ברצוני להודיע על פתיחתו של שרת ארמה 2 ישראלי חדש, בחסות ויגיימס.
שם השרת:
Arma 2 ISRAEL -Vgames
IP:
212.253.54.195
צוות אדמינים:
Goldenfiver
-FusioN-
אני רוצה להעלות מפה\משימה לשרת, איך אני עושה זאת?
כדי להעלות משימה לשרת, יש ליצור קשר איתי במייל:
goldenfiver@walla.com
למייל שאתם שולחים אלי, עליכם לצרף את קובץ המשימה.
אם המשימה דורשת מוד מסוים- אתם חייבים לציין זאת.
לפני שאתם שולחים משימה אלי אתם צריכים לבדוק כמה דברים דברים:
1. בשם המשימה לא צריכות להיות
שום אותיות גדולות מכל סוג שהוא.
2. על שם המשימה להיות מפורט.
3. בשם המשימה- נא לא להשתמש ברווח (space ), כיוון שהמשחק לא יודע לקרוא את הרווח וימלא את החלל במשהו כמו %02, במקום זאת יש להשתמש ב: _ (קו תחתון).
מה זאת אומרת שם מפורט?
שם משימה מפורט כולל כמה דברים:
1.
קידומת:
הקידומת היא צירוף של 2-3 אותיות, הנמצא בתחילת שם המשימה, ומפרט על סוג המשימה.
למשל:
co - מציין משימת קו אופ.
tvt - קבוצה נגד קבוצה.
pvp - משחק פיויפי כללי.
tr - יכול להתבטא בתור משימת אימון.
[idf] - משימות של הקלאן הישראלי הרשמי (קו אופ ל 25 שחקנים. ).
2.
מספר שחקנים:
לאחר הקידומת יופיע מספר השחקנים המקסימאלי במשימה.
3.
שם המשימה:
שם המשימה מופיע שלישי.
4.
אינדיקצית אד אונים:
בכדי לדעת, האם המשימה דורשת אד אונים או לא, נשתמש בסימן @, אותו יש למקם בסוף שם המשימה.
שם משימה לדוגמא:
co_25_ground_assault
השרת ואייס 2- איך זה עובד?
כידוע לכם, ACE 2 הוא מעין אד און חובה בימים אלו. כרגע, מכיוון שהמוד נמצא בשלבי בטא מתקדמים יש לו עדכונים רבים.
העדכונים ל ACE 2 נעשים בצורה שונה ממה שאתם רגילים. קודם כל- אני צריך לעדכן את ACE2 על המחשב שלי ורק אח"כ לעדכן את השרת, מה שלוקח בערך שעה וחצי, מכיוון שאני מעביר את הקבצים בעצמי. חשוב מאוד שתודיעו לי בכל פעם שיש עדכון, כדי שאוכל להשאיר את השרת כמה שיותר מעודכן, וכמה שיותר מהר. ( כמובן שאפרסם הודעה כאשר השרת עודכן ^^.)
אני לא מעדכן את השרת אחרי 22:30.
תמשיכו להתעדכן, ביחד עם חברי הקהילה, בדיון העדכונים הרשמי של אייס 2:
מי אנחנו?, מה אנחנו?
ARMA2 ISRAEL , היא הקהילה הישראלית הרשמית היושבת בויגיימס. בה מרוכזים רוב שחקני ארמה 2. הקהילה גדלה מדי יום, וכוללת חבורה רצינית של שחקנים במגוון גילאים: מצעירים לפני גיוס ותלמידי בית ספר, עד ליוצאי צבא ואנשים מבוגרים, שחולקים את העניין במשחק. אנחנו משחקים בכל ערב במגוון משימות ותרחישים, ונהנים מאוד.
כמו בכל קהילה- אנחנו מאמינים, שהשרת ימשוך אלינו עוד ועוד שחקנים ישראלים מקצועיים. אם אתם שם, מעוניינים במשחק, או שקניתם את המשחק
ופרשתם מכיוון שלא היתה קהילה ישראלית או שרת זה הזמן לחזור.
הקהילה ARMA2 ISRAEL, מארחת בפורום גם את הקלאן הישראלי הרשמי [IDF] , בו חברים רוב חברי הפורום, והוא כרגע המסגרת הרצינית ביותר של שחקני ארמה 2 בישראל.
אם אתם רוצים ליצור איתנו קשר בנוגע למשחק, רוצים לשחק איתנו או סתם לשאול שאלה על המשחק, אני ממליץ לבקר בפורום החדש שלנו:
http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=353
או ליצור איתנו קשר, בשרת המאמבל הקהילתי (הגרסא האחרונה):
213.8.254.136:64755