[משחק קהילתי]יום שני בשעה 20:00 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: [משחק קהילתי]יום שני בשעה 20:00
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של wokinstorm

מנהל קהילת Left 4 Dead

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.03, 12:52

ברירת מחדל [משחק קהילתי]יום שני בשעה 20:00

ביום שני כלומר מחר בשעה 20:00 יערך משחק קהילתי,כל מי שמעוניין להגיע שירשם כאן.

והפעם מי שנירשם שיגיע ושאני לא יצטרך לחכות.

תודה והמשך גלישה מהנה.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!
בכל בעיה או הצעה ניתן לפנות אליי באימייל: wokinstorm@walla.com

"We are at war my friend,here nice people die first"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ITAYBRON

שואף לשלמות

#2   פורסם: 07.03, 13:16

אם באיזשהו כוח קסום הסטים שלי יעבוד אז כן בכיף אני יבוא

האח הגדול עינו פקוחה.
- ג'ורג אורוול
{ מתוך הספר "1984"
http://www.youtube.com/watch?v=aQ5XOwiryv0 הסרט של ההלקה האהובה עלי [daft punk]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HeavenTear

משתמש ותיק

#3   פורסם: 07.03, 14:19

כנראה אבל לא בטוח שאני אבוא

מחלק הזמנות ללוקרז,שילחו ה"פ עם המייל שלכם

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shonshrinks

שואף לשלמות

#4   פורסם: 07.03, 20:27

HeavenTear
ציטוט:
צפה בהודעה
כנראה אבל לא בטוח שאני אבוא
SAME HERE

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#5   פורסם: 08.03, 13:19

תיקון קטן: רוב הסיכוים שלא אבוא,סיכוי קטן שכן

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#6   פורסם: 08.03, 17:09

יש בעיה אצלך, פשוט תציין רק איזה משחק, 1 או 2? אני מקווה ש1..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ITAYBRON

שואף לשלמות

#7   פורסם: 08.03, 19:19

הסטים עבד אתמול ועכשיו לא דאמ איט

האח הגדול עינו פקוחה.
- ג'ורג אורוול
{ מתוך הספר "1984"
http://www.youtube.com/watch?v=aQ5XOwiryv0 הסרט של ההלקה האהובה עלי [daft punk]

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת Left 4 Dead

#8   פורסם: 08.03, 21:32

אוף הסטים שלי גם נפל...מה קורה פה?

עושה לי UPDATE כבר חצי שעה,ונאור אתה יודע ש2 כי ב1 אין שרתים בהם אפשר לעשות VERSUS,או שיש?

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#9   פורסם: 08.03, 22:55

יש אחד של גיימר הייתי בורסוס אחד ממש כיף

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#10   פורסם: 08.03, 22:56

אז תכתוב 2!, צריך לשנות את השם של הפורום Left 4 Dead 2 אם ככה זה הולך כאן..

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת Left 4 Dead

#11   פורסם: 08.03, 23:07

בונא נאור אתה לא מגיב פה אף ]פעם אז אין לך ממש זכות דיבור על מה קורה בפורם.
אתה משחק ב1?תהרגן משחקים ל1 מה הבעיה?
תפתח כאן נושא ויש משחק וזהו.

אני אישית בקושי משחק במחשב בשביל להרגן פה משחקים או משהו.

נערך לאחרונה על ידי wokinstorm, 08.03 בשעה 23:11.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#12   פורסם: 10.03, 12:56

אני בקושי מתחבר לפורום הזה אז אני רק צופה במה שקורה כאן, בזמן האחרון התחלתי לארגן משחקי L4D רק חבל שכולם על 2, ותאמין לי שיש לי כאן זכות דיבור כמו שיש כאן לכולם, וכבר פתחתי כבר נושא להתארגנות אם תסתכל ובקושי התארגנו כאן, חבל.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת Left 4 Dead

#13   פורסם: 10.03, 13:40

מה אתה רוצה ממני,שאני יגיד לכולם לכו למשחקים של נאור,שמע בכיף הייתי אומר להם אבל אנשים מחליטים לבד במה לשחק.

וגם לך יש 2 לא?

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimrod.

מצליחן

#14   פורסם: 10.03, 18:16

תתחיל לארגן משחקי L4D1 , יש שרתים ולפעמים גם יש אנשים.
נאור מארגן כבר כמה זמן , אני גם אירגנתי 2-3 ואף פעם לא יכלת לבוא.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#15   פורסם: 12.03, 01:54

לא אמרתי להתחיל להתחנן ולבקש, במקום דיבורים ודים, תעשה מעשים! אני כבר כל הזמן מארגן ורססים בזמן הפנוי שלי על המוסד, כשיש ורסס L4D אל תפספסו, רק מה שהכי מעציב שקוראים למישהו לורסס, הוא אומר שהוא הולך ל2, בסדר אני מבין, אבל תעזרו קצת לקהילה של 1, לא מכריח אותכם, וודים במקום לדבר, תתחיל להזיז כאן את העניינים, בL4D 2 יש שרתי ויגיימס (אם אני לא טועה) אז תסדר שהיה גם ל1, ולא ודים אין לי 2 וגם לא יהיה 2 זאת דעתי בנושא הזה.
מקווה שתיישים זאת.

עריכה: ואתה בתור מנהל גם אתה צריך לארגן לפעמים משחקי L4D 1 ולא כל הזמן 2.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת Left 4 Dead

#16   פורסם: 12.03, 09:28

VeDxS
ציטוט:
צפה בהודעה
לא אמרתי להתחיל להתחנן ולבקש, במקום דיבורים ודים, תעשה מעשים! אני כבר כל הזמן מארגן ורססים בזמן הפנוי שלי על המוסד, כשיש ורסס L4D אל תפספסו, רק מה שהכי מעציב שקוראים למישהו לורסס, הוא אומר שהוא הולך ל2, בסדר אני מבין, אבל תעזרו קצת לקהילה של 1, לא מכריח אותכם, וודים במקום לדבר, תתחיל להזיז כאן את העניינים, בL4D 2 יש שרתי ויגיימס (אם אני לא טועה) אז תסדר שהיה גם ל1, ולא ודים אין לי 2 וגם לא יהיה 2 זאת דעתי בנושא הזה.
מקווה שתיישים זאת.

עריכה: ואתה בתור מנהל גם אתה צריך לארגן לפעמים משחקי L4D 1 ולא כל הזמן 2.
נאור שתוק פשוט שתוק אתה לא בקהילה הזאת אתה לא מגיב כאן אז על תגיד לי מה לעשות אוקי.

אני לא חייב להרגן משחקים ל1 עם לא בא לי עם אני ירצה אני יהרגן אבל אני לא רוצה חד וחלק.
בנתיים אני מנסה לטפל בנושאים אחרים כמו שמתישהו במהלך המאה הזאת היו לנו שרתים ל2 ואחרי זה אני יעבור לדברים אחרים ברשימה אבל בנתיים זה הדבר הראשון אצלי.

עם אתה מהרגן משחקים ל1 יפה כל הכבוד על היוזמה,אבל לי אין זמן לזה מצטאר פשוט פיזית אין לי זמן,ואת הזמן הקטן שיש לי אני מוציא כאן על הקהילה.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#17   פורסם: 12.03, 10:22

wokinstorm
ציטוט:
צפה בהודעה
נאור שתוק פשוט שתוק אתה לא בקהילה הזאת אתה לא מגיב כאן אז על תגיד לי מה לעשות אוקי.

אני לא חייב להרגן משחקים ל1 עם לא בא לי עם אני ירצה אני יהרגן אבל אני לא רוצה חד וחלק.
בנתיים אני מנסה לטפל בנושאים אחרים כמו שמתישהו במהלך המאה הזאת היו לנו שרתים ל2 ואחרי זה אני יעבור לדברים אחרים ברשימה אבל בנתיים זה הדבר הראשון אצלי.

עם אתה מהרגן משחקים ל1 יפה כל הכבוד על היוזמה,אבל לי אין זמן לזה מצטאר פשוט פיזית אין לי זמן,ואת הזמן הקטן שיש לי אני מוציא כאן על הקהילה.
ולא אני לא אומר מה לך לעשות, אני מייעץ לך מה לעשות לפני שהיה מאוחר יותר, יודע מה, אני כן בקהילה הזאת, בקהילה של 1 אתה מתכוון, זה לא קשור להגיב כי כבר ראיתי שהפורום נהפך ל2 כי אתה יודע שזה נכון, נכון אתה לא חייב לארגן אבל כחלק כמנהל עליך גם ל1 וגם ל2.
את האמת אני לא מסתכל על הפורומים האחרים אבל למשל בגיימר ניתן למצוא גם ורססים לL4D 1 אפילו שיש להם רק שרת אחד של COOP! ומארגנים על מוסד קצת היגיון בזה ודים.
אני לא אומר תלך להיות כמו כל הקהילות, אבל אם אתה רוצה לעשות שינוי, תתחיל זאת מעכשיו.
שרתים ל2 לא נותנים לכם? זה נהייה מגוחך זה כבר באמת אכזבה מצד ויגיימס לך תדע מה יש שם, פיזית יש לך כוח לL4D 2 ולקהילה אבל ל1 לא נשאר לך מקום פיזי? אולי את הזמן הקטן שאתה עושה בקהילה תפתח אשכול לארגון ורסס L4D 1? (לא אמרתי לך מה לעשות), אתה עושה טעות וחבל ודים אתה הופך את הפורום הזה ל2 ולאט לאט מנסה להדחיק את הראשון, תבין שאני רוצה בטוב לקהילה הזאת ואני מאמין שבשביל לעשות שינויים זה גם תלוי בך ודים גם לפי צורת ההתנהגות שלך, וגם לפי הפורום במקום שיהפוך לספאם, קח את זה לתשומת לבך.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת Left 4 Dead

#18   פורסם: 12.03, 10:42

VeDxS
ציטוט:
צפה בהודעה
ולא אני לא אומר מה לך לעשות, אני מייעץ לך מה לעשות לפני שהיה מאוחר יותר, יודע מה, אני כן בקהילה הזאת, בקהילה של 1 אתה מתכוון, זה לא קשור להגיב כי כבר ראיתי שהפורום נהפך ל2 כי אתה יודע שזה נכון, נכון אתה לא חייב לארגן אבל כחלק כמנהל עליך גם ל1 וגם ל2.
את האמת אני לא מסתכל על הפורומים האחרים אבל למשל בגיימר ניתן למצוא גם ורססים לL4D 1 אפילו שיש להם רק שרת אחד של COOP! ומארגנים על מוסד קצת היגיון בזה ודים.
אני לא אומר תלך להיות כמו כל הקהילות, אבל אם אתה רוצה לעשות שינוי, תתחיל זאת מעכשיו.
שרתים ל2 לא נותנים לכם? זה נהייה מגוחך זה כבר באמת אכזבה מצד ויגיימס לך תדע מה יש שם, פיזית יש לך כוח לL4D 2 ולקהילה אבל ל1 לא נשאר לך מקום פיזי? אולי את הזמן הקטן שאתה עושה בקהילה תפתח אשכול לארגון ורסס L4D 1? (לא אמרתי לך מה לעשות), אתה עושה טעות וחבל ודים אתה הופך את הפורום הזה ל2 ולאט לאט מנסה להדחיק את הראשון, תבין שאני רוצה בטוב לקהילה הזאת ואני מאמין שבשביל לעשות שינויים זה גם תלוי בך ודים גם לפי צורת ההתנהגות שלך, וגם לפי הפורום במקום שיהפוך לספאם, קח את זה לתשומת לבך.
שמע אני לא משחק ב1 אז אני לא מהרגן משחקים ל1,אתה משחק ב1 אתה תהרגן משחקים ל1,זה די קל וברור אין פה טעם לשיחה בכלל,זה הגיון פשוט אני מהרגן משחקים ל2 כי אני משחק בו,אתה מהרגן ל1 כי אתה משחק בו.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#19   פורסם: 12.03, 11:14

wokinstorm
ציטוט:
צפה בהודעה
שמע אני לא משחק ב1 אז אני לא מהרגן משחקים ל1,אתה משחק ב1 אתה תהרגן משחקים ל1,זה די קל וברור אין פה טעם לשיחה בכלל,זה הגיון פשוט אני מהרגן משחקים ל2 כי אני משחק בו,אתה מהרגן ל1 כי אתה משחק בו.
לא ציפיתי לתגובה ממך כמנהל, אתה חושב רק על עצמך ועל ה2 שיש לך, אכזבת אותי ודים ואת הקהילה של 1 שנותרו בה, שהיה לך המשך יום נעים.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת Left 4 Dead

#20   פורסם: 12.03, 11:47

VeDxS
ציטוט:
צפה בהודעה
לא ציפיתי לתגובה ממך כמנהל, אתה חושב רק על עצמך ועל ה2 שיש לך, אכזבת אותי ודים ואת הקהילה של 1 שנותרו בה, שהיה לך המשך יום נעים.
סליחה?אני חייב לשחק ב1 או להרגן משחקים ב1?
עם הייתי משחק בו זה כבר דבר אחד אבל אני לא משחק בו אני לא רוצה לשחק ואני לא חייב לשחק בו.

אבל אתה משחק בו אז אתה תעשה תהרגן משחקים למה שאני ישחק במשחק שאני לא רוצה לשחק בו רק בגלל שכמה רוצים ורסוס.

אני משחק ב2 עם אנשים שגם משחקים ב2 ואני רוצה לשחק 2 זה למה אני מהרגן משחקים אליו.
מה זה אכזבתי אותך?איך?בזה שאני לא משחק ב1? אתה משחק ב1 תהרגן אתה משחקים ל1 אני משחק ב2 אני מהרגן משחקים ל2 זהו.

אני חייב כמובן להרגן משחקים בשביל הקהילה אבל אני מהרגן ל2 כי כמו שאמרתי כבר 10 פעם אני לא משחק ב1,ועם אני יראה פה הרבה אנשים קמים ואומרים כן אנחנו רוצים וורסוס ב1 אז אניי יתחיל להרגן גם שם,אני אני רואה רק אותך ונימרוד.

נערך לאחרונה על ידי wokinstorm, 12.03 בשעה 11:52.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#21   פורסם: 12.03, 12:00

אל תדאג, אם יהיה ורסס אנחנו לא נזמין אותך, תישאר ב2, לא אתה לא חייב, אבל קח לדוגמא בגיימר מנהל טוב בL4D, רציני ובוגר לא כמוך, לא אמרתי שאתה חייב, אבל בשביל שאני אוכל לעשות צריכים גם את העזרה כאן, כמו שאמרתי אם רוצים שינוי עובדים על שינוי, אתה פשוט הולך אחרי אנשים אבל בתור מנהל עליך לעשות גם זה וגם זה, אפילו אם אתה חושב שאין אנשים, כן אכזבת אותי ולא רק אותי, אלא אלה שיש להם את 1 כמו לי, לנימרוד ועוד כמה ותאמין לי שבזמן האחרון התחילו ורססים אבל בקושי, יודע מה, אז פשוט לך להנהלת ויגיימס תשנה את השם של הפורום לLeft 4 Dead 2 וסגור עניין?! למה קוראים לזה L4D?! בשביל 2? או גם וגם? אתה גם בתור מנהל אמור להיות פיקח וחכם מה שאני לא רואה את זה אצלך, לדעתי צריכים לשים מנהל יותר רציני ממך (מבלי להעליב ודים), אם אתה לא רוצה אל תשחק ב1, אבל תראה שאתה יכול להשקיע גם ב1 וגם ב2, לא בכמות האנשים שנמצאת עכשיו, אני לא יכול כל פעם לארגן ורסס, ובשביל שהיה ורסס קבוע (מה שנס יכול לעשות זאת) צריך לבוא ממך, מגיימר זה כבר, הנה למשל הם מארגנים מדי פעם, ולא כל הזמן, תארגן את רוב זמנך על L4D 2 ומדי פעם על 1, איך אני איתך?
תקשיב ודים זה באמת לא יעבוד ככה, לא הכרחתי אותך לשחק ב1, אבל קצת היגיון למי שיש את התפקיד פה, לי, או לך?
ולא אתה לא רואה אותי ואת נימרוד כי רוב הקהילה של 1 נמצאת או בגיימר או שהם מסתובבים להם איפה שהוא מקום, ואם היה שרתי ויגיימס אני הייתי בטוח שאותם ה"אנשים מסתובבים" האלה היו רואים זאת ונכנסים ונרשמים זה דרך פרסום ודים, תתעקש על השרתים!
אתה המנהל היחידי שנשאר, ובמקום להחיות אותו אתה רק מדרדר אותו, אל תפגע ודים אבל זאת האמת ואתה חייב לקבל אותה, אז אם אתה רוצה שיחול כאן שינוי, תתחיל עכשיו.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#22   פורסם: 12.03, 12:47

נאור אתה מתקשה להבין שודים לא רוצה לשחק ל4ד1

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#23   פורסם: 12.03, 13:18

shonshrinks
ציטוט:
צפה בהודעה
נאור אתה מתקשה להבין שודים לא רוצה לשחק ל4ד1
הנה עוד אחד שחושב שהוא חכם, אל תגיב סתם באמת, אם היית קורא הכל היית מבין שהוא יכול לארגן מדי פעם L4D 1 ,אבל אני לא הולך להתחיל לפרט לך כאן כי אתה עכשיו תתחיל לקרוא מהתחלה ועד הסוף ואז תרשום כאן את התגובה ה"חכמה" שלך.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש ותיק

#24   פורסם: 12.03, 13:33

VeDxS
ציטוט:
צפה בהודעה
הנה עוד אחד שחושב שהוא חכם, אל תגיב סתם באמת, אם היית קורא הכל היית מבין שהוא יכול לארגן מדי פעם L4D 1 ,אבל אני לא הולך להתחיל לפרט לך כאן כי אתה עכשיו תתחיל לקרוא מהתחלה ועד הסוף ואז תרשום כאן את התגובה ה"חכמה" שלך.

גם אתה יכול,מה אתה מגלגל תאשמה לאנשים אחרים?

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#25   פורסם: 12.03, 14:07

HeavenTear
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אתה יכול,מה אתה מגלגל תאשמה לאנשים אחרים?
כמה פעמים להסביר יואואאוא תקראו מהתחלה ועד הסוף ואז תבינו את הפאקינג עניין איזה אנשים קצת הבנת הנקרא.
אלא שלא קראו עד הסוף בבקשה אל תגיבו טוב?

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#26   פורסם: 12.03, 15:52

קראתי עד הסוף,וזה לא משנה את העובדה שמה שאמרתי נכון,ודים לא צריך לדחוף בכוח פעיליות ל4ד1,אלא צריך לעודד אותם במידה ומישהו שמועניין בכך יזם,אם ודים פותח התפקדות לל4ד2 זה כי הוא רוצה לשחק ל4ד2,אם נגיד סתם בן אדם X היה פותח התפקדות לל4ד1 זה לא שהיו זורקים אותו לעזאזל

האמת שהיא שאף אחד פה כבר לא שם על ל4ד1 אז אין פה משחקים,אבל אם היה מגיע לפה מישהו כזה אף אחד לא היה עוצר אותו,בגלל זה זה לא פורום ל4ד2

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת Left 4 Dead

#27   פורסם: 12.03, 16:09

אמרתי לך את זה קודם אתה לא בפורם הזה אף פעם ולא מגיב כאן ולא עוזר לפורם כלל אז אין לך זכות דיבור.

אני לא משחק ב1 כי לא בא לי לשחק ב1 וזה למה אני לא מהרגן משחקים ל1.

כאן הדיון נגמר.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimrod.

מצליחן

#28   פורסם: 13.03, 10:51

אבל בת'כלס ודים?

לבוא יום אחד אחרי שהקהילה מתה ולהכריז עלי כעל "אחראי L4D" לא ממש עוזר.
אל תפיל עלי את האחריות כשאין לי גישות לשום משאבים.

פשוט תגיד מההתחלה שאין לך זין למשחק , וככה נדע מראש כבר שזה אבוד.

אין לו תמיכה לא פה ולא בגיימר.

לפני שיצא המשחק אתה אמרת שאתה תשאר בראשון , אתה תתמוך ומה לא?

אם מישהו פה לוקח אחריות לנסות להרים את הקהילה זה נאור , אני לא לוקח קרדיט על 2-3 וורסוסים שאני עשיתי, ואתה צריך להודות לו על זה שהוא מנסה לעזור להחיות קהילה למשחק שאתה אוהב.

זה שבפורום הזה כולם אוהבים L4D2 ומהפונטים ולא יכולים לשחק בשני , לא אומר שאתה צריך להיות כמוהם.
אתה יכול להפעיל קצת את השכל שלך.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#29   פורסם: 13.03, 12:19

ואני בתמימותי חשבתי שעברתה כבר לגיימר ושלא תגלוש פה יותר,כנראה שכשיש פליימוור טוב אי אפשר לעמוד בפיתוי

אני לא מבין משו הוא חתם לכם חוזה? לא,תארגנו כמה משחקים שבא לכם זה לא שכשהוא נהיה מנהל הוא התחייב לאלץ בכוח משחקים

אגב נמרוד,העיקר אתה אומר ל4דדים גרועים גרועים אבל נראה שאתה לא מוותר לרגע על ל4ד1,כמה מבדר

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת Left 4 Dead

#30   פורסם: 13.03, 12:36

Nimrod.
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל בת'כלס ודים?

לבוא יום אחד אחרי שהקהילה מתה ולהכריז עלי כעל "אחראי L4D" לא ממש עוזר.
אל תפיל עלי את האחריות כשאין לי גישות לשום משאבים.

פשוט תגיד מההתחלה שאין לך זין למשחק , וככה נדע מראש כבר שזה אבוד.

אין לו תמיכה לא פה ולא בגיימר.

לפני שיצא המשחק אתה אמרת שאתה תשאר בראשון , אתה תתמוך ומה לא?

אם מישהו פה לוקח אחריות לנסות להרים את הקהילה זה נאור , אני לא לוקח קרדיט על 2-3 וורסוסים שאני עשיתי, ואתה צריך להודות לו על זה שהוא מנסה לעזור להחיות קהילה למשחק שאתה אוהב.

זה שבפורום הזה כולם אוהבים L4D2 ומהפונטים ולא יכולים לשחק בשני , לא אומר שאתה צריך להיות כמוהם.
אתה יכול להפעיל קצת את השכל שלך.
מה קשור כמו כולם אתה בכלל לא מבין אותי נראה לי,פשוט לא בא לי לשחק באחד אין לי ל1 מקום גם במחשב,אבל בכללי בו נגיד ככה אין לי זין לשחק באחד כמו שאמרתה.

כמו שלך אין זין לשחק ב2,לי אין ל1 זכותי לא?זכותי לא לרצות לשחק במשהו זה לא קשור לקהילה.

האנשים שבקהילה כאן לא משנה כמה 2 או 202 אנשים לא משנה המס' העניין הוא האנשים שכן כאן וכן מגיבים ועוזרים בדרך שלהם לקהילה משחקים ב2.

אתה ונאור(כמובן שאתה אני מדבר בזמן האחרון עם הסיבות האישיות שלך)אבל אתה לא מגיבים כאן יותר ולא עוזרים לקהילה.

אז לבוא לי לכאן ולהגיד שאני אכזבתי אותכם או משהו כזה דבר ראשון מעליב אותי מאוד כי יש לי כבוד רב לשניכם אבל אתם ככה אלי,אבל לבוא אלי ולהגיד שאכזבתי אותכם בכך שאני לא משחק ב1 זה מעליב אותי ודי גורם לי לכעוס.

באיזה זכות בא מישהו שלא רואים כאן בפורם כמעט אף פעם בא ואומר לי מה אני צריך לעשות ובמה לי לשחק.

אני יודע שאני חייב להחזיק את הקהילה זה תפקידי כי מנהל זה פשוט,אבל אני לא מחיייב לשחק ב1 רק כי "אכזבתי"אותך ואת נאור.

בקיצור נאור נימרוד אתם יודעים שאני מכבד אותכם אבל איך שאתם מדברים פה אלי אותי אישית מעליב בצורה של אני התכזבתי מכך שאנשים שאני מכבד באים אלי ככה למרות כל מה שעשיתי.

שמע אבל להגיד את האמת שבאמת שאין לי מקום ל1 במחשב אולי עם ימחוק בקרוב משחק אחד אני יוכל להתקין אותו.

או שעם אני יראה כאן בפורם קבוצה גדולה של אנשים קמים ואומרים אנחנו רוצים להחזיר את 1 לעניין.

כשה זה יקרה ואנשים באמת יגידו לי את זה ולא רק אתה ונאור אז אני יעשה את זה ויתקין את המשחק.

כי אני עדיין מאוד אוהב את L4D1 אבל מחקתי אותו כי התחלתי לשחק ב2 אבל עם אני יראה שהרבה אנשים לאט לאט חוזרים ל1 אני יחשוב על להתקין אותו,אבל בנתיים אני לא רוצה לשחק בו ברגע פשוט לא בא לי ואתה עושה מזה עניין כילו אני חייב.

וכאן זה נגמר זהו אתה רוצה לדבר איתי על משהו דבר איתי בפרטי זהו כאן זה נגמר.

נערך לאחרונה על ידי wokinstorm, 13.03 בשעה 12:49.

מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא