Vgames.gathers המדריך המלא! - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Vgames.gathers המדריך המלא!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Fucile

מנהל פורום CS

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 26.07, 20:48

ברירת מחדל Vgames.gathers המדריך המלא!

Vgames.Gathers

Gathers - מידע כללי
במערכת הגאדרים של ESL אתה יכול למצוא חברים נוספים לשחק איתם. ההתמקדות אינה בתחרות, אלא בהנאה שבמשחק ובחלקה החברתי. זאת מערכת שבה באפשרותך למצוא שחקנים נוספים שתוכל לשחק איתם, לא משנה אם יש לך קבוצה, אין לך קבוצה או חצי קבוצה. לא משנה איזה סגנון משחק אתה מחפש, אם משחק ידידות, משחק, אימון, 1 על 1 או משחק קבוצות מעורבב.
יתרונות על פני משחק בשרת פאבליק
שימוש בגאדרים מומלץ יותר ממשחק בשרת פאבליק מאחר והוא מעניק לך יתרונות חשובים שלא תוכל למצוא בשרתי הפאבליק כגון: משחק קבוצתי, משמעת אישית, משחק ברמה לפי בחירה אישית שלך והכי חשוב, יצירת קשר עם חברים חדשים ופתיחות לקהילה הישראלית במשחק בצורה עמוקה יותר.

חוקי ברזל (אי ידיעת החוק אינה פוטרת מהעונש!)

1. הצטרפות לגאדר אשר מתאים לרמת המיומנות שלך
שחקן חייב לשחק רק בגאדר אשר ברמה שלו. לדוגמה, שחקן ברמה של "בינוני" משחק בגאדר ברמה של "חלש" והשחקן הבינוני יותר טוב מכולם. השחקנים האחרים לא נהנים מכיוון שאותו שחקן לא ברמה שלהם ולכן "מקלקל" להם את הגאדר. אותו דבר אם המקרה הוא הפוך, כלומר, שחקן ברמה של "חלש" מצטרף לגאדר ברמה של "בינוני" , אותו שחקן חלש יהיה הכי גרוע ויוריד את הרמה ואז ייתן יתרון לקבוצה שנגדו ולכן השחקנים לא יהנו. נושא זה יגרור דירוגים נמוכים מצד השחקנים ולאחר מספר דירוגים השחקן לא יוכל להשתתף בגאדרים.

2. עזיבה של הגאדר באמצע
אסור לצאת באמצע הגאדר! במידה ושחקן יוצא באמצע הוא גורם לקבוצה איתה הוא משחק להיות חלשה יותר (פחות שחקן) ואף לביטול במשחק במקרים מסוימים. לפני הרשמה לגאדר, בדקו היטב את זמינותיכם.
3. גאדרים מזויפים
אסור לפתוח גאדרים מזויפים! (שלא על מנת לשחק) השחקנים שייתפסו יורחקו מכל מערכת הגאדרים!

מערכת ESL.Gathers
כדי להרשם לגאדרים של Vgames.CS אליכם קודם כל להירשם לאתר ESL, באמצעות הלינק הבא ESL - Registration.
לאחר שנרשמתם לאתר באפשרותיכם לראות את הגאדרים המורצים כרגע ואת הגאדרים העתידים להיות מורצים באמצעות הקישור הבא ESL - Gathers.

אחרי שביצעתם את כול התהליכים למעלה, תוכלו להתחבר לערוצי המירק של Vgames, דרך הקישור הבא Vgames.gathers (שימו לב שהקישור מוביל אותכם ישירות לתוכנה mIRC!).
אחרי שהתחברתם למירק אליכם לחכות עד שמריץ או חבר צוות כולשהו יריץ גאדר, ברגע שגאדר יורץ תופיע הודעה ובה יצוין הקישור לגאדר, כמות השחקנים, המפה, ומריץ (אדמין) הגאדר.

ההרשמה לגאדר
ברגע שמורץ גאדר מופיעה ההודעה שבא מצוינים פרטי הגאדר, וביניהם הקישור לאתר ESL, ברגע שתיכנסו לקישור יפתח לכם חלון הגאדר, ובו מספר אפשרויות, כגון: פרטי הגאדר, השחקנים שנרשמו עד עתה, באותו החלון יופיע לכם מלבן ובתוכו רשום "הצטרף לגאדר!" לחיצה על המלבן תפתח לכם חלון ונוסף ובו יהיה אליכם לחכות שלושים שניות (לא רוצים להמתין? לחץ כאן)

כעבור שלושים שניות תצטרפו לגאדר, במידה והכמות הגיעה לעשרה שחקנים הגאדר יחתיל, חלון ההמתנה יעביר אותכם אוטומטית לחלון הגאדר והפרטים על השרת (אין לתת את פרטים אלו לכל שחקן אשר לא משתתף בגאדר!)
תמונה: (פרטי הגאדר צונזרו)

לינקים שימושיים:
-
- הורד את Busted!
- חוקי הגאדרים

ניתן להפנות שאלות, בקשות, טענות וכל שאלה הקשורה לגאדרים לאי-מייל:
rambo@Vgames.co.il

נערך לאחרונה על ידי Fucile, 05.08 בשעה 11:54.

חבר צוות ESL:CS.
מנהל טורנירים Vgames.CS
מנהל פורום Counter-Strike 1.6.
Fucile@Vgames.co.il

האווטר המגניב של puted

מצליחן

חבר בקהילת: -

#2   פורסם: 02.08, 09:23

ברירת מחדל גאטרים - שאלות ותשובות / בעיות נפוצות.

Vgames.Gathers - שאלות נפוצות

שאלה: אני לא מצליח להיכנס לשרת זה אומר לי: "you have no entery to the server".
תשובה: אתה כנראה לא רשום לקלאבים של וויגימס, אתה מוזמן להירשם דרך כאן.

שאלה: אני ניכנס לגאדר וזה אומר לי שאני כבר נמצא בגאדר.
תשובה: זה אומר שאתה עוד באמצע גאדר ( לחלון הגאטרים הפתוחים שלך לחץ כאן).

שאלה: לא עובד לי הצ'אט בלובי/בתוך הגאדר שבאתר.
תשובה: כדי שהצ'אט יעבוד צריך להיות מותקן על המחשב שלך java ( הורדה פה)

שאלה: אני ניכנס לשרת וזה אומר לי "you are banned from the server"
תשובה: כנראה קיבלתה באן מהשרת עקב עבירהעל חוקי הגאדרים, במידה ואתה מעוניין לברר פרטים בנוגע לבאן שלך אתה מוזמן להשתמש בפורום הגאדרים, בנוסף אתה מוזמן לעניין בחוקי הגאדרים שנית כאן.

שאלה: אני עושה בערוץ !add וזה לא מכניס אותי לגאדר.
תשובה: הגאדרים שלנו עובדים דרך מערכת ESL , למדריך לחץ כאן.

שאלה: אני רוצה להיות מריץ מאיפה אפשר לקבל?
תשובה: ניתן להגיש מועמדות באשכול הזה: לחץ .

לכל שאלה/בעיה אפשר לפתוח נושא עם פירוט הבעיה בפורום הגאדרים.

נערך לאחרונה על ידי Fucile, 05.08 בשעה 11:51.

בברכה שחר,
צוות ניהול טורנירים CS
לכל בעיה/שאלה/תלונה ניתן ליפנות לאימיל hroshahar@gmail.com.

1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

אנרגיה סולארית