה GOW3 יהיה הרבה יותר טוב.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
11.12, 20:18
|
|
|
MisterFF |
 |
|
|
לאחר ששיחקתי את הדמו, יש לי כמה דברים לומר על המשחק - המשחק ברוטלי ולא יתאים לכל אחד
במשחק יש סצנות ערום ועוד כל מיני תכנים שאם ההורים שלי יראו אותם אז הם לא כל-כך ירצו שאני
אמשיך לשחק במשחק, בכל אופן הגראפיקה מדהימה בעיקר בסצנות המעבר אבל גם במשחק עצמו
אין לי תלונות לגבי המשחקיות, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שביום שישי בערב, כשאמא מכינה אוכל
זה לא בדיוק הזמן הכי טוב לשחק במשחק הזה, וזהו  |
|
|
|
|
אבל הערום זה רק משחק...יעני גרפיקה = ציור
את האמת אפילו אבא שלי שמע אותי משחק והתישב לראות אותי משחק ואמר לי אחרי זה שזה נראה משחק מגניב, חשבתי שהורים שלוקחים משחקים ברצינות גדולה מידי יש רק בסיפורים...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
11.12, 20:26
|
|
|
Silent_Killer |
 |
|
|
גם אני שיחקתי ובדיוק כמו הבחור שלפני אמר...מילה במילה ההתחלה טיפה צולעת אבל ההמשך טוב..סיפור אדיר לדעתי...אבל אני עדיין נוטה לכיוון HR...HR זה הקנייה שלי לפבואר...ובעצם הבאה...MAG עד שאני לא אראה אני לא אחליט...וזהו בעיקרון |
|
|
|
|
HR יוצא בפבואר? לא היה לי מושג מתי הוא יוצא ואני פשוט חייב אותו.יש לו תאריך רשמי?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
12.12, 01:23
|
|
|
שיחקתי בדמו.
סך הכל משחק נחמד הגיימפלי ברוטלי ומהיר וזה די נחמד אבל זה ממש הזכיר לי את GOW רק פחות טוב.
HR יוצא כמה ימים אחריו וברור שאני מזמין את HR וGOW3 אני חושב שבינתיים אני מוותר על DI*
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
12.12, 07:35
|
|
|
DI פשוט דומה לGOW אבל פחות טוב , אבל שאני בטוח אני קונה אני אוהב את הסיגנון של H&S
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
12.12, 11:56
|
|
|
אני חושב שהDI הולך להפתיע ובגדול !!!!! זה קרה כבר לא פעם אחת שהדמו היה נמחד והמשחק בסוף יצא להיט... אם אתם אומרים על המשחק שהוא מזכיר מאד את GOW3 ושהוא לא רע בכלל אז יש למה לצפות במיוחד שמדובר בEA ... EA זו חברה מאד וותיקה ומנוסה ולרוב כל המשחקים שלהם מאד מוצלחים ... לכן אני חושב שמחכה לנו הפתעה מאד נעימה בפברואר...
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
12.12, 12:45
|
|
|
הוא לקח כמה דברים של GOW,ושינה אותם לצורה אחרת (כמו תיבות קסמים וחיים והאפשרות לקחת יצור ענק ולמחוץ איתו אוייבים).
הגראפיקה לא בשמיים,אבל הסרטוני מעבר זוכים אצלי לציון כמעט מושלם.
אני חושב שGOW3 יהיה הרבה יותר טוב,לא בגלל ההיפ סביבו,אלא בגלל שהוא פשוט משחק יותר טוב והניסיון בהחלט קובע.
בקיצור,אני הייתי הולך חד וחלק על גוד אוף וור 3.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
12.12, 13:00
|
|
|
DejaVo |
 |
|
|
הוא לקח כמה דברים של GOW,ושינה אותם לצורה אחרת (כמו תיבות קסמים וחיים והאפשרות לקחת יצור ענק ולמחוץ איתו אוייבים).
הגראפיקה לא בשמיים,אבל הסרטוני מעבר זוכים אצלי לציון כמעט מושלם.
אני חושב שGOW3 יהיה הרבה יותר טוב,לא בגלל ההיפ סביבו,אלא בגלל שהוא פשוט משחק יותר טוב והניסיון בהחלט קובע.
בקיצור,אני הייתי הולך חד וחלק על גוד אוף וור 3. |
|
|
|
|
אין ספק בכלל בPERFECTION של סדרה המצויינת הזו  אל תבין אותי לא נכון GOW אין משחק יותר טוב ממנו אפילו היום שאני רוצה לשחק לא מעט פעמים אני חוזר לסוני 2 כדי לשחק שוב ושוב בסידרה המצויינת הזו! והחלק ה 3 הולך להיות משחק השנה אין ספק בזה בכלל ...
מה שאני התכוונתי לומר שלמרות הכל יש סיכוי גדול שהדאנטה יפתיע לטובה ויתן קרב הוגן למרות שכולם פוסלים אותו כאופציה לקניה בגלל ה GOW .
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
12.12, 15:25
|
|
|
אני די בטוח שכמו כולם פה, די אהבתי את הדמו. באמת נחמד, קצת לא מלוטש אבל אפשר להתלעם, ועד שיצא המשחק עצמו יש זמן.
הדבר היחידי שאיכזב אותי אבל זה הגרפיקה, מאוד למען האמת, זה נראה כמו משחק PS2, בעיקר מבחינה של רזולוציות, אני לא מרגיש כאילו אני רואה HD (במשחק עצמו, הCGI וסירטוני המעבר הם די טובים). הייתי קונה אותו אבל אני די בטוח שאחכה ואראה את המחיר שלו בשופטו ואולי אחכה להנחות \:
|
"Will you share with me the gift of the godess?"
PSN: Zomgnome
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
13.12, 09:07
|
|
|
המשחק טוב ????
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
13.12, 13:45
|
|
|
תגדיר טוב? זה כולה דמו,אי אפשר לשפוט,והוא גם די קצר.
לפי דעתי,לא שווה את זמן ההמתנה להורדה,אבל זה כבר שיקולים שלך.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
13.12, 16:43
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
HR יוצא בפבואר? לא היה לי מושג מתי הוא יוצא ואני פשוט חייב אותו.יש לו תאריך רשמי? |
|
|
|
|
בעיקרון זו רק שמועה אבל לפי גיימסטופ התאריך הוא ה 18 או 16 לא זוכר איזה מהם אבל לפבואר...אני כזה מת למשחק הזה כבר...
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
13.12, 21:54
|
|
|
xlier |
 |
|
|
המשחק טוב ???? |
|
|
|
|
חיקוי די עלוב ל-GOD OF WAR.
הלכתי לשחק שוב בדמו של GOD OF WAR 3 כדיי להירגע קצת.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
14.12, 13:11
|
|
דמו מצוין! ההתחלה אכן קצת עלובה אבל ההמשך ממש טוב.אם יהיה לי כסף אני בהחלט יקנה את זה.אני מאוד מקווה שזה לא יהיה מגעיל ממש.
הגרסה של הפלייסטיישן כל-כך מגניבה,הם אשכרה עומדים לשם שם תרגום של ה "תופת" של דאנטה!
בהחלט משחק שאני ארצה לקנות.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
15.12, 10:35
|
|
|
אני מצטער אבל לא יכולתי להבליג ....
אני חושב שלומר חיקוי די עלוב זה באמת לא במקום ...
אכן GOD OF WAR משחק מדהים ויוצא מן הכלל ו החלק ה 3 בכלל הולך לשבור את כל השיאים הקיימים עד כה אבל .... לומר על משחק רק מהדמו (שהוא לא רע בכלל ואני אומר שאנחנו עוד נשמע ממנו גדולות בהמשך) שלו שזה חיכוי עלוב רק מראה את חוסר הידע והניסיון במשחקים ואולי יותר...
נערך לאחרונה על ידי פינקי בלי מח, 15.12 בשעה 10:38.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
15.12, 12:19
|
|
|
אני לא יודע מה איתכם אבל אני דווקא אהבתי את המשחק כי זה הסגנון של המשחקים שאני אוהב.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
15.12, 15:41
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
לי דווקא נראה יותר הגיוני התסריט הבא:
דווקא בגלל שאין תחרות על ה360 (יחסית לפס3... עדיין יש את ביונטה חודש קודם) - אין צורך "לפתות" את הגיימרים של מיקרוסופט עם בונוסים. הוא יבלוט גם ככה.
על הפס3 - הם כן צריכים לבלוט, דווקא בגלל התחרות הקשה.
זה לא ששחקן שיש לו רק 360 לא יקנה את המשחק, אם הוא מעניין אותו, אבל כן צריך "לשכנע" שחקני פס3 לקנות אותו, דווקא בגלל התחרות הקשה. |
|
|
|
|
אני גם מסכים עם התסריט של לאסקין: נראה לי הרבה יותר הגיוני למתג משחק שמראש מזהה את עצמו כתואם GOW על אותה פלטפורמה של GOW.
הרי שיווק עיקרי על הPS3 לדעתי לא הולך להפריע לו להצליח גם על הX360 (בסך הכל הדמו מגיע קצת יותר מאוחר). תראו למשל את באטמן ששווק בעיקר על הPS3 (כולל תוכן אקסלוסיבי) ושווק גם עם The Dark Knight בבלוריי - הוא מכר טוב יותר על הPS3, אבל זה לא הפריע לו למכור מצויין על הX360.
|
Keep it clean
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
15.12, 15:47
|
|
|
ואו המשחק גוע יותר ממה שציפיתי,משחקיות נחמדה זורמת גרפקיה של משחק PS2 אבל רץ על 60 פריימים לשניה,אחד הסיפורים היותר מטומתמים שקיימים במשחקים.וחיקוי גמור של GOW אפילו יש את ההתקפה שלוחצים משולש ואז והוא מקפיץ רעים לאוויר ואז קופץ ומוכן להרביץ עוד באוויר ומערכת קניית התקפות וכוחות זהה לשל GOW בעיצוב שונה של תפריט הקניה.
אותם כפתורים גם כמו של GOW שחכתי לציין.
והמשחק ימכור יותר טוב על הבוקס
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|