מקורי - זה משתלם !! - משחקים Vgames - קהילות

נושא: מקורי - זה משתלם !!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של פינקי בלי מח

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 04.03, 15:53

Exclamation מקורי - זה משתלם !!

שלום לכולם !!!

יש נושא שהייתי רוצה לעלות פה ולשמוע את דעת כולם . והנושא הוא צרובים מול מקוריים ומה שביניהם ... אני אתחיל מהתחלה (כמעט מהתחלה) :

אתחיל מהסוני 2 :

שהמשחקים החדשים עלו להם 200 -300 שקל ואפילו יותר ואז מגיע לו הצ'יפ - המשיח !! שובר,דורס,הורג שאת השוק של משחקים מקוריים (אני לא יודע אם בצדק או לא). מה שבטוח ,אין אחד שלא היה שמח מזה ,חוץ מיצרניות משחקים,כמובן. אפילו אני בהתחלה אהבתי את רעיון , אבל לתקופה מאד קצרה.(מהר מאד גיליתי שזה לא שווה :אכזבה וכעס לא שווים את זה!). במהרה תעשיית הצרובים גדלה למימדים חסרי תקדים בכל מקום היה ניתן לראות 5-7 משחקי סוני 2 ב100 שקל!!! פה בדיוק פה מתחילה להיווצר תפיסה שעל משחק או סרט לא משלמים יותר מ50 שקל וגם זה נסחפתי !!
הזמן עובר הטכנולוגיה מתפתחת ולאט לאט אנשים מתחילים כבר לצרוב לבד גם משחקים וגם סרטים .
הטכנולוגיה מתפתח עוד קצת והנה דור שלישי (אם אני טועה אז מי שסופר שיתקן אותי ) של קונסולות מגיע סוני 3 , WII , XBOX ...

*)SONY 3 נשאר חסין עד עצם היום הזה ! למרות שישנה פריצה לקונסולה ,ולא !הכוונה לא לאותו האקר שפרץ את האייפון , שניסה לעורר סערה בנושא . הפריצה קיימת כבר הרבה זמן אף אחד לא שמע את זה כי זה לא משתלם בכלל!!! המשחק צרוב יוצא יותר יקר ממשחק מקורי !!
*)WII ו XBOX נפרצים ובעצם ממשיכים את כל העניין של "לא יותר מ50 שקל למשחק" , דרך אגב הרבה לא יסכימו איתי אבל ת'אכלס אחת הסיבות העיקריות
שXBOX נשאר איכשהו באותה רמה עם סוני 3 זה רק בגלל הצרובים, כי אתה מקבל את אותם משחקים (בערך) בהרבה פחות כסף (על זה עוד נרחיב).

מה זה בעצם משחק או סרט צרוב : מוצר סוג ז' (זבל!) חלקכם תסכימו איתי וחלקכם לא ,לכן אני אפרט את היתרונות והחסרונות של תכנים צרובים :

*)איכות ירודה !!!
*)מוצר לא תקין - נתקע באמצע , פגמים למיניהם,פעם עובד פעמיים לא וכד'...
*)כמה פעמים ראיתם סרט ופתאום מישהו עובר בין המצלמה למסך הקולנוע
*)בזבוז זמן וכסף לשווא :
#) כמה פעמים הורדת איזה סרט או משחק ובסוף זה לא זה ??
#)כמה פעמים הלכתם לחנות קניתם 6 משחקים במאה ואולי 2 משחקים היו
#)כמה פעמים צרבתם משחק והוא לא עבד בלי שום סיבה..
תקינים ?? איך הרגשתם באותו רגע ??? גם שילמתם כסף גם ביזבזתם זמן ומה קיבלתם ???
*)חסימת קונסולה לאלתר על ידי היצרנית דרך האינטנט.
*)הגבלות כאלה ואחרות : למשל - מי שיש לו צרובים לא יכול לשחק ברשת .
*)סיכון של הקונסולה או של המחשב .
*)מימון ארגונים מפוקפקים (אני לא מתכון לאוסמה בן לאדן)
*)חוסר פרגון ליצרן
(שני הסעיפים מעל בטוח לא מעניינים הרבה אנשים אבל ציינתי אותם בכל מקרה)
*)עוגמת הנפש הנגרמת לנו מכל האינספור ניסיונות כוזבים להפעיל,לרכוש,להוריד,לצרוב תוכן פיראטי...
*)קבצי HD צרובים שפשוט בדיחה : אתם חושבים שאתם נהנים מאיכות הכי גבוה, אבל אתם לא יודעים שלרוב שהורידו את הSURROUND או את DTS ואתם שומעים STEREO רגיל , אתם רואים חצי מסך עם שוליים כי בקידוד קיזזו באיכות התמונה בישיביל להקטין את הקובץ וכו'
*)סרטים בצבע השמיים לא נכנסים לשום קטגוריה ממה שרשמתי

עכשיו ארחיב מה שקורה היום (מעתה אתרכז בעיקר בנושא משחקים ל PS3)בקהילה של בעלי PS3 כאשר אין צרובים :

למדנו שבישביל לרכוש\לשחק משחק לא חייב לקנות אותו בסכום המלא . ישנם פתרונות מצויינים ,אשר מאפשרים לכל אחד ואחד מאיתנו להנות ממשחקים איכותיים בקלי קלות :

*)משחקים יד שניה - קניה\מכירה.
*)רכישה משותפת (עם חבר למשל).
*)רכישה באינטרנט\חו"ל.
*)משחקים מוזלים.
*)השכרה.

SONY עשו הכל , ואני חושב שגם הצליחו לגרום לציבור השחקנים לא לפנות לשוק הפיראטי !אני גם בטוח יש מעורבות בזה שהמשחקים עולים בגבול ה60$ (בחו"ל , בארץ זה סיפור אחר) ככה לקנות משחק חדש ב60$ זה שווה וכדאי , לנו הישראלים זה יצא בערך 250 שקל - מכובד ביותר למשחק חדש! והישנים (הכוונה פחות חדשים) הרבה יותר זול ! יש משחקים מדהימים מלפני שנה שנתיים שניתן לקנות ב20$ - פחות מ100 שקל כולל משלוח!!!

ישנו עוד נושא שארחיב עליו זה כל הDLC למיניהם :
תוספות למשחקים שסכומים שלהם נעים בין 1$-20$ . אני חושב זה מצויין !!! לקנות איזה תוספות למשחק שאהבתם בכמה דולרים - משתלם ושווה ! אני אתן לכם דוגמא :
UNCHARTED 2 - המשחק הכי טוב שיצא עד היום . התאהבתי בו והתמכרתי אליו ברמה מפחידה . יצאו בישבילו 2 תוספות : הראשונהרק סקינים והשניה מפות וסקינים . אתייחס לחבילה השניה : שהמפות עולות 3$ - 2 מפות , ו6 סקינים חדשים 4$ נוספים . עכשיו : הסקינים במקרה הזה לא שווים את הכסף אבל למשל המפות : כל מפה ב1.5$ שזה 5 שקלים למפה , שאני שאחק בה ואהנה ממנה עוד הרבה זמן - פשוט תענוג! בשמחה אשלם על זה ! חבילת מסטיקים אורביט עולה 5 שקל !
מה שיוצא זה שאם יש משחק שאנחנו מאד אוהבים תמורת כמה שקלים בודדים ניתן להוסיף לו תכנים מצוינים.שימו לב שהמשחקים ROCK BAND וGUITAR HERO לא שווים ולא משתלמים ואני בכלל חושב שזה גניבה וחוצפה : לגבות על כל שיר לפחות 4$-5$ ויש גם שירים שמגיעים ל12$ לשיר !!!! אין לזה שום הצדק!! כמו בכל דבר יש דברים פחות משתלמים ויש יותר אבל הרעיון עצמו - ענק!!!
עוד משהו קטן : ידעתם שכל תוכן שקניתם בPSN ניתן לתת עד 4 חברים ??? חשוב לציין שבזמן שיתוף אתם חושפים את הפרטים שלכם כמו פרטי כרטיס אשראי , EMAIL וסיסמה לכן חשוב מאד לשים לב את מי את משתפים (קרדיט לSHAY_CV )
לסיכום :
SONY כבר התחילה לאיים שכנראה בסוף השנה הPSN יהפוך להיות בתשלום ובהתחלה מאד נבהלתי מזה : מה עוד לשלם כסף ??? אבל אחרי קצת מחשבה למה לא ??? מגיע להם !!! אני נהנה בטירוף לשחק מול אנשים אחרים ולשלם על זה את האמת נראה לי די הגיוני : חשבתם פעם כמה אנשים עובדים על זה ??? כמה כסף מושקע בזה ??? אני גם בטוח כשזה יהפוך להיות בתשלום יהיו הרבה פחות תקלות אם בכלל יהיו ?! וגם נקבל הטבות נוספות (כל מי שאומר לעצמו שהאינרנט בארץ זוועה - הוא צודק , רק שידע שהמהפכת האינרנט בפתח :התחילו כבר בהחלפת כל התשיות בערים הגדולות , אותותו זה יהיה בכל הארץ . ברור שכרגע זה עדיין יקר , אבל זו רק שאלה של זמן שזה ירד למחירים סבירים ) .
פה באתר לפי מה שאני רואה אנשים בדעה שלי , אבל בארץ צריכים להתחיל להתרגל לעניין שצרובים זה נגמר ! זה גם לא משתלם וזה לא עובד! ואנ לא מתכוון ש"פיראטיות מממנת את הטרור" או דברים כאלה , אבל אנשים!!! אנחנו עובדים מאד קשה בישביל להרוויח את הכסף שלנו , אז למה לקנות איתו מוצר סוג ז'?? במיוחד שיש כל כך הרבה שיטות להנות ממוצרים איכותיים ולא לשלם הרבה כסף ! אני לא אכנס אבל רק אזכיר בקטנה את העניין שעדיף לתת את הכסף למפתח התוכנה מאשר לכמה בטלנים שמתפרנסים מחלטורות וקומבינות כאלה או אחרות , אפילו אם זה קצת יותר יקר ... כל ההתקדמות של הטכנולוגיה וכל הגאדג'טים למינהם גם על זה צריך לשלם , כי מה לעשות יש אנשים שעובדים על זה שנים : רעיון , פיתוח ,הוצאה לפועל , תחזוקה וכד' זה עולה הרבה כסף . מישהו צריך לשלם את זה , לא ??? ברור שלפעמים זה מוגזם ולא שווה , כמו בכל דבר ! אבל מה לעשות ??? זה העולם שבו אנחנו חיים - הכל כסף !!! לטובה ולרעה !!! ויותר ויותר חברות מתחילות להבין את הלקוח, וללכת לקראתו בדרך כזו או אחרת...

בסופו של יום כל אחד יעשה את החישוב שלו ואת הבחירה שלו. אבל אני חושב שהתשובה פה די ברורה...

תודה רבה על תשומת לבכם ...

נערך לאחרונה על ידי פינקי בלי מח, 04.03 בשעה 16:33.

Nothing is Something worth doing - Shpongle

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HTA4EVER

שואף לשלמות

#2   פורסם: 04.03, 16:01

כל הכבוד!
אני התחלתי לשנוא פירטיות מאז שיש לי את הPS3,ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא יפרצו את הקונסולה.

CHAOS WILL RISE AGAIN!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של almogj

משתמש עצבני

#3   פורסם: 04.03, 16:02

אבל למה בתשלום? לי אין כסף סוני החארות

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#4   פורסם: 04.03, 16:04

תסיים לקרוא קודם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

כתב פורום PS3

#5   פורסם: 04.03, 16:07

אחלה מאמר נהנתי ממש לקורא את המאמר
אגב שכחת לציין שכאשר שיש לך צרובים אתה תמיד קונה או מוריד וצורב עוד ואתה אף פעם לא מסיים את המשחקים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של mor blad

משתמש רציני

#6   פורסם: 04.03, 16:08

לא רוצה לסחוף פה מלחמת פאנבויס כי אני פשוט לא אבל בכל מקרה הסתכלתה על הנתונים של הקניות של COD? ה360 מכר יותר מה PS3 ואם אתה רוצה להתווכח על עובדות תתווכח. ה360 נשארת בגלל הפריצה? ממש לא! לסוני יש את הבלעדיים שלה וגם ל360 ולכן היא מחזיקה מעמד, יש לה רשת נהדרת וכו'.
בכל מקרה בנוגע לנקודה של "מגיע להם" אני לא אוהב לשלם על אינטרנט ודברים שלא שילמתי קודם לכן וכך גם על הלייב שאני משלם לו - האמת שאף פעם לא שיחקתי ב PSN אבל ממה ששמעתי אני לא חושב שצריך לשלם על רשת מסוג זה ולכן, אני לא חושב שזה בכיף שיקחו כסף כי אז על כל פיפס קטן יבקשו כסף.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HADARPLOTKIN

משתמש חדש

#7   פורסם: 04.03, 16:09

Exclamation איזו השקעה!!!!!

אל אני עדיין חושב שה PSN צריך להיות בחינם ושיתנו לנו להנות מזה שזה בחינם כי לפי מה שאני יודע לילדים בני 10-17 ההורים לרוב לא מרשים לתת את הכרטיס אשראי באינטרנט והילדים לא יוכלו להנות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HTA4EVER

שואף לשלמות

#8   פורסם: 04.03, 16:11

MOR BLAD-
מה אתה מבלבל ת'שכל,מי שאמר לך שהPSN גרוע הוא חתיכת אידיוט!
זה שהפאנבוייס של הXBOX מפיצים שמועות שהPSN פחות טוב מהLIVE מבחינת שרתים זות שטות.
הדבר היחיד שטוב בLIVE יותר מהPSN זה הפראטי שאפשר לדבר מחוץ למשחק,ועם יהיה תשלום בPSN זה יכלול את זה.

CHAOS WILL RISE AGAIN!!

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#9   פורסם: 04.03, 16:16

מור, התכוונתי שבארץ הXBOX תפס בגלל הצרובים לא בעולם ... אם לא היה צרובים לXBOX אנ לא בטוח שהוא היה נשאר פה . בדיוק כמו שהיה את סוני 2 והיתה עוד איזו קונסולה ממש טובה אבל בגלל שלסוני היו צרובים היא שברה אותה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shay_cv

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 04.03, 16:17

נהנתי לקרוא את המאמר, כל הכבוד!

הערה:
אתה יכול לחלק בין ארבע קונסולות נוספות את המוצר שקנית(share)
בתהליך את חושף את פרטיך,(כרטיס אשראי וכו'...) בפני החברים איתם אתה משתף את ההורדה
אז צריך לשים לב ולא לחלק מתנות סתם, שלא תפגע מידי רעים...

נ.ב
הבוקס לא מופץ רשמית בארץ והוא מובא ע"י סוחרים/יבואנים פרטיים
ולכן בארץ הוא תפס מקום מרכזי בפירטיות פרט למחשב האישי

"this is the liberty we've won for ourselves"

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#11   פורסם: 04.03, 16:17

יש לך טעות. ה PS3 עוד לא נפרץ.

"הפריצה קיימת כבר הרבה זמן אף אחד לא שמע את זה כי זה לא משתלם בכלל!!! המשחק צרוב יוצא יותר יקר ממשחק מקורי !!"

אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את המידע שלך אבל משתלם או לא, ה PS3 מעולם לא נפרץ.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#12   פורסם: 04.03, 16:19

איך שהPSN כרגע ברור שהוא לא שווה כסף , כמו שאמרתי אם הוא יהיה בתשלום זה יבוא עם שדרוגים ...

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#13   פורסם: 04.03, 16:22

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לך טעות. ה PS3 עוד לא נפרץ.

"הפריצה קיימת כבר הרבה זמן אף אחד לא שמע את זה כי זה לא משתלם בכלל!!! המשחק צרוב יוצא יותר יקר ממשחק מקורי !!"

אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את המידע שלך אבל משתלם או לא, ה PS3 מעולם לא נפרץ.

אתה משהו אתה!!!
תריץ חיפוש בגוגל חנות בנתניה נקראת MAXPLAY . תתקשר אליו ותשאל אותו בצורה יפה "תגיד אחי שמעתי שקיימת פריצה לסוני 3 ?? זה נכון ?? "
ותראה מה הוא יענה לך ...
ולידיעתך כל דבר שאני כותב פה יש מכור אמין ובדוק... מעניין אותי מאיפה יש לך את ההרגשה שאתה יודע הההכל? ?

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#14   פורסם: 04.03, 16:24

תודה על העדכון שי , לא ידעתי את זה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shay_cv

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 04.03, 16:25

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה משהו אתה!!!
תריץ חיפוש בגוגל חנות בנתניה נקראת MAXPLAY . תתקשר אליו ותשאל אותי בצורה יפה "תגיד אחי שמעתי שקיימת פריצה לסוני 3 ?? זה נכון ?? "
ותראה מה הוא יענה לך ...
ולידיעתך כל דבר שאני כותב פה יש מכור אמין ובדוק... מעניין אותי מאיפה יש לך את ההרגשה שאתה יודע הההכל? ?
קודם כל, כל מוכר יגיד לך מה שאתה רוצה לשמוע
דבר שני, אם אתה מדבר על צורבי בלו-ריי למיניהם אז זה לא ממש הדרך להשיג משחקים בחינם

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מצליחן

#16   פורסם: 04.03, 16:29

נו באמת !! אני יודע מה אני אומר אם מישהו באמת חושב שאני טועה וזה ממש מפריע לו תתקשרו לשם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shay_cv

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 04.03, 16:34

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
נו באמת !! אני יודע מה אני אומר אם מישהו באמת חושב שאני טועה וזה ממש מפריע לו תתקשרו לשם...
גם אם יש משהו כזה(וזה עוד בארץ) אני לא ירוץ לפרוץ את הקונסולה כי כמו שאני עובד ומרוויח את הכסף שלי, אז אני מוכן לשלם לחברה על משהו שגורם לי הנאה וזה התחביב שלי...
שבוחרים תחביב לוקחים בחשבון שיהיו הוצאות על אותו תחביב(כמו כל דבר )

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#18   פורסם: 04.03, 16:41

זה בדיוק מה שאני אומר פה ואם שמתה לב שאמרתי שהפריצה לסוני3 יוצא יותר יקר מלקנות מקורי !! לכן אף אחד כמעט לא שמעה את זה.. עדכנתי גם מה שאמרתה לגבי ההורדות מPSN תודה ...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~God-of-War~

מצליחן

#19   פורסם: 04.03, 16:44

נהניתי לקרוא מאוד את הכתבה\מאמר שלך... אני מסכים עם כל מילה וזה באמת לא שווה את הזמן המאמץ והכסף שאתם משקיעים עדיף לקנות מקורי!

מחלק הזמנות ללוקרז... לשלוח בפרטי..

It's not just a God, it's the God of War

היי , גם אני ישראלי !
אם גם אתם , העתיקו זאת לחתימתכם בכדי שנדע כמה ישראלים נותרו בערוץ קונסולות !

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של mor blad

משתמש רציני

#20   פורסם: 04.03, 18:09

HTA4EVER
ציטוט:
צפה בהודעה
MOR BLAD-
מה אתה מבלבל ת'שכל,מי שאמר לך שהPSN גרוע הוא חתיכת אידיוט!
זה שהפאנבוייס של הXBOX מפיצים שמועות שהPSN פחות טוב מהLIVE מבחינת שרתים זות שטות.
הדבר היחיד שטוב בLIVE יותר מהPSN זה הפראטי שאפשר לדבר מחוץ למשחק,ועם יהיה תשלום בPSN זה יכלול את זה.
קודם כל שמור על השפה, תראה, אני רשמתי בפוסט שאני לא שיחקתי ב PSN וממה ששמעתי יש לך אפשרות לדבר תוך כדי משחק מבלי תוספות אלא רק built in? לא לפי מה שאני הבנתי שוב אם אתה חולק עלי כתוב, מבלי קשר כמו שאני יודע ה LIVE מתבסס על P2P ולא על שרתים כמו בסוני ולכן הוא הרבה יותר מוצלח ולא רק אני חושב ככה גם הרבה אתרים גדולים ומוכרים חושבים ככה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של BumperSticker

משתמש רגוע

#21   פורסם: 04.03, 18:10

אני מאמין שה-PSN ישאר בחינם. גם אם Sony תחליט שה-PSN יהיה בתשלום זה לא יכלול את כל ה-Multi, אלא רק תוספות מיוחדות. הכל ישאר אותו הדבר כמו שהוא עכשיו עם כמה אפשרויות בונוס שעולות כסף.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

משתמש רציני

#22   פורסם: 04.03, 18:14

פינקי אתה צודק גם אני שונא פירטיות אבל באמת לפעמעים הפריצה של הPS2 עזרה להביא משחקים מחול כי לא היה הגבלת איזורים אבל אני אף פעם לא צרבתי משחק ואתה גם צודק בעייניין הPSN בזה כל הכבוד לסוני.ותגידו משהו שם לב לשמעות שבעלי 360 יוכלו לשחק נגד בעלי ps3 במשחק המירוצים החדש BLUR

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#23   פורסם: 04.03, 18:17

לא ! אבל אם כן זה יהיה מדהים!!! דרך אגב מה אתה אומר על BLUR ? אני שם לב שאתה אוהב מרוצי מכוניות....

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של mgs freak

משתמש רציני

#24   פורסם: 04.03, 18:18

זה שיש אפשרות להשיג משהו צרוב,לא אומר שצריך לעשות זאת.אם תקנו משחק פעם ב- , ולא תורידו 30 משחקים ביום, תהנו ממנו יותר, כי תחשבו לפני שאתם קונים אותו,תשקיעו בו, ותתנו לו את הכבוד הראוי לו.

ואני גם אוהב את מדף המשחקים המכובד שלי וריח של חוברות הוראות

"We are the all singing all dancing crap of the world "

Fight Club -

שולח הזמנות ללוקרז, צרו איתי קשר.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#25   פורסם: 04.03, 18:24

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
לא ! אבל אם כן זה יהיה מדהים!!! דרך אגב מה אתה אומר על BLUR ? אני שם לב שאתה אוהב מרוצי מכוניות....
אם אתה שואל אותי אני מעדיף לשחק בגראן טוריסמו או F1 למרות שכל העולם משחק בMW2 אוBFBC2 ואני לא צוחק אני פשוט אוהב יותר משחקי מכוניות

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#26   פורסם: 04.03, 18:25

mgs freak
ציטוט:
צפה בהודעה
זה שיש אפשרות להשיג משהו צרוב,לא אומר שצריך לעשות זאת.אם תקנו משחק פעם ב- , ולא תורידו 30 משחקים ביום, תהנו ממנו יותר, כי תחשבו לפני שאתם קונים אותו,תשקיעו בו, ותתנו לו את הכבוד הראוי לו.

ואני גם אוהב את מדף המשחקים המכובד שלי וריח של חוברות הוראות
חח אתה בדוי כמוני

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#27   פורסם: 04.03, 18:29

mor blad
ציטוט:
צפה בהודעה
קודם כל שמור על השפה, תראה, אני רשמתי בפוסט שאני לא שיחקתי ב PSN וממה ששמעתי יש לך אפשרות לדבר תוך כדי משחק מבלי תוספות אלא רק built in? לא לפי מה שאני הבנתי שוב אם אתה חולק עלי כתוב, מבלי קשר כמו שאני יודע ה LIVE מתבסס על P2P ולא על שרתים כמו בסוני ולכן הוא הרבה יותר מוצלח ולא רק אני חושב ככה גם הרבה אתרים גדולים ומוכרים חושבים ככה.
צור לפי מה שאני הבנתי מאנשים קצת מנוסים ממני וממך שהPSN וLIVE זההים לחלוטין באופן הפעולה שלהם . ההבדל היחד שיש בין הרשתות זה שיש כמה אופציות בודדות שבLIVE השימוש בהם יותר נוח זה הכל !!! והבחור ממקודם הוא בסדר תקרא שוב את ההודעה שלו הוא לא אמר לך אידיוט..

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#28   פורסם: 04.03, 18:31

מתן שאלתי אותך לגבי הBLUR מה אתה אומר עליו ??? ראיתה את הטרייליר ? אני מצפה למשחק מצויין !
אני אישית חולה על BURNOUT PARADISE . משחק יוצא מן הכלל !!!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#29   פורסם: 04.03, 18:36

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
מתן שאלתי אותך לגבי הBLUR מה אתה אומר עליו ??? ראיתה את הטרייליר ? אני מצפה למשחק מצויין !
אני אישית חולה על BURNOUT PARADISE . משחק יוצא מן הכלל !!!
גם אני מה שאני אומר שיש שמעות שאנחנו בעלי PS3 נוכל לקרוע את בעלי ה360 במירוצי אונליין

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ori360

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 04.03, 19:02

פינקי בלי מח
ציטוט:
צפה בהודעה
*)איכות ירודה !!!
למשחקים? זה בדיוק אותו דבר
כמו המקור
ובמחשב זה אפילו יותר טוב...
*)מוצר לא תקין - נתקע באמצע , פגמים למיניהם,פעם עובד פעמיים לא וכד'...
אבל זה לא נכון זה עובד מציון...

*)בזבוז זמן וכסף לשווא :
#) כמה פעמים הורדת איזה סרט או משחק ובסוף זה לא זה ??
קורא אז מורידים שוב לא סיפור וזה גם בקושי קורא עם אתה יודע איך ליבדוק את זה (לי זה לא קרא איזה 3 שנים)
#)כמה פעמים הלכתם לחנות קניתם 6 משחקים במאה ואולי 2 משחקים היו
לא הבנתי...
#)כמה פעמים צרבתם משחק והוא לא עבד בלי שום סיבה..
תקינים ?? איך הרגשתם באותו רגע ??? גם שילמתם כסף גם ביזבזתם זמן ומה קיבלתם ???
אז צורבים עוד פעם ותשלם 20 במקום 200 שקל
עדיין יותר זול

*)סיכון של הקונסולה או של המחשב . עם אתה יודע להוריד אין שום סיכון למחשב..

*)מימון ארגונים מפוקפקים (אני לא מתכון לאוסמה בן לאדן) לא ממש הבנתי תסביר יותר טוב..
*)עוגמת הנפש הנגרמת לנו מכל האינספור ניסיונות כוזבים להפעיל,לרכוש,להוריד,לצרוב תוכן פיראטי...
טוב זה נכון..

אין לXBOX פרוץ אז אני מתיחס בעיקר למחשב למרות שאני יודע שגם בXBOX זה לא כזה סיפור

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא