למה שנתמוך בחברות משחקים אם הם לא תומכים בנו? - משחקים Vgames - קהילות

נושא: למה שנתמוך בחברות משחקים אם הם לא תומכים בנו?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של truejaz

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.04, 13:20

Exclamation למה שנתמוך בחברות משחקים אם הם לא תומכים בנו?

לפני כ שבועיים אני וחבר שלי קנינו את המשחק Mercenaries 2 שיצא ב2008 סתם כי התחשק לנו לשחק בCO-OP ביחד
אחרי שהתקנו את המשחק ניסינו לשחק בCO-OP ביחד והמשחק פשוט לא התחבר לשרתים של EA
אחרי שפתחתי פורטים וביטלתי את החומת אש שלי והמשק עדיין לא עבד
החלטתי לדבר עם התמיכה של EA בצ'ט שיש באתר במיכה שלהם והנציג שענה לי אמר לי לעשות כול מני דברים שכבר עשיתי כמו לפתוח פורטים ולבטל את החומת אש,(בקיצור שום דבר שעזר לי )אחרי שהנציג ניסה כול מה שהוא יכול הוא אמר לי להתקין תוכנה לבדיקת החיבור והפינג ולשלוח את התוצאות למייל של התמיכה ואז יוכלו לעזור לי ,וכך בדיוק עשיתי אחרי מעל לשבועיים שאני שולח מיילים ואף אחד לא מחזיר לי תשובה הבנתי שפשוט אין עם מי לדבר
לא התייאשתי וחרשתי את גוגל לפתרון הבעיה וגיליתי קישור מעניין שהוביל אותי לפורומים של של EA
לתוך נושה של אדם שגם הוא לא מצליח להתחבר לשרתים של המשחק וביקש עזרה
אחד המנהלים בפורום ענה לו ש ב16 למרץ(בדיוק שבועיים לפני שקניתי את המשחק) EA הפסיקו לתמוך במשחק ולכן הוא יותר לא יוכל להתחבר לשרתים \,אגב המשחק הוא לא מולטי פלייר ולא באמת מצריך שרתים התפקיד היחיד של השרתים במשחק הזה הם שתוכל להתחבר לרשת של EA עם המשתמש שיש לך באתר של EA ואז להתחבר לתוך משחק של חבר ולשחק CO-OP המשחק עצמו לא עובד מהשרתים \
מה שבאמת הרגיז אותי כשקראתי את זה זאת העובדה שאף אחד מהתמיכה של EA לא אמר לי מילה על זה וסתם שיגעו אותי לעשות כול מני דברים שבכלל לא יעזרו

אותו מנהל פורום גם אמר שEA לא מתכוונים להוציא פאטצ' שיאפשר לשחק בלי השרתים של EA דבר שהוא אפשרי ביותר לעשות

אחרי שהבנתי שאין מצב לקבל עזרה מEA פניתי למקום היחיד שבו לא יתעלמו ממני ויעזור תמיד
כמובן שאני מדבר על פורומים של שיתוף לא חוקי ופריצות שם גילו לי שיש אימולטור שמדמה חיבור לשרתים של EA ושימש פרוצ'ניקים לשחק במשחק פרוץ .

לסיכום אני רק רוצה להגיד שזה פשוט מגעיל שחברות המשחקים לא שמות עלינו ופשוט מפסיקות לתמוך במשחק שיצאה רק לפני שנתיים ואפילו לא נחשב למשחק ישן
זאת הפעם האחרונה שאני קונה משחק של EA כי אני לא מתכוון שוב להיות הפרייר שקונה משחק מקורי רק כדי שאני אצטרך לשחק עם קראק!

אני מקווה שכולכם רואים את האבסורד שבדבר

how do you kill that which has no life?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של יובל בירב

עורך ראשי

#2   פורסם: 13.04, 14:00

לצערנו זו לא דוגמא יחידה והמגמה הזו צפויה רק להתפשט.
אם היית שואל אותנו הייתי ישר מפנה אותך לידיעה הזו:
http://www.vgames.co.il/article/8758.html

בכל מקרה אתה צודק לחלוטין, נסה להחזיר את המשחק לחנות מכיוון שהאחריות לכך שהמוצר לא עובד חלה על המוכר. במקרה שהוא לא יסכים לקבל בחזרה את המשחק, פנה למועצה הישראלית לצרכנות (http://www.consumers.org.il/) ולמפיצת המשחק בישראל (כתוב על האריזה מי זו).

מעבר לזה אין הרבה מה לעשות.

עריכה: הסיפור שלך עיצבן אותי כל כך, החלטתי לפרסם אותו באתר בצורה מובלטת. לא שזה יזיז משהו למישהו, אבל לפחות את מה שאני יכול לעשות עשיתי.

יובל בירב,
עורך ראשי, Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של timmy

מנהל אתר Vgames

#3   פורסם: 13.04, 14:46

מזעזע! צר לי לשמוע על החוויה האישית שהייתה אמורה להיות חיובית, ובסופו של דבר הינה שלילית מאוד. מקווה שתקבל את כספך חזרה ומהר.

פשוט הזוי שעדיין מוכרים את המשחק, אם אתה מחוייב להוריד קראק בשביל לשחק בו.. אחרי שעוד שילמת עליו.

ניצן דיקשטיין
מנהל אתר Vgames

מייל: timmy@vgames.co.il
מי שלא בא לא קיים!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של truejaz

משתמש רציני

#4   פורסם: 13.04, 15:32

לצערי בגלל שEA אפילו לא טרחו להחזיר לי תשובה כאשר ביקשתי עזרה עברו הרבה יותר מ14 יום מאז הקניה ככה שאני לא יכול להחזיר
וגם קניתי אותו מזול גיימס המחיר שיעלה לי לשלוח את המשחק חזרה למקום שבהם המחסנים של האתר נמצאים יעלה לי יותר מהמשחק עצמו

אם הייתי יודע מהתחלה שלא תומכים בו זה היה יותר טוב אבל עכשיו אין לי מה לעשות

בכול מקרה כתבתי את הסיפור שלי כדי שאנשים אחרים שרוצים לקנות משחק יחשבו פעמים מה הם קונים במיוחד אם זה של EA
ותודה לך יובל שהעלת אותו לראשי אתה עוזר לי במטרה שלי בסיפור

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#5   פורסם: 13.04, 16:08

גם לי קרה דבר דומה.
חבר שלי קנה את BF:BC2 מאיזה אתר גדול של סיראלים ולא אהב את המשחק ולכן החליט לתת אותו לי (ז"א את המשתמש לא אמור להיות אם זה בעייה).
עכשיו מה מתברר?
בגלל איזה משהוא מעצבן במערכת של EA אני הורדתי את המשחק ולא יכולתי לשחק בכלל!
בקיצור כתבנו הודעה פה בפורום BF אבל אמרו לנו איך לטפל בזה בסטים אבל לא ידעו מה קורה אם זה בEA.
בקיצור החבר שלי מחק הכל-הסיר רת המשחק ומחק לגמרי את EADM וזה לא עזר!
מה שהיה הכי מוזר שבזמן שאני לא יכולתי לשחק הוא יכל! אין לנו מושג איך ולמה!
כמובן דיברנו בצא'ט לייב אם נציג שכמובן אמר לנו לפתוח פורטים משונים ולהוריד הגנות מפיירוול וזה עדיין לא עזר!
בסופו של דבר הוא שלח מכתב לחברה שממנו הוא קנה את הסיראל ושיגע אותם עד שהם החליטו לתת לו סיראל חדש וכ"פיצוי" בונוס של קוד של הLIMIT בחינם!

בסופו של דבר הצלחתי לשחק וכרגע אני פעיל בקהילת BF ונהנה מכל רגע במשחק!.

ולtruejaz-מצטער שעזבתי את הקלאן בלי שידעתי אותך פשוט נמאס לי מMW2 לא יאמן כמה IWNET יכולה למרר את החיים!
נתתי לחבר שלי את הסטים שלי כי יש לו יותר כוחות נפשיים בשביל המערכת הדפוקה הזאת (שיחק בDMC4 לא פחות מ200 שעות וסיים את כל ה6 רמות!)

מסקנה-תבדקו טוב טוב היום אם המשחק שווה את הטירחה ביחס לרמת הDRM שיש בו-אם לא הרגע השלכתם 50$ (או במקרה היותר נפוץ היום 60$) על משחק.

נערך לאחרונה על ידי menas, 13.04 בשעה 16:15.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של יובל בירב

עורך ראשי

#6   פורסם: 13.04, 16:22

רגע רגע רגע- זול גיימס?

נו נו, זה יום המזל שלך. מכיוון שהבעלים של זול גיימס הוא בחור זהב אין לי שום ספק שהוא יקבל את בקשתך. אני מבין שבכלל לא פנית אליו ?

אני עכשיו מדבר עם יניב (הבעלים של זולגיימס) על המקרה שלך.

יובל בירב,
עורך ראשי, Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של truejaz

משתמש רציני

#7   פורסם: 13.04, 16:54

יובל בירב
ציטוט:
צפה בהודעה
רגע רגע רגע- זול גיימס?

נו נו, זה יום המזל שלך. מכיוון שהבעלים של זול גיימס הוא בחור זהב אין לי שום ספק שהוא יקבל את בקשתך. אני מבין שבכלל לא פנית אליו ?

אני עכשיו מדבר עם יניב (הבעלים של זולגיימס) על המקרה שלך.
אני יודע שהוא בחור טוב יצא לי לדבר איתו מספר פעמים
לא דיברתי איתו על זה כי הטירחה של להחזיר את המשחק לא שווה את ה25 שקל ששילמתי עליו
וגם שאין לי שום תלונות כלפי זולגיים הם לא אשמים שEA חארות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tamiron

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 15.04, 15:37

25 שקל? על זה הסיפור?

תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!

מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FreeDom

עילוי

#9   פורסם: 15.04, 21:10

tamiron
ציטוט:
צפה בהודעה
25 שקל? על זה הסיפור?

בברכה,אורן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של truejaz

משתמש רציני

#10   פורסם: 16.04, 01:13

tamiron
ציטוט:
צפה בהודעה
25 שקל? על זה הסיפור?
זה לא העניין של כסף ולכן גם לא פניתי לחנות
העיניין הוא שEA לא מתחשבים בלקוחות שלהם ואפילו לא טורחים לידע את התמיכה הטכנית שלהם
וסתם גורמים לאנשים להשתגע עם התומכים שלהם במשך שלושה שבועות

זה אולי לא נראה לך סיפור גדול אבל כאשר זה יקרה לך עם משחק שאתה אוהב תזכור את הסיפור הזה ואז נראה מה תהיה התגובה שלך

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#11   פורסם: 16.04, 15:10

מסקנה:EA זבלים,התמיכה שלהם נוראית ותחשוב פעמיים לפני שאתה קונה משחק שלהם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של truejaz

משתמש רציני

#12   פורסם: אתמול, 02:17

לצערנו גם במשחקים חדשים שנחשבים לכותרים גדולים יש בעיות עם השרת המרקזי של EA
כמו לדוגמה במשחק BF-BC2 שחברים שלי משחקים ואומרים שכול הזמן יש ניתוקים מהשרת המרקזי של EA מה שגורם להם לעוף משרתי משחק לעיתים קרובות

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא