שמעו היום שיחקתי איתו ארפיי אחושרמוטה הכרנו וזה הוא מהבלאדז הוא בא לבאדז איזה ארפיי אגדההה וגם היום הוא עזר לי בוונט ופתח לי חדר בOtherGames לי ולעוד כמה חברים.. והוא גם משקיע בפורום כמו חמור יש לו מלא מדריכים וזה קיצר כל הכבוד איך שלא קוראים לך תמשיך ככה אחיי יא תותחח כל הכבוד
אם אתה מתכוון ''לארפי אחושרמוטה'' במובן של ציניות אז כן אתה צודק. הוא יודע לעזור אבל לשחק..אפשר פשוט לבכות. ממתי מישהו רץ אל מישהו שיש לו אקדח ביד ומתחיל להכות אותו. אם אצלכם זה ארפי ואתם חושבים שזה ''ארפי אחושרמוטה'' אז לא אתה לא צודק.
Those who know don't talk, and those who talk don't know, ese.
כול הכבוד, ממש מדהים. אבל נניח שכול אחד יהיה עם " ארפי החושרמטה". אז נפתח עליו צל''ש?
נניח אני לא אוהב לקחת את הדוגמא LSRP, פותחים צ''לש על כול אחד שאתה משחק איתו RP?
וחוץ מזה, אנחנו רואים שהוא משקיע. אבל מה אתה מצפה שנעשנה אחארי הצל''ש הזה?
בכול זאת, אני מאמין שרוב הצל''שים פה שיקריים ושאחד החברים מבקש מחבר טוב. (אני לא ואמר על הנושא הזה צפציפית, בכללי)
ותאמין לי, שרוב האנשים שמגיבים פה, רק בישביל המונה הודעות לא באמת אכפת להם.
אם אתה מתכוון ''לארפי אחושרמוטה'' במובן של ציניות אז כן אתה צודק. הוא יודע לעזור אבל לשחק..אפשר פשוט לבכות. ממתי מישהו רץ אל מישהו שיש לו אקדח ביד ומתחיל להכות אותו. אם אצלכם זה ארפי ואתם חושבים שזה ''ארפי אחושרמוטה'' אז לא אתה לא צודק.
תודה רבההההה לפותח האשכול תן לי את השם שלך בשרת אחי !!
אוהב אתכםם
והתגובה הזאתי שציטתתי ^^
שמע כפרהה לא הכתי אותך אני ניסיתי לברוח ממך, Campbell ירה בך.. אני רק ניסיתי
לברוח ולהגן על עצמי.
תודה רבההההה לפותח האשכול תן לי את השם שלך בשרת אחי !!
אוהב אתכםם
והתגובה הזאתי שציטתתי ^^
שמע כפרהה לא הכתי אותך אני ניסיתי לברוח ממך, Campbell ירה בך.. אני רק ניסיתי
לברוח ולהגן על עצמי.
לברוח ולהגן, סבבה אחי מה שתגיד כל פעם שעצרתי כדי לירות ב Jeff אתה התחלתה להכות אותי וגם את Cesar אז אל תתחיל פה אם השקרים ''כפרה'' כי אני יודע על מה אני מדבר, לא סתם הפסדתי תנשקים שלי אתה יודע.. אחי לא נולדתי אתמול כדי להתחיל פה לשמוע שקרים, תתמודד אם האמת.
Those who know don't talk, and those who talk don't know, ese.