משתמש חדש

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
29.01.2011, 00:32
|
|
גנרלס 2002-2003
ברוכים הבאים לסיקור שלי על המשחק גנרלס לפי דעתי אחד המשחקים הכי כיפיים שיש, אפילו שזה יכול לבוא בשעמום מתישהו, זה אף פעם לא ימאס הנה תמונה של המשחק :

לפי איך שאני יודע גנרלס נבחר מאחד משחקי אסטרטגיה הכי ממכרים ואחד המובחרים שיש, רוצים לדעת איזה חברה עשתה את המשחק הזה EA חברת משחקי וידאו הכי טובה בעולם, שיש לה הרבה אופציות של משחקים כמו NFS FIFA ועוד הרבה דברים שונים, כל משחק ומשחק הוא הצלחה של EA אבל להיות מופתע התקפת החייזרים יותר מדי עלה בדעתם של EA מאז שהם שינו תתמונה של המשחק אסטרטגיה האמיתי הגיעו חייזרים כמו C&C 4 שזה משחק חדש וממש לא לעניין, איפה כל משחקי ה RA מחברת WESTWOOD באמת חברה לעניין, היו פעם משחקים שאף אחד לא היה מגיע לרמות כאלו כמו ב 1995 שיצרו את המשחק הראשון Command & Conquer המשחק הראשון בסדרה, ומאז EA פיתחו משחק שנקרא GENERALS שזה משחק ממכר וממולץ לכל מי שאוהב אסטרטגיה, כמוני למשל, אני משחק במשחק כבר הרבה מאוד שנים, ואני עדיין אוהב ומשחק עם חברים וגם באונליין , אני הייתי מציע לכם לקנות את משחק ההרחבה הכי ענק שיש, שזאת ערכה של 12 משחקים של C&C יש בה את כל משחקי הנוסטלגיה וכל המשחקים של גנרלס כמובן דיסקים מקוריים וגם סיריאליים מקוריים לכל משחק, זה פשוט מדהים, פנו עכשיו ל PC-GAMES חברת משחקי ההשקעות וההטבות הכי טובה בארץ, אפילו בעולם למה? כל משחק פה הוא חצי מחיר ממה שאתה קונה בחנות, לא עדיף? חברת PC-GAMES היא החברה הכי מושקעת שיש, אני קניתי את כל משחקי ה C&C בחבילה אחת אני מציע לכם גם לנסות ולהזמין הנה סיקור קצר לכל המשחקים :

משחק ההרחבה הכי גדול של EA בא בקופסה אחת הנה כל המשחקים בארכה :
Command & Conquer
Command & Conquer - The Cover Operations
Command & Conquer: Red Alert
Command & Conquer: Red Alert - Counterstrike
Command & Conquer: Red Alert - The Aftermath
Command & Conquer: Tiberian Sun
Command & Conquer: Tiberian Sun - Firestorm
Command & Conquer: Red Alert 2
Command & Conquer: Red Alert 2 - Yuri's Revenge
Command & Conquer: Renegade
Command & Conquer: Generals
Command & Conquer: Generals - Zero Hour
מקווה שאהבתם את הסיקור
תהנו
אתכם מעכשיו ולתמיד XanDau בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי XanDau, 29.01.2011 בשעה 00:35.
|
«XanDau
|
|
|
|
|