נושא: בעיה|כשאני מנסה לפתוח משחק
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 10.06.2010, 18:17

ברירת מחדל בעיה|כשאני מנסה לפתוח משחק

כשאני מנסה לפתוח משחק (כשאני לוחץ על create game) וגם ב-skrishma זה יוצא לי מהמשחק ורושם לי שגיאה:

זה לא הקראק! וזה לא הפאץ' זה בטוח כי בהתחלה זה עבד!!! וגם ניסתי להחליף קראק ופאץ' זה לא הבעיה שם!

תודה מראש לעוזרים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של joysticK

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 10.06.2010, 18:59

כאילו אתה כאן בVG שאול שאלה על פרוץ ורוצה נענה לך?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XanDau

משתמש חדש

#3   פורסם: 22.01.2011, 19:25

Joystick, תהיה נחמד, יש לי פתרון בשבילך תקשיב מה תעשה, אם יש לך גנרלס מקורי אז אין שום סיבה שזה יראה את זה, רק נגיד אם אתה משחק משחק לא משנה איפה אבל ברגע שיש/ יותר מדי טנקים והמפה מלאה זה יגרום לעומס יתר וזה יראה את אותה התמונה שאתה שמת פה, עכשיו אני רוצה לעזור לך לפתור אותה.

הנה הפתרון :

תוריד את המשחק ממקום יותר טוב, את המלא ולא את הדמו, יש שתי גרסאות :

DEMO
FULL VERSION

תוריד את המלא שזה FULL VERSION חפש בטורנט או בכל מקום כי יש הרבה מציאות, בגוגל חופשי אבל הייתי מציע לך להוריד מטורנט הכי טוב אתה רושם בגוגל ככה > C&C GENERALS TORRENT DOWNLOAD והוא ישר מוצא לך בחר איזה TRACKER הכוונה לינק לטורנט, כי יש הרבה מאוד, ברגע שהורדת, יש לך דרך אחת להפעיל את המשחק וגם לשחק בNETWORK עם אנשים וזה הכי טוב אפילו שזה נראה חדש לך המשחק זה יכול לקדם אותך ואת הסקילים שלך.

ברגע שאתה מוריד תעשה בדיוק מה שאני רושם לך :

1.למחוק ולהתקין את המשחק מחדש.
2.כנס לקבצים של ההתקנה כנס לקראק או DEVICE מה שרשום לך, אתה מעביר את ה generals שזה עותק של המשחק עצמו אבל מועתק בשביל קראק, אתה עושה בדיוק מה שרשמתי לך ואז...
3.אתה נכנס למשחק עושה :

A. MULTIPLAYER
B.ONLINE

הוא אומר Check for updated
כשהוא אומר לך you want to download the patch
אתה עושה Yes

ברגע שהוא מסיים לך אתה לוחץ על כפתור OK ואז זה יוצא לשולחן עבודה שלך, ואז זה טוען עשרה קבצים חשובים כדאי לבדוק שהכל תקין, זה מסיים...

4.כנס למשחק עשה OPTIONS תסתכל למטה רשום לך לא - 1.00 אלא רשום לך 1.08 שזה הפאט'צ שרצית להתקין.

מקווה שעזרתי, אם תצטרך עוד עזרה בקשר למשחק GENERALS פנה אליי בפרטי ואשמח לעזור גבר, שיהיה לך שבוע טוב.

«XanDau

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של loduN

מצליחן

#4   פורסם: 30.01.2011, 18:47

גם לי זה עושה את זההההההההההה ויש לי מקורי !!!!!!!!!!!!!!!!1

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא