משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל ערוץ פעולה

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
12.03, 14:56
|
|
הוכרז: Project Reality ל-ArmA 2!!
Project Reality ל-ArmA 2!!
אהלן!
קודם כל, תודה לאביה החמודי שקישר אותי לזה
אם תשימו לב, הידיעה הראשית החדשה באתר של PR היא הכרזה של המוד שמגיע גם לארמא 2!
כמו כן, פורסמו כמה תמונות וגם סירטון גרסא 1.0 של המוד!
זהו הדיון הרשמי למוד, בוא אתן עידכונים תמונות ועוד!
המטרה העיקרית של היוצרים:
"To create a realistic and immersive modification for ArmA2, which focuses on encouraging teamwork through gameplay"
**אערוך את הדיון עם כל הפרטים הראשוניים אחרי המשחק הקהילתי שנערך עכשיו**
נערך לאחרונה על ידי RoDeX, 12.03 בשעה 15:01.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
12.03, 15:46
|
|
|
וואוו...
נחמד ביותר...
סוף סוף יהיה איזה שהוא מוד רציני לארמה 2 שישנה את המשחקיות בצורה טובה...
בוא נקווה שזה יהיה בהרבה יותר טוב מהמוד לבאטלפילד.
ברגע שיוצא-אני ישר מוריד ומשחק בזה...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.03, 16:33
|
|
|
אמרו כמה אנשים שזה משחק מאוד ריאליסטי..
עד כמה הוא ריאליסטי?(אם הוא ריאליסטי..)
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.03, 16:53
|
|
|
נראה ענק!!!
מתי זה אמור לצאת הערך?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.03, 16:59
|
|
|
היו דיבורים על זה והגיע הזמן שPR יעזוב את BF ויעבור לArma. רק בשורות טובות יצאו מזה. אני רק מקווה שהם ינטשו את הDM עכשיו שהם בARMA
Crazy Candy זה המשחק הכי ריאליסטי שיש בשוק. ממליץ לקרוא את המדריך של דיסלקסי (בלינקיה - פק"ל כיס לחייל הוירטואלי) כדי להבין את הריאלסטיות והטקטיקה.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.03, 17:18
|
|
|
היה כבר מישהו שניסה לעשות את המשחקיות של PR בארמא, אבל זה לא הצליח לו מכל מיני סיבות, בין השאר חוסר זמן וחוסר התעניינות של שחקנים, למרות שלדעתי הסיבה העיקרית שאף אחד לא שיחק בזה זה שהיו בזה באגים וזה לא היה כיף - לא בגלל הקונספט אלא בגלל הבחירה של המיקום של המשימות, מה שעם קצת מחשבה היה אפשר לתקן.
מקווה שלהם זה יצליח. ארמא צריך משימות PVP עם teamwork שאפשר לשחק בהן בלי לארגן את המשחק שבוע מראש. מה שכן אני לא מבין למה הם מתמקדים ישר בלהוסיף מודלים וטקסטורות - קודם שיעשו את המשחקיות (מה שלא אמור להצטרך שום אדון נוסף אלא רק סקריפטים בתוך משימה) בצורה מוצלחת ואחרי שאנשים יאהבו את זה שיתחילו להוסיף רכבים וכו'.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
12.03, 17:37
|
|
|
galzohar |
ציטוט: |
 |
|
|
היה כבר מישהו שניסה לעשות את המשחקיות של PR בארמא, אבל זה לא הצליח לו מכל מיני סיבות, בין השאר חוסר זמן וחוסר התעניינות של שחקנים, למרות שלדעתי הסיבה העיקרית שאף אחד לא שיחק בזה זה שהיו בזה באגים וזה לא היה כיף - לא בגלל הקונספט אלא בגלל הבחירה של המיקום של המשימות, מה שעם קצת מחשבה היה אפשר לתקן.
מקווה שלהם זה יצליח. ארמא צריך משימות PVP עם teamwork שאפשר לשחק בהן בלי לארגן את המשחק שבוע מראש. מה שכן אני לא מבין למה הם מתמקדים ישר בלהוסיף מודלים וטקסטורות - קודם שיעשו את המשחקיות (מה שלא אמור להצטרך שום אדון נוסף אלא רק סקריפטים בתוך משימה) בצורה מוצלחת ואחרי שאנשים יאהבו את זה שיתחילו להוסיף רכבים וכו'. |
|
|
|
|
אוי לא רק לא PVP. עדיף BFBC
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
12.03, 17:45
|
|
|
PVP זה לא רק deathmatch.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
12.03, 17:47
|
|
נראה מגניב 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Left 4 Dead

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
12.03, 17:59
|
|
|
כה אני חורש על PR 0.9 כל היום זהפשוט מדהים,ועכשיו כשה זה יוצא לARMA 2 זה 100% קונה את זה,רציתי תמיד לקנות את ARMA אבל עכישו בטוח קונה.
|
 מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!
 בכל בעיה או הצעה ניתן לפנות אליי באימייל: wokinstorm@walla.com
"We are at war my friend,here nice people die first"
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
12.03, 18:01
|
|
|
galzohar |
 |
|
|
PVP זה לא רק deathmatch. |
|
|
|
|
אין לARMA יתרון יחסי בPVP להפך בעיקר חיסרון.
זה לא משנה אם זה DM או CTF או לא משנה מה.
PVP זה כייף בשביל להעביר את הזמן וגם אני חוטא בPVP לפעמים. אבל לקנות ארמא בשביל PVP זה כמו לקנות פרארי ולנסוע עם מונית.
|
|
|
|
|
|

its pretty, pretty badass.

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
12.03, 18:35
|
|
|
shay_gman |
 |
|
|
היו דיבורים על זה והגיע הזמן שPR יעזוב את BF ויעבור לArma. רק בשורות טובות יצאו מזה. אני רק מקווה שהם ינטשו את הDM עכשיו שהם בARMA
Crazy Candy זה המשחק הכי ריאליסטי שיש בשוק. ממליץ לקרוא את המדריך של דיסלקסי (בלינקיה - פק"ל כיס לחייל הוירטואלי) כדי להבין את הריאלסטיות והטקטיקה. |
|
|
|
|
הקהילה הזאת היא פשוט כשלון לפעמים...
PR לא עוזב את BF2, יש צוות נפרד לחלוטין שעובד על המוד, ושניהם מפותחים.
והם לא יעזבו את ה"DM", שאם היית משחק בPR, היית רואה שזה לא צורת המשחק הנפוצה[הכי קרוב לDM זה הskrimish mode וזה בגלל שזה לבערך 8 על 8 או סכומים כאלה, ולא 32 על 32] מצבי המשחק האחרים הם AAS, שיש כמה דגלים, וצריך להתקיף ולהגן,insurgency שצד אחד משחק מורדים[הטליבאן, החמאס,insurgents ומיליציה] והשני צבא סדיר במטרה להשמיד מספר קופסאות תחמושת של המורדים ויש עוד כמה מצבי משחק, ממש ממש לא DM.
למעשה, דמיינו אתכם עושים משחק, מול קבוצה באותה רמה שלכם, עם כל הציוד והכל, ובעיקר השיתוף פעולה.
וגם לא היו דיבורים על זה, יש דיבורים על PR2 במנוע C4=משחק אינדיה, אבל זה רק בשלבי תכנון, ולא בטוח שייצא לפועל.
מה זה crazy candy?
ולגל, מי בדיוק ניסה? לא שמעתי על זה.
וכבר יש להם את הגיימפלי, אם היית נכנס לאתר שלהם היית רואה שאחד מהמפתחים החדשים מביא איתו כבר מוד מוכן, יותר מזה, איך אתה מצפה לראות שינוי גיימפלי בתמונות ובסרטונים?
|
 |
|
|
As you would expect from any Project Reality development, gameplay improvements will feature strongly. These will take some time to get to where we want, however there have already been changes made to reflect PR-style gameplay, courtesy of [R-DEV]Dr_Eyeball, who has brought over his Devastation Mod to the project. This will form the basis of PR:ArmA2 gameplay. |
|
|
|
|
|
|
landau123 |
 |
|
|
בוא נגיד שהעולם שבו אתה חיי, המטריקס, הוא חיקוי של המוד הזה. העולם שלנו הוא בעצם מוד של PROJECT REALITY |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
12.03, 18:37
|
|
|
יש לארמא יתרון בזה שהוא ריאליסטי ומשחקים אחרים לא.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת ArmA2

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
12.03, 18:41
|
|
|
אביה, ללא ויכוח הם מתחילים לפתח עבור משחק חדש יותר, טוב יותר, מעודכן יותר. ובקיצור- חבל על הזמן שלהם ב BF2. מה שאני מקווה שהם יוסיפו גם את צה"ל (כי ברור ש LOBO לא יוציאו את זה בכלל).
ד"א- למה חייבים לשמור את הכל כמו שהיה פעם ולא לשנות?, אתה חושב שכל צוות מפתח שעובר משחקים לא משנה דברים בהתאם למשחק?
אם היית קצת יותר פעיל, אז כן- יש משימות שמדמות את המשחקיות של PR. אני אפילו פרסמתי פה לפני כמה זמן אותן.
מה דעתך לתקן את ארמה שלך?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
12.03, 18:47
|
|
|
נראה נדייררר מחכה שזה יצא ! D:
|
אביתר ,
מנהל קהילת URP לשעבר
לכל בעיה/ שאלה / טענה אתם מוזמנים לכתוב לי למייל: e1e2e30@Walla.com
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
12.03, 18:51
|
|
|
מגניבבבבבבבבבבבבב
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
12.03, 19:01
|
|
|
oridion |
 |
|
|
אביה, ללא ויכוח הם מתחילים לפתח עבור משחק חדש יותר, טוב יותר, מעודכן יותר. ובקיצור- חבל על הזמן שלהם ב BF2. מה שאני מקווה שהם יוסיפו גם את צה"ל (כי ברור ש LOBO לא יוציאו את זה בכלל).
ד"א- למה חייבים לשמור את הכל כמו שהיה פעם ולא לשנות?, אתה חושב שכל צוות מפתח שעובר משחקים לא משנה דברים בהתאם למשחק?
אם היית קצת יותר פעיל, אז כן- יש משימות שמדמות את המשחקיות של PR. אני אפילו פרסמתי פה לפני כמה זמן אותן.
מה דעתך לתקן את ארמה שלך? |
|
|
|
|
עם ארמה ייתן לי לשחק, אני יצטרף אליכם, בכל מקרה דברתי איתך באקספייר.
|
|
landau123 |
 |
|
|
בוא נגיד שהעולם שבו אתה חיי, המטריקס, הוא חיקוי של המוד הזה. העולם שלנו הוא בעצם מוד של PROJECT REALITY |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
12.03, 19:18
|
|
|
קראתי פה את כל התגובות ולא הבנתי משהו.
מה זה?? זה אמור להיות מוד שעושה את המשחק יותר ריאליסטי?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת ArmA2

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
12.03, 20:20
|
|
Project reality (תקנו אותי אם אני טועה כן?), הוא מוד שהתחיל במקור מ BF2. אני לא ממש בטוח לגבי ריאליסטיות של המשקחק אבל אפשר להגיד שהוא נסיון מוצלח להפוך את BF2 ליותר טקטי. מבחינת מודרים הם לפי דעתי הצוות הכי רציני שקיים בקהילת BF2.
אני לא בטוח מה הם הולכים להכניס לארמה 2 (קשה לחשוב על יחידות שיהיו באמת נחוצות, או יחידות חדשות שהם יכולים לחדש אבל שילכו על זה ^^). אני לא חושב שהוא יהיה בשום מקום מתחרה לאייס 2, ומה שכן- זה אמור להתמקד בקטע של PVP טקטי תוך כדי שיתוף פעולה בקבוצות גדולות.
ראיתי גם מפות לא  ?
נערך לאחרונה על ידי oridion, 12.03 בשעה 20:23.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
12.03, 20:56
|
|
|
אני מקווה שהם ימתקדו יותר במשימות ואיים מאשר ביחידות, אחרי הכל זה מה שבאמת מגדיר את המשחקיות ואם זה כיף או לא.
בגדול PR זה ניסיון ליצור על המנוע של BF2 משחק ריאליסטי וטקטי עם עבודת צוות. אחרי כמה חפירות בנושא אני מסכים שהם באמת פחות או יותר עשו את המשחק הכי ריאליסטי שאפשר לעשות עם המנוע של BF2, רק חבל ש-BF2 מאד מגביל אותם ולכן התוצאה הסופית הרבה פחות ריאליסטית מארמא. מבחינת עבודת צוות יש שם כל מיני דברים (כמו למשל איך שעובד ה-respawn, medics ועוד) שמכריחים אותך להישאר עם הקבוצה שלך - לא ממש באופן ריאליסטי אבל נראה שאנשים אוהבים את התוצאות שזה נותן.
|
|
|
|
|
|

מנהל ערוץ פעולה

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
12.03, 21:56
|
|
|
בתור שחקן PR לשעבר אני יכול להגיד שהמוד בהחלט הפך את BF2 לא רק למשחק טקטי יותר, אלא גם לריאליסטי יותר. המון דברים שייתנו למשחק הרגשה כמו ארמא 2. אבל לא קרוב כל כך.
עכשיו כשהם עוברים לארמא 2 זה הולך ליהיות מצויין מכל הבחינות.
|
|
|
|
|
|

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
12.03, 22:24
|
|
|
המטרה של המוד, זה לא גיימפלי ריאלסטי יותר, והוא לא מנסה להתחרות באייס. אין עדיין הרבה מידע, רק הסרטון+התמונות ועוד קצת מידע, חכו שזה ייצא, ואז אולי[זה עדיין מינימוד בגרסא הכי ראשונית שיוצאת, אז גם אז לא אפשר ממש...] תנסו להשוות.
|
|
landau123 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Left 4 Dead

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
אתמול, 12:42
|
|
|
oridion |
 |
|
|
Project reality (תקנו אותי אם אני טועה כן?), הוא מוד שהתחיל במקור מ BF2. אני לא ממש בטוח לגבי ריאליסטיות של המשקחק אבל אפשר להגיד שהוא נסיון מוצלח להפוך את BF2 ליותר טקטי. מבחינת מודרים הם לפי דעתי הצוות הכי רציני שקיים בקהילת BF2.
אני לא בטוח מה הם הולכים להכניס לארמה 2 (קשה לחשוב על יחידות שיהיו באמת נחוצות, או יחידות חדשות שהם יכולים לחדש אבל שילכו על זה ^^). אני לא חושב שהוא יהיה בשום מקום מתחרה לאייס 2, ומה שכן- זה אמור להתמקד בקטע של PVP טקטי תוך כדי שיתוף פעולה בקבוצות גדולות.
ראיתי גם מפות לא ? |
|
|
|
|
שמע PR מדגיש ביקר טקטיקה ראליסטית ועל עבודות צוות וכי שחקן וותיק של PR אני אומר לך זה עובד.
והצוות של המוד פשוט עושה דברים מדהימים מפאץ' אל פאץ'.
וכמו שאמרו פה קודם לצערינו המנועה של BF2 לא נותן לPR להוציא את כל מה שיש לו לתת ויש לו עוד הרבה הרבה,אבל בתקווה רבה ואני אומר את זה עם טון בטוח שהצוות של PR יעשה עבודה מדהימה עם ARMA 2 והמנועה שלו.
|
 מנהל קהילת Left 4 Dead.
לפורום הקהילה לחץ כאן!
 בכל בעיה או הצעה ניתן לפנות אליי באימייל: wokinstorm@walla.com
"We are at war my friend,here nice people die first"
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
אתמול, 14:58
|
|
|
ווקי! *מתעלף*
|
Do, or do not. There is no try.
There is no such thing called dying in dignity, its always ugly!
Everybody Lie..
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|