משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
01.02, 22:41
|
|
בלוג מלחמה|האימפריה הדנית(medieval II)
יכול להיות שחלקכם ראיתם את זה בFXP אבל אני זה המשתמש
ברוכים הבאים לבלוג המלחמה שלי, שבו אני אנסה להפוך את הממלכה הדנית הקטנה והחלשה, לאימפריה משגשת ועצומה, ולהחזיר לה את תהילתה מימי הויקינגים.
כמו שאתם רואים הקמפיין והקרבות הם על מדיום(אני לא אוהב קשה מידי) ואין עצות כי זה מעצבן אותי.
בחרתי בדנמרק מכיוון שזה פלג שאף פעם לא שיחקתי בו והוא ניראה לי מעניין ואני רוצה לנסות לגמור את הקמפיין איתו.
טוב, זה בלוג המלחמה הראשון שלי אז תנסו להיות רחומים בנוגע לסגנון הכתיבה.
עצות ייתקבלו בברכה.
תוכן ענינים:
1-תחילתה של אימפריה(הפוסט הזה)
2-תחילת המלחמות הצפוניות
3-דנמרק מתעצמת
4-הפלישות לדנמרק
5-פולין מתרסקת 6-יציאה מהבוץ ותחילת הסוף של צרפת
7-פריס נכבשת
טוב, אז התחלתי את המשחק, יש לי מלך ויורש עצר ונסיכה אחת, המלך בעיר הבירה, ארהוס והנסיך מדרום לעיר עם צבא קטן, מחכה לפקודות, בנוסף אליו יש לי קפטן מזרחה לעיר עם צבא קטן.
יש לי גם וסוחר.
את הסוחר שלחתי למרבץ כסף ליד העיר המבורג(שכרגע שייכת למורדים).
את יורש העצר החלטתי שאני ישר אשלח להמבורג, לפני שהגרמנים יישלחו לשם כוחות וייחסמו את הרצף הטריטוראלי שלי למחוזות המורדים הבאים, בנוסף המבורג היא טירה, ומכיוון שכרגע יש לי רק אזור אחד והוא עיר, הטירה הזאת תעזור לי מאוד בפיתוח הצבא.
שלחתי את יורש העצר ואחרי מצור של תור נפלה העיר לידי(למלך דרך אגב קוראים קנאד KNUD ולנסיך קוראים צ'ארלס, לנסיכה קוראים אינגריד ולסוחר קוראים טוק):

בזמן שכל זה קרה קרו 2 דברים:
1.שלחתי את אינגריד לשיחות עם הגרמנים, השגתי הסכמי סחר אך נכשלתי להשיג את המפה שלהם, בעקבות זה היא איבדה צ'ארם אז הציעו לי לחתן אותה עם גנרל צעיר וחזק אז הסכמתי, כרגע הוא בארהוס.
2.הצבא שלי שעמד מזרחה לבירה שלחתי חזרה לבירה, לא סביר שמישהו ייכבוש את דנמרק ונורווגיה כרגע, אני מעדיף לאסוף כוחות ולצאת ברגע המתאים.
מועצת האצילים הטילה עלי לכבוש את שטטין, עיר מזרחית להמבורג, צפונית לפולין אז התחלתי לגייס צבא בהמבורג, כדי לכבוש את העיר הזאת, ולגייס צבא בארהוס כדי לצאת ולכבוש את שוודיה:

טוב, גייסתי צבא ואני שולח את הגנרל שחיתנתי עם הנסיכה(גוסטב שמו) לסטוקהולם, אני מקווה שהעיר לא מוגנת מדי ושתיהיה קלה לכיבוש:

גוסטב ממשיך להתקדם לשוודיה אך נתקלתי בבעיה קשה, יש לי מינוסים!!!! מסתבר שאחזקת הצבא הגדול שגייסתי זה פשוט גדול מדי על הכלכלה הקטנה והחלשה שלי, אני מפרק מעט יחידות אך ממשיך להצעיד את גוסטב לשוודיה אך המינוס גדל:

טוב, המינוס שלי הגיע כבר עד ל -1000 ומשהו אבל כבשתי את סטוקהולם, אין לי ממה לפחד שם כרגע אז אני מפרק את רוב הצבא שלי ואחרי כמה תורות אני כבר לא במינוס ומתחיל להרוויח.
טוב אני כבשתי את שטטין לבקשת האצילים אך לרוע המזל איחרתי בתור ממה שהם הקציבו לי ולא קיבלתי פרס, טוב לא נורא עכשיו לפחות יש לי עוד עיר:

הגעתי למסקנה שאני די עני, אני לא יכול לבנות הרבה בנינים ואני בקושי מגייס יחידות, ובדיוק לידי מעבר לגבול שוכנת האימפריה הרומית הקדושה(גרמניה) העשירה והמפותחת אך בגלל גטדלה הגדול יחסית לתחילת המשחק הכוחות שלה מתפרסים על פני כל הערים ככה שבכל עיר יש כח סביר ולא יותר. יש לי היזדמנות מצויינת להפיל את האימפריה ולהפוך לאימפריה בעצמי ואני הולך לנצל אותה.
בתור התחלה אני אתחיל עם העיר הכי קרובה אלי שהיא במקרה גם עיר הבירה-פרנקפורט, אני מתחיל לגייס כוחות:

למרבה המזל הם לא חושדים בכלום, וברוב טיפשותם ניסו אפילו לשלוח סוחרים לשוודיה העשירה במחצבים, הם כנראה לא ידעו שכרגע נמצא הסוחר שלי טוק, שהוא כבר סוחר מנוסה והם שלחו סוחר עם אחד בפיננס, ולטוק לעומת זאת היה 5, הסוחר חוסל במהירות והסוחר השני, רמה 2 הבין את הרמז וייצא משם:

טוב, אני חושב שאני מוכן למתקפה על פרנקפורט ומתחיל לצעוד, מלחמה גדולה וקשה עומדת בפתח:

הגרמנים לחמו באומץ עבור בירתם והסבו לי אבדות אך לא היה להם סיכוי נגד הצבא הדני הענק, פרקפורט נפלה ונבזזה, אני מקווה שהגרמנים יבינו שזה קרב אבוד מראש:

כנראה שהחוצפנים האלה לא הבינו באיזה מצב הם נמצאים, מצב שבו הצבא שלי מפרנקפורט מאיים על כל הערים הלא מוגנות שמסביב ודרשו שאני אהיה וסאל שלהם!
מאחר שלא הסכמתי להצעה המגוחכת הזאת משום מקום הם גייסו צבא כרמני גדול וחזר ואיימו על המשך מסע הכיבושים שלי, הם הטילו מצור על פרנקפורט!:

כמובן שהדפתי את הממזרים אך שוב עם אבדות, אני עושה RETRAIN ומביא יחידות חדשות מהטירה המבורג, פרנקפורט לא תיפול!.
אני מתחיל להתעניין בנורווגיה, הנמל שלה יכול לסחור עם ערי אנגליה וסקוטלנד ובנוסך אני רוצה לסגור את הפינה הזאת שם בצפון, אני אשלח לשם את אחד הקרדינלים שלי, שיכין קצת את הקרקע ע"י זה שיהפוך יותר אנשים לקתולים ובנוסף שיירגל על העיר אוסלו:

אני ממשיך לאסוף צבא כדי למחוץ את גרמניה אחת ולתמיד כשלפתע קורה מאורע שלו לא ציפיתי!
הכלבים הצרפתיים הבוגדניים משום מקום, בלי שעשיתי שום דבר רע, ובלי שזה יעזור להם איכשהו תוקפים אותי ומכריזים עלי מלחמה!ובנוסף אף גונבים לי את הנסיכה שנשלחה לגנוב להם את הגנרל.
למזלי הם רק הטילו עלי מצור ימי, לא משהו רציני אבל זה עדיין מעכב אותי, יש לי מלחמה שתי חזיתות והמלחמה תיקח יותר זמן ממה שציפיתי, למרות שאני לא בטוח שהם יעזו לתקוף אותי יבשתית:

נערך לאחרונה על ידי ronm100, אתמול בשעה 15:28.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
01.02, 22:44
|
|
טוב אני לא יודע כמה יכול להכנס בהודעה אחת אז אני אפתח עוד פוסט
נראה לגרמנים עדיין יש תקווה לקבל בחזרה את פרנקפורט, אז הם איכשהו הצליחו לגייס עוד צבא ושלחו אותו לעבר העיר, אך כוחותיו של הגנרל ת'ורגייר(שאותו "אימץ" המלך) ריסקו את צבאם ותקוותם:

נראה שבזמן הקרוב הם לא יחזרו וינסו לקחת את בירתם בחזרה, הצבא שלי חזק יותר מתמיד ואני שולח את הדיפלומט שלי ברחבי אירופה לעשות הסכמי סחר וחילופי מפות, למרבה הצער אף אחד לא רוצה איתי ברית כי האפיפיור שונא אותי ובגלל שיש למדינות בריתות עם גרמניה וצרפת.
האפיפיור קרא למסע צלב על ירושלים ומנסה לכפות עלי להצטרף, אני כרגע שקוע במלחמה משלי ואין לי צי או גישה לים התיכון ככה שזה ייקח לי שנים, בעקבות אי הצטרפותי האפיפיור אוהב אותי אפילו פחות ושולח אינקוויזיטורים, אך למרבה המזל הם לא מנוסים ולא מצליחים לשרוף אף אחד:

זה פשוט לא יאומן, הגרמנים האלה פשוט לא מוותרים, הם מצליחים לגייס צבא אחרי צבא ואני מתחיל להבין שהמתקפה שלי לא הייתה כלכך קריטית ושאולי לא הערכתי אותם כראוי, הם שלחו עוד צבא לפרנקפורט אך הצבא נמחץ שוב, וחייליו הוצאו להורג. ולצערי אני לא יכול לצאת ולתקוף אותם כי יש להם צבא חזק על הגבול ובמידה ואני אצא עם צבא למתקפה הם ינצלו את זה ויכבשו את פרנקפורט:

ובינתיים הצלחתי לגייס לי צבא קטן בהמבורג, הבנתי שאני צריך להתחיל להתפשט גם לכיוון מערב ושלחתי צבא לכבוש את אנטוורפן:

ובינתיים האפיפיור מת, חיכיתי לרגע הזה הרבה זמן כדי שאפיפיור דני יעלה על הכס, למזלי יש לי קרדינל דני המועמד לאפיפיורות
התקיימו בחירות והיה תיקו ביני לבין המועמד ממילאן, אבל איכשהו יצא שהוא עלה על הכס, ועכשיו בגלל זה האפיפיור שונא אותי עוד יותר, אני מתחיל לפחד מנידוי

נראה שפולין תפסה תחת וחשבה שתוכל להביס אותי, לכן היא הכריזה עלי מלחמה, הם אפסים אבל מלחמה מ-3 חזיתות זה ממש לא קל ויש משהו שאני לא מבין, למה הם חוסמים לי את הנמלים??? זה לא עוזר להם בכלום!, אם אתם כבר מתחילים מלחמה אז תשלחו צבא מסודר כדי לכבוש אותי לחסום נמל אחד ממש לא ימוטט אותי כלכלית, צרפת דרך אגב עוד לא שלחה כוחות כנגדי, אולי היא מפחדת, אבל לא ניראה לי כי היא מציעה לי להיות וסאל שלה בלי סוף, אולי הם רק אוספים כוחות?:

ובינתיים, בתוך כל האנדרמוליסה הזאת, המשחק מקשה עלי עוד יותר- המלך מת! הוא היה מלך חזק עם סטאטים גבוהים, לפחות המלך החדש-צ'ארלס הוא גנרל חזק:

ובינתיים הצבא ששלחתי למערב השיג תוצאות טובות, אנטוורפן שלנו, העיר היתה מוגנת בכבדות והיה קרב קשה אבל בסוף העיר נפלה!
עכשיו יש לי גישה לערים המרכזיות של צרפת, הערים האלה לא מוגנות בכלל וייתרסקו מהר, אבל אני לא ממהר לשלוח צבא כי איכשהו הפורטוגזים הגיעו לברוגז(עיר) וכבשו אותה ואני חושש שהם תכננו גם על אנטוורפן עד שהגעתי, ואולי הם חושבים שאני לא יכול לעצור אותם, אז כרגע אני נשאר בעיר ולאט לאט בונה צבא, למרות שהמצב הכלכלי שלי על הפנים בגלל כל המלחמות, אבל לצערי אף מדינה לא רוצה איתי הפסקת אש:

סוף סוף הפולנים הכלבים האלה שילמו על בוגדנותם וגאוותם, המלך צ'ארלס כבש להם(אני משער)את הטירה הכי מפותחת בכל ממלכתם, אני יכול לייצר שם יחידות חזקות שלא היוא לי קודם כמו הוסקארלים וקשתים נורדים, היחידות האלה הולכות לשמש אותי מאוד במלחמה אך אין לי מספיק כסף כדי לייצר הרבה.
האצילים רוצים שאני אמשיך לתוך פולין ואכבוש את פראג, אני מגייס מעט צבא שהולך למחוץ את פראג-עיר עשירה ומפותחת(נוסף לי דרך אגב עוד גנרל כי אימצתי עם המלך החדש שלי):
ידעתי שהאפיפיור החדש לא יאריך חיים וסוף סוף הוא מת, הייתה הצבעה חדשה אך מת לי קרדינל אחד ולכן הבנתי שזה לא יהיה חכם להצביע שוב לקרדינל הדני, אז הצבעתי לונציאני והוא נבחר!, האפיפיור החדש התרכך מעט כלפי אך לא מרוצה ממני:

טוב יאללה עדכון:
טוב המשכתי את מסע הכיבושים בפולין והמלך צ'ארלס נשלח לכבוש את פראג, פראג היא חוליה חלשה בממלכה הפולנית, הפולנים לא ציפו שדנמרק תכבוש את מגדבורג כלכך מהר, ולא התכוננו נכון בפראג והשאירו שם ממש מעט כוחות.
צ'ארלס יצא עם צבא בינוני, בערך 500 איש, והטיל מצור על פראג אבל לא ציפה לשום תגבורת וכאן הייתה שגיאתו, תגבורת הגיעה מהעיר ברסלו וכמעט מחצה אותו ואת צבאו אבל אחרי קרב עיקש שכמעט נגמר בתבוסה ניצח המלך בקרב על פראג, המלך בזז את היער, ובנוסף האצילים התרצו ככה שהביאו לי 2500 פלורינים! זה ממש הרבה בשבילי וביחד עם הביזה של פראג יש לי כרגע 7000 פלורינים:

בינתיים הדיפלומט שנשלח לרחבי אירופה נוטל הצלחות, כל העמים מחליפים מפות עם המפות של דנמרק וחותמים על הסכמי סחר, הקרוב עוד שטחים ייכבשו והסכמי הסחר יתחילו לגלות את יעילותם.
אך פולין לא נשארת חייבת, היא מצליחה לגייס צבא ותוקפת את פראג אך זה היה מעשה מטופש, הם נעדפו עם מינימום אבדות מצד צ'ארלס וספגו מכה קשה-לקחתי בשבי חיילים בשובי 1500 פלורינים, הצעתי להם לשלם עבור חיילהם אבל לא היה להם כסף, השבויים הוצאו להורג:

האפיפיור מת והתקימו בחירות, אני בחרתי במועמד הסיציליאני ולשמחתי הוא נבחר, היחסים שלי עם האפיפיור נמצאים בשיפור:

אך יש גם חדשות רעות, פולין מתחזקת וזוכה בכבוד, היא כבשה את ירושלים, וסיימה בהצלחה את מסע הצלב.
היא קיבלה כסף וניסיון לחיילים וכמובן את אהבת האפיפיור, הדבר הזה לא טוב לי, ממש לא:

הצרפתים פתאום התעוררו או התפנו והבינו שהם עדיין במלחמה עם דנמרק, הם שלחו צבא קטן לנסות ולכבוש את פרנקפורט אך הם לא הכינו את שיעורי הבית שלהם, הצבא של הנסיך ת'ורגלייר ששוכן בעיר, היה גדול וחזק פי 2 מהצבא שלהם. הצבא שלהם ספג מכה קשה ונסוג, נקווה שהם ילמדו לקח:

ובינתיים, הגיוס שלי באנטוורפן מושלם, יש לי צבא גדול מספיק בתוך כדי להתמודד עם הפורטוגזים במקרה של התקפה וצבא גדול מספיק כדי לצאת בהתקפה על העיר הלא מוגנת של הצרפתים-ריימס, ולהכות בהם חזק. הצבא יוצא לדרך:

ובזמן שכל זה קורה החיילים שלי בפרנקפורט יושבים בחוסר מעש, אני לא יכול להתקיף את העיר הבאה בתור-נירמנברג.
העיר מוגנת בכבדות, בתוך העיר יש גנרל עם צבא די גדול, אבל מחוץ לעיר יש 2 צבאות ענקיים ומלאים לגמרי בחיילים ועד צבא עם איזה 600 חיילים- זה יוצא איזה 2500 חיילים בקירוב, אולי יותר, הצבא שלי לא יוכל להתמודד עם זה, הוא חייב לחכות שגרמניה תכנס לעוד מלחמה ולקוות שלא יתקפו את דנמרק(מה שנראה בתמונה זה רק חלק מהצבא):

הצרפתים לא מוותרים, לא סתם הם הצבא הכי חזק בעולם הידוע, והם שולחים עוד התקפה על פרנקפורט, עיר ממש מבוקשת!. אבל הם נהדפים בקלות שוב פעם ע"י ת'ורגליר וחוזרים לצרפת ללק את פצעיהם:

אספתי מספיק צבא במגדבורג ושטטין, שתי הטירות הדניות בגבול עם פולין והצבא מתארגן לפלישה לתוך העיר ברסלו, העיר לא מוגנת ממש בכבדות אבל עדיין די מבוצרת.
כיבוש ברסלו יסמן את תחילת הסוף של פולין:

הגרמנים שלחו חלק מהצבא העלוב שלהם בוינה לפראג, אני לא מבין מה הם חשבו לעצמם, 250 איש כנגד 800?? הם חוסלו כמעט כולם עם בערך 40 אבדות מצד המלך:

הצבא שנשלח לריימס הגיעה ליעדו וריסק את ההגנות של העיר ממש מהר, העיר נפלה, עוד עיר נפלה קורבן לממלכה הדנית המתפשטת, שבקרוב תהפוך לאימפריה:

אך כנראה שאפיפיור לא שמח שהמרתי את פיו ותקפתי את צרפת, הוא נידה את דנמרק מהנצרות הקתולית! אבל לא נורא, בקרוב הממזר ימות או שהמלך שלי ימות, אבל עד אז אני חשוף למסעי צלב, ממש לא טוב:

יש!!! סוף סוף ברסלו נכבשה! פולין ירדה ממעמדה כממלכה חזקה ומכובדת כשהמאחז הגדול ביותר שלה בצפון נפל לידי הדנים, דבר זה מסמן את תחילת הסוף של פולין, ועלייתה של אימפריה חדשה בעולם-דנמרק:
אני קצת מודאג מזה שעברו 60 תורים ויש לי רק איזה 10 שטחים, אבל אני מניח שהקצב מתחיל להתגבר אז אין לי מה לדאוג
טיפים וביקורות בונות ייתקבלו בברכה!
דרך אגב אני העתקתי את זה מהבלוג שלי בFXP אז בגלל זה זה היה מהיר בדרך כלל אני מעדכן פעם-פעמיים ביום
נערך לאחרונה על ידי ronm100, 01.02 בשעה 22:47.
|
|
|
|
|
|

צוות TW

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
01.02, 22:46
|
|
בלוג מצויין!מחכה לעדכון 
|
 מעצב בפוטושופ,לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן.
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
01.02, 22:48
|
|
|
חח תודה אבל איך קראת את זה כלכך מהר? פתחתי את זה לפני 2 דקות
|
|
|
|
|
|

צוות TW

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
01.02, 22:51
|
|
קראתי את החלק הראשון ראיתי שעדכנתה, אני קורא את זה עכשיו 
|
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
01.02, 22:52
|
|
|
קודם כל ברוך הבא לקהילה שלנו!
שנית, אני מאוד אוהב את הכתיבה שלך, נורא עניינית וגורמת לך לרצות לקרוא עוד.
המשך לעדכן!
|
בברכה אבידן, לשאלות,בקשות או סתם ליצירת קשר,
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
01.02, 23:01
|
|
|
תודה רבה
אני זקוק כרגע לעצות איך לשפר את הכלכלה שלי
הצרפתים לא רוצים הסכם שלום ויש לי כבר הסכמי סחר עם חצי מאירופה אבל זה לא ממש עוזר כרגע
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
01.02, 23:29
|
|
זה לא חכם "למחוק" יחידות צבא אם הנטל הכלכלי גדול מדי,
הדרך הנכונה היא להלחם איתם כדי שימותו ואז אתה משלם פחות
אממ.. אני לא כל כך זוכר מדיבל 2 (התרגלתי לאמפייר), אבל אני זוכר שאסור להפסיק את הכיבושים, ותוך כדי אם אין יותר מדי מלחמה, תשתמש בכסף שיש לך כדי לפתח את הערים כדי לקבל יותר מיסים, במיוחד נמלי מסחר.
זה מה שאני זוכר..
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
02.02, 07:42
|
|
|
אני יודע שאסור להפסיק כיבושים אבל כרגע ממש אין לי אינטרסים להלחם בצרפתים-יש להם את הצבא הכי חזק בעולם והכי הרבה כסף בעולם, וסחר איתם מאוד יעזור.
|
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
02.02, 14:57
|
|
|
כעיקרון הכלכלה במדיאבל היא די מטומטמת וכמו שערן אמר היא מסתמכת בעיקר על כיבושים.
בכל מקרה יופי של עדכון
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
02.02, 20:00
|
|
|
טוב יש בעיה עם IMAGESHACK אני לא יכול להעלות תמונות אני אעדכו מחר או מאוחר יותר
|
|
|
|
|
|

The Conquer

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
02.02, 21:41
|
|
יפהה בלוג ממש טוב!ניסיתי פעם עם הדנים על VH\VH אחרי איזה 20 תורות הבנתי שאין לי סיכוי...עשית לי חשק לשחק 
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
03.02, 12:24
|
|
יפה 
טוב יאללה עדכון:
לגנרל גוסטב סטוב בסטוקהולם הגיע לבגרות ילד בשם מאגנוס. שלחתי את מאגנוס עם צבא די גדול לאוסלו במטרה לכבוש אותה ולבזוז אותה, אני מקווה שמאגנוס הצעיר יוכיח את עצמו:

קיבלתי שתי הודעות משמחות מאוד!!! ההודעה הראשונה אומרת שאני בעל הצבא הכי חזק בעולם(סוףסוף) וההודעה השניה אומרת שהממלכה שלי היא הממלכה הכי גדולה בעולם. שתי ההודעות האלה מאוד משמחות ונותנות מוטיבציה:

ובינתיים הצרפתים גייסו צבא גדולם בטירה מיינץ, שנמצאת מזרחית לעיר ריימס והם שלחו את הצבא בניסיון לכבוש בחזרה את עירם שנאבדה להם-ריימס. מאזן הכוחות היה נגדנו אז נשלחה תיגבורת מאנטוורפן, התגבורת הגיעה והתנהל קרב קשה, הלוחמים הדנים נלחמו באומץ רב והצליחו להניס את הצרפתים ואפילו להרוג את הנסיך שלהם, יום אבל לצרפת:

אבל, לפתע מאזן המזל התהפך, למרבה ההפתעה לצרפתים היה צבא ענק שהיה אמור להיות תגבורת לצבא הראשון, לא הייתי מוכן אליו והחיילים עדיין החלימו מפציעותיהם, הלוחמים לא איבדו תקווה ונלחמו באומץ אבל לצרפתים פשוט היה ייתרון גדול מדי, רוב הצבא שלי הושמד וריימס נכבשה, אני שולח תיגבורות לאנטוורפן כדי להתנגד לצרפתים אם יהיה צורך וכדי לגייס צבא שיום אחד ייכבוש בחזרה את העיר!:

אבל אסור לאבד תקווה, יש גם חדשות טובות!
אחרי מצור ממושך על אוסלו(שנגרם כתוצאה מזה שמגנוס לא היה יכול להביס את החיילים הנורוגים בהתקפה)הנרווגים תקפו את מגנוס וצבאו במהלך אחרון ונואש והפסידו, עכשיו גם נורווגיה נתונה למרות המלך, או שאולי כבר האמפרטור, צ'ארלס:

גוייס צבא בטירות מגדבורג ושטטין במטרה להמשיך את מסע הכיבושים בפולין ונראה שגוייס צבא גדול מספיק, הצבא שועט לעבר המטרה הבאה-ת'ורן. אם אצליח לכבוש את ת'ורן כיוון שת'ורן היא מבצר(FORTRESS)ואם ת'ורן תיכבש, היא תיהיה המבצר הראשון שלי ואוכל לגייס יחידות יותר חזקות כנגד הפולנים:

אני מתחיל לפתע לתהות אם אולי לא בחרתי רמה VH במקום MEDIUM, האנגלים הרחוקים, משום מקום, בלי שום סיבה, הצעידו צבא לאמצע הממלכה שלי(אם זאת היתה עיר גבול הייתי עוד מבין)והטילה מצור על המבורג! העיר בקושי מוגנת ואני אוסף תגבורות מכל הערים שמסביב כדי להלחם בצבא האנגלי, יש סיכוי סביר מאוד שהמבורג תיכבש, ובכלל המלחמה הזאת פגעה מאוד בכלכלה הדנית בגלל שחלק לא רע ממנה היה מבוסס על מסחר עם האנגלים, עכשיו כמעט כל המדינות שדנמרק יכולה לסחור איתם, יבשתית או ימית, איתה במלחמה, אני מתחיל להכנס למינוסים ומתחיל לתהות אם אני אסיים את המשחק אי פעם, זה ממש לא המדיום שזכור לי ממשחקים קודמים:

אבל לפחות בכל הייאוש הזה מגיעות חדשות טובות-ת'ורן נכבשה ונבזזה ואני יוצא מהמינוס, אבל אני יודע שזה לא יישאר ככה זמן רב, אני חייב להתחיל לתת פוש במשחק ולכבוש עוד או שאפסיד:

הצבא שגייסתי מסביב להמבורג מגיע לעזור להלחם באנגלים והאנגלים מובסים תבוסה מוחצת! כל החיילים הוצאו להורג, אני מקווה שהם למדו משהו מכל העניין:

ובינתיים גייסתי צבא באטוורפן והוא צועד לריימס במטרה לכבוש אותה שוב, אני מניח שאני לא אוכל להחזיק בעיר זמן רב ולכן מיד לאחר שהעיר תיבזז הצבא יחזור לאנטוורפן, בקיצור אני אמשיך את המסורת הויקינגית-לבזוז עיא ולצאת משם מהר:

עד כאן העדכון
כל עצה תתקבל בברכה
|
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
03.02, 14:15
|
|
|
ללא ספק המזל וההתנהלות שלך הצילו את הקמפיין.
עכשיו השאלה שעולה, היא איזו חזית אתה מעוניין להכנס בה בכל הכוח? כמו שזה נראה עכשיו מלחמה עם הפולנים,הצרפתים והאנגלים תגמור לך את הצורה.
תנסה ליזום הפסקת אש בחזית שלא שווה לך להלחם בה.
ואם אתה עדיין מעוניין להלחם מלחמה טוטאלית, זה צריך להיות מהיר וכואב.
אני במקומך הייתי ממשיך לכיוון מערב, לאדמות ספרד ועל הדרך הייתי מוחק את האנגלים באי שלהם וככה יוצר קצת שקט מצפון לממלכה.
בהצלחה! מחכה לעידכון!
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
03.02, 14:28
|
|
|
תודה על העצה, אני אנסה להסיג הסכמי שלום אבל כקגע המינוסים שלי לא מאפשרים לי אפילו לייצר דיפלומט, שלא לדבר על הכסף שהממלכות יירצו בשביל שלום
פולין וגרמניה הם מטרות חלשות אני רוצה להתמקד בהם, למרות שגרמניה לא כלכך חלשה וסחר איתה עשוי להציל לי את הכלכלה
|
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
03.02, 14:51
|
|
|
ronm100 |
ציטוט: |
 |
|
|
תודה על העצה, אני אנסה להסיג הסכמי שלום אבל כקגע המינוסים שלי לא מאפשרים לי אפילו לייצר דיפלומט, שלא לדבר על הכסף שהממלכות יירצו בשביל שלום
פולין וגרמניה הם מטרות חלשות אני רוצה להתמקד בהם, למרות שגרמניה לא כלכך חלשה וסחר איתה עשוי להציל לי את הכלכלה |
|
|
|
|
הסיבות שהצעתי לך לפלוש מערבה היא בגלל שהאדמות בספרד מניבות המון כסף, ובגלל שאם תתקדם מזרחה לא יהיו לך עמים "מגנים" שילחמו בשבילך נגד המונגולים שפשוט ידרסו הכל.
לא מעט פעמים ששיחקתי המונגולים הגיעו עד להונגריה ופולין.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
03.02, 22:03
|
|
עדכון:
המלך הפולני זביגיניו החליט שהוא לא מוותר על ת'ורן האבודה ויצא בכבודו הוא ובעצמו לנסות לכבוש אותה, אבל הוא ייצא עם שאריות של צבא שכבר נלחם ולא חודש(RETRAIN)ונכשל, ולא רק שהוא נכשל, הוא גם שילם על כך בחייו:

אני לא מבין מה הבעיה של המשחק הזה, או לפחות באנגלים של המשחק הזה, הם שוב שלחו צבא גדול להמבורג והטילו עלי מצור, רק שהפעם היו להם בליסטראות וקטפולטות ולא יכלתי לישלוח שום תגבורות, הם כבשו את המבורג! מייד אחרי זה שלחתי צבא גדול משלי ממגדבורג השניה כשהוא יגיעף הוא ישמיד אותם:

שמתי לב גם שנירמנברג הפסיקה להיות מוגנת בכבדות, הכוחות שלה יצאו לגבולות אחרים, אני מנצל את ההזדמנות ושולח צבא מפראג לכבוש את העיר:

הצבא ששלחתי לכבוש את המבורג בחזרה הגיע ליעדו והשלים את משימתי, כמעט כל הכח האנגלי הושמד! והמעטים ששרדו ערקו מהצבא האנגלי, הייתי חייב לבזוז את העיר כי הייתי במינוסים:

ובינתיים, גם הצבא ששלחתי לנירמנברג השלים את משימתו וכבש את העיר, העיר נבזזה ועכשיו במרתפי האוצר הדנים יש 10000 פלורינים! זה ממש הרבהף אני מנצל את הכסף כדי לייצר חיילים טובים בכל החזיתות, בנוסף הצבא שלי בפרנקפורט כבר לא צריך לעמוד על המישמר ויכול לצעוד למבצר הצרפתית מטז, אבל אני עדיין צריך לאסוף כוחות כי הכוחות שם חזקים משלי:

קיבלתי הודעה מצערת במיוחד, המלך צ'ארלס "המכובד" מת  , הוא היה מלך חזק שהשליט סדר ביד חזקה והוא היה בגנרל שלי בנירמנברג.
אני מאמין שהמלך החדש-ת'ורגלייר "האכזר" ימשיך את מורשתו ומסע הכיבושים שלו:

קורה מאורע שמשפיע על התוכניות שלי לרעה, הצרפתים צרו על פרנקפורט.
הם הביאו צבא ענק אבל הצלחתי להתמודד איתו יפהף הבעיה היא שיש להם עוד 2 צבאות כאלה בדרך וזה פוגע בתכניות שלי לכבוש את מטז כי כל הצבא שלי נפתע, ובכלל אני לא בטוח שאני אעמוד בהתקפות, גם ת'ורגלייר המלך נמצא שם ובנו הנסיך, סביר להניח ששניהם ימותו אם העיר תיכבש וזאת תיהיה מפלה קשה מדי: 
טוב יש מצב שאני פורש המשחק פשוט ניהיה קשה מדי אין סיכוי שאצליח לכבוש 45 ערים אני כבר עוד מעט בתור ה100
תלוי איך יתגלגלו הדברים
ביקורות ועצות ייתקבלו בברכה
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
05.02, 18:26
|
|
|
לדעתי תעשה סיכומון כזה שנבין מה קורה ונעזור לך.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
05.02, 18:38
|
|
|
סיכומון:
הצרפתים משגרים אין סוך התקפות נגדי והמצב הכלכלי שלי על הפנים
אני די מצליח לכבוש את פולין אבל
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
06.02, 16:42
|
|
עדכון:
עדכון:
שלחתי דיפלומט לאנגליה ואחרי ניסיונות רבים להפסקת אש סוףסוף הצלחתי, ואפילו חתמתי איתם על הסכמי סחר:

לאחרונה נתקלתי בבעיה קשה של כפירה בממלכתי, הכל התחיל מכופר מאוד חזק ומשפיע, הרבה כמרים נשלחו להביא אותו לדין ולשרוף אותו אבל כולם נכשלו והפכו לכופרים גם הם!
הבנתי שאין לי ברירה אלא להביא את הקרדינל שלי שייטפל בבעיה הקשה, הקרדינל ערך מסע הוצאות להורג ברחבי האמפריה הדנית וסוףסוף אחרון הכופרים, סטן מסקטנגי חוסל:

לצערי מסתבר שהאנגלים שוב איבדו עניין בשלום וחזרו לתקוף אותי, הם חסמו את הנמל שלי ושלחו צבא לכבוש את המבורג(הצבא נהדף), אני מניח שהפתרון היחידי הוא החרבה טוטאלית של הממלכה האנגלית:

בארהוס הגיע לבגרות גנרל חדש ומבטיח, קולביין סטוב שמו.
קולביין נשלח לת'ורן כדי להוביל את הצבא הגדול שגוייס שם לכיבוש קארקוב-הבירה הפולנית!
הגנרל הגיע לעיר , אסף את הצבא וייצא לדרך, נקווה שיצליח:

באותו הזמן גם הגעתי להחלטה שגייסתי צבא מספיק גדול כדי לכבוש ולשמור על ריימס מכיבוש חוזר ושלחתי את צבאי בהנהגת גוסטב פורקביד(זקן מזלג חחח):

לצערי מת לי המלך ת'ורגייר "המרושע" והנסיך כריסטופר-בנו הוכתר במקומו.
ת'ורגייר היה מלך חזק מאוד והשליט סדר ביד ברזל, אך כריסטופר כבר הוכיח את עצמו רבות כשעמד באומץ לצד אביו במצורים האינסופיים של צרפת על פרנקפורט.
אני מרגיש שהוא מלך חזק, ותחת הנהגתו דנמרק תצא מהתסבוכת:

כבשתי את קארקוב וריימס!!!(שחכתי לצלם תמונה של ריימס מצטער)
בזזתי את 2 הערים ויש לי לא פחות מ-20 אלף פלורינים!!!!
הסכום הזה הוא סכום אלהי בשבילי ויעזור מאוד להמשיך את מסעות הכיבושים!
אך האפיפיור זאפה התאכזב מדנמרק שוב, ונידה אותה מהקהילה הקתולית, אני מקווה שהכלב ימות בקרוב,, הוא כבר בן 57:

|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
06.02, 17:12
|
|
אה כומר.
שמח שהולך לך טוב 
|
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
06.02, 17:17
|
|
איזו התאוששות, שיחקת אותה 
דרך אגב, דאגתי שיפרסמו את הבלוג שלך "בסיכום השבוע בקהילות" של אתר Vgames!
נערך לאחרונה על ידי AvidanIL, 06.02 בשעה 17:19.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
06.02, 17:23
|
|
|
וואו תודה!
יש לי עדיין תקווה לגבי הקמפיין הזה
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
06.02, 18:18
|
|
|
אתה עושה משימות שנותנים לך? אם אתה מקבל משימות מהאפיפיור כדאי מאוד לבצע אותם וככה לא תהיה Excommunicated. גם תברר את מי האפיפיור הכי שונא ותנסה לפתוח מסע צלב נגדו אם זה אפשרי בשבילך לכבוש את העיר, ככה גם תשיג שטחים וגם תחזק את היחסים שלך עם האפיפיור.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
06.02, 19:52
|
|
|
האמת היא שאני לא ממש שם על האפיפיור
אני עושה משימות של האצילים אבל יש הרבה והן לא ממש משפיעות אז אני לא כותב אותן
האפיפיור לא יעשה לי כלום בנתיים, המסע צלב לירושלים היה קרוב מדי ואני מעדיף לא להתחיל להכנס לעוד מלחמות, המטרה שלי תכלס היא להשמיד את האפיפיורות(לכבוש את רומא ולהרוג את הל האפיפורים שיווצרו).
ואני מעדיף גם לעשות מסעי צלב אם יהיה לי מוצא לים התיכון זה ייקח יותר מדי זמן להקיף את צרפת ואז ספרד וחוץ מזה זה מסוכן מדי.
אני הולך להמשיך בפולין(לא רשמתי את זה אבל המונגולים הפכו את אנטיוכיה לבירה שלהם ככה שאני לא צריך את הפולנים כדי לבלום אותם)
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
07.02, 08:55
|
|
|
מסעות צלב לא חייבים להיות רק לירושלים והסביבה, אם ארץ מסויימת היא excommunicated אפשר לעשות מסע צלב על העיר בירה שלה, ככה הכי קל לכבוש קתולים אחרים ועוד לקבל על זה בונוס של האפיפיור. אבל אם לא אכפת לך בכלל מהאפיפיור אז זה לא משנה כל כך.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
07.02, 14:46
|
|
|
יש כמה בעיות:
1.אני EXCOMUNICATED בעצמי
2.אני לא יודע, האפיפיור אף פעם לא מסכים לי מסעות צלב על נוצרים
3.ממש לא בראש שלי להסתבך עם עוד מלחמה
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
07.02, 15:08
|
|
|
אז ברגע שהוא או המלך שלך מת תתחיל להתנהג כמו שצריך. כשאתה כובש ערים על תטבח באוכלוסיה, וכשיש לך שבויים תן להם לחיות. תקדיש קצת זמן גם לבניית מנזרים וגיוס כמרים, ככה האפיפיור לא יכעס עליך שאתה במלחמה עם נוצרים אחרים ואולי אפילו יעודד אותך נגדם אם הם מנודים.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
07.02, 19:50
|
|
אולי אתה צודק, אנסה להיות יותר צייתני הפעם
עדכון:
טוב אז הגרמנים שלחו צבא בינוני לכבוש בחזרה את נירמנברג בהנהגתו של הרמן סלייר.
הרמן הוא גנרל ממש חלש ולא מנוסה לעומת הגנרל שלי בנירמנבורג, הצבאות שלנו היו שווים אך אני ניצחתי, שוב:

בזכות התנופה הכלכלית העצומה שקיבלתי בעקבות כיבוש קראקוב וריימס אימנתי מחדש את הצבא שלי בפרנקפורט וגייסתי יחידות חדשות.
בראש הצבא עומד המלך כריסטופר, האנשים בוטחים בו וביכולת הפיקוד שלו ומוכנים לעקוב אחריו גם לתהום:

התכניות שלי לכיבוש מץ השתבשו מעט, היה צבא צרפתי בדרך לפרנפוקרט שהייתי יכול לחסל בלי בעיה, אך הם קיבלו תגבורת ממץ(מבצר מפותח)והסיכויים היו נגדי אך ניצחתי! ועוד ניצחון הרואי! יום זה תמיד ייזכר כיום שבו דנמרק השמידה את צבאותיה הגדולים של צרפת ומיקום הקרב יסומן על המפה לנצח:

וגם קיבלתי הודעה די משמחת, הממלכה הדנית היא רשמית הממלכה המפותחת ביותר מכל העמים על פני העולם הידוע, לאף מדינה אין סיכוי מול הטכנולוגיות או אמצעי הייצור המתקדמים שלנו:

אני ניזכר שפולין עדיין חלשה ועדיין מתאוששת מאובדן בירתה והמאחזים המערביים שלה, ומחליט להכות לפני שייתחזקו.
אני שולח צבא לבירה החדשה שלהם-הליץ'(HALYCH), אני כבר מתחיל להזיל ריר מהמחשבה על הפלורינים הרבים שייתווספו למרתפי האוצרות בארהוס:

המלך כריסטופר הגיע ליעדו-מטץ.
הוטל מצור על העיר, והצבא חיכה עד שהכלים לפריצת החומות ייבנו, אך משהו לא צפוי קרה, במבצר ליד העיר, שחשבתי שהיה נטוש, הסתתרו שתי גנרלים וצבא קטן!
הצבא יצא מהמבצר והגיע כדי לעזור לאחיו הנצורים, זה היה קרב קשה מאוד עם הרבה מאוד אבדות, כולל המלך כריסטופר שנפל בקרב!!!!
אך לבסוף דנמרק שוב נחלה ניצחון על צרפת ומטץ נכבשה, בנוסף גם המלך הצרפתי-מטין נפל!
צרפת הוכתה קשות, שתי צבאות ענקיים יכולים לצעוד לפריז על פי פקודתי וכל עריהם בקושי מוגנות, אך באיזה מחיר...
עכשיו מאגנוס הוכתר למלך החדש, אך הוא מפקד גרוע מאוד וגם יכולות הניהול שלו לא הכי הכי, תחזיותי לא התגשמו לגבי המלך, אבל לפחות האפיפיור החליט להחזיר אותי לחיק הכנסיה הקתולית, עכשיו אני אנסה קצת יותר לציית לו בשביל שאוכל להתחיל מסעי צלב:

|
|
|
|
|
|

צוות TW

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
08.02, 23:23
|
|
עדכון מצויין 
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|