אשכול סיקורים נפולאון - תנו את דעתכם! - משחקים Vgames - קהילות

נושא: אשכול סיקורים נפולאון - תנו את דעתכם!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.03, 23:45

ברירת מחדל אשכול סיקורים נפולאון - תנו את דעתכם!

אז ככה, נוכך העובדה שנפולאון כבר יצא לחנויות בארץ בוא נפרוס את הדיון על חוות הדעת על נפולאון בשביל כל אלה שמתלבטים אם לקנות או לא, ובכלליות מה אתם חושבים

אני יתחיל (תסלחו לי עם שגיאות הכתיב אני דיסלקט, וכותב מהר, ובנוסף TOTAL WAR לא הולך ביחד עם בחינות אקדמיות)

כל אחד יכתוב את הדברים שאהב ואת הדברים שלא אהב בקצרה, אני לא רוצה לחפור יותר מידי

אהבתי
-גרפיקה מצויינת לפי דעתי, שיפור רציני מאמפייר קרבות נראים נפלא.
-איזון, המשחק מאוזן לשם שינוי ויש הבדל גדול בין היחידות של כל מדינה - ניצחתי בקרב MP עם הבריטים רק בגלל שהם טובים בירי (וע"י המנעות מMELEE).
-MP - קל למצוא קרבות דרך השיטה של הDROP IN שמאפשרת לשתף שחקנים בקרבות הקמפיין שלך + משחק קמפיין כולל באינטרנט (יהיה נחמד אם קהילת VGAMES TOTAL WAR תשחק בקמפיין משותף בנפוליאון, אני כבר אומר שוט-גאן על רוסיה, הארטילריה החזקה במשחק).
-קמפיין - נראה טוב יותר, משחק טוב יותר,קשה יותר, יותר היסטורי(הולך טוב עם התקופה למי שאוהב את התקופה) אך בעל מגבלות האציין בהמשך.
אפשרויות דיפלומטיות חדשות גורמות לבריתות להיות אפקטיביות לשם שינוי
-עדיין לא ראיתי באגים, מוקדם להגיד
- הלוגיסטיקה בקמפיין מוסיפה עומק למשחק

לא אהבתי
יקר בארץ (במיוחד הגרסה המורחבת) יותר ממה שצריך לעלות, להתחשב בעובדה שכמה שהמשחק מרגיש חדש הוא עדיין מזכיר את אמפייר
קרבות ימיים - יפים אבל משהו חסר, התחום הזה לא מלוטש מספיק (עדיין!)
קמפיין קצת מוגבל בגלל התקופה

לא החלטתי עדיין לגבי הAI לפעמים הוא ממש חכם: שיחקתי בקמפיין של מצריים בתור צרפת - בזמן הפלישה לא"י לא נתקלתי בהתנגדות אותומנית עד שגעתי לדמשק (היעד האחרון בקמפיין) שם עמד צבא ענק, כפול שחיסל אותי - מצד אחד זה מציון אבל איפה הצבא הזה היה מקודם למה הוא לא תקף אותי לפניכן - אפשר להסתכל על כך בשני צורות בכל מקרה אני רואה שיפור

אתם מוזמנים להוסיף דברים נוספים, אני לא משחק מספיק זמן בשביל לראות הכל.

בכלליות אני ממליץ על נפוליאון , במיוחד לאנשים שראו את הפוטנציל באמפייר,

נערך לאחרונה על ידי erlich, 02.03 בשעה 23:47.

משתמש רגוע

#2   פורסם: 03.03, 01:01

אהבתי :
-את הקטע שהפעם לא צריך לשלם כדי לתקן חיילים הם חוזרים לאט לאט (עדין לא הבנתי למה לפעמים ה+ בצבע ירוק או אדום).
-גם נחמד הקטע שאם היחידה שלך עולה דרגה אז זה מעלה לה את הstats .
-את העיצוב של כדור הארץ ואת השפעת האקלים על החיילים.
-ההשפעה של הגנרלים מורגשת בקרב לא כמו באמפייר.
לא אהבתי:
-שעדיין שפלוגת חיילים עולה על חומה היא פשוט עומדת ולא יורה למטה על החיילים צריך ללחוץ מלא עד שהם עושים משהו....
-בדיפלומטיה היו צריכים להוסיף עוד דברים...
-המשחק עובד לי לאט גם שהגראפיקה על נורמל אפילו שבאמפייר אני משחק על גראפיקה גבוה מאוד.

משתמש חדש

#3   פורסם: 03.03, 08:48

Murderdolls
ציטוט:
צפה בהודעה
אהבתי :
-את הקטע שהפעם לא צריך לשלם כדי לתקן חיילים הם חוזרים לאט לאט (עדין לא הבנתי למה לפעמים ה+ בצבע ירוק או אדום).
זה חלק ממערכת הלוגיסטיקה החדשה - כל עיר על המפה היא בעלת קווי הספקה ביחס לכמה גורמים:
מרחק מבניין ההספקה הקרוב ביותר
איכות הכבישים
סוג העיר

בעיר הבירה של יהיה ירוק - יחידות שנפגע ישופצו הכי מהר (תלוי אם יש בעיר הבירה בניין ספקה, בחירה שלך).
בעיר עם בניין הספקה, יהיה כתום - יחידות יתמלאו במהירות בינונית.
בעיר עיר + אדום, אין בניין הספקה אבל קיימים כבישים שמאבירים הספקה מעיר לעיר - יחידות מתמלאות ממש לאט.
אין + - מופיע מספר אפור - היחידות לא מתחדשות - עיר מנותקת מהספקה או אתה בשטח אוייב
ואחרון יהיה (-) אדום בוהק אם אתה נמצא בשטח קשה בוא היחידות מתות ממחלות וכו כתוצאה ממזג האוויר - במצב הזה כל תור אתה מאבד מספר חיילים

נערך לאחרונה על ידי erlich, 03.03 בשעה 08:51.

האווטר המגניב של DreadKnight

The Conquer

#4   פורסם: 03.03, 11:50

מאיפה אתם ממליצים לקנות אם מהארץ אז כמה עולה החבילה המורחבת למה אם זה עולה יותר אני חושב שאני פשוט אקנה מסטים...

Its not just a War,Its a Total War

משתמש עצבני

#5   פורסם: 03.03, 12:47

בסטים זה עולה 40 דולר שזה מקסימום 150 שקל אין לי כוח לחשב עכשיו, אבל הImperial Edition זה 50 דולר שזה כבר כמעט 200 שקל, אם בארץ זה עולה נגיד 200 שקל הרגיל אז עדיף לקנות כבר את המשופר בקצת פחות כסף בסטים אבל אם בארץ המשופר עולה 200 אז אישית אני מעדיף לקנות אותו כבר כי זה כיף שיש את הקופסא והכל P:

האווטר המגניב של DreadKnight

The Conquer

#6   פורסם: 03.03, 13:00

BurnEmDown
ציטוט:
צפה בהודעה
בסטים זה עולה 40 דולר שזה מקסימום 150 שקל אין לי כוח לחשב עכשיו, אבל הImperial Edition זה 50 דולר שזה כבר כמעט 200 שקל, אם בארץ זה עולה נגיד 200 שקל הרגיל אז עדיף לקנות כבר את המשופר בקצת פחות כסף בסטים אבל אם בארץ המשופר עולה 200 אז אישית אני מעדיף לקנות אותו כבר כי זה כיף שיש את הקופסא והכל P:
זהו שאני לא מצליח לגלות כמה החבילה עולה בארץ....

Its not just a War,Its a Total War

משתמש חדש

#7   פורסם: 03.03, 14:18

אני קניתי בבאג, ואם זה היה עולה 200 שקל זה היה זול

הרגיל עולה 225

המורחב עולה 269 - גנבה - את המורחבת של אמפייר קניתי ב220 בבאג שבעיים אחרי שזה יצא

את המורחבת תקנו בסטים למרות שהמורחבת שבאה בקופסה היא בעלת 15 יחידות ובסטים זה נדמה לי 10 יחידות, עוד טריק לגרום לאנשים לשלם יותר

המחיר הוא כנראה בגלל עלית המחירים באנגליה של משחקים בכלליות. (לא שזה מצדיק)

CA = אנגליה

נערך לאחרונה על ידי erlich, 03.03 בשעה 14:25.

האווטר המגניב של Lior_X

Ace

#8   פורסם: 03.03, 14:28

אם אני אקנה אני אקנה מסטים..

משתמש עצבני

#9   פורסם: 03.03, 16:00

די כל היחידות המיוחדות האלה זה פשוט מגעיל, לשלם עוד 10 דולר, זאת אומרת רבע מהמחיר הרגיל, בשביל 10 יחידות? כשבמשחק יש איזה מאה סוגים שונים של יחידות (ועוד בנפוליאון זה לא אותם יחידות רק עם שם שונה לכל ארץ).

האווטר המגניב של ~eran

משתמש רציני

#10   פורסם: 03.03, 17:54

BurnEmDown
ציטוט:
צפה בהודעה
די כל היחידות המיוחדות האלה זה פשוט מגעיל, לשלם עוד 10 דולר, זאת אומרת רבע מהמחיר הרגיל, בשביל 10 יחידות? כשבמשחק יש איזה מאה סוגים שונים של יחידות (ועוד בנפוליאון זה לא אותם יחידות רק עם שם שונה לכל ארץ).
כן, אלה אם אתה קונה את המעדורת אספנים בקופסא.

משתמש עצבני

#11   פורסם: 04.03, 15:04

תגידו בנפוליאון עדיין יש את הקטע של הממשלות שיכול להיות מלכים או מלוכה חוקתית או דמוקרטיה, והקטע עם היועצים שאפשר לפטר ולמנות ויש להם בונוסים וכל זה?

האווטר המגניב של ~eran

משתמש רציני

#12   פורסם: 04.03, 18:13

לא בטוח אם עדיין אפשר לעשות מהפכות (כנראה שכן),
אבל הממשלה נשארה אותו הדבר.

1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא