פריצת סטים זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי-פיראטים פשוט גונבים לכאלה שגונבים משתמשים ולפעמים משחקים בהם בעצמם,לפעמים מוכרים אותם לקונים תמימים או שהם פשוט משחקים בחשבון אם צ'יטים. בעברי הייתי פיראט ואפילו קצת האקר ובחודשים האחרונים החלטתי ללכת בדרך הישר וקניתי MW2 ואני מקווה שנסיוני בתחום יעזור לאחרים (ושהם יעזרו לי אם B:BC2 לסטים שלי

)
יש 3 דרכים איך לפרוץ לסטים שלכם:פישינג,קיילוגר וכוח ביוטי.
דרך ראשונה:פישינג
הדרך הכי מוכרת לפריצות למשתמשים בכלל ופריצת סטימים בפרט.
הרעיון פשוט-אתר שבעצם מחקה את האתר האמיתי באמצעות סקריפט ואם תכתבו שם את המשתמש והסיסמא שלכם בעל האתר יגנוב לכם אותם.
הפישינג זאת סוג הפריצה הכי מוכרת למרות שהיא הכי פחות יעילה ביחס לשיטות האחרות.
הסיבה שהיא כזאת מפורסמת כי מי שנתקל בפישינג ישר עולה על זה ומפרסם בפורומים וכ"ו.
איך להימנע
1)תבדקו טוב שהכתובת היא אותה כתובת כמו הסטים הרגיל ולא משהוא שונה.
2)תנסו ללחוץ על לחצנים אחרים-בסקריפטים הפשוטים הם לא יפעלו.
3)תשתדלו להיכנס רק מהתוכנה ולא מהדפדפן.
4)אם כבר עליתם על פישינג-שנו מהר סיסמא!
דרך שנייה:קיילוגר
הקילוגר הוא אחד הפריצות הכי לא מוכרות מסיבה אחת-קשה לדעת אם יש לך אחד כזה במחשב.
קיילוגר זה תוכנה שאתה מוריד שבעצם סורקת על המחשב קוקיז וכ"ו ומנסה לראות אם לבעל המחשב יש סטים ואם יש לו היא שולחת למי שהקיילוגר שלו את המשתמש.
הקיילוגר לא מוכר מסיבה פשוטה-אנשים מורידים ולא שמים לב מה הם מורידים.
יש קיילוגרים שלא מזוהים ע"י האנטי-וירוס ולפעמים גם אם באינטרנט יהיה כתוב ש"זה רגיל" או משהוא דומה.
הקיילוגר הכי מפורסם שהיה הוא קיילוגר "הפריצה לסטים" שהבטיח שאם תתקין אותו על המחשב שלך תקבל 100 משחקים לסטים ובעצם עשה הרבה מאוד בלאגן (וזאת הייתה ההכרות הראשונה שלי אם סטים).
דרכים להימנע
1)הכי חשוב-על תורידו דברים לא מזוהים.
2)תשתדלו שאתם מורידים משהוא האנטי-וירוס יהיה דלוק ואם הוא טוען שיש שם ווירוס-תימחקו מייד.
אם אתם חושדים שהתקנתם קיילוגר תמחקו אותו מייד ותשנו סיסמא-בלי מחיקתו הוא פשוט יזהה שהחלפתם סיסמא.
3)אם אתם מורידים משהוא עדיף שלא יהיה מראפידשאייר אלה משרת פרטי של אותה תוכנה שאתם מורידים (אני מאוד מקווה שאתם לא מורידים משחקים

).
דרך שלישית:כוח ביוטי
הדרך הכי בעייתית מכל הדרכים מסיבה אחת-בעל הסטים לא קשור בשום דרך לפריצה.
כוח ביוטי זה דרך לפיצוח צפנים-מחשב שמנסה את כל האפשרויות.
בצפנים בד"כ קשה מאוד לפענח בעזרת שיטה זאת כי יש רק פיתרון אחד אבל לסטים יש 25 מיליון פתרונות (ע"פ מידע שמסר יובל בירב במבזקים).
רק שבכוח ביוטי לסטים משתמשים בפרוקסי כדי להיכנס 70 פעם לאתר ולנסות משתמשים בו זמנית-מה שמעצים מאוד את מהירות הסריקה.
בדרך הזאת התנסיתי ואני אומר לכם-עליתי על כ300 משתמשים.
כ250 היו בלי משחקים אבל ה50 הנותרים...
דרכים להימנע:
1)למרות האמונה הכוללת שאותיות גדולות באנגלית מחסלות את הסיכוי לפריצה מסוג שכזה-זה לא נכון.
זה אולי מצמצם ב10% את הסיכוי לפריצה לא יותר.
גם שילוב של מספרים+אותיות לא עוזר.
הדבר שהכי הכי עוזר נגד פריצות זה סיסמא ארוכה במיוחד וסימנים בסיסמא
אני כבר מצאתי שיטה מעולה איך להיפטר מכל אפשרות לפריצה-הסיסמא שיש לכם כבר+המייל שלכם.
ככה גם הוספתם 2 סימנים (@ו.) וגם יש לכם סיסמא ארוכה במיוחד.
עוד משהוא שעוזר-שילוב האותיות Y וX שמורידות בעשרות אחוזים את האפשרות לפרוץ לך.
2)כיוון שאתם לא יודעים מתי או אם פרצו לכם תשנו סיסמא כל שבועיים.
מי שפורץ פוחד לשנות סיסמא בגלל שאתם תקבלו מייל על זה.
אולי לא הוספתי תמונות או סרטונים אבל הדבר החשוב פה הוא איכות המידע-זה לא מדריך שכל אחד יכול לעשות אותו כמו מדריך איך להיכנס לבטא או איך
אני החלטתי שאם אני יקבל את המשתמש אני תורם את הסיראל שלי לCOD4 לESL כפרס בטורניר/ליובל בירב שידע סוףסוף מה זה COD.
בזמן האחרון התחלתי להשתעמם מMW2 בגלל שכל פעם שאני נכנס אני חייב לשחק TDM כי בכל מוד אחר אני לא משחק אם ישראלים מה שאומר פינג גבוהה וגם תמיד שאני נכנס זה טוקע לי את המפות שאני הכי שונא.
שיחקתי בבטא של B:BC2 ואני חייב להגיד שהתאהבתי במשחק.
בקשר לזה שאין שרתים יעודיים אלא רק מי שהם מאשרים-זה רק צעד מבורך. גם חוסמים פיראטים וצ'יטרים וגם נותנים לנו לשחק בשרתים.
אני מאוד מקווה שאקבל את המשחק כי קיבלתי ב3 חודשים האחרונים MW2 ואייפוד טאץ כך שאין סיכוי שאשיג מימון כדי לקנות את המשחק...
בקרוב מאוד עוד מדריכים-מדריך לכניסה לבטא ולהתקין את המשחק ומדריך איך לקנות ויזה נטענת,להכניס אותה לסטים ובעזרתה לקמבן paypal מאושר בחינם!