Tecmo Bowl Throwback on Xbox Live Next Week; on PSN 'Soon'
Tecmo's מחדש את הנוסטלגיה שהיה בקונסולות הישנות לרשת Xbox Live
בתאריך 28 לאפריל ולרשת הPSN יגיע בקרוב אבל לא צויין תאריך עדיין
החברה שעשתה את משחק Throwback מחזירה את המשחק מימי 2D עם גרפיקה של 3D מחודשת (כפי שאתם רואים בתמונה מעלה) ,המשחק היה על קונסלת Nintendo Entertainment System ונוצר בשנות 1991 ,וכמו כן ציינו שהמשחק החדש יכלול מולטיפלייר ,אז לכל אוהבי הפוטבטל האמריקאי הנה לכם הזדמנות להנות מחדש
Pretty Up Your Soldier With Battlefield: Bad Company 2 DLC
מחר ישוחרר מלא תוכן להורדה למשחק Battlefield: Bad Company 2 אל 360 שכמובן שיכלול תלבשות חדשות ונשקים וכמו כן המראה הוא הכי חשוב אז גם ייצא דמויות חדשות להורדה.
התלבשות החדשות הינם של חברי SPECACT - special activities group שהם היו חיילי עלית
התוכן צפוי לצאת לפלייסטיישן 3 מאוחר יותר אך לא צויין עדיין תאריך סופי
A First Look at Marvel Vs. Capcom 3's In-Game Graphics
יכול להיות שראיתם את התמונות הללו בעבר ,אבל אני בטוח שלא ראיתם שככה יראו הדמויות במשחק עצמו ,Capcom סיפקה לאתרים רבים את התמונות שמראות את הדמויות וכיצד הם יראו במשחק Marvel Vs. Capcom 3 וככה הם יראו במשחק
Metal Gear Solid: Peace Walker Scores Famitsu's Latest 40/40
המגזין היפני Famitsu נתנה ציון למשחק Metal Gear Solid: Peace Walker ציון של 40\40 שזה ציון 100 ,המשחק יוצא לקונסולה הPSP , המשחק Metal Gear הינו מהיוצר Hideo Kojima ואותו צוות הפקה של המשחק Metal Gear 4
המשחק צפוי לצאת ביפן בשבוע הבא ,ולארה"ב ואירופה המשחק צפוי ביוני
LEGO Harry Potter Collector's Edition magically increases the price by $20
לאחרונה גיימפסטופ החנות האמריקאית הוסיפה לחנות האון ליין שלה את גרסת האפסנים של המשחק LEGO Harry Potter: Years 1-4 שהיא צפויה לצאת לקונסולות הפלייסטיישן 3 ול360 וכמו כן לווי , חבילה תכלול את המשחק עצמו (כאילו דה) וכמו כן מאחורי הקלעים של המשחק והסרטים ,וגם מגנט עם הלוגו של לגו
המחיר הינו 70$ שזה יותר ב20$ מהמחיר של הגרסה הרגילה
Pair of Lost Planet 2 multiplayer maps to be GameStop pre-order bonus
Capcom חשפה עוד 2 מפות חדשות למולטיפלייר של המשחק Lost Planet 2 בנוסף ל10 מפות הקיימות במולטיפליר החדש שקיים כבר במשחק עצמו , המפות שניתן להורדה דרך הרשת הינם כרגע בלעדיים לרשת החנויות גיימסטופ שבארה"ב לכל מי שיעשה הזמנה מוקדמת למשחק
המפות יהיו זמינות ביום ההשקה של המשחק להורדה מרשת הPSN והלייב של 360
New 3D Dot Game Heroes video: 'The Hero Your Hero Could Be'
המשחק החמוד 3D Dot Game Heroes ממשיך להפציץ בסרטוני טריליר מצחיקים ,והפעם תוכלו לראות את הגיבור שלכם ואת הגיבור שלי ואיזה נשק יש לי ואיזה נשק יש לכם
אגב המשחק הינו סטייל של זלדה של האק וסלאש וכמו כן חידות שיעבירו לכם את הזמן
הטריליר הזה מראה שאתם לא תהיו לבד בכל המשחק עצמו ,אלא יבוא עמכם עוד שותף וכמו כן יעזור לכם בלחימה ,Square Enix's מציגה בטריליר הזה את הדמויות של המשחק וכל אחד את השותף שלו ,Nier הינו משחק RPG שצפוי לצאת 27 לאפריל
Rumor: Mr. Freeze and Talia al Ghul to appear in Arkham Asylum 2
המשחק האורגנלי Batman: Arkham Asylum's היה אחד ממשחקי השנה ,וכמו כן המשחק השני בדרכו כבר ,ישנו כבר שמועות שבמשחק השני קיימים אוייבים חדשים ואחד מהם הינוTwo-Face, Mr. Freeze, Talia al Ghul
וכמו כן השחקן שמדובב את Mr. Freeze. הינו Maurice LaMarche שהוא שחקן שידבב את הסדרה הישנה פינקי והמוח
זה כל-כך מרגיז, כל משחקי הJ-RPG הטובים מגיעים שנה אחרי שהם יצאו ביפן!
WKC יצא ב2008 ביפן אם אני לא טועה, והוא הגיע למערב רק ב2010 - והגראפיקה נשארה כפי שהייתה ב2008 (לכן אנשים טענו שהגרפיקה לא משתווה למשחקים שקיימים כיום)
עכשיו שמעתי לראשונה על Atelier Rorona וגיליתי שגם הוא יצא כבר מלפני שנה ביפן, ועוד לא יצא למערב. בערך בויקפדיה כתוב שזה יצא בQ2 2010, כלומר בשלושה החודשים הקרובים ככל הניראה.
גם Tales of Vesperia מתעכב, הוא יצא ב2009 לפס3 ביפן אבל לא נישמע מאז שום הצהרה כי הוא אמור להגיע גם למערב. זה פשוט חוסר התחשבות!
מה יהיה כשמשחקים כמו Persona 5 יצאו למכירה? גם אז נחכה שנה-שנתיים (במקרה הטוב) אם בכלל לא?
זה כל-כך מרגיז, כל משחקי הJ-RPG הטובים מגיעים שנה אחרי שהם יצאו ביפן!
WKC יצא ב2008 ביפן אם אני לא טועה, והוא הגיע למערב רק ב2010 - והגראפיקה נשארה כפי שהייתה ב2008 (לכן אנשים טענו שהגרפיקה לא משתווה למשחקים שקיימים כיום)
עכשיו שמעתי לראשונה על Atelier Rorona וגיליתי שגם הוא יצא כבר מלפני שנה ביפן, ועוד לא יצא למערב. בערך בויקפדיה כתוב שזה יצא בQ2 2010, כלומר בשלושה החודשים הקרובים ככל הניראה.
גם Tales of Vesperia מתעכב, הוא יצא ב2009 לפס3 ביפן אבל לא נישמע מאז שום הצהרה כי הוא אמור להגיע גם למערב. זה פשוט חוסר התחשבות!
מה יהיה כשמשחקים כמו Persona 5 יצאו למכירה? גם אז נחכה שנה-שנתיים (במקרה הטוב) אם בכלל לא?
Tales of vesperia כבר יצא במערב ב2008 רק לא ל PS3...
Tales of vesperia כבר יצא במערב ב2008 רק לא ל PS3...
זה כבר היה ידוע לי, אני פשוט מתרגז כי הוא לא הורכז לצאת לפס3 במערב.
זה טיפשי שהוא יצא ליפן אבל לא לאמריקה, כמו שהוא היה טוב לX360 אני מאמין שהוא יצליח במערב על הפס3.