דיון המידע הראשי של קהילת CS - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון המידע הראשי של קהילת CS
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Fucile

מנהל ESL.CS

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 12.10, 17:08

ברירת מחדל דיון המידע הראשי של קהילת CS

ברוכים הבאים לדיון המידע הראשי של קהילת - CS
בנושא הנ"ל תוכלו למצוא את החוקים שלנו, את דף הצוות שלנו, ואת השאלות הנפוצות שלנו, את רשימת השרתים ובנוסף מודעות דרושים.

אם יש לכם כל דבר שאתם חושבים שכדאי להוסיף\לשנות בנושא זה, אנא שלחו אי-מייל לכתובת Fucile@Vgames.co.il והעניין יטופל בהקדם האפשרי!

שימו לב כי זוהי אינה הגרסא הסופית של דיון זה ואף סביר להניח שהוא יתעדכן מדי פעם ואף לעיתים קרובות.
לשאלות נוספות נא לפנות לכתובת האי-מייל Fucile@Vgames.co.il.

תוכן עניינים
  1. חוקי הפורום
  2. דף הצוות
  3. שאלות נפוצות
  4. דרושים
  5. שרתי הקהילה

נערך לאחרונה על ידי Vanilla, 13.10 בשעה 08:36.

האווטר המגניב של Fucile

מנהל ESL.CS

#2   פורסם: 12.10, 17:09

חוקי פורום Counter Strike

כדי להנעים את הגלישה בפורום, אספנו מספר חוקים שיעזרו לנו, המנהלים, לשמור
על הפורום כפורום טוב יותר.

כידוע לכם האתר הוא לא מקום אשר עושים בו מה שרוצים, לכן יש צורך בחוקים שיעזרו לשמור על הסדר. אנחנו, המנהלים, נאכוף את החוקים באמצעים שניתנו לנו.
לכן אנו מבקשים ממכם לעקוב אחר החוקים הבאים. שימו לב שיש חוקים כלליים, והם תקפים גם על פורום זה.

* משתמש שיעבור מספיק פעם אחת על אחד מהחוקים יקבל באן ללא אזהרה מוקדמת מצד המנהלים. *

חוקי הפורום למשתמש:
  1. לפני כל בקשת עזרה יש להשתמש באופציית החיפוש כדי להימנע מספאם ולחסוך זמן, אולי כבר יש פיתרון לשאלה.
  2. אין לפרסם/לדבר על WAREZ, קראקים, EMULE, TORRENTS, פורנו וכל מה שנכלל בנושא.
  3. אין לפרסם אתרים מתחרים או תכנים שמטרתם רווח אישי כזה או אחר.
  4. אין להעתיק חומר מוגן מאתרים אחרים! – העתקת חומר מסוג זה יימחק מיידית.
  5. פירסום ידיעה ממקור אחר יש לציין את שם המקור ולינק למקור ותיאור על הידיעה ולא העתקה של הידיעה מהמקור.
  6. תגובות שאינן קשורות לנושא או חסרות תוכן נחשבות כספאם, תגובות כאלה יימחקו במיידי, המשתמש יקבל אזהרה ולאחר מכן יורחק מהפורום.
  7. אין לפתוח משתמשים נוספים לאחר הרחקה, משתמש מסוג זה יקבל הרחקה מהאתר לצמיתות!
  8. אין לפתוח מספר משתמשים
  9. אין לפרסם דיוני OT ללא אישור מנהל הקהילה/הפורום.
  10. חל איסור להישתמש בשפה לא נאותה (כגון: קללות, איומים וכו'...). היתייחסו בכבוד אחד לשני.
  11. אין להביע דיעות גזעניות או דיעות אופי מיני!
  12. אין להישתמש בתמונות פורנו בתמונת הפרופיל/אווטר.
  13. אין להקפיץ נושאים שעברו לדף השני והלאה.
  14. אין לפרסם צ'יטים או לעודד כל סוג של סגנון משחק לא חוקי.
  15. עם כתיבתך בפורום, הינך מסכים תנאי שימוש האתר.
  16. אי ידיעת החוק אינה פוטרת מהעונש!

חוקי פעילויות ותחרויות בקהילת CS:
  1. הנרשם לפעילות מתחייב לעמוד בתנאי תקנון הפעילות ובעיקר להגיע בזמן לפעילות ולבצע את משחקי הטורניר.
  2. ביטול השתתפות או דחייה של משחק כלשהו יש להודיע על כך למנהל הקהילה ובהתאם לתקנון הפעילות.
  3. המשתתף בפעילות יש לשמור על רמת דיבור/כתיבה נאותה, ללא קללות,צעקות והטרדת משתתפים אחרים – משתתף אשר יעבור על כך יורחק מהפורום ומהפעילות, ולהחלטת המנהל מהפעילויות הבאות.
  4. אין להירשם לפעילות בשביל משתתף אחר.
  5. אין להירשם לפעילויות/תחרויות בזמן שהינך נמצא בהרחקה מהפורום.
  6. יש להישמע בכל עת להוראות מנהל הקהילה/הפורום/הפעילות.
  7. סמייל מרשה לעצמה לבטל/לשנות את החוקים/הפרסים של התחרויות בכל עת, וללא הודעה מראש. שינויים שיבוצעו בפעילויות יעודכנו בדיונים הרלוונטיים, ובאחריות הגולשים / המשתתפים להתעדכן בהם.

דרגות פורום Vgames:
0 משתמש רשום
1 - 19 חדשדשון
20 - 59 משתמש צעיר
60 - 119 משתמש רגוע
120 - 249 משתמש רציני
250 - 599 משקיען
600 - 999 מצליחן
1000 - 1999 נינג'ה בלגי
2000 - 3332 מודל לחיקוי
3333 - 4999 שואף לשלמות
5000 ~ עילוי
אי ידיעת החוק אינה פוטרת מהעונש!

האווטר המגניב של Fucile

מנהל ESL.CS

#3   פורסם: 12.10, 17:09

דף הצוות

הנהלת קהילת CS.

שםכינויתפקידאי-מייל
הילהVanillaמנהלת קהילת CSVanilla@Vgames.co.il
עדןedeNz7סגן מנהל קהילת CSedeNz@Vgames.co.il
עידןFucileמנהל פורום CSFucile@Vgames.co.il
אורTheSharkמנהל וונטרילוTheShark@Vgames.co.il
אוהדOhadמתכנתOhad@Vgames.co.il
יאירkeepeRמנהל קלאביםkeepeR@Vgames.co.il
עידוdrackסמנהל קלאבים 
רויroyfreeמנהל גאדריםvgathers@vgames.co.il
שחרputedמנהל גאדריםvgathers@vgames.co.il
עידןFucileמנהל טורניריםFucile@Vgames.co.il

צוות ESL:CS

שםכינויתפקידאי-מייל
איתמרScubaמנהל ESL CSScuba@Staff.esl.eu
עידןFucileמנהל צוותFucile@Staff.esl.eu
אלוןholtexמנהל ליגת המתקדמיםholtex@Staff.esl.eu
עידןFucileמנהל לאדר החובבניםFucile@Staff.esl.eu
הילהVanillaמנהלת לאדר יחידיםVanilla@Vgames.co.il

נערך לאחרונה על ידי Fucile, 19.12 בשעה 14:53.

האווטר המגניב של Fucile

מנהל ESL.CS

#4   פורסם: 12.10, 17:09

שאלות נפוצות

• איזה שרתים יש לכם?
יש לנו מספר שרתי משחק, בין היתר קלאבים (מועדון Vgames - ראה למטה), וכמו כן יש לנו ערוץ גאדרים: Vgames.Gathers.

לכל שרתינו חובת ההרשמה למועדון Vgames, וחובה שימוש בתוכנת האנטי-צ'יט שלנו - Busted.

• למה אני לא יכול להכנס לשרתים שלכם (אני מקבל kick עם הסיבה שעליי להרשם)?
זאת מכיוון שבשביל לשחק בשרתים שלנו, עליך להיות רשם למועדון Vgames (לקלאבים) שלנו. ראו את הסעיף הבא ל"איך להרשם".
שימו לב כי על כל השרתים שלנו חל חובת רישום למועדון, כולל בשרתי הטורנירים והגאטרים.
  • אני לא מצליח להיכנס לשרת זה אומר לי: "you have no entery to the server".
    אתה כנראה לא רשום לקלאבים של וויגימס, אתה מוזמן להירשם דרך
    כאן.
  • איך נרשמים למועדון Vgames?
בשביל להרשם למועדון Vgames (לקלאבים שלנו), עליכם להיות רשומים לאתר. לאחר שנרשמתם, מצד שמאל תראו קוביה להרשמה למועדון (ראו תמונה). עליכם למלא את הפרטים, לקרוא את התקנון, לאשר קריאתו ולהרשם. זהו, נרשמתם! כל שעליכם לחכות זה שהמפה תתחלף בשרת, ואתם יכולים להכנס!
למידע נוסף, ראו דיון נרחב בנושא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1200509
  • אני ניכנס לגאדר וזה אומר לי שאני כבר נמצא בגאדר.
    זה אומר שאתה עוד באמצע גאדר ( לחלון הגאטרים הפתוחים שלך לחץ כאן).
  • לא עובד לי הצ'אט בלובי/בתוך הגאדר שבאתר.
    כדי שהצ'אט יעבוד צריך להיות מותקן על המחשב שלך java ( הורדה פה)
  • אני ניכנס לשרת וזה אומר לי "you are banned from the server"
    כנראה קיבלתה באן מהשרת עקב עבירהעל חוקי הגאדרים, במידה ואתה מעוניין לברר פרטים בנוגע לבאן שלך אתה מוזמן להשתמש בפורום הגאדרים, בנוסף אתה מוזמן לעניין בחוקי הגאדרים שנית כאן.
  • אני עושה בערוץ !add וזה לא מכניס אותי לגאדר.
    הגאדרים שלנו עובדים דרך מערכת ESL, למדריך לחץ כאן.
  • נרשמתי, כיצד אני משנה כינוי במועדונים?
הכנס לנושא הבא ועקוב אחר ההוראות.
  • אני לא מצליח להרשם (כאשר אני לוחץ על "הרשם" זה לא עושה כלום), מה הבעיה?
עקב אי תאימות הדפדפן שלכם עם תקני האינטרנט העולמיים החדשים, מספר פונקציות לא עובדות על הדפדפן שלכם. אנא התקינו דפדפן חדש, FireFox (פייר פוקס), IE6+ (אינטרנט אקספלורר 8 ומעלה) או כל דפדפן אחר חדש (אשר תומך בתקני אינטרנט עולמיים) שברצונכם.
  • נרשמתי למועדון Vgames אך אני עדיין לא יכול להכנס לשרת, אני מקבל kick עם הסיבה שעליי להרשם, למה?
לאחר שנרשמתם למועדון Vgames, עליכם לחכות עד שתתחלף המפה בשרת בכדי שנתוני המשתמשים יתעדכנו. רק לאחר שנרשמתם, ושהמפה בשרת התחלפה אחרי שנרשמתם, אתם תוכלו להכנס לשרתי הקהילה.
במידה ואחרי שהתחלפה מפה (חכו לפחות 30 דקות מאז שנרשמתם) ועדיין אינכם יכולים להכנס מסיבה זאת, ייתכן והכנסתם פרטים לא נכונים. על מנת לתקן זאת, יש לשלוח מייל למנהלי המועדונים (ראו רשימה למעלה) או לפתוח דיון מתאים בפורום המועדונים.
  • מה כתובות המועדונים (קלאבים) שלכם ואיזה סוגים הם?
לשרתי הקהילה לחץ כאן
מה אומר HS GG DM ?
HS הינו קיצור למוד (תוסף) HeadShot, משמע רק פגיעות בראש ייחשבו, רימונים וסכינים. כל שאר הפגיעות לא ייחשבו.
GG הינו קיצור למוד (תוסף) GunGame, זהו סגנון משחק בו שחקן מתחיל עם נשק מסוים, וככל שהוא הורג יותר אנשים, הוא עולה שלב, ומקבל נשק מתקדם יותר. בסופו של דבר, המנצח יהיה זה שהצליח להרוג עם סכין בשלב של הסכין.
DM (או CSDM) הינו קיצור למוד (תוסף) DeathMatch, זהו מוד שבו כאשר מתים, ישר קמים לתחיה בשנית, וממשיכים לשחק.
  • מאיפה אני מוריד את תוכנית האנטי צ'יט של אתר ויגיימס - Busted?
  • אחרי שאני נכנס לשרת שלכם אני מתנתק ממנו (ובקונסול רשום שאני צריך Busted בשביל לשחק), למה?
  • האם אני צריך תוכנה מסוימת (אנטי-צ'יט) בשביל לשחק בשרתים שלכם?
בשביל לשחק בשרתינו, חובה עליכם להוריד, להתקין ולהפעיל לפני כניסתכם לשרת את תוכנת האנטי-צ'יט שלנו, הבאסטד (Busted), ניתן להוריד אותה מהקישור הבא:
http://busted.vgames.co.il

• מהם תנאי השימוש של הבאסטד?
הבאסטד לוקח ממכם מידע מהמחשב, כולל פרוססים רצים ומספר דברים אחרים. אם אינכם רוצים שהוא ייקח מידע זה - אל תתחברו אליו, ואל תשחקו בשרתינו. נקודה.
  • כאשר אני פותח את הבאסטד, האנטי-וירוס שלי מזהיר אותי שזהו וירוס. מה עלי לעשות?
הבאסטד הינה תוכנה הלוקחת פרטים מהמחשב שלכם (ראו תנאי שימוש), ולכן יכולה להחשב כטרויאן\וירוס. אם ברצונכם לשחק בשרתינו, עליכם להיות עם הבאסטד, לכן נטרלו את האנטי-וירוס שלכם (נטרול אינו בהכרח אומר מחיקה), מצאו דרך להכניס את הבאסטד ל"תוכנות הבטוחות" של האנטי-וירוס שלכם או מחקו את האנטי-וירוס הנוכחי והשתמשו באחר.
נכון לעכשיו, אין עזרה רשמית מאתנו על איך לטפל בבעיות האלו, לכן אם ברצונכם לשחק בשרתינו, תיהיו חייבים לבצע את אחת הפעולות הנ"ל בשביל להפעיל את הבאסטד ולשחק.
  • היכן מצויות כל תמונות והמידע שנלקחו מהבאסטד?
את התמונות והמידע שנלקח מהבאסטד ניתן למצוא ממוין לפי סטים-איידי (SteamID) בלינק הבא:
http://busted.vgames.co.il
שימו לב כי לא ניתן לראות רשימת תהליכים, מידע זה מוצג למורשים בלבד.
  • אני חושד בצ'יטר אבל אני לא רואה את זה בתמונות, איך אני יכול לוודא שהוא באמת לא צ'יטר?
על ידי שליחת אימייל ל VACT@Vgames.co.il - זוהי המחלקה המטפלת בצ'יטרים, בעזרת ה-Busted ותוכנות עזר נוספות.
באימייל שלכם, וודאו כי אתם שולחים את ה-STEAMID החשוד, ותיענו בהקדם על-ידי בדיקה מעמיקה מהצוות (הכולל בדיקת פרוססים ועוד).
  • הקבוצה שלי משתתפת בטורניר שלכם, אנחנו יכולים לקבל ממכם שרת להתאמן בו?
קבוצות (זוג ויותר) אשר משתתפות בטורניר פעיל של ויגיימס (לדוגמא TDC, טורניר קדם, לאדר וכד'), מוזמנות לבקש מאתנו שרת אימון הכולל באסטד מאתנו למשך שעתיים.
השרת יהיה נתון לזמן של שעתיים, כאשר במקרה חירום (שבספק אם יהיה), הוא יפונה לפני, או כאשר אתם מסיימים לפני, או שאין לנו מה לעשות עם השרת ואנחנו ניתן לכם להשאר יותר ;-) [למרות זאת אנחנו לא נשאיר אותו לכם גם אם הוא פנוי עד מחר, כל עוד אתם בשרת לאחר השעתיים הנתונות, צריך מישהו שישגיח על השרת, לכן במידה ואין מישהו שישגיח - הוא יילקח ממכם].
איך מקבלים שרת?
נציג קבוצה בא בפיאם במירק לאחד המנהלים המורשים, ומבקש שרת אימון לשעתיים לקבוצת XXX להתאמן לקראת YYY, הסטים-איידי שלי זה SSS.
כאשר XXX זאת הקבוצה אותה אתם מייצגים, YYY זה הטורניר הפעיל בו אתם רשומים ואליו אתם מתכוננים, בשבילו אתם צריכים את השרת, ו-SSS הוא הסטים-איידי שלכם (לא של אף אחד אחר), על הסטים-איידי הזה יהיה את האדמין בשרת (אנחנו כן נבדוק שאתם לא עובדים עלינו, אז אין טעם לנסות ).
שימו לב:
1) הזהרו מסימני שאלה, הודעות ללא תוכן וללא משמעות, ושאלות של "פה?" וכד'. הודעות כאלו אנחנו מחשיבים כספאם ולרוב לא נענה אליהן (יש לנו מענה אוטומטי על הודעות כאלה). המינימום שאתם יכולים לעשות זה לומר "אני רוצה שרת אימון לקבוצה, אתה פה?", במידה ואנחנו פה, אנחנו נחזיר תשובה.
2) אנחנו לא כל הזמן מול המחשב, ייתכן ויהיו מצבים בהם שנינו לא ניהיה ולא נוכל לתת לכם את השירות. מה לעשות, אנחנו לא רובוטים, וגם לנו יש חיים. אל תתעצבנו, בסופו של דבר, השירות הזה רק בשבילכם ;-). בנוסף, במידה ויהיה ביקוש ענק, לא תמיד נוכל לספק לכם את השרת. ייתכן וכל השרתים מלאים, ואנחנו מעדיפים שקבוצה שלא קיבלה שרת, תקבל שרת, מאשר קבוצה שכבר קיבלה הרבה פעמים שרת, תקבל שרת.
3) רק המנהלים המורשים מקצים את השרתים לקבוצות. פניה לאנשים אחרים פשוט לא יזיז כלום. המקסימום שהם יעשו זה להפנות אתכם אלינו.
4) לאחר שסיימתם עם השרת, חובה עליכם לבוא לאדם שסיפק לכם את השרת, ולידע אותו שסיימתם (על חובת נציג הקבוצה [האדם שביקש את השרת] לעשות זאת). קבוצה שלא תודיע על כך, תשלל ממנה האפשרות לקבל שרת אימונים למשך 2 הטורנירים הבאים. (גם אם אנחנו לא פה, השאירו הודעה, אנחנו נראה אותה!).
מידע לאדמינים: ויגיימס משתמש במערכת מיוחד לאדמינים, לכן הפקודות אצלנו הם ייחודיות. ראו דיון מורחב: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1221587
הערות כלליות:
אין לפגוע בשרת, לשנות סיסמת RCON, לשנות HOSTNAME, אין להריץ עליו פקודות RATES אישיות או בכלל לשנות משהו בשרת שיפגע בפעולתו, או בפעולת השרתים הנוספים. אין להתחזות לקבוצה אחרת, ואין לבקש שרת בשביל קבוצה אחרת שאינה משתתפת בטורניר.
קבוצה שתפגע בשרת או תעבור על חוקים אלו, ישלל ממנה זכות שרת האימונים לעתיד, והמשך השיפוט יעבור לידי מנהלי הקהילה (ייתכן ויהיה עונש נוסף, או עונש מופחת, תלוי בחומרת המצב).
אני רוצה להיות מריץ, למי אני פונה?

ראה את חלקת ה"דרושים" בהמשך הדיון למטה.
  • אני רוצה להתלונן על מריץ, למי אני פונה?
אם ברצונך להתלונן על מריץ, יש לפנות לאדם המתאים לכך - מנהל הגאטרים (ראה את דף הצוות במעלה הדף), באימייל מפורט, או במירק עם הסבר מפורט (ראה "למה אתם מסננים אותי במירק?" בהמשך הדף למטה לפני שאתה פונה למישהו במירק).
  • למה אתם מסננים אותי במירק?
אנחנו לא מסננים אף אחד במירק. אם כן ישנם מספר סיבות למה לא נענה לך:
  • פנית לאדם הלא נכון בבקשה שלך. לדוגמא - אין סיבה לפנות למנהל הקהילה בבעיה בגאטרים, פשוט לפנות לאדם המתאים לכך. (ראו דף צוות).
  • לא ציינת במפורש מה ברצונך. תבינו שמנהלים מקבלים מעל 50 הודעות (בממוצע) בזמן שהם במחשב, לטפל כל הזמן באנשים זה לא עבודה קלה, וכשאתם שולחים רק סימן שאלה (?) או "פה?", לא עושה את העבודה קלה יותר. צריכים להשקיע ב"כן, צריך עזרה" ובזבוז זמן מיותר. פשוט רשמנו מה שבראשכם, ובמידה ופניתם לאדם הנכון, הוא יענה בהקדם. כמו כן, לכתוב "דחוף!@?#!" בלי לציין מה הבעיה, באמת שלא עוזר. פניות שכאלו פשוט לא יענו.
  • אותו האדם לא נמצא באותו הרגע. כולנו בני אדם, ואנחנו לא כל היום על המחשב (יש לנו חיים.... טוב, לחלקנו), ולא תמיד נוכל לענות על בעיה שלכם על המקום. פשוט תחכו עד שאותו האדם יחזור ויענה לכם על בעייתכם. לכתוב עוד כמה פעמים "דחוף?@#!" או לפנות למנהלים לא קשורים עם אותה הבעיה ממש לא יעזור.
  • קיבלתי באן מהערוץ\ערוצים שלכם במירק, למה?
אם קיבלת באן מהערוץ\ערוצים שלנו במירק, יכול להיות לזה כמה סיבות:
  • הפרת את החוקים שלנו (פרסום, הצפה וכד')
  • הפרת את חוקי QuakeNet במירק
  • חבר צוות חשב לנכון לתת לך באן מהמירק מסיבה כלשהי אחרת
  • הושעתי מהפורום שלכם, למה?
אם הושעת מהפורום שלנו, יכול להיות לזה כמה סיבות:
  • הפרת את חוקי הפורום
  • הפרת את חוקי האתר
  • חבר צוות חשב לנכון להשעות אותך על סמך מעשייך
  • יש לכם ספאם בפורום, מה אני יכול לעשות כדי לעזור לכם?
ליד כל הודעה, מצד שמאל למטה, יש קישור (לינק) עם הכיתוב "דווח כספאם". לחיצה עליו ונתינת הסיבה - וההודעה נשלחת לכל מנהלי הפורום. מיד כאשר אחד יוכל לטפל בזאת, הוא יטפל בבעיה בהקדם האפשרי.
  • איך אפשר ליצור אתכם קשר?
דבר ראשון עלייך לדעת למי ברצונך לפנות. אם זה בנושא הגאטרים, אז למנהל הגאטרים, אם בנושא ה-ADV אז למנהל ה-ADV וכו'... (ראה דף צוות).
הדרך הכי מומלצת - היא דרך האימייל (ראה דף צוות). האימיילים של חברי הצוות תמיד פתוחים, וכל אימייל ייענה בהקדם.
במידה ואתם רואים באימייל כדרך לא מספיק טובה, תמיד אפשר דרך המירק. אך כמובן, לא לשלוח הודעה של "פה?" או סתם סימן שאלה - הודעות כאלה לא ייענו.
  • שיחקתי אצלכם, והמשחק הוקלט על-ידי HLTV שלכם. איפה הדמו?
כל הדמואים שהקולטו על-ידי HLTV שלנו, נשמרים עד הבוקר, פה: http://clubs.vgames.co.il/demos או http://213.8.254.39/demos/cs/?M=A
  • האם אפשר לשנות כינוי בפורומים שלכם?
אכן, אבל אין זה תפקידם של מנהלי הפורום הזה או כל מנהל אחר מלבד מנהלי הפורומים. לבקשות שינויי כינויים אל תפנו אליהם, בטח שלא בפרטי. ראו את הדיון הבא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1081774
*מאגר השאלות הנפוצות מעודכן לתאריך 12 באוקטובר 2010, המאגר כולל שאלות נפוצות בנושאי ESL ומערכותיו.*

האווטר המגניב של Fucile

מנהל ESL.CS

#5   פורסם: 12.10, 17:09

דרושים

גאטרים:

אם ברצונכם להיות מריצי גאטרים, נא שלחו אימייל לאלירןrambo@vGames.co.il
עם הבקשה, והוא ייענה בהקדם. נא לא לפנות לבעלי אופים (@) בערוץ, הם לא יעזרו לכם!
בנוסף ישנו נושא דרושים לצוות הגאדרים,

שופטים:
לצוות Vgames.Tournament דרושים -שופטים ,מנהלי תת טורנירים, כתב סיקורים לטורנירים בלבד, אנשים איכותיים בעלי רצון.

התפקיד דורש:
1) גיל (חובה 15+).
2) השקעה.
3) חשבון Q
4) התמצאות בפקודות אדמין.
חושב שאתה מתאים לתפקיד ויכול לעזור?

שלח מייל ל: Fucile@vgames.co.il

עם הפרטים הבאים:
  • שם ושם משפחה
  • שם משתמש בפורום
  • חשבון Q (רק השם, ללא הסיסמא - למען מעקב)
  • תאריך לידה
  • פירוט: למה לדעתך דווקא אתה מתאים יותר מכולם?
  • פירוט: ניסיון עבר כשופט

אדמיני קלאבים

התפקיד דורש:
1) השקעה.
2) בגרות פיזית ונפשית.
3) התמצאות בפקודות האדמין השונות.
חושב שאתה מתאים לתפקיד ויכול לעזור?
שלח מייל ל: keeper@vgames.co.il

עם הפרטים הבאים:
  • שם ושם משפחה
  • שם משתמש בפורום
  • חשבון Q (רק השם, ללא הסיסמא - למען מעקב)
  • תאריך לידה
  • פירוט: למה לדעתך דווקא אתה מתאים יותר מכולם?
  • פירוט: ניסיון עבר כאדמין בקהילות אחרות (אם)
הבהרות:

חובה לשלוח את כל הפרטים + הדרישות במלואם.

פניות רציניות \ מתאימות יענו בלבד.

יש להזכיר שאין פרוטקציות בבחירת השופטים. הבחירה מתקבלת על פי הנתונים שאתם שולחים אלינו במייל.

כל מי ששלח בפעם שעברה וקיבל תשובה שלילית מוזמן לנסות ולשלוח שוב!

האווטר המגניב של Fucile

מנהל ESL.CS

#6   פורסם: 12.10, 17:10

שרתי הקהילה

לאחר פתיחת דף השרתים צוות CS הוסיף את שרתי הקהילה,

את שרתי הקהילה תוכלו למצוא פה:
http://www.vgames.co.il/servers/vgames/cstrike/all/none/none/players_desc/1.html]

היתרונות:
א. לדעת פרטים על השרת מחוץ למשחק (אייפי + כמות שחקנים + מפה)
ב. בלחיצה על שרת אפשר לדעת מי נמצא בשרת ובנוסף כמה כל אחד הרג (Total Frags)
ג. כניסה ישירה למשחק, בעת לחיצה על כפתור "שחק" יכנס לכם אוטמטי לאותו שרת (חזק!)

רוצים להוסיף שרת משלכם לרשימה הכללית?
לחץ פה למדריך

1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

אנרגיה סולארית