הכל התחיל עם MW2. משחק רגיל עולה 50 דולר למחשב. אז העלו ל60. אנשים התעצבנו. לא הבנתי על מה. כולה עוד 10 דולר. (לי אישית זה לא הפריע כי אני משחק בPS3 ו60 דולר זה בכל מקרה מחיר למשחקי PS3)
אחרי זה הפיטורים של זמפלה ו-ווסט בגלל סכסוכים כספיים, והחזקה כ"בני ערובה" למען פיתוח MW3 בהבטחה ש"אחרי שתוציאו את זה, תקבלו את הכסף שמגיע לכם".
אחר כך הם חותמים עם באנג'י חוזה מסריח על אותם תנאים שIW רצו ולא קיבלו.
ואחרי זה הם עוד מעיזים להוסיף 5 דולר לחבילת מפות (שברוב משחקי המחשב זה עולה 10). נכון, זה כולה 60 שקל. אבל עוד לא סיימתי.
Call Of Duty: MMO אמור להיות המשחק ה"גדול הבא" (אחרי Black ops), שכנראה יעבוד באותה מתכונת שWorld Of Warcaft עובדת. תשלום חודשי על משחק מולטיפלייר (בלבד)! איזה כיף!
Call Of Duty, אחת מסדרות המשחקים המצליחות, והמצוינות בעולם הפכה
לבית זונות. סליחה על הביוטי אבל זה פשוט ככה.
הכל הודות לחברה המופלאה
Activision(ולמנכ"ל שאני חולה עליו כל לילה אני מלקק את התמונה שלו, בובי קוטיק ימח שמו וזכרו

).
זה ממש אבל ממש עצוב.
אני חושב שבתור בני אדם, אסור לכם לקנות את המפות האלה. כי אם תקנו, כמו שהוזכר Activision יתחילו להתשגע (לא שהם לא התחילו כבר) וידרשו 30 דולר בכל חודש על מפות, 100 דולר למשחק ומי יודע מה יהיה בהמשך.
אני מאד מקווה שהחברה הזאת תיפול, ובגדול ושIW ינצחו בבית המשפט ויחסלו להם את הכל. שיאכלו את הדייסה שבישלו לעצמם (תמיד חלמתי להגיד את המשפט הנצחי הזה).
נב. אני היחידי שחושב שCOD6 נהיה משעמם בטירוף?!