משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום CS

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
14.08, 05:08
|
|
|
Gsmart |
ציטוט: |
 |
|
|
אוי סתום כבר את הפה שלך
מדע=חוכמה חוכמה=ידע ככל שהבאדם מרחיב יותר את האופקים שלו ונהיה יותר חכם ככה הוא מבין שאלוהים זה בולשיט +- לומרות שקשה לי להגיד את זה כי בכל זאת משהו יצר הכל אבל עד שאין לזה הוכחה עדיין יש סיכוי קטן מאוד לאלוהים. |
|
|
|
|
אני אישית חולק על דעתך, אני מאמין ושומר מצוות, הנושא הזה לא קשור בדת ומי מאמין ומי לא, הוא קשור בסרטון שהמשתמש פרסם.
תגובות נוספות כמו "מה אתה דפוק זה שעה וחצי" או תגובות על הדת עצמה ואם אלוקים קיים ימחקו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
14.08, 06:37
|
|
|
GroPy |
 |
|
|
שמעו אני בן אדם מאוד מאמין ושומר מצוות אבל תדעו שזה ממש שטויות הסירטון הזה הכול שטיפות מוח צריך ללכת אחרי היופי, השמחה והאחדות של הדת ולא אחרי כל ההפחדה של החרדים!! |
|
|
|
|
שמעו כנראה שבאמת יש אנשים חכמים בפורום, כמה שאנשים מזיינים ת'שכל גם לי פעם עשו שתיפת מוח הייתי יותר מחצי שנה ככה, עד שבאמת התחלתי להקשיב לאנשים הנכונים שאמרו לי את אותו משפט שאדון גרופי אמר. יפה מאד ככה צריך.
|
Gsmart |
 |
|
|
אוי סתום כבר את הפה שלך
מדע=חוכמה חוכמה=ידע ככל שהבאדם מרחיב יותר את האופקים שלו ונהיה יותר חכם ככה הוא מבין שאלוהים זה בולשיט +- לומרות שקשה לי להגיד את זה כי בכל זאת משהו יצר הכל אבל עד שאין לזה הוכחה עדיין יש סיכוי קטן מאוד לאלוהים. |
|
|
|
|
ידע = כוח, מה שאתה אומר שבן אדם משכיל ואני מדגיש משכיל ולא חכם, הוא זה שלא יאמין בה'. בונה אני לא יודע מי המציא לך את זה, בן אדם מאמין זה משו בתוכו - בלב שלו, בנפש, באיך שהוא מסתכל על דברים - אין שום קשר בין זה שאדם משכיל יבחר לא להאמין בה'. סה"כ, הכל קשור באיך שאתה בוחר לחיות את חייך... אם אתה עדיין באמת חושב שהאמונה באה מכך שאתה אדם פחות משכיל אני מציע לך שיא הרצינות ללכת לבת כנסת.
נערך לאחרונה על ידי Fucile, 14.08 בשעה 06:55.
|
אל תספר לאלוהים כמה גדולות הצרות שלך, ספר לצרות שלך כמה גדול אלוהים.
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
14.08, 20:36
|
|
|
Gsmart |
 |
|
|
אוי סתום כבר את הפה שלך
|
|
|
|
אתה פשוט ילד אוטיסט שחושב שהוא חכם .. אל תגיד לי שאתה לא מאמין כי אתה חכם, מכיוון שעשרות אלפי מדענים ניסו להוכיח שאין כח עליון נכשלו וחזרו בתשובה כי לא יכלו להוכיח זאת .. אין קשר בין ידע לאמונה!! זה עניין של בחירה
והשקפת עולם והתופעה שגאונים חוזרים בתשובה מוכיחה שמה שכתבת מראה על הבורות שלך.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
14.08, 20:38
|
|
|
Nestea121 |
 |
|
|
אתה פשוט ילד אוטיסט שחושב שהוא חכם .. אל תגיד לי שאתה לא מאמין כי אתה חכם, מכיוון שעשרות אלפי מדענים ניסו להוכיח שאין כח עליון נכשלו וחזרו בתשובה כי לא יכלו להוכיח זאת .. אין קשר בין ידע לאמונה!! זה עניין של בחירה
והשקפת עולם והתופעה שגאונים חוזרים בתשובה מוכיחה שמה שכתבת מראה על הבורות שלך. |
|
|
|
|
+1 gsmart יבוא היום ותחפש תאמת ואני מקווה בשבילך שתמצא את האמת הנכונה....
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
14.08, 20:42
|
|
|
מכיר את זה זה אמיתי
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
14.08, 20:49
|
|
|
מדהים..
|
d4rki #thc-team
שם זין מאז 2002
one shot, one kill, its not hack its skill"
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
14.08, 21:05
|
|
כל אחד ומה שהוא חושב ומאמין.
"בשבילי, הדת היהודית, כמו כל דת אחרת, היא גלגול של האמונות הטפלות הילדותיות ביותר." ~ אלברט איינשטיין
"המילה 'אלוהים' היא בעבורי שום דבר פרט לתוצר של חולשה אנושית, והתנ"ך הוא אוסף של אגדות נכבדות אך עדיין פרימיטיביות – ואף על פי כן ילדותיות." ~ אלברט איינשטיין
"צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי."

נערך לאחרונה על ידי RoYzEh, 14.08 בשעה 21:13.
|
"but , I heard that that guy's AWESOME  "
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
14.08, 21:16
|
|
|
RoYzEh |
 |
|
|
"בשבילי, הדת היהודית, כמו כל דת אחרת, היא גלגול של האמונות הטפלות הילדותיות ביותר." ~ אלברט איינשטיין
"המילה 'אלוהים' היא בעבורי שום דבר פרט לתוצר של חולשה אנושית, והתנ"ך הוא אוסף של אגדות נכבדות אך עדיין פרימיטיביות – ואף על פי כן ילדותיות." ~ אלברט איינשטיין
 |
|
|
|
|
פפ  חחחחחחח אתה ילד מושפל
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
14.08, 21:17
|
|
|
RoYzEh |
 |
|
|
 |
|
|
|
|
ורק אני אוסיף למה שרועי אהובי אמר, "לא אלוהים ברא את האדם, אלא האדם ברא את אלוהים" - ניטשה
|
cxt
FEATUREN: ki kol abanot sama aio aiti
FEATUREN: afilo anesoot
FEATUREN: ahi al tikas aval ani lo roe banaim az ani zz lishon
FEATUREN: bye bye
cxt ૐ: ani lo koes
cxt ૐ: ani sameh she sof sof ata olech
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
14.08, 21:19
|
|
|
chicvaXT |
 |
|
|
ורק אני אוסיף למה שרועי אהובי אמר, "לא אלוהים ברא את האדם, אלא האדם ברא את אלוהים" - ניטשה |
|
|
|
|
אתם 2 ילדים מושפלים אני מרחם עליכם באמת באמת לאן הגענו אוי ואבוי
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
14.08, 21:20
|
|
|
IntiligetioN |
 |
|
|
פפ חחחחחחח אתה ילד מושפל |
|
|
|
|
The flying spaghetti monster is watching...
אל תרחם, כל אחד ומה שהוא מאמין. אני מאמין בגורל
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
14.08, 21:26
|
|
|
RoYzEh |
 |
|
|
The flying spaghetti monster is watching...
אל תרחם, כל אחד ומה שהוא מאמין. אני מאמין בגורל |
|
|
|
|
תקשיב יש טריליון סיפורים על דברים כאלה ובכולם מספרים כמעט אותו דבר.. יש מיליון ניסים גלוים
שקורים כל יום ואתה לוקח אותם כמובן מאליו כמו שהשמש זורחת והירח וכל זה (וכל ההסברים המדעיים על זה זה זיון שכל) ויש גם מלא ניסים לא גלוים שאתם לא יודע ולא תדע עליהם
מלחמת ששת הימים מלחמת יום כיפור זה היו מלחמות שהיתה בהם התערבות משמיים וזה שקוף כי אין מצב שנצחנו את זה לבד
יותר מאיזה מאה אלף קסמים נחתנו בצפון ובדרום ורובם הגדול נחתו בשטח פתוח
יש עוד הרבה דברים כאלה
אתה מוזמן לחקור קצת ת'נושא של היהדות והדת ולהבין שיש אלוקים ויש הכל והכל זה אמת כפרה חבל שאתם ככה
ואל תחשבו שאני דתי משהו אני מסורתי מאמין
נערך לאחרונה על ידי IntiligetioN, 14.08 בשעה 21:31.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
14.08, 21:34
|
|
|
כמה אוטיזם באשכול אחד..
GSMART צודק
חבל שאתם יותר מדי דבקים לחרטות ולא מודעים למציאות.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
14.08, 21:55
|
|
|
NoPi |
 |
|
|
כמה אוטיזם באשכול אחד..
GSMART צודק
חבל שאתם יותר מדי דבקים לחרטות ולא מודעים למציאות. |
|
|
|
|
rozeh & chvas כל המשפטים שרשמתם הם דעות של אנשים גאונים. נופי במה בדיוק ג' חכם צודק? בזה שאם אתה משכיל אתה לא מאמין בתורה? בזה שהוא בעצם אומר שאמונה באה מטיפשות או חוסר השכלה? בזה שהוא אומר שרב אלה שלא מאמינים הם אנשים משכילים? בזה שהוא אומר שכדאי להיות אדם משכיל דבר ראשון אתה מבין שאין כזה דבר אמונה. אני ילך עם הפיגור שלך ושלו יותר רחוק... כמה פעמים בחיים שלך הרגשת שאתה "חסר כוח" ואתה בדיכאון, כמה פעמים באותה מצב התחננת שאותו מישו שאתה מחפש יבוא, שאותו מישו שאתה רוצה יענה לך ולבקשות שלך, שאותו מישו אתה מאמין בו שהוא יכול להושיע אותך, למה? רק בגלל אמונה שלך אליו... אם לא היה לך מצב כזה בחיים תתכונן למה לכל אחד יש כזה. אז אצלך אותו מישו יכול להיות חברה שלך, אמא שלך או מה שזה לא יהייה, אצל מישו אחר זה יכול להיות הכלב שלו, ואצל מישו דתי\משורתי או כל דבר אחר זה יכול להיות ה'
נערך לאחרונה על ידי Koigy, 14.08 בשעה 21:58.
|
אל תספר לאלוהים כמה גדולות הצרות שלך, ספר לצרות שלך כמה גדול אלוהים.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
14.08, 22:05
|
|
|
Koigy |
 |
|
|
rozeh & chvas כל המשפטים שרשמתם הם דעות של אנשים גאונים. נופי במה בדיוק ג' חכם צודק? בזה שאם אתה משכיל אתה לא מאמין בתורה? בזה שהוא בעצם אומר שאמונה באה מטיפשות או חוסר השכלה? בזה שהוא אומר שרב אלה שלא מאמינים הם אנשים משכילים? בזה שהוא אומר שכדאי להיות אדם משכיל דבר ראשון אתה מבין שאין כזה דבר אמונה. אני ילך עם הפיגור שלך ושלו יותר רחוק... כמה פעמים בחיים שלך הרגשת שאתה "חסר כוח" ואתה בדיכאון, כמה פעמים באותה מצב התחננת שאותו מישו שאתה מחפש יבוא, שאותו מישו שאתה רוצה יענה לך ולבקשות שלך, שאותו מישו אתה מאמין בו שהוא יכול להושיע אותך, למה? רק בגלל אמונה שלך אליו... אם לא היה לך מצב כזה בחיים תתכונן למה לכל אחד יש כזה. אז אצלך אותו מישו יכול להיות חברה שלך, אמא שלך או מה שזה לא יהייה, אצל מישו אחר זה יכול להיות הכלב שלו, ואצל מישו דתי\משורתי או כל דבר אחר זה יכול להיות ה' |
|
|
|
|
נכון אתה צודק זה דעות של אנשים גאונים.
כל אחד שיבחר אם להאמין או לא.
אני מאמין בגורל.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
14.08, 22:12
|
|
|
Koigy |
 |
|
|
rozeh & chvas כל המשפטים שרשמתם הם דעות של אנשים גאונים. נופי במה בדיוק ג' חכם צודק? בזה שאם אתה משכיל אתה לא מאמין בתורה? בזה שהוא בעצם אומר שאמונה באה מטיפשות או חוסר השכלה? בזה שהוא אומר שרב אלה שלא מאמינים הם אנשים משכילים? בזה שהוא אומר שכדאי להיות אדם משכיל דבר ראשון אתה מבין שאין כזה דבר אמונה. אני ילך עם הפיגור שלך ושלו יותר רחוק... כמה פעמים בחיים שלך הרגשת שאתה "חסר כוח" ואתה בדיכאון, כמה פעמים באותה מצב התחננת שאותו מישו שאתה מחפש יבוא, שאותו מישו שאתה רוצה יענה לך ולבקשות שלך, שאותו מישו אתה מאמין בו שהוא יכול להושיע אותך, למה? רק בגלל אמונה שלך אליו... אם לא היה לך מצב כזה בחיים תתכונן למה לכל אחד יש כזה. אז אצלך אותו מישו יכול להיות חברה שלך, אמא שלך או מה שזה לא יהייה, אצל מישו אחר זה יכול להיות הכלב שלו, ואצל מישו דתי\משורתי או כל דבר אחר זה יכול להיות ה' |
|
|
|
|
איזה מילון כתבת..
אני רק אומר שאם תחשוב טיפה לעומק על הדברים האלה שכתובים בספר תנ"ך
זה נשמע לך הגיוני? אם כן זה רק בגלל שאתה דבק מידי לדת...
אני גם יהודי זה לא שאני שונא את אלוהים אבל תאכלס כל אחד במה שהוא מאמין.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
14.08, 22:30
|
|
|
IntiligetioN |
 |
|
|
אתם 2 ילדים מושפלים אני מרחם עליכם באמת באמת לאן הגענו אוי ואבוי |
|
|
|
|
היי ילדון אין מה לרחם עלינו. תאמין לי אנחנו נתקדם הרבה יותר בחיים כי אנחנו נפעל ולא נחכה שאלוהים יפיל עלינו משהו מהשמיים בזמן שאתה תמשיך להתפלל לישועה ולניסים. בהצלחה בחיים ילד עם גישה כזו די קשה להצליח.
|
cxt
FEATUREN: ki kol abanot sama aio aiti
FEATUREN: afilo anesoot
FEATUREN: ahi al tikas aval ani lo roe banaim az ani zz lishon
FEATUREN: bye bye
cxt ૐ: ani lo koes
cxt ૐ: ani sameh she sof sof ata olech
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
14.08, 23:24
|
|
|
chicvaXT |
 |
|
|
היי ילדון אין מה לרחם עלינו. תאמין לי אנחנו נתקדם הרבה יותר בחיים כי אנחנו נפעל ולא נחכה שאלוהים יפיל עלינו משהו מהשמיים בזמן שאתה תמשיך להתפלל לישועה ולניסים. בהצלחה בחיים ילד עם גישה כזו די קשה להצליח. |
|
|
|
|
הקטע שאם אלוהים עוזר אז סבבה אם לא אז יש "סיבה"...
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
14.08, 23:42
|
|
|
אל תבואי אל תגידי אני מאוהבת
הסתבכתי לא הבנתי איך את שוב עוזבת
ושקרים בלי סוף כל הזמן את כל הזמן אומרת
את הלב שלי עמוק עמוק את קוברת
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
אתמול, 11:45
|
|
|
jadeye |
 |
|
|
אל תבואי אל תגידי אני מאוהבת
הסתבכתי לא הבנתי איך את שוב עוזבת
ושקרים בלי סוף כל הזמן את כל הזמן אומרת
את הלב שלי עמוק עמוק את קוברת |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
אתמול, 13:46
|
|
|
אין קשר בין אמונה לסיפור ההזוי שהבנאדם הזה המציא, כל בנאדם צריך אמונה , היא נובעת מהעובדה שאנחנו מרגישים חלשים ואמונה שיש משהו חזק ששומר עלינו גורמת לנו להרגיש חזקים יותר ומכאן - מצליחים יותר. להדגיש - אני לא בא להוכיח שאלוהים לא קיים, אי אפשר לעשות את זה ואתה טיפש אם אתה חושב שאפשר
הבנאדם הזה עם כל הכבוד לו המציא את הסיפור הכי מופרך ששמעתי, בלי הוכחה וחצי, עם המון זיבולי שכל על מלאכי שמיים ודברים שברור שאיזה חרדי שלח אותו להגיד כדי להחזיר בתשובה.
והשמש זורחת זה נס גלוי? הסברים מדעיים זה חירטוטי שכל? מה אתה חושב זה נס שהפלאפון שלך עובד? או שיש להורים שלך GPS?
דווקא לכל הדברים שתיארת יש הסבר מדעי מדוייק.
אולי תקרא קצת לפני שאתה מבלבל פה את השכל intilligetion
נערך לאחרונה על ידי solaric, אתמול בשעה 13:48.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
אתמול, 13:56
|
|
|
solaric |
 |
|
|
אין קשר בין אמונה לסיפור ההזוי שהבנאדם הזה המציא, כל בנאדם צריך אמונה , היא נובעת מהעובדה שאנחנו מרגישים חלשים ואמונה שיש משהו חזק ששומר עלינו גורמת לנו להרגיש חזקים יותר ומכאן - מצליחים יותר. להדגיש - אני לא בא להוכיח שאלוהים לא קיים, אי אפשר לעשות את זה ואתה טיפש אם אתה חושב שאפשר
הבנאדם הזה עם כל הכבוד לו המציא את הסיפור הכי מופרך ששמעתי, בלי הוכחה וחצי, עם המון זיבולי שכל על מלאכי שמיים ודברים שברור שאיזה חרדי שלח אותו להגיד כדי להחזיר בתשובה.
והשמש זורחת זה נס גלוי? הסברים מדעיים זה חירטוטי שכל? מה אתה חושב זה נס שהפלאפון שלך עובד? או שיש להורים שלך GPS?
דווקא לכל הדברים שתיארת יש הסבר מדעי מדוייק.
אולי תקרא קצת לפני שאתה מבלבל פה את השכל intilligetion |
|
|
|
|
גזעי אחי. אני זוכר LOQA שלח לי סרטון שמישהו מתחיל לזיין תשכל ופתאום הוא אומר שהוא מצא שעון ולא מצא את הבעלים שלו. אז זה בטח באלוהים... ( בלי להעליב עידן אתה חמוד והכל .... )
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|