E3 הדיון הראשי! סיכום כל ההכרזות של סוני , EA ויוביסופט!
עוד שנה עברה (2010... ) ואנחנו ממשיכים במסורת.
התערוכה נפתחת מחר (יום שני) ותמשך עד לרביעי שביום שלישי בלילה תתקיים התערוכה של סוני (21.30).
אורי ואני כמובן נעדכן בזמן אמת את כל החדשות וההכרזות מהתערוכה של סוני וגם את שאר העדכונים של שאר החברות, לא בלייב כמובן.
כמו כן אתם מוזמנים להוסיף מה שפספנו.
ולצופי המונדיאל, באותו זמן יתקיים משחק של ברזיל - דר' קוריאה, תעשו את השיקולים שלכם
לכל מה שנחשף עד עכשיו אתם מוזמנים להכנס ל
אני מאוד מבקש בזמן התערוכה של סוני, אין צורך לפרסם הודעה על כל הכרזה. שאר התערוכות- בכיף, וגם אחרי אתם כמובן מוזמנים אבל נא לא להציף בחדשות בזמן התערוכה, בשביל זה אורי ואני כאן.
הודעה 2 - עדכונים חיים מהמסיבה של סוני החל מהיום בשעה 22:00.
הודעה 3 - סיכום כל התערוכות של EA, יוביסופט, אקטויזין ועוד.
22:00 - ג'ק טרטון, מדבר על ההשיגים האחרונים מהשנה.
קאז משהו עולה, מדבר על כך שסוני רוצה לעשות לתלת מימד מה שהיא עשתה לבלו ריי.
----------------------------------------------------------------
22:05 - הרמן הולסט עולה, מגרילה. מדגימים את קילזון 3 בתלת מימד! שני חלקים בתלת מימד עכשיו!
המשתתפים שמים את משקפי התלת מימד שחולקו להם.
מדגימים שלב בקרח, נראה מעולה.
משתמשים בג'טפק החדש.
OMG! הוא מגיע בפברואר 2011, בלעדית ל PS3 ויכלול תמיכה בתלת מימד ובפלייסטיישן מוב!
הוא מדבר על רשימת משחקים שיתמכו ב3D - קילזון 3, מוטורסטורם 3, סליי קולקשן, קרייסיס 2, GT5 (!!!) , NBA 2011, גוסט ריקון החדש, טרון, ומורטל קומבאט.
מראים קליפ של כל המשחקי תלת מימד הקרובים:
קרייסיס 2, MLB 10, פייט משהו של המוב,אייט פט וכל המשחקים מלעלה.
-------------------------------------------------------------
22:18 - ג'ק חוזר , מדבר על כל מיני סטטיסטיקות של הPS3 והPS2.
מדבר על המוב, קרא לפיטר דילי להרחיב. מתחיל לדבר על ההסיטוריה של הגיימרים משהו ומסביר איך המוב פועל.
סרטון שיוקי של המוב, עם ראיונות של צוות המפתחים. משעמם?
פיטר שוב מדבר.
מדבר על השילוב בין טכנולוגית הבלו ריי והגראפיקה הגבוהה לשלטי התנועה.
כמו סוקום ו NBA 2K 11.
הולך לחשוף משחקי מוב חדשים עכשיו שלא נראו מעולם!
22:25 - כריסטין בוסיק הולך להכריז על משחק מוב.
מתמתח קצת, ומתחיל להציג. נראה משהו כמו הארי פוטר. שולטו בילד עם גלימה ומקל קסמים. יורה קצת קסם, הורג גובלינים. כל זה עם השלט תנועה כמובן, נראה פשוט ומדויק.
המשחק נקרא SORCERY.
יש כל מיני כוחות, כשפים וקסמים לפי מה שהוא אומר.
מגניב, הוא הפך את עצמו לעכבר ונכנס למנהרות צרות.
הוא מדגים כל מיני כשפים, כמו סופה ומאין פיצוץ, מרכיב לעצמו גשר מעל תהום בעזרת כישוף.
יש לנו בוס. נגמר.
יוצא בקיץ 2011, והוא מבטיח עוד.
פיטר חוזר, ומעלה לבמה את אנדרו ווילסון, נציג של EA, שמציג את TIGER WOODS 2011.
מראה עד כמה הדגש במשחק הוא על חוויה של אחד לאחד, ואחרי חצי דקה של כיפופים הוא מחטיא בפעם הראשונה ופוגע בשניה.
בפעם השלישית דווקא הולך לו טוב, 279 יארד.
נראה טוב, המשחק מגיב לשינויים עדינים בעמדה שלו ובעוצמה של ההנפה, גם בהנפות רחבות וגם בנגיעה קלה בכדור.
פיטר חוזר שוב, ומציג משחק חדש - HEROS ON THE MOVE.
המשחק ישתמש בשישה גיבורים מוכרים של הPS3, ג'ק, דקסטר, ראצ'ט, קלאנק, סליי והחבר הצב של סליי.
פיטר חוזר ומספר על עסקה לפרסום של הMOVE עם קוקה קולה, עם קניה של הבקבוקים יש סיכוי לזכיה בMOVE עצמו, ובשלל משחקים.
22:40 - קוין באטלר נכנס (מתפרץ?) לבמה. ברעש שהוא אוהב הוא מבלבל את השכל על כמה שהוא אוהב גיימינג, לתת הד שוט ולנסוע במרחבים הפתוחים.
חותר לזה שהמוב הוא לגיימירים רציניים כמוהו (?) וסוחף את הקהל במחיאות כפיים סוערות.
22:46 - פיטר חוזר, נראה שהוא הולך להשיג משחקים רציניים למוב.
מכריז גם על מחירים ותאריכי יציאה!
15 לספטמבר באירופה, 19 בארה"ב.
מחירים:
$50 לבקר בודד.
$30 לנונצ'ק.
100$ לבקר + מצלמה + משחק ספורט.
400$ לבאנדל של מכשיר + הבאנדל של ה 100$.
מכריז על כל המשחקים שייתמכו במוב:
קילזון 3, EYE PET, NBA 2K 11, RUSE , סוקום החדש, טייגר וודס, RE5 גולד אדישן ובעתיד הוי ריין.
22:52 - ג'ק חוזר. מדבר על ה PSP. מראים סרטון חדש, ילד שחור מתלונן בפני באטלר על ה PSP והוא מעסיק אותו אחרי ראיון עבודה.
(WTF?)
מדבר על משחקים חדשים אקסלוסיבים ל PSP (מה אין PSP2?).
מראים סרטו ןמרשים של GOW: GOS.
מציגים סרטון שמציג את כל המשחקים: Invizmals (או משהו כזה), צעצוע של סיפור 3, טרון (מבוסס על הסרט החדש), קינגדום הארטס חדש, אייס קומבט, פאטפון 3, פאט פרינסס, EYE PET, The 3rd Birthday, ואלקריה 2.
ג'ק מדבר על סטטיסטיקות של הPSN, עם 50 מיליון משתמשים רשומים, עם תמיכה ב50 מדינות.
העונה השניה של הטסטר 2 תתחיל בקרוב.
התערוכה של סוני מועתקת במלואה לHOME, כל מי שלא נמצא בE3 בעצמו יכול להיכנס לHOME ולראות את התערוכה בעצמו.
23:05 - אלכס אוונס עולה עכשיו לבמה ממדיה מולקול. מדבר על LB2.
אומר שהוא ממש כמו פלטפורמה ליצרית משחקים מכל הסוגים.
מציג שלבים מתוך המשחק בעזרת 4 משתתפים.
- למשל שלב סומו שבו המתחרים יוצאים מרספון באמצע הזירה ודוחפים אחד את השני לקצוות, אם הם נוגעים בהם הם מתחשמלים. בסוף המשחק מציג את השחקן עם הניקוד הגבוה ביותר.
- מציגים שלב של מאין DM, כולם על כולם בקרב יריות (!).
הוא מראה עוד מלא שלבים החלפה מהירה, נראה מדהים וענק.
הוא אומר שכל השלבים נעשו ב 24 שעות או פחות.
23:00 - ג'ק חוזר. מכריזים על שירות חדש בתשלום, הPS +. המשתמשים יקבלו תכנים אקסלוסיבים בחינם, הזמנות מוקדמות לבטאות, גישה מוקדמת לדמואים, ועוד.
השירות יעלה 50$ לשנה, ויהיה זמין במהשך החודש.
החודש השירות ייתן את וויפאוט HD, שני משחקי מיני, וגישה מוגבלת לאינפיימוס.
----------------------------------------------------------
23:14 - ג'ק מדבר על יחסים עם חברות משחקים, בעיקר EA.
ג'ון שפרט מEA עולה לבמה, וממשיך לדבר על היחסים ההדוקים בין סוני לEA.
מכריז על שני משחקים לPS3, הראשון הוא MOH החדש.
עולה מפתח מצוות המשחק וחושף כמה דמויות מהמשחק, בינתיים נראה מדהים. המשחק ייצא ב12 אוקטובר.
המפתח חושף מפת מולטי חדשה, "מחנה דיווגל". מפה הררית ומדברית עם הרבה תעלות ומקומות מחבוא.
הPS3 מקבל רימייק אקסלוסיבי לMOH Allied Assualt בHD!
לבמה עולה סטיב, מפתח בEA שעובד על DEAD SPACE 2.
הוא מציג טריילר שבו רואים את אייזיק, גיבור המשחק, כמעט נשאב לחלל ולאחר מכן נלחם ביצור חייזרי כלשהו.
מכריזים על גרסא מיוחדת אקסלוסיבית ל PS3, שבה תהיה הגרסה המלאה של המשחק לWII עם תמיכה מלאה בMOVE!
23:25 - ג'ק חוזר וקורא לגייב נויל.
שיט! פורטל 2!
מציגים סרטון השקה לפורטל 2!
פורטל 2 מגיע לPS3 בגרסא עדיפה!
המשחק יתמוך בSteam Cloud, שהוא שירות עידכונים ותוספות אוטומטי שיהיה אקלוסיבי על הקונסולות אך ורק לPS3.
---------------------------------------------------
23:28 - ג'ק חוזר ומציג סרטון CGI לFF14.
מאפיה 2 יקבל תוכן אקסלוסיבי לPS3.
23:30 - יוביסופט מציגה לראשונה את המולטי של AC:B!
בעלי ה PS3 יקבלו גישה בלעדית לבטא של המולטי ותוכן אקסלוסיבי!
ג'ק מתנצל על כך שלא הספיקו להציג כל המשחקים היום, כמו COD ו NGS החדשים.
נראה קליפ של כל המשחקים שיגיעו אלינו בקרוב:
GT5, DC, רייזינג, COD, סוקום 4, קילזון 3, MOH, דד ספייס 2, מאפיה 2, מדן 11, NBA 11,טייגר וודס 11, True Crime, Dead nation, SORCERY, סליי קופר, פיינל פנטזי, ספיידמן, קרייסיס 2, 3, פיקסל שוטר 2, מורטל קומבאט, קסטלבניה, דד ניישן, הארי פוטר , טרון.
מוצג טריילר נפרד ל GT5. מגיע ב2 לנובמבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיע על דיסק בלו ריי אחד, למי שהיה בספק. יתמוך בתלת מימד.
טריילר לאינפמאוס 2!
מגיע ב 2011, כמו שזה נראה יש כוח קרח חדש בנוסף לחשמל.
לא ממש זיהיתי אם זה גיבור חדש או עדיין קול, אבל נראה שהמשחק בסגנון חדש לגמרי, הרבה יותר צבעוני ופחות אפל.
23:44 - OMFG - טוויסטד מטאל חדש!!!!!
במולטי יהיו מסוקים, רכבים רגילים, אופנועים, משאיות, סביבות הריסות.
נחשפו מודים של DM, TDM, וניוק, שבו המטרה היא להרוס את הפסלים הענקיים והמעופפים של הקבוצה השניה, בעזרת תותח שכל מנהיג קבוצה נמצא בו. יש אפשרות גם להשתמש במשגר טילים כל עוד מנהיג הקבוצה הובא למשגר והספיק לטעון אותו.
DLC חדש ל BF:BC2 שיכלול 4 מפות מולטי חדשות ויגיע בסוף השנה ל PS3, 360 ולמחשב.
Bulletstorm , החדש של EPIC נחשף עם גיימפליי וייצא ב22 לפברואר 2011.
(הגיימפליי משום מה הורד מיוטיוב אבל הצלחתי למצוא גרסא באיכות פחות טובה, אז למי שפספס כדי לראות מהר לפני שירד גם הוא).
Medal of Honor החדש, שייעסוק במלחמה מודרנית בדומה ל MW, הוצג בסרטון מולטיפלייר של 24 משתתפים והוכרזה בטא לכל הפלטפורמות שייצא אליהן, המחשב הPS3 וה 360.
הבטא תצא בשבוע הבא, או עכשיו למי שיזמין את המשחק מראש וקנה גם את BC2.
Dead Space 2 הודגם בגיימפליי ואושר תאריך יציאה ל 22 בינואר.
זהו, אחלה תערוכה. לפי מה שהבנתי פיפא ו NBA אמורים להיות מוצגים מחר או משהו.
כמו כן הציגו גם את המשחק פוטבול ובייסבול החדשים.
יוביסופט , הראתה גיימפליי מ AC:B, המשחק החדש בסדרה, או משחק הביניים החדש בסדרה, לפני השלישי.
הוכרז גם דרייבר חדש! Driver: San Francisco.
טריילר ממש מגניב, מסתבר שיש גם בונוס למזמינים מראש:
וגיימפליי שמציג את המערכת החדשה ההיא, שיפט , נראה אדיוטי.
נחשף ריימן חדש!
נראה ממש טוב, מזכיר לי את הראשון.. אחח איזה משחק
Project Dust.
יוצא ל PS3 ול- 360, כנראה להורדה בPSN ובלייב.
לא ממש ברור, לי נראה כמו הדגמה של איזה מנוע (תופעות טבע או משהו?).
בכל מקרה, תחליטו בעצמכם:
משחק ריקוד חדש של מייקל ג'קסון המנוח, שייצא לכל יישומי התנועה למינהם של הקונסולות. לינק
נחשף רימייק לטרילוגיה של סליי קופר , סדרת המשחקים מה PS2, שתגיע כבר בעדכון הקרוב לחנות ה PSN? לינק
עוד נאמר שבקרוב צפויים עוד כל מיני חידושים שכאלה למשחקים ישנים יותר.
אני בעזרת השם יראה את זה ,אבל כמובן שגם הטלויזיה תיהיה פתוחה על ברזיל
ועכשיו תל אביב היא אדומה, אני לך שר מהנשמה את הקבוצה שלי לעד, היחידה איתה אצעד,
אלופת המדינה אני לך שר מהנשמה, את הקבוצה שלי לעד היחידה איתה אצעד-הפועל תל אביב.
איזה באסה יוכרז PSP2 בטוח וזה יקח חצי תערוכה לא כולל הMOVE!!
WE WANT RESISTANCE 3 NOT PS MOVE OR PSP2!!!
אלופת המדינה אני לך שר מהנשמה, את הקבוצה שלי לעד היחידה איתה אצעד-הפועל תל אביב.
אלדר ואורי, אולי הפעם תתנו באן לשעה אחת לכל מי שיעדכן בזמן אמת חוץ ממכם?
שלא ייוצצר מצב כמו בפעם שעברה, ש-10 איש עידכנו בזמן אמת וכל פעם שבנאדם היה עושה רפרש היו כבר עוברים דף?
אלדר ואורי, אולי הפעם תתנו באן לשעה אחת לכל מי שיעדכן בזמן אמת חוץ ממכם?
שלא ייוצצר מצב כמו בפעם שעברה, ש-10 איש עידכנו בזמן אמת וכל פעם שבנאדם היה עושה רפרש היו כבר עוברים דף?
זה לא קצת קיצוני? חוץ מזה שלהתחיל לתת באנים בזמן התערוכה יגזול מאיתנו זמן לעדכונים וגם מ"פורעי החוק" ככה שבסוף לא יהיו עדכונים וחצי קהילה תהיה עם באנים
אבל אני מאוד מבקש בזמן התערוכה של סוני, אין צורך לפרסם הודעה על כל הכרזה. שאר התערוכות- בכיף, וגם אחרי אתם כמובן מוזמנים אבל נא לא להציף בחדשות בזמן התערוכה, בשביל זה אורי ואני כאן.
זה לא קצת קיצוני? חוץ מזה שלהתחיל לתת באנים בזמן התערוכה יגזול מאיתנו זמן לעדכונים וגם מ"פורעי החוק" ככה שבסוף לא יהיו עדכונים וחצי קהילה תהיה עם באנים
אבל אני מאוד מבקש בזמן התערוכה של סוני, אין צורך לפרסם הודעה על כל הכרזה. שאר התערוכות- בכיף, וגם אחרי אתם כמובן מוזמנים אבל נא לא להציף בחדשות בזמן התערוכה, בשביל זה אורי ואני כאן.
אז תמיד אתה יכול לבקש שני מתנדבים שיעדכנו, בזמן ששניכם תחלקו באנים
פשוט צריך להרתיע, אתה לא יכול להבטיח שהפורום לא יהיה מפוצץ בכמה זבי חוטם שהחליטו להשתגע ולשים פס על מה שאתה רשמת
אז תמיד אתה יכול לבקש שני מתנדבים שיעדכנו, בזמן ששניכם תחלקו באנים
פשוט צריך להרתיע, אתה לא יכול להבטיח שהפורום לא יהיה מפוצץ בכמה זבי חוטם שהחליטו להשתגע ולשים פס על מה שאתה רשמת
העדכונים של אורי ואלדר יופיעו בהודעה הראשונה או השנייה של הדיון הזה, הם היחידים שיכולים לערוך. כל מי שבוחר לעדכן או לחזור על דברים במהלך הדיון הזה יותר ממוזמן. אין שום בעייה בכך שהדיון יטפח, אפשר תמיד פשוט לעשות Refresh על העמוד הראשון ולהסתכל על ההודעה השנייה.
אם משהו יפצח דיונים אחרים אנחנו כבר נדאג למזג אותם לדיון הראשי. אל תדאג .
כמו שכבר אמרתי, רובנו ככל הנראה נהיה מרותקים למסיבה עצמה, למי בכלל יהיה זמן לעדכן לייב? (חוץ מכם שהחלטתם לקחת על עצמכם את האחריות), אבל אם אני זוכר נכון, יש פה ושם פרסומות קצרות ככה שאני מאמין שיהיה זמן לעדכונים מבלי לפספס שום דבר.
העדכונים של אורי ואלדר יופיעו בהודעה הראשונה או השנייה של הדיון הזה, הם היחידים שיכולים לערוך. כל מי שבוחר לעדכן או לחזור על דברים במהלך הדיון הזה יותר ממוזמן. אין שום בעייה בכך שהדיון יטפח, אפשר תמיד פשוט לעשות Refresh על העמוד הראשון ולהסתכל על ההודעה השנייה.
אם משהו יפצח דיונים אחרים אנחנו כבר נדאג למזג אותם לדיון הראשי. אל תדאג .
אה, אם זה בהודעות הראשונות של הדיון אז סבבה
נ.ב.
אהבתי את ההדגשה של אלדר