תחרות המדריכים - כל מה שאתם צריכים לדעת על BF: BC2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: תחרות המדריכים - כל מה שאתם צריכים לדעת על BF: BC2
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Serjongo

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 04.02, 23:23

ברירת מחדל תחרות המדריכים - כל מה שאתם צריכים לדעת על BF: BC2

סדרת Battlefield התחילה לפני 8 שנים כמשחק יריות מרובה משתתפים שמתרחש במלחמת העולם השנייה (תחת השם "Battlefield 1942"). המפתחת היחסית אנונימית בשם DICE צברה לפתע פופולאריות רבה ולאחר שהמזומנים החלו לזרום הבינה החברה שיש בידה מכרה זהב. כל השאר הסטוריה...

Battlefield: Bad Company 2 הוא ההמשך של המשחק הראשון בסדרה (שיצא רק לקונסולות).
הסיפור מתרחש בעתיד הלא רחוק ועוקב אחר ארבעה חיילים לא מוצלחים מ-"פלוגה B" (להלן השם: "Bad Company") שנשלחים פעם אחר פעם למשימות התאבדות ויוצאים בחיים בנס. הפעם המשימה שלכם היא למנוע את תחילת מלחמת העולם השלישית ועל הדרך לחסל כמה שיותר רוסים.

המשחק הולך להתמקד על מלחמה בין הרוסים לאמריקאים, גם בסיפור לשחקן היחיד וגם במולטיפלייר.

לאחר שהסברתי בקצרה על הסדרה והסיפור של המשחק נעבור למולטיפלייר שעליו המדריך הולך להתמקד.

הרס מוחלט

נתחיל בעובדה שכל שחקן צריך לדעת: "המפה שאיתה תתחיל את הסיבוב תיהיה שונה מהמפה שאיתה תסיים את הסיבוב."

מה הכוונה?
המשחק מתהדר במנוע בשם "Destruction 2.0" מה שאומר שכל השטח במשחק (99% ליתר דיוק) ניתן להריסה. המשחק עצמו בעצם הופך ליותר דינמי ונותן לשחקן את האפשרות לשחק בדרך שנוח לו, בין אם זה לשחק בשקט ולהתגנב לאויבים או להפציץ כל בניין שעומד לך בדרך.
המשחק הולך לתמוך במולטיפלייר של עד 32 שחקנים מה שהולך להפוך את המפה לשדה קרב אמיתי.

רצוי לציין כי למרות שהמנוע הולך לפעול גם בסיפור לשחקן יחיד אני מאמין שאת הפוטנציאל האמיתי שלו תוכלו לראות במולטי נגד שחקנים אמיתיים.

מערכת השרתים

מערכת השרתים הולכת להיות בצורה כזו: כדי לפתוח שרת תצטרכו לקנות אותו מכמה חברות ששמן עוד לא פורסם, כנ''ל לגבי המחיר של כל שרת. כדי למצוא משחק אתם תשתשמו ב-Server Browser שאופייני לרוב המשחקים והפילטרים ישמשו אתכם כדי למצוא משחק איכותי בעל פינג נמוך.
למרות שתיהיה כמות קטנה יותר של שרתים כל שרת יהיה מחוייב להיות בעל מערכת אנטי צ'יט של פאנקבאסטר (Punkbuster) מה שאומר שלא יהיו במשחק שרתים פרוצים וכנראה גם כמות הצ'יטרים תיהיה קטנה מאוד (אם בכלל).

מערכת הקלאסים

במשחק יהיו ארבעה קלאסים וכל קלאס ידרוש מכם לשחק בצורה שונה כדי להצליח.

Medic\חובש - עמוד השדרה של הקבוצה, התפקיד שלו הוא לרפא את החיילים כדי שיוכלו לחזור לקרב אחרי פציעה ולהביא את הניצחון. למרות שיכולות הקרב שלו לא מרשימות הוא יכול להביא את הניצחון על ידי ריפוי החיילים.

Recon\סייר - רוב הזמן צריך להתחבא כדי לשרוד ולפעול בצורה שקטה, דורש המון טקטיקה וחשיבה מהירה. למרות שהקלאס חלש בטווח קרוב הוא קטלני מטווח רחוק ויכול לחסל קבוצות שלמות בלי שהיריבים אפילו יידעו מאיפה זה בא. יכול לשמש גם כיחידת מודיעין כדי לאסוף מידע על הצבא השני ולהתכונן להתקפות.

Engineer\מהנדס - אחראי על תקינות הרכבים. יכול להיות שימושי בטווח קרוב.
שימושי מאוד כאשר נמצא בתוך רכב משום שבכל רגע יכול לצאת ולתקן אותו כדי למנוע את הרס הרכב.

Assault\חייל סער - קטלני מכל טווח ובדרך כלל רוב הטקטיקה שלו מסתכמת בלפרוץ ולתקוף במלוא הכוח. זה בעצם החייל הממוצע בלי שום יכולות מיוחדות אך עם הרבה עוצמה.

מצבי המשחק

כרגע עוד לא ידועים כל מצבי המשחק אבל הוכרזו ארבעה מצבים שהולכים להופיע בתוך המשחק. (יכול להית ואלה כל המצבים שיופיעו)

Rush - משחק של 32 שחקנים שמחולקים לשתי קבוצות, כל קבוצה מונה כ-16 שחקנים לכל היותר.
לקבוצות יהיו תפקידים שונים שמתבססים על העיקרון של קבוצה הגנתית וקבוצה התקפית.

על המפה יהיו כמה נקודות עם קופסאות.
הקבוצה ההתקפית תצטרך להטמין חומרי נפץ על אותן קופסאות ולפוצץ אותן בזמן שהקבוצה ההגנתית תצטרך לשמור על הקופסאות שלמות ולהגן עליהן בכל מחיר. בזכות מנוע ההרס של המשחק ניתן יהיה לנטרל חלק מהקופסאות על ידי פיצוץ הבניינים שבתוכם מוחזקות אחת הקופסאות.

Squad Rush - פועל על אותו עיקרון של Rush אך בצורה מצומצמת יותר. המשחק הולך להתנהל בין שתי קבוצות שכל קבוצה מונה כ-4 שחקנים ובמקום כמה קופסאות תיהיה רק קופסא אחת.

Squad Deathmatch - המצב הזה כנראה הולך להחליף את ה-Team Deathmatch שאליו אנו רגילים. המשחק בעצם הולך לחלק את השחקנים לארבעה קבוצות שבכל קבוצה יהיו כ-4 שחקנים (16 שחקנים סך-הכל).
בתחילת המשחק כל קבוצה תופיע באזור אקראי על המפה והמטרה של המשחק היא פשוטה: להרוג כמה שיותר אויבים כדי לצבור נקודות. כל הריגה שאתם תבצעו תקדם את הקבוצה צעד אחד קרוב יותר לניצחון. בכל מפה יהיה אך ורק רכב אחד כך שרוב הפעולה הולכת להתרחש סביב האזור של אותו רכב. מצב המשחק הנ''ל הולך להתבסס בעיקר על שיתוף פעולה כך שלרוץ לבד בתקווה שתוכלו להרוג מישהו זה לא הדבר הכי חכם לעשות.

Conquest - המצב הקלאסי שהיה פופולארי במשחקים כמו Battlefield 2 וכו'..
כל קבוצה מתחילה עם מספר גדול של "כרטיסים". המטרה של הקבוצה היא להוריד את מספר ה"כרטיסים" של הקבוצה היריבה ל-0. כל הריגה שאתם מבצעים מורידה ליריבים "כרטיס" אחד בזמן שכל נקודה שאתם תכבשו תוריד ליריבים "כרטיסים" כל כמה שניות.

מפות המשחק

אם תלחצו על הלינק שנמצא בשם של המפה אתם תעברו אוטומטית לסרטון (או תמונה) שבו אפשר לראות הדגמה של המפה.

הערה: על פי כתבת IGN בסוף דצמבר, עד יציאת המשחק אמורות להופיע לפחות 16 מפות מולטיפלייר אז ייתכן וזו לא הרשימה המלאה של המפות, אולי חלקן עוד לא הוכרזו ואולי מדובר בטעות.

Port Valdez - מפה הררית ומושלגת הנמצאת באלסקה. מתארת את הקרב בין הרוסים לאמריקאים בניסיון לכבוש קו צינורות שנמצא באזור.

Panama Canal - מפה המתרחשת בין ההריסות של האזור התעשייתי שנמצא פנמה ומתארת את הקרב בין הרוסים לאמריקאים בניסיון לכבוש נקודות טקטיות שייתנו להם יתרון בקרב.

Arica Harbour - מפה המתרחשת באזור של נמל ענקי בשם "אריקה" בו תזכו להלחם בכמה "נקודות עימות" בין הרוסים לאמריקאים.

Laguna Pressa - מפה שמתרחשת באזור אמריקה הדרומית בין כמה איים קטנים. המפה מתארת את הניסיון של האמריקאים להגן על סכר שנמצא בסביבה כדי למנוע ממנו ליפול לידיים של הרוסים.

Valparaso - מפה שהולכת להתרחש בצ'ילה באזור של תחנת כוח. מפה זו מתארת את הניסיון של האמריקאים להוציא את הרוסים מצ'ילה והמטרה העיקרית שלהם היא לכבוש את תחנת הכוח שנמצאת באזור.

Atacamba Desert - הרוסים מתכוננים להתקפה כוללת על האמריקאים והאמריקאים בונים הגנות כדי שיוכלו לנסות להדוף את ההתקפה. המפה מתרחשת ברצועה מדברית צרה כך שהדרך היחידה לנצח היא להיכנס בכוח באויב.

White Pass - מפה המתרחשת באזור כפרי מושלג ומתארת את הניסיון של הרוסים להתקדם אל תוך הכפר ולכבוש את תחנת הלווין.

Isla Inocentes - מפה המתארת את הניסיון של האמריקאים לתקוף ולהרוס בסיס רוסי המוגן היטב על מנת שיוכלו לפתוח נתיב אספקה.

Laguna Alta - לאחר שהרוסים תקפו מחנה אמריקאי וכבשו אותו, האמריקאים מתכננים מתקפה נגדית כדי להוציא את הרוסים מהאזור. על מנת להשלים את המשימה ייצטרכו האמריקאים לכבוש את האזור של הגשר אשר מחבר בין האיים ומשם יוכלו להגיע אל הבסיס.

Nelson Bay - מפה מושלגת המתרחשת באזור כפרי שמוקף ביערות. הרוסים מתכוננים למתקפה לילית על בסיס צוללות תת קרקעי אשר שייך לאמריקאים. המשימה של האמריקאים פשוטה, להגן על הבסיס בכל מחיר.

מערכת הרמות

בדומה ל-Call Of Duty גם פה תיהיה מערכת עליית רמות.

במשחק יהיו כ-50 רמות, כל רמה שהשחקן עולה הוא יזכה בציוד חדש שיוכל להשתמש בו באחד הקלאסים. בין אם זה נשק חדש, שיפור לנשק, גאגד'טים, יכולות חדשות וכו'...
ככל שתתקדמו ברמות כך גם האפשרויות שלכם להתאמה אישית ייגדלו ותוכלו ליצור Kit מותאם לצורת המשחקיות שלכם.

בנוסף למערכת הרמות תיהיה גם מערכת Achievments שבה תצטרכו להשלים כל מיני משימות שיוסיפו לכם נקודות XP על מנת לעלות רמות.

כרגע ידוע רק על Achievment אחד שיהיה בתוך המשחק.
"The Dentist -Get A Headshot with the repair tool"

תרגום: "רופא השיניים - תחסלו אויב על-ידי פגיעת ראש בעזרת כלי התיקון"

מודינג

אז זהו, למרות ש- Battlefield 2 נחשב למשחק בעל הרבה מודים וכו' פה המפתחים דווקא החליטו לחסום את המודינג מסיבות לא ידועות. למזלינו, כמות התוכן שיש במשחק המקורי אמורה להחזיק אותנו גם בלי כל מיני מודים.

גרסא מוגבלת

המפתחת החליטה לתת בונוס לצרכנים שמזמינים את המשחק לפני יציאתו הרשמית.
רצוי לציין כי הגרסא המוגבלת של המשחק למחשב האישי תעלה 50 דולר בזמן שהגרסא המוגבלת לקונסולות תעלה 65 דולר.

מי שמחליט לקנות את המשחק לפני היציאה יקבל כמה יכולות שנפתחות רק ברמות הגבוהות כמו כן שחקני המחשב ייזכו גם בקוד כניסה לבטא. להלן הרשימה המלאה:

-שריון משופר לרכב: אחת מהיכולות שנפתחתחות ברמות היותר גבוהות, שריון יותר עבה לרכבים.

-עוצמת אש משופרת לרכבים: נשק נוסף שניתן להשתמש בו מהרכב.

-חיישני תנועה לרכבים: חיישן תנועה שמתווסף לרכב ונותן לכם את היכולת לראות על הרדאר אויבים שזזים בטווח קרוב לרכב שאתם נמצאים בו.

-חץ מעקב: נשק שנותן אפשרות לירות חץ מעקב שיידבק לרכב כלשהו וייתן לכם את האפשרות לעקוב אחריו דרך הרדאר שלכם.

-קוד כניסה לבטא (פתוחה עד ה-25 בפברואר)

שני נשקים קלאסיים מהמשחק Battlefield 1943

-תת מקלע M1A1

-אקדח M1911

מידע כללי

- המשחק יוצא בתאריך: 5.3.2010 בסטים. בחנויות הוא יהיה זמין כבר ב-2 למרץ.
- המשחק יוצא למחשב האישי, לאקסבוקס 360 ולפלייסטיישן 3.
- המשחק עולה 49.99$ \ 186 שקלים חדשים לכל הקונסולות.

דרישות המערכת

דרישות מערכת מינימליות
  • Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
  • Main memory: 2GB
  • Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
  • Graphics memory: 256MB
  • Free HDD space:
    15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)
    10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)
דרישות מערכת מומלצות
  • Processor: Quadcore
  • Main memory: 2GB
  • Graphics card: GeForce GTX 260
  • Graphics memory: 512MB
  • Free HDD space:
    15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)
    10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)
Fankit

אני ממליץ לכל בוני האתרים\מעריצים של המשחק להוריד את ה-FANKIT של המשחק.
בתוך ה-FANKIT יש הרבה תמונות, סרטונים, רקעים, אייקונים וכו' שקשורים למשחק. דברים שיכולים להיות שימושיים לכל מעריץ ובמיוחד לבוני האתרים.
הקובץ לקוח היישר מהאתר הרשמי כך שהוא בטוח לשימוש.

להורדה לחצו כאן

אתרים שימושיים

לגזור ולשמור.

האתר הרשמי של המשחק
הבלוג הרשמי של המשחק
הפורום של Steam על הסדרה (בעיקר BC2)
הפורום הרשמי של המשחק

שאלות ותשובות

ש: "הגרסה המוגבלת של המשחק, עד מתי היא בידיוק נמכרת? ומה זאת אומרת לרמות הגבוהות בלבד?"

ת: "הגרסא המוגבלת זמינה רק לפני תאריך היציאה הרשמי של המשחק (5 במרץ). מה זה אומר? את הגרסא הנ''ל תקבל רק במקרה ותזמין את המשחק בהזמנה מוקדמת (Pre-Order).
כמו כן, את הבונוסים שמקבלים בגרסא המוגבלת אפשר גם לפתוח בגרסא הרגילה ברגע שתגיע לרמה המתאימה ומפה מגיע המושג "לרמות הגבוהות בלבד"

תמונות מהמשחק

כרגע זהו, מקווה שנהניתם לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 07.02 בשעה 23:34.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של vea67

משתמש רגוע

#2   פורסם: 05.02, 09:41

יפה
נהנתי מאוד לקרוא

עדיף HEADSHOT מכדור בראש...

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#3   פורסם: 05.02, 09:53

מדריך בהחלט מושקע ואני מניח שיעזור לאנשים להבין את הבסיס של המשחק ולא להיות מופתעים "בתהליכי המעבר" בזמן המשחק.
אבל יש כאן טיפה לתקן וגם קצת תרגום לא נכון:
medic=חובש
recon=סייר (כזה שאוסף מידע אבל המשחק הוא משמש כצלף כמו שציינת)
assault= חייל סער (תכל'ס כל הקלאסים הם קרביים לא? )

בעניין מצבי המשחק, חוץ מrush וsquad rush,
יש גם squad deathmatch - ארבע יחידות של ארבע אנשים (מן הסתם) כל יחידה נלחמת נגד השלוש האחרות, והיחידה הראשונה שמגיעה ל50 הריגות מנצחת (ואיך שאני מבין דרושה עבודת צוות כדי לנצח)
ויהיה גם את מוד הconquest הקלאסי בו אתה צריך פשוט לכבוש נקודות על המפה והוריד את הטיקטים של האוייב ל0.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 05.02, 12:21

dvirsp12
ציטוט:
צפה בהודעה
מדריך בהחלט מושקע ואני מניח שיעזור לאנשים להבין את הבסיס של המשחק ולא להיות מופתעים "בתהליכי המעבר" בזמן המשחק.
אבל יש כאן טיפה לתקן וגם קצת תרגום לא נכון:
medic=חובש
recon=סייר (כזה שאוסף מידע אבל המשחק הוא משמש כצלף כמו שציינת)
assault= חייל סער (תכל'ס כל הקלאסים הם קרביים לא? )

בעניין מצבי המשחק, חוץ מrush וsquad rush,
יש גם squad deathmatch - ארבע יחידות של ארבע אנשים (מן הסתם) כל יחידה נלחמת נגד השלוש האחרות, והיחידה הראשונה שמגיעה ל50 הריגות מנצחת (ואיך שאני מבין דרושה עבודת צוות כדי לנצח)
ויהיה גם את מוד הconquest הקלאסי בו אתה צריך פשוט לכבוש נקודות על המפה והוריד את הטיקטים של האוייב ל0.
תודה רבה על התרגום.
בקשר למצבים שהוספת אני כבר מתקן ומוסיף אותם, מצטער על הטעות ומעריך את העזרה.

שוב פעם תודה רבה על העזרה, מאוד מעריך את זה

vea67
ציטוט:
צפה בהודעה
יפה
נהנתי מאוד לקרוא
תודה רבה!

אגב, אם פספסתי משהו או שטעיתי באחד ההסברים אתם מוזמנים לתקן.
אם יש פה שאלות למישהו אשמח לענות\לנסות לענות עליהן, השאלות והתשובות להן יתווספו למדריך כדי למנוע שאלות מאותו סוג בעתיד.

עריכה

הוספתי את המפות שהוכרזו למשחק, תיקנתי כמה טעויות בקשר לתרגום ולפירוט והוספתי מידע שהיה חסר.

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 05.02 בשעה 14:03.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 06.02, 20:05

אני ראית סירטון שיש גםמ שחק דגלים.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#6   פורסם: 06.02, 21:54

אחלה מדריך!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 07.02, 00:20

RROONNII
ציטוט:
צפה בהודעה
אני ראית סירטון שיש גםמ שחק דגלים.
אם תשלח לי מקור אני אשמח להוסיף את זה ולפרט על מצב המשחק, חיפשתי וזה כל מה שהצלחתי למצוא. אחרי הכל, אין שום מידע מפורט ומסודר. לכן כל חתיכת מידע שמצאתי הייתי צריך לחפש כמה שעות טובות.

נ.ב
אני די בטוח שהתכוונת למצב ה-CONQUEST, הוספתי אותו למדריך.

menas
ציטוט:
צפה בהודעה
אחלה מדריך!
תודה רבה!

עריכה:
עדכנתי את רשימת המפות והוספתי עליהן מידע.

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 07.02 בשעה 14:06.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Guy950

מצליחן

#8   פורסם: 07.02, 12:19

מדריך פשוט מעולה
אתה ענייני, ומסביר את הכל ככה שאפשר להבין בקלות בלי הרבה מחשבה.
אני משחק בדמו באקס בוקס, ראיתי עכשיו את כל המפות ואין שום ספק שאני הולך לקנות את המשחק הזה ולהנות על מה ששילמתי עליו (:

הגרסה המוגבלת של המשחק, עד מתי היא בידיוק נמכרת? ומה זאת אומרת לרמות הגבוהות בלבד?

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#9   פורסם: 07.02, 13:12

יש 10 מפות תעדכן.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 07.02, 14:02

Guy950
ציטוט:
צפה בהודעה
מדריך פשוט מעולה
אתה ענייני, ומסביר את הכל ככה שאפשר להבין בקלות בלי הרבה מחשבה.
אני משחק בדמו באקס בוקס, ראיתי עכשיו את כל המפות ואין שום ספק שאני הולך לקנות את המשחק הזה ולהנות על מה ששילמתי עליו (:

הגרסה המוגבלת של המשחק, עד מתי היא בידיוק נמכרת? ומה זאת אומרת לרמות הגבוהות בלבד?
קודם כל, תודה רבה
שמח לשמוע שהמדריך עוזר לאנשים.

בקשר לגרסא המוגבלת של המשחק: הגרסא המוגבלת זמינה רק לפני תאריך היציאה הרשמי של המשחק (5 במרץ), מה זה אומר? את הגרסא הנ''ל תקבל רק אם תזמין את המשחק ב- Pre-Order.
אם אתה מעדיף להזמין את המשחק בתאריך היציאה הרשמי אז אין לך מה לדאוג, את אותם ה-"בונוסים" תוכל לפתוח גם במשחק הרגיל ברגע שתגיע לרמה המתאימה. כל ההבדל הוא שבגרסא המוגבלת אתה מקבל אותם על הרגע שאתה נכנס לרשת.

RROONNII
ציטוט:
צפה בהודעה
יש 10 מפות תעדכן.
רק הרגע שמתי לב לשתי המפות שנוספו, עוד רגע אעדכן את המדריך.
תודה רבה על התיקון.

עדכון

- נוספו למדריך תמונות והסברים של שתי המפות החדשות.
- נוספה קטגוריה חדשה בשם "שאלות ותשובות" בה אני ירכז את כל השאלות והתשובות להן.
- נוסף מידע.

אם פספסתי משהו אתם מוזמנים לתקן.

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 07.02 בשעה 14:57.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Guy950

מצליחן

#11   פורסם: 07.02, 15:42

אז זה בעצם מעין דרך לרמות או להשיג יתרונות על פני אנשים חדשים, אבל אנשים שמשחקים במשחקים כאלה על בסיס קבוע עדיין יכסחו לך את הצורה אם אתה לא יודע לשחק. נכון?
מה המחיר של המשחק המקורי? אני יודע שהגרסה המוגבלת עולה 64 דולר מאיפה שאני מזמין בד"כ

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 07.02, 15:50

Guy950
ציטוט:
צפה בהודעה
אז זה בעצם מעין דרך לרמות או להשיג יתרונות על פני אנשים חדשים, אבל אנשים שמשחקים במשחקים כאלה על בסיס קבוע עדיין יכסחו לך את הצורה אם אתה לא יודע לשחק. נכון?
מה המחיר של המשחק המקורי? אני יודע שהגרסה המוגבלת עולה 64 דולר מאיפה שאני מזמין בד"כ
שכחתי לגמרי להוסיף את הנתון הזה.
הגרסא המוגבלת עולה בדיוק כמו הגרסא הרגילה.

כל הרעיון זה לתת לך יתרון קטן על פני השחקנים שקנו את המשחק בתאריך היציאה הרשמי או אחריו.
שחקנים טובים עדיין יהרגו אותך בקלות כך שלהסתמך על הבונוסים הקטנים האלה זה לא הדבר שיציל אותך.

עריכה

רק עכשיו שמתי לב, הגרסא המוגבלת לקונסולות עולה 65 דולר בזמן שגרסת המחשב עולה 50 דולר (בדיוק כמו הגרסא הרגילה)
רעיון יחסית מטומטם אם תשאל אותי.

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 07.02 בשעה 16:03.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Emil2055

משתמש צעיר

#13   פורסם: 07.02, 22:52

האמת שאני לא יכול להאמין שיש רק 10 מפות 0_ם

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 07.02, 23:03

המפות שם די גדולות, זה לא המפות של Call Of Duty שאחרי ריצה של כמה דקות אתה עוקף את כל המפה. חוץ מזה, IGN אומרים שעד תאריך היציאה של המשחק יהיו סך הכל לא פחות מ-16 מפות כך שבעניין המפות אני ממש לא דואג.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .daniel

מנהל קהילת Battlefield

#15   פורסם: 07.02, 23:19

Serjongo
ציטוט:
צפה בהודעה
המפות שם די גדולות, זה לא המפות של Call Of Duty שאחרי ריצה של כמה דקות אתה עוקף את כל המפה. חוץ מזה, IGN אומרים שעד תאריך היציאה של המשחק יהיו סך הכל לא פחות מ-16 מפות כך שבעניין המפות אני ממש לא דואג.
מקור מIGN בבקשה?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש צעיר

#16   פורסם: 07.02, 23:20

אני מופתע -16 מפות אוי.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 07.02, 23:26

.daniel
ציטוט:
צפה בהודעה
מקור מIGN בבקשה?
http://ps3.ign.com/articles/105/1056364p1.html

והנה הציטוט הרלוונטי:

there will be at least 16 new multiplayer maps when the game ships on March 2, so get ready.
תודה ל-PROONII שהפנה את תשומת לבי לכתבה.

שמתי לב דווקא שהכתבה די ישנה (18 דצמבר). יכול להיות שיהיו 10 מפות ויכול להיות 16 כך שאני לא שולל את האפשרות, לא נראה לי שחברה הולכת לקצץ את מספר המפות בשליש רק לאחר חודש שהכריזה אחרת, במיוחד לא חברה גדולה כמו EA.

רק אל תתפסו אותי במילה כי אני גם נמצא בסימן שאלה גדול לא פחות מכם.

נ.ב

אם אני לא טועה, ב-BC הראשון הם עשו דבר דומה. הם הוציאו את המשחק עם מספר מפות ולאחר כמה זמן יצא אפדייט חינמי שהוסיף עוד מספר מפות כך שייתכן והם פשוט לא מספיקים הכל.

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 07.02 בשעה 23:39.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .daniel

מנהל קהילת Battlefield

#18   פורסם: 07.02, 23:43

אני חושב שכל מפה מתאימה לשני מצבי משחק, וכך זה נקרא 16 מפות :X

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 08.02, 14:40

אבל קיימות עשרה מפות כך שיוצא ואם כל מפה מתאימה ל-2 מצבי משחק זה יוצא 20 מפות, אין שום הגיון בטענה הזאת.
שלא נדבר על זה שמספר המפות לא תלוי במצבי המשחק, נגיד ובמשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 קיימות 10 מפות. ישנם כ-10 מצבי משחק, זה עדיין לא אומר שבמשחק יש 100 מפות לא כך?

אני מאמין שבמשחק הסופי יהיו 10 מפות אבל אני לא שולל את האפשרות לפאטצ'ים וכו' שיוסיפו עוד מפות.

בכל מקרה, עד ליציאת המשחק יש כמעט עוד חודש כך שאני יעדכן אתכם בכל מה שמתרחש.

נערך לאחרונה על ידי Serjongo, 08.02 בשעה 14:45.

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא