משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.02, 13:13
|
|
בלוג מלחמה - פורטוגל.
כמו שאמרתי בנושא דיבורים מחוץ למשחק החלטתי לפתוח בלוג ולבלוג הזה אני אשתמש במוד Imperial Splendor שEran~ הציע לי. מה שמייחד את המוד הזה הוא שהוא פותח את רוב הMinor Nations ומאפשר לנו לשחק בהם. מתוך כל מי שנפתח בחרתי את Portugal כי נראה לי שזה יהיה די מעניין וקשה, וגם מאז שקניתי את המשחק רציתי שהם יהיו במשחק ולא הבנתי למה לא שמו אותם ועוד כמה ארצות כמו דנמרק, ונציה, ופרס. אני משחק על H\H ועל Short Campaign (בכל זאת פעם ראשונה במוד).
עדכונים:
עדכון 1: http://forum.vgames.co.il/showpost.p...91&postcount=5
עדכון 2: http://forum.vgames.co.il/showpost.p...48&postcount=8
המצב של פורטוגל לא משהו, אני מתחיל עם 2 אזורים קטנים יחסית אשר מוקפים בארצות גדולות וחזקות ממני כמו ספרד והMaratha הארורים אשר מהווים איום גדול לסחר שלי עם הMughal.
הנה שתי תמונות אשר מראות את המצב הכללי שלי, שני האיזורים שאני שולט בהם והמטרה שלי בשביל לנצח.
בתמונה שלמטה אפשר לראות את עיר הבירה שלי, הטכנולוגיות שלי והמצב הכללי שלי. המלך שלי פדרו השני לא כל כך טוב וגם המצב הכלכלי לא, אבל כמו שאתם רואים פורטוגל מתחילה עם טכנולוגיה מאוד מעניינת, אשר תאפשר לי לשפר את הנמל שלי ברגע שיש לי מספיק כסף (11K), החלטתי שאני ישר משפר את הטכנולוגיה שתאפשר לי לשפר את האוניברסיטה וככה אני אוכל להישאר במצב טכנולוגי גבוה.

בתמונה הזאת אפשר לראות את האיזור השני שבו אני שולט, החלטתי לשפר את בית המושל בשביל שאני אוכל לגייס חיילים חזקים יותר להגן על האיזור.
שיחקתי גם עם המיסים בשביל לאפשר לכפר לגדול בפורטוגל ולשפר את הגדילה הכלכלית של שני האזורים. השגתי הסכם סחר עם האימפריה העותמנית הגדולה ועם ספרד השכנה שלי, אני מקווה שאני אוכל להימנע ממלחמה איתם, לפחות בקרוב כדי שאני אוכל לשפר את מצבי הכלכלי ואולי להשתלט קודם על איזורים רחוקים מהבית.
למזלי פורטוגל מתחילה עם ספינות סחר במקומות שונים בעולם ולכן המצב שלי לא כל כך גרוע, אך זה עדיין לא מספיק בשביל להחזיק את הממלכה שלנו ולכן אני בונה עוד ספינת סחר ומתכוון לבנות עוד בהמשך.
בתור הבא הMaratha מכריזים עלי מלחמה, אני מבקש את עזרתה של בריטניה אבל היא מסרבת. אחר כך הMughal רוצים לעשות איתי הסכם צבאי ועוד מוכנים לשלם לי 1200, אני מסכים כמובן. המדינה הקטנה Mysore תוקפת אותי והMughal מסרבים לעזור לי, תודה על ה1200 בחינם (:. הבעיה היא שעכשיו אני בצרות בהודו, נראה לי שאני ישלח לשם את הצבא שלי מפורטוגל, הבעיה שבדרך יש פיראטים, מה שמזכיר לי גם שהפיראטים תקפו את הספינות סחר שלי באפריקה, שהיה מקור חשוב מאוד לכסף, בכל זאת אני מרוויח 2000 לתור, כשבתור הקודם הרווחתי רק 1700. אני שולח את הספינות שלי בהודו לעצור את הסחר של המרת'ה עם שאר העולם, מה שאני מקווה ישפר גם את ההכנסות שלי.
יש לי רעיון שישפר את מצבי בהודו ובאמריקה ואולי גם את היחסים עם ספרד, אני אספר לכם עוד בהמשך אבל כרגע שתי סירות של המדינה הברברית התקרבו לקווי הסחר שלי, התקרבתי עם הצי המרכזי שלי מפורטוגל ותקפתי עם ספינת הסחר שבדיוק סיימתי לבנות כדי שכולם יהיו בקרב, הבעיה היא ששחכתי שזה אומר שהצי המרכזי שלי יהיה רק תגבורת ולכן את רוב הקרב אני נלחם רק בעזרת ספינת הסחר, בכל מקרה לא תהיה לי בעיה כי אלו שתי ספינות קטנות, ונראה לי שאני יצליח לתפוס אותם לעצמי.
הנה תחילת ההפצצות:
אחרי כמה יריות אני שם לב שלסירה אחת נהרס המפרש (חרוז), למזלם הם מסתמכים על משוטים כדי לנוע אבל אלו עדיין חדשות טובות:
התקרבתי לסירות כדי לתקוף אותם עם רסס במקום כדורים גדולים אך הם פתאום הפציצו אותי והכניעו לי את ספינת הסחר :\ למזלי היא לא נהרסה אז היא תישאר שלי אחרי הקרב:
תוך כמה יריות של רסיסים מהספינה הראשית שלי אחת הסירות שלהם נכנעת והספינה הראשית מתכוננת לרסס את הסירה השניה, הניצחון שלי:

קיבלתי את שתי הספינות כפרס על הניצחון, עכשיו הם ישארו ויגנו על המים שמסביב לפורטוגל והצי המרכזי שלי יוכל להתפנות לתוכנית שדיברתי עליה קודם, אני ימשיך מאוחר יותר היום כנראה.
נערך לאחרונה על ידי BurnEmDown, 06.02 בשעה 18:02.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.02, 13:59
|
|
סתם שתדע.. Hard במוד זה כמו VH בונילה.
שזה קשה מאוד 
|
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
05.02, 14:13
|
|
|
וואו, זה נראה כאילו אתה כותב בלוגים כבר 100 שנה וממש לא נראה כמו הבלוג הראשון.
תענוג לקרוא, מחכה לעדכון.
|
בברכה אבידן, לשאלות,בקשות או סתם ליצירת קשר,
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
05.02, 15:10
|
|
|
כן זה הבלוג הראשון שלי פה, ברוב משחקי האסטרטגיה שאני משחק אני כותב בלוגים (: גם אני אוהב לקרוא בלוגים במיוחד כאלה שיש בהם סיפור בתוך המשחק (נגיד עם מדברים על המלך או משהו למרות שהוא לא עושה כלום במשחק עצמו).
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
05.02, 20:02
|
|
כמו שהבטחתי אני יספר לכם את התוכנית שלי לתורות הבאים:
כמו שאתם יודעים המצב בהודו עגום, אני צריך לשפר את היחסים שלי עם ספרד, ועוד ההכנסות שלי לא עולות בקצב שהייתי מצפה. לכן החלטתי לפנות Goa, המושבה שלי בהודו ולשלוח את הכוחות שם אל Ceylon אשר תחת שליטת ההולנדים. באותו זמן אני אשלח את הצבא שלי בפורטוגל לכבוש את Dutch Guyana באמריקה הדרומית. ככה אני ישפר את המצב הכלכלי, ירוויח איזור בהודו מוגן יחסית שיהווה בסיס לפלישות שלי לשם, ואולי המלחמה עם הולנד תשפר את היחסים שלי עם ספרד (הם כרגע גם במלחמה איתם) הבעיה היחידה היא ששחכתי שהולנד היא בעלת ברית של בריטניה, והיא הכריזה עלי מלחמה (ביחד עם אוסטריה).
הפלישה שלי לציילון:

כמו שאתם רואים לשנינו צבא קטן, אבל אני בטוח שעם קצת טקטיקה אני יכבוש את ציילון בקלות.
עוד סירת ברברי התקרבה עלי והכנעתי גם אותה, ביינתים עוד מהתור הקודם גייסתי שתי יחידות חיילים רגליים בפורטוגל ועכשיו שלחתי את כל הצבא שלי לאמריקה.
המצב הכלכלי מתדרדר ואני במינוסים, האמת שזה אף פעם לא קרה לי ואני מקווה שאני אוכל לשרוד, למזלי זה מינוס קטן (83-) ויש לי מספיק כסף (4400), אני פשוט לא יבזבז ואשתדל להשקיע רק בדברים שיגדילו את ההכנסות (כמו כיבושי האיזורים שתחת שליטה הולנדית).
עכשיו שאני במלחמה עם בריטניה היא ביטלה את הסכמי הסחר איתנו ואין אף אחד אחר שמוכן לעשות איתי הסכם, בתור הבא אני יבדוק שוב ונקווה לטוב.
בתחילת התור הבא מיסורי כובשת את Goa בקלות:

אבל בקרוב אני אכבוש את Ceylon אז זה לא הפסד משמעותי בשבילי:

כמו שאתם רואים יש לנו אותו כוח מספרי אבל לי יש גם תותחים ו150 חיילים מתוך הצבא שלהם הם רק מיליטה פשוטים שלא מסוגלים לכוון רובה.
זהו לעכשיו אולי אני יעשה עוד תור או משהו היום אבל העדכון המשמעותי הבא יהיה מחר.
|
|
|
|
|
|

צוות TW

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
05.02, 20:46
|
|
בלוג מצויין!מחכה לעדכון 
|
 מעצב בפוטושופ,לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן.
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
05.02, 21:07
|
|
|
מאוד אהבתי את הבלוג
המשך כך
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
06.02, 17:59
|
|
עדכון!
אני ממשיך בדיוק מאותה נקודה מקודם ומעביר את התור, ההולנדים יוצאים להתקפה נגד החיילים שלי שבציילון, הכוחות שלנו שווים אבל אני בטוח שאני יוכל לנצח.
בתחילת הקרב החיילים שלי מחכים בזמן שהצבא שלהם מתקדם, ביינתים התותחים שלי מפציצים אותם ובמזל נהרג להם הגנרל על ההפצצה הראשונה! עכשיו אני בטוח שננצח ועוד בלי אבדות קשות כמו שחששתי:

הצבא ההולנדי מתקרב ומתחיל לירות עלי מרחוק, לא ידעתי שהם מסוגלים לירות ממרחק כזה, אני מיד מקרב את החיילים שלי לטווח ומתחיל לירות:

החיילים שלי אומנם יכולים לירות רק מקרוב יותר אבל הם מכוונים טוב יותר ואני שם לב שקצב המתים שלהם עולה ובמהירות, אני שולח את החיילים שלי להסתער על חיילי האויב שנותרו במטרה להפחיד אותם, מה שיביא לי ניצחון:

ביינתים הגנרל שלי נלחם נגד שומרי הראש של גנרל האויב שמת, זה 2-3 לטובתם אבל אני בטוח שברגע שהכוח המרכזי של ההולנדים יברח שומרי הראש ירוצו בעקבותיהם, אני רק מקווה שהגנרל שלי ישרוד עוד כמה שניות:

לרעתי לא הצלחתי להבריח את הצבא שלהם מספיק מהר, שחכתי שלא כולם מיליטיה ושיש להם יחידה אחת מאומנת כמו שצריך, הם הבריחו את היחידה ששלחתי להסתער עליהם, בזמן הזה הגנרל שלי החליט לברוח. לא נורא, הפרשים שלהם הסתערו על היחידות הנותרות שלי ובמטר אחד של אש כולם נפלו, עכשיו המצב הוא 2 יחידות שלי נגד יחידה אחת שלהם, אני מתקדם לעברם משני צדדים שונים כדי להבטיח יתרון, אחרי מטר יריות מכל כיוון האויב בורח והניצחון שלי:
בתחילת התור אני שולח את הצבא לכבוש את העיר טרינקומלי בציילון, הצבא האויב שנשאר שם לא מהווה איום ואני נותן לסגן שלי לנהל את הקרב (אוטומטי):

האיזור נכבש והוא יוסיף הרבה לכלכלה, וגם אפשר לפתח את הכלכלה שם בקלות בעזרת מכרות יהלומים ושיפור הPlantations והנמל, כרגע אני בונה רק שבילים כי הם הכי זולים.
לא קורה הרבה בתור הבא, הצי שלי מפורטוגל מגיע עם הצבא לאמריקה והצבא מתמקם על חופי גויאנה ההולנדית, ליד הבירה פרמריבו. אני שולח שתי ספינות סחר לחוף השנהב באפריקה, זה ישפר את ההכנסות בצורה גדולה מאוד בגלל שכל יחידת שנהב שווה 29 זהב. ציילון כבר פחות מרדנית ואפשר להתחיל לגבות מיסים בלי כעס של התושבים, אני גם מתחיל לבנות שם מכרה יקר, אבל המכרה ישפר את ההכנסות בכמעט פי שתיים.
הצבא שלי בגויאנה ההולנדית מקים מצור על העיר, למרות שהכוחות שם קטנים אני מעדיף לחכות שתי תורות מאשר לסכן אבידות, אולי גם ההולנדים יתקפו אותי וככה אני אצמצם אבדות.
יש פיראטים בחוף השנהב ואני מחליט לשלוח את הצי שלי לשם, הוא יגיע במהרה ויגן על ספינות הסחר שבדיוק הגיעו.
הפעם העניינים מתחממים, המרת'ה שלחו את הצי שלהם לחסום את הסחר מהאי ציילון, מה שפוגע לי בכלכלה. אני מרחיק את הצי הקטן שלי שחוסם את הסחר של המרת'ה בחופי הודו, וכנראה שאצטרך לחכות לתגבורת מהצי הראשי כדי להיפטר מהם ולשלוט בימי הודו.
נראה שיש עוד אקשן, ההולנדים תוקפים את כוח המצור שבגויאנה ההולנדית, הנה המצב לפני הקרב:

והנה אחרי (: :

אבל כמובן תיאור הקרב;
הכוחות שלי: (שימו לב ליחידת הפרשים שמוסתרת בעצים בצד ימין)

כוחות האויב:

ההולנדים ניסו להתקדם אלי מהצד ולכן הייתי חייב להוציא חלק מהחיילים הרגליים שלי מאחורי ההגנות ולהפסיק את אש התותחים:

בהמשך אני אצטרך להוציא את שאר היחידות מאחורי ההגנות ולהזיז את הסוסים שהסתרתי, מהלך נחמד מצד ההולנדים.
ההולנדים ומרחק היריה הגדול שלהם מחייב אותי לקדם את החיילים למרות שהם תחת אש:

למרות זאת היתרון המספרי שלנו יעזור להכניע אותם בקלות ברגע שהקרב יתחיל באמת.
למרות שנתתי להם כמה זמן לירות, בקושי יש פגועים לשני הצדדים, ולכן אני נותן את הפקודה להסתער:

הפרשים שלי מסתערים גם מהצד ועוד מעט אני אשלח גם את הגנרל, ההולנדים מבינים שאין להם סיכוי ומיד מתחילים לסגת:

הניצחון שלי וכפי שראיתם קודם כבשתי את גויאנה ההולנדית.
העדכון הבא כנראה יהיה מחר אבל אולי אני ימשיך קצת גם היום.
ועוד כמה שורות כדרך אגב: הפיראטים הטביעו לי ספינת סחר בחוף השנהב, למזלי הצי שלי הגיע ובעדכון הבא תזכו לקרב ימי מעניין יותר מהקרבות הקודמים.
בים הודו המרת'ה הבריחו לי את הצי המשני מלחסום להם את קווי הסחר, עוד כמה תורות הם ילמדו שצוחק מי שצוחק אחרון!!
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
06.02, 18:12
|
|
|
רק חסר לך עכשיו שספרד תכריז מלחמה ותכבוש את פורטוגל שהוצאת ממנה את כל הצבא
|
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
06.02, 18:19
|
|
|
עדכון מטורף!
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
06.02, 18:27
|
|
|
~eran |
ציטוט: |
 |
|
|
רק חסר לך עכשיו שספרד תכריז מלחמה ותכבוש את פורטוגל שהוצאת ממנה את כל הצבא |
|
|
|
|
כן, התוכנית שלי בקשר למלחמה עם הולנד השיגה שתיים מהמטרות שקיוויתי, צמיחה כלכלית ושטחים חזקים יותר ממקודם, הבעיה שהספרדים רק נרתעים מזה שאני מתחזק (יש 10- territorial expansion) במקום להודות לי שאני מחליש בשבילם את ההולנדים.
אני אבנה מרכז צבאי משופר בפורטוגל ואגייס כמה פלוגות. אם יש למישהו עוד עצות הם יתקבלו בברכה (:
|
|
|
|
|
|

מנהל פעילויות TW

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
07.02, 17:17
|
|
|
הבלוג שלך מדהים התעניינתי לקרוא אותו ואני מקווה בשבילך שהמצב עם הספרדים אצלך ישתפר.
|
|
|
|
|
|

Ace

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
07.02, 18:23
|
|
|
בלוג מצוין, בא לי גם אבל נראה לי שאני אעשה רק בנפוליאון...
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
07.02, 20:02
|
|
|
בלוג מאוד יפה
איפה אתה מעוניין להתקדם? בהודו אמריקה או אירופה
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
07.02, 20:45
|
|
|
יש לי בעיה עם המחשב אז היום אני כנראה לא יוכל להוציא עדכון, נקווה שמחר זה יסתדר.
רון לשאלתך אירופה מחוץ לתמונה חוץ מאולי צפון אפריקה או אם אני אהיה חייב לצאת למלחמה עם ספרד אני אנצל את ההזדמנות לאחד את חצי האי האיבירי.
כמו שאפשר לראות אני מתקדם גם בהודו וגם באמריקה אבל באמריקה אני לא צריך כל כך, אולי רק עוד אי או שניים ואז אני אתמקד בהודו (למרות שבמלחמה נגד ספרד אני אהיה חייב להפסיק להתרחב בהודו ולהשתמש בכל המשאבים שלי כדי לעצור את ספרד, וכנראה גם לקחת להם את האיזורים שבאמריקה.
מה היית מציע שיכול לעזור לי בתוכניות שלי רון?
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
07.02, 21:08
|
|
|
תראה אין לי אמפייר ולכן העצות שלי לא כלכך שימושיות אבל ממה שלמדתי מבלוגים וסרטונים:
תנסה להביא ברית על ספרד של עמי אירופה
תבנה צי חזק ותנסה למוטט אותם כלכלית ותתחיל לגייס צבאות בפורטוגל
כדאי שאתה תיהיה זה שמתקיף כי אם המצב יהיה הפוך זה יכול להיות הרזני
נערך לאחרונה על ידי ronm100, 07.02 בשעה 21:16.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
07.02, 21:18
|
|
|
אה אם אין לך ETW אז לא משנה P: העצה שלך טובה אבל הבעיה שרוב אירופה שונאים אותי וגם מי שלא לא אכפת לו מספיק בשביל לכרות איתי ברית ובטח שלא אחרי זה לעזור לי נגד ספרד.
העצה השניה שלך אבל טובה, ספרד מסתמכת על סחר עם הקולוניות שלה באמריקה ובייבוא חומרי סחר ממקומות שונים בעולם כמו ברזיל ואיי אסיה רחוקים. אם אני אצליח לשלוט בימים ספרד תתמוטט כלכלית ויהיה לי הרבה יותר קל לכבוש אותם.
היום אולי לא יהיה עדכון אבל אני יספר לכם מה התוכניות שלי לגבי העתיד, יש לי כמה ואתם תעזרו לי לבחור אחת שלפיה אני אפעל (:.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
07.02, 21:30
|
|
|
אם תכבוש לספרד את השטחים באירופה (שזה ספרד וגיברלטר) כל הקולוניות שלה יהפכו למורדים.
אתה יודע?
|
|
|
|
|
|

Ace

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
07.02, 21:56
|
|
|
לפי מה שלמדתי מהקמפיין שלי עם ספרד, אם תחסום לה את נמל המסחר ליד גיברלטר זה ממש יחנוק אותה. תעשה עם הצי שלך מלא ריידים על דרכי הסחר שלהם, או שתרכז 1 או 2 ציים גדולים בחסימת שני נמלי מסחר בספרד. באמריקה, אם ספרד כבר סיפחה את ספרד החדשה, אז הם לא מרכזים שם ממש הרבה צבא. נסה לכבוש את האזורים האלה. רק תיזהר מצרפת גם שהיא בת ברית של ספרד.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
07.02, 22:07
|
|
ערן אני יודע שאם אני אכבוש את השטחים של ספרד באירופה הם יהפכו במורדים אבל הבעיה שהם הרבה יותר חזקים ממני צבאית.
ליאור לחנוק לספרד את נתיבי המסחר יהיה קשה בגלל שהצי שלהם הרבה יותר חזק משלי, למשל יש להם באיבריה שני נמלים צבאיים ולי יש רק אחד מסחרי אז הם יכולים לבנות ספינות הרבה יותר חזקות משלי, ועוד יש להם מלא אזורים ימיים ואני בטוח שבחלק מהם יש עוד נמלים צבאיים.
אני משחק במוד ואני לא זוכר מה המצב באמריקה בדיוק אבל אני זוכר שאו שישר ספרד בריטניה וצרפת שולטים באיזורים שבדרך כלל נתונים להם או שהם לא מקבלים את השטחים האלה אף פעם.
והנה התוכניות הצבאיות שלי: (כבר אני מצטער על האיכות של המפות פשוט אני לא יכול להפעיל את המשחק אז אני לא יכול לקחת משם תמונות, לקחתי תמונות שמצאתי בגוגל)
דבר ראשון התוכניות בהודו:

בלבן האי שלי, שממנו יצא כוח הפלישה שלי.
באדום, מיסורי, מדינה קטנה אבל סבירה יחסית בכוח.
בכתום, המרת'ה, הם האויבים העיקריים שלי בפלישה להודו והערים שלהם מבוצרות, יש להם צבא חזק ואני לא בטוח אם אני אצליח לכבוש להם את כל השטחים בפלישה הראשונה.
בירוק המוגהלים, בלי הברית שלי בהודו.
בשביל הפלישה להודו אני אצטרך שני כוחות, שיפעלו בו-זמנית כדי לכבוש את שטחי הודו במהירות, בתמונה אפשר לראות את הדרך שכל צבא יעשה, בכל עיר אני אצטרך להשאיר כמה פלוגות כדי להגן עליה ולשמור על הסדר, ולכן הקרבות הכי קשים יהיו בסוף הפלישה, בקרבות על הערים האחרונות.
בכללי הפלישה להודו לא קשורה לתוכניות האחרות שלי, והתזמון תלוי במצב עם ספרד, אם יהיה שקט אני אוכל לכבוש את דרום הודו מוקדם יותר אבל אם היחסים עם ספרד ידרדרו אני יהיה חייב לדחות את הפלישה לאחרי המלחמה עם ספרד.
התוכניות באמריקה:

בלבן - גינאה הדרומית שבשליטתי, מכאן יצאו הכוחות לכיבוש טרינידאד וטובאגו, ואחר כך הכוחות לכיבוש גינאה הצרפתית.
בכחול - הקולוניות של צרפת, שכנראה יצטרפו לספרד במלחמה נגדי.
בשחור - איים בהחזקה פיראטית.
בכתום - קוראקו, אי ברשות הולנדית.
בצהוב - הקולוניות של ספרד.
הקווים הסגולים במים - אלה עד כמה שאני זוכר דרכי המסחר של ספרד באמריקה, יכול להיות שהמיקום של כל אחד קצת שונה כי אין לי פה את המפה האמיתית.
דבר ראשון שחכתי להוסיף שיש עוד כוח שיצא מגינאה ההולנדית ויכבוש את גינאה הצרפתית במקרה שצרפת תצטרף לספרד במלחמה.
1 - טרינידאד וטובאגו, המטרה הראשונה שלי באמריקה. 2 - קוראקו, אי הולנדי שאותו אכבוש אחרי טרינידאד. 3 - אנדלוסיה החדשה, 4 - גרנדה, קולוניות של ספרד שבתחילת המלחמה איתם אני אנסה לכבוש כמה שיותר מהר כדי לחזק את עצמי ולהחליש אותם. 5 - הנקודה בה אחסום את הסחר הימי של ספרד, זאת הנקודה בה עוברות כל ספינות הסחר הספרדיות ואם אני אצליח לחסום את הסחר לכמה תורות ספרד תרד למינוסים.
כרגע אני עוד לא במלחמה נגד ספרד אז כמו שאתם רואים בראש התוכניות שלי זה ליצור לי "איים בטוחים" ליד השטחים הספרדיים, אלו הם טרינידאד וטובאגו וקוראקו, אשר נשלטים ע"י הפיראטים והולנד. עוד דבר שמחייב אותי שליטה על האיים האלה כמה שיותר מהר, זה שבשניהם יש נמל צבאי, ואני צריך אחד דחוף. אחרי שאשתלט עליהם אוכל לייצר ספינות חזקות אשר יעזרו לי לשלוט במים במלחמה נגד ספרד.
ה"איים הבטוחים" הם גם בסיסי צבא טובים, שיעזרו לי לייצר צבא שיכבוש את השטחים מספרד, את הצבא אני אפצל לשניים וכל חצי יכבוש שטח אחר מספרד, אחרי שכבשתי כמה שטחים אולי אני אשלח חלק מהחיילים לאירופה לעזור לי לחבוש את ספרד עצמה.
התוכנית באירופה:

את השטחים פה אני מקווה שכולכם מכירים, אני יעבור ישר לתיאור הנקודות:
1 - נקודה בה אני יחסום את הסחר הימי של ספרד, כן אני יחסום גם באמריקה וגם באירופה כדי שספרד תצטרך לפצל את הצי שלה לשניים כדי לעצור אותי, וזה יקח להם הרבה זמן.
2 - נמלים צבאיים של ספרד, אני אכבוש את גיברלטר במהירות ואשאיר גם חלק מהצבא בנמל שבטוח שטח ספרד, ככה ספרד לו תוכל לבנות ספינות חזקות, לפחות לא בספרד עצמה.
3 - הקו עליו אני חייב להגן לכמה תורות, החיסרון הכי גדול שלי יהיה כנראה יבשתי, ואם ספרד תצליח לכבוש את פורטוגל כבר אין לי סיכוי לנצח, אני חייב להגן על פורטוגל לכמה תורות עד שספרד תפשוט רגל ותאבד חיילים, או לפחות לא תוכל לגייס עוד.
4 - הקרב האחרון על ספרד, אחרי כמה תורות אני אשלח את הצבא שלי וגם את הצבא מגיברלטר לכבוש את ספרד, אם ספרד תיכבש הניצחון שלי בטוח.
תגובות\הצעות\דיונים\שאלות\הכל יתקבל בברכה (:
נערך לאחרונה על ידי BurnEmDown, 07.02 בשעה 22:46.
|
|
|
|
|
|

צוות TW

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
08.02, 23:39
|
|
אחלה עדכון! 
|
 מעצב בפוטושופ,לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן.
|
|
|
|
|

מנהל קטגורית אסטרטגיה

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
09.02, 18:38
|
|
אהבתי את התוכנית הצבאית שלך, ובמיוחד את ההצגה שלה! 
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
09.02, 18:50
|
|
|
תודה (:
מצטער על חוסר העדכונים כמו שאמרתי יש לי בעיה במחשב, כרגע אני במחשב הנייד ואני מתקין ETW רוב הסיכויים שזה לא יעבוד אבל בכל זאת אני מנסה ואם כן אז אולי אני יוכל להוציא עדכון קצר עוד היום.
מקסימום אני יתקין RTW זה בטוח יעבוד ואני יתחיל בלוג מלחמה חדש עד שהמחשב שלי יעבוד.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
09.02, 21:10
|
|
חבל שאתה וערן לא יכולים לעדכן 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
09.02, 22:32
|
|
בהצלחה!
תראה להם מה זה
אבל מה דחוף לך לכבוש את הודו? קודם לא עדיף לטפל בספרד?
נערך לאחרונה על ידי ~eran, 09.02 בשעה 22:38.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
10.02, 11:48
|
|
|
בשביל לכבוש צריך צבא, בשביל צבא צריך כסף, בשביל הודו צריך פחות צבא מספרד והשטחים שם יביאו לי יותר כסף.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
אתמול, 15:24
|
|
|
את עדין לא יכול לעדכן?
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
אתמול, 16:12
|
|
|
לא המחשב שלי לא עובד אבל אני ביינתים על המחשב נייד ועושה בלוג מלחמה בRTW, המחשב שלי יחזור אבל בקרוב אז אל תדאג.
עריכה: חזרתי למחשב שלי, אבל אני עדיין לא יכול המשיך את הבלוג הזה כי החליפו לי זמנית את הכרטיס מסך לאחד גרוע שאי אפשר לשחק איתו בE:TW, אז ביינתים אני ממשיך עוד עם RTW אבל בקרוב יתקנו לי את הכרטיס מסך ואני ימשיך בבלוג הזה, לא יכול לחכות כבר!
נערך לאחרונה על ידי BurnEmDown, אתמול בשעה 20:15.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|