שלום לכולם,
אני יודע שהרבה אנשים מחפשים כל מיני אוזניות יקרות ופותחים נושאים כדי להתייעץ בקשר לרכישת אוזניות (ובדר"כ מדובר ב-SS) אז תפסיקו את זה בחודש הקרוב כי לפי מה שהעספור הקטנה והחמודה לחשה לי בתאריך 10 לספטמבר (פלוס מינוס) שזה עוד 3 שבועות בערך מגיעים האוזניות החדשות של StealSeries שהם 7H ויהיה אפשר לקנות אותן ברשת KSP במחיר 550-650 שקל ישן\חדש לפי ביקורות שקראתי וראיתי זה האוזניות הכי טובות שיצאו עד כה מהחברה SteelSeries ואפילו החברה עצמה אומרת שהם אכן יותר טובות מכל אוזניות אחרות שיש להם (5Hv2/Siberia/NB) אז לפי מה שאני מבין הן אכן שוות את המחיר (מה שרוב האוזניות ממש לא שוות את המחירים שלהן) ומן הסתם כשהן יגיעו לארץ אז מי שרוצה לקנות עכשיו 5Hv2/Siberia אני ממליץ לחכות טיפה שהאוזניות 7H יגיעו ואז המחירים של שאר האוזניות היום יירדו ויהיה לכם יותר שווה לקנות.
(אני אישית כנראה אקנה אותן ואולי גם אתן חוות דעת פה בפורום כשיהיה לי אותן)
אני ארשום פה כמה יתרונות של האוזניות האלה על פני אחרות (חסרונות אני אדע רק כשיהיה לי אותן
):
* הקשת של האוזניות יותר רחבה משאר האוזניות מה שנותן למשתמש הרגשת נוחות והן יושבות בול על האוזן.
* בכל האוזניות מדובר עם ה-USB מדובר על 5.1 סראונד ובאוזניות האלו זה כבר 7.1 סראונד (ולא לא צריך כרטיס קול חדש כי SteelSeries מתמחים ב- Virtual Surround ולא ב- True Surround).
* יש לאוזניות 2 סוגי אוזנייה (שזה הספוגיות) האחד אטום שעשוי מחיקוי עור (כמו ב-siberia v2) והשני עשוי כמו ב-5hv2 מספוגים כאלו כדי שזה לא יהיה אטום לגמרי (הראשון מתאים יותר ללאנים ולשהייה פחות ממושכת במחשב והשני מתאים יותר לבית ולזמן משחק ממושך), ואפשר בעצם גם להחליף אותן כשאת נשחכת ומתיישנת.
* המראה שלהן יותר נקי וישר (למי שאוהב יופי גם) ונראות יותר יוקרתיות מהאחרות.
* הן מתפרקות ל-3 חלקים שזה טוב לנשיאה (ויותר בקלות מ-5hv2) ולשמירה עליהן.
* הפלסטיק שממנו עשויות האוזניות פחות שביר מהאחרות.
* הכבל שמתחבר לאוזנייה השמאלית הוא בעצם חיבור USB והוא מתפרק ואפשר להוציא אותו ישר מתוך האוזנייה כשזה בעצם ממש מועיל כשאתה לוקח את האוזניות ממקום למקום או שאתה רוצה לשמור עליהן שהחוט לא יקרע בזמן שאתם לא בבית או משהו כזה וגם אם נגיד קמים מהכסא ושוכחים לרגע שאתם עם האוזניותאז הכבל נתלש בעצמו מהאוזנייה (ושלא יקרע) וזה בעצם מנגנון הגנה שהחברה בנתה באוזניות האלו.
* הכבל ממש אבל ממש ארוך.
* האוזניות משמשות לא רק למשחקים אלא גם למוסיקה ולסרטים.
* הציר של כל אוזנייה (ימנית ושמאלית) זז קצת ימינה שמאלה שזה עונה עוד יותר על הצורך של הנוחות (קצת דומה לאוזניות של דיג'יים למי שמבין את הכוונה שלי).
* המיקרופון יותר קטן וגמיש מהאוזניות האחרות של SS.
* הסאונד ממש טוב במשחקים (אבל זה רק אי אפשר לדעת עד שלא מנסים בעצמכם).
אז זה בעצם מה שהבנתי מביקורות וסקירות של האוזניות האלו...
ומי שרוצה לראות את האוזניות עצמן אז הנה הן:
SteelSeries 7H Gaming Headsets
מקווה שהצלחתי לעזור למי שהתעניין בזה