סיקור | Pro Evolution Soccer 2011 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: סיקור | Pro Evolution Soccer 2011
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של KillerGuy

צוות ESL.CS

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.01, 20:42

ברירת מחדל סיקור | Pro Evolution Soccer 2011

שם המשחק: PES(Pro Evolution Soccer) 2011
פלטפורמות: PC/PS1/PS2/PS3/Wii/Xbox360
משווק: Konami
זאנר: ספורט
תאריך השיחרור:October 20-23, 2010
לפני מספר חודשיים הגיעו האלינו המשחק החדש בסדרתו, שהוא מושקע יותר, מעוצב יותר, ועם אפשרויות טובות יותר.
ללא ספק בכלל שהמשחק הנ"ל יהיה בין המשחקים של שנת 2010/2011.
היא סדרת משחקי ווידיאו למחשב ולקונסולות, העוסקת באימון ושליטה בקבוצות ונבחרות כדרוגל. חברת קונאמי (Konami) היפנית השיקה את משחקה הראשונה בשנת 2001, ומאז משווקת בכל שנה גרסה חדשה ומעודכנת עם חידושים ושיפורים.
PES 1 - נוצר בשנת November 23, 2001, נוצר אך ורק ל PS1/PS2
PES 2 - נוצר בשנת April 25, 2002, נוצר אך ורק ל PS1/PS2
PES 3- נוצר בשנת February 19, 2004, נוצר אך ורק ל PS2/PC
PES 4 - נוצר בשנת August 5,2004, נוצר אך ורק ל PS2/PC/Xbox
PES 5 - נוצר בשנת August 4,2005, נוצר אך ורק ל PS/PS2/PC/Xbox/Protable
PES 6 - נוצר בשנת December 14, 2006, נוצר אך ורק ל PS2/PSP/PC/Xbox360/Nintendo DS
PES 7 - לא נוצר.
PES 8 - נוצר בשנת October 26, 2007, נוצר אך ורק ל PS/PS2/PS3/Protable/Wii/Nintendo DS/Xbox360/PC
PES 9 - נוצר בשנת October 17,2008, נוצר אך ורק ל PS/PS2/PS3/Protable/Wii/Xbox360/PC
PES 10 - נוצר בשנת October 23,2009, נוצר אך ורק ל Iphone OS/PS/PS2/PS3/Protable/Xbox360/PC/Wii

המשחק מתאפיין בגרפיקה, באיכות גבוהה המקנה למשחק ריאליסטיות גבוהה במיוחד. בשל כך הוא הפך לאחד המשחקים הנמכרים והפופולריים בעולם בתחום הספורט,יחד עם מתחרתה FIFA המשווקת על ידי חברת Electronic Art.
השחקנים יכולים לבחור לשחק עם נבחרות לאומיות או עם קבוצות מהליגות הבכירות ומליגת האלופות. שחקנים מכל העולם יכולים לשחק אחד נגד השני דרך רשת האינטרנט במשחקי רשת. בשל הפופולריות של המשחק, לעתים נערכים תחרויות מרובות משתתפים מבין חובבי המשחק.
בגרסאות האחרונות של המשחק הוסיפו המתכנתים צבע ואנושיות לקהל, שחקנים עם הבעות פנים ותנועה מציאותית של השחקנים. כמו כן גם שופרה יכולת השליטה של השחקן, כך שהבקעת שערים מחייבת ידע והבנת המשחק לעומק.

תכונות חדשות:
ה PES 11 מציעה רמות חסרי תקדים של שליטה על פסים או קרנות או חוץ וכ'ו.
דבר זה מאפשר להם להעביר את הכדור דרך כולם ולשחק בחופש מוחלט.
השחקנים יכולים להפעיל כוח על היריב כדי לכפות עליהם את הכדור.
בעיטות ומד סיבולת: בנוסף לכוח הסיבולת, הבעיטה וסיבולת יוצגו מתחת לשחקנים במד מדוייק.
כאשר שחקן רץ המד של הסיבולת תירד לפי הקצב.
מגנים חדשים: המגנים כעת ישארו בעמדותהם באופן טבעי, ולא ירדפו אחרי כל כדור שיגיע לאזוריהם.
שיפור בשעורים:לשחקנים יש עכשיו יותר שילטה על השוער שלהם, זה מאפשר שליטה יותר טוב על הכדור.
אנימציה ופיסיקת השחקן: PES עיבדה את כל האלמנטים של האנימציה במשחק, תוספות אלה היו ברורים עוד לפני בעיטת הפתיחה.
תנועות טיבעיות, עם האצה ריאלית יותר.
הפיסיקה בין השחקנים גם שופרה, כאשר דוחפים מישהו או חוסמים השחקנים נראים בהלם(המומים), בעוד קיים מגוון רחב של סגנונות התמודדות משכנעת.
אינמציה חדשה היא שהשחקנים מתנהגים בצורה מציאותית כאשר הם עם הכדור, וריצה והליכה בסגנונות אחרים.
עריכת אצטדיון: עורך האצטדיון יאפשר לך לבנות אצטדיון משלך. תוכל לבחור מושבים וכ'ו על בסיס אצטדיון שכבר בנוי, אפשרי לבנות את הצבעים של הגגות, את המושבים, אם יהיה מסלול ריצה, קרקע רגיל, או דשא סביב קרקע, ניתן גם לבחור גידור ליד המושבים, לאחר שהמשתמש סיים הוא יכול לבחור בין מגוון של שתי תפאורות(אצטדיון עירוני, או כפרי).
אחרי זה יש אפשרות של הוספת תמונת רקע עם פריטים מלאים על העיר.
כרגע יש בסביבות 25 אצטדיונים, יהיה לכם 25 משבצות כדי ליצור אצטדיון, כך שזה אומר שיהיה 50 אצטדיונים.
אסתטיקה: אנימצית הפנים שופרה, אבל השיפורים העיקריים מעל 1000 אנימציות חדשות אשר שוחזרו מהיסוד באמצעות מעל 100 שעות של תנועה שנתפסו מדה.
כל היבט של שחקן כבר עובד.
הדרך של השחקנים להאיץ ולהאט הוא גם טבעי יותר, תוך כדי הצגת שיחזור אלמנטים של טשטוש תנועה.
טקטי ואסטרטגי:מספר העצום של האפשרויות הזמינות של סדרת PES הקימה אותו כמו סימולציה גמיש להפליא.
הגדרות הטעיה: PES תמיד הציעה מגוון רחב של מיומניות עדינות, הטעיה ופניה.
יחידת הליגיה ONLINE: מאסטר ליגה יציעה אתגר חדש לגמרי, משתמשים מוזמנים לנסות את ידם נגד מנהלים אחרים באינטרנט.
PES 2011 יציינו את הופעת הבכורה שלה באינטרנט עבור הרבה אהבה אלמנט יחידת הליגה, שחקנים יקבלו הצעות אחד נגד השני עבור השחקנים הטובים ביותר בעולם, וינסו לבנות נבחרת שיכולה להתחרות עם הטובים ביותר נגד עמיתיהם מקוונים בכל רחבי הגלובוס.

תמונות:

Game Play

תפעילו על HD.

נערך לאחרונה על ידי KillerGuy, 02.01 בשעה 20:45.

ESL CAS Ladder Manager
(Solution@Staff.esl.eu)
Admin TrackMania

My Set:
Razer Lycosa
Razer DeathAdder 3.5
SteelSeries +Qck

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Daniel Kofman

צוות פיתוח קהילות

#2   פורסם: 02.01, 22:54

כל הכבוד, סיקור מושקע ומפורט

בברכה, דניאל.
צוות פיתוח קהילות.
דוא"ל לפניות: Daniel@Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של jojoz0r

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 03.01, 16:45

חבל שהמשחק חרא

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של GroPy

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 03.01, 17:07

תודה רבה, אחלה סיקור

חזרה לראש העמוד

צוות ESL.CS

#5   פורסם: 03.01, 19:26

jojoz0r
ציטוט:
צפה בהודעה
חבל שהמשחק חרא
למה חרא? אני אישית משחק בו כרגע, עם אח שלי זה כייף, אפשר לבנות קבוצה, אפשר לבנות שחקן ולשחק איתו בקרירה אמיתית(Become a legand), אתה נכנס לקבוצה מקבל משכורת, ואחרי שאתה מסיים את החוזה עם הקבוצה, קבוצות אחרות יחטפו אותך, וכך אלה.

אני למשל כרגע אני ב Real, עם משכורת של 35,000 לחודש, ואני קונה מאמן, שכל מאמן יותר טוב הוא מביא לך יותר אפשרויות לקנות לך SKILS, שזה רק משפר את המשחק.

מקווה שתנסה לשחק ותתאהב

ותודה.

ESL CAS Ladder Manager
(Solution@Staff.esl.eu)
Admin TrackMania

My Set:
Razer Lycosa
Razer DeathAdder 3.5
SteelSeries +Qck

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Benzi

מנהל ESL.CoD

#6   פורסם: אתמול, 20:57

KillerGuy
ציטוט:
צפה בהודעה
למה חרא? אני אישית משחק בו כרגע, עם אח שלי זה כייף, אפשר לבנות קבוצה, אפשר לבנות שחקן ולשחק איתו בקרירה אמיתית(Become a legand), אתה נכנס לקבוצה מקבל משכורת, ואחרי שאתה מסיים את החוזה עם הקבוצה, קבוצות אחרות יחטפו אותך, וכך אלה.

אני למשל כרגע אני ב Real, עם משכורת של 35,000 לחודש, ואני קונה מאמן, שכל מאמן יותר טוב הוא מביא לך יותר אפשרויות לקנות לך SKILS, שזה רק משפר את המשחק.

מקווה שתנסה לשחק ותתאהב

ותודה.
הוא שיחק בזה... אבל עזוב, הכל העתקה מפיפא ואתה יודע את זה

אחלה כתבה

ניתאי.
מנהל קהילת Call of Duty
צוות ESL.IL

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Miki Wain

מנהל פיתוח קהילות

#7   פורסם: אתמול, 21:10

Benzi
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא שיחק בזה... אבל עזוב, הכל העתקה מפיפא ואתה יודע את זה

אחלה כתבה
חחחחחחחחח עלק העתקה מפיפ"א.... פיפא משחק עלוב ומאוד מאוד ילדותי... בלי רמה ובלי איכות, רק מ2011 (וגם זה רק בPS3) אפשר לומר משהו טוב על המנוע הגראפי! חוץ מזה, פרו אבולושן לא רואה ממטר את פיפ"א מאז הראשון שיצא!

הקהל הגדול יותר שקיים לפיפ"א הוא רק בגלל חוסר המודעות למשחק מאחר והוא מושקע הרבה יותר לקונסולות ופחות למחשב.

אין בכלל מה לדבר - FIFA<PES

ניתן לפנות בענייני פיתוח, פרוייקטים וקהילות האתר: Wain@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

צוות ESL.CS

#8   פורסם: היום, 00:18

Miki Wain
ציטוט:
צפה בהודעה
חחחחחחחחח עלק העתקה מפיפ"א.... פיפא משחק עלוב ומאוד מאוד ילדותי... בלי רמה ובלי איכות, רק מ2011 (וגם זה רק בPS3) אפשר לומר משהו טוב על המנוע הגראפי! חוץ מזה, פרו אבולושן לא רואה ממטר את פיפ"א מאז הראשון שיצא!

הקהל הגדול יותר שקיים לפיפ"א הוא רק בגלל חוסר המודעות למשחק מאחר והוא מושקע הרבה יותר לקונסולות ופחות למחשב.

אין בכלל מה לדבר - FIFA<PES
+1

תמיד אבל תמיד האיכות של PES תיהיה יותצר טובה משל FIFA, אני יכול להגיד לך במחשב הישן שלי עבד לי FIFA 07, ועוד המחשב בקושי הריץ CS, תחשוב מה זה אומר??
PES בחיים לא שיחקתי במחשב שלי, רק אצל אח שלי, ועכשיו בגלל המחשב החדש, אני יכול סוף סוף לשחק במשחק הזה.

ומניסיון אני ראיתי את כל הגירסאות ה FIFA + ה PES, אני אחד שאוהב את המשחקים האלה, מאז FIFA 2000 עד 2007 לא הפסדתי אפילו גירסה אחת, ונהנהתי, אבל עכשיו שאני רואה את ה PES אני נדהם, יש איכות יותר טובה, אפשרויות גדולות יותר, מהנות יותר.

לא שאני אומר ש FIFA זה משחק מגעיל, זה משחק מאוד יפה, אבל מבחינת איכות, עריכת המשחק וכ'ו, KONAMI פשוט אלופים.

והארה על מה שמיקי כתב, זה לא שאין להם חוסר מודעות למשחק הזה, זה פשוט שהמשחק FIFA, הוא לרוב לילדים, ולפי מחקרים גדולים ידוע שרוב השחקנים בעולם הם ילדים קטנים.
ואת האמת PES לא מתאים לו אפשרות לשחק נגד מישהו ב ONLINE, זה משחק את האמת לשחק לבד, להנות, ה ONLINE זה רק תוספת, אבל ב FIFA זה משחק ספורט שנועד לשחק אחד נגד השני ברשת.

ESL CAS Ladder Manager
(Solution@Staff.esl.eu)
Admin TrackMania

My Set:
Razer Lycosa
Razer DeathAdder 3.5
SteelSeries +Qck

חזרה לראש העמוד
1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

אנרגיה סולארית