נושא: Test Drive Unlimited 2 - מידע כללי!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Shlomi Amihay

מנהל האתר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 13.02.2011, 11:22

ברירת מחדל Test Drive Unlimited 2 - מידע כללי!

ז'אנר: מירוצים/נהיגה
תאריך יציאה: 02/2011
אתר: http://www.testdriveunlimited2.com/

על המשחק
TDU2 הופך את הז'אנר של משחקי מרוצים ונהיגה, התמדה במהלך המשחק, התקדמות והתאמה אישית של השחקנים והרכבים במשחק לחוויה חדשה במשחקי נהיגה ומירוצי אונליין.

המשחק משלב סגנון משחק של Single ו- Multiplayer על ידי יצירת עולם דינמי והתפתחות של תכנים (רכבים ומסלולי מירוץ), תחרויות ואתגרים נוספים שעוד לא ראיתם.
ניתן לסגנן את השחקן שלכם בכל צורה שהיא על ידי התקדמות במשחק וצבירת כסף על מנת לקנות חפצים אישיים ותיאום אישי של המכונית והמראה השחקן שלכם.
תוכלו ליצור לעצמכם שחקן עם בגדים יוקרתיים במיוחד, רכישת נכסים (בתים, ציוד לבית) ורכבים עם לוגואים וצבעים ככל שתרצו.

המרדף אחר התהילה נמצא מאחורי ההגה שלכם, בו אתם ממצאים את הביצועים שלכם בתחרויות אונליין וביצוע משימות במשחק. תוכלו ליצור את החיים שלכם במשחק על פי ההתנהגות שלכם ברחובות ובכבישים, לחרוש את הכבישים ולהעלות אבק באיי איביזה והוואי!

אפשרויות המשחק
ישנם סגונות ואפשרויות במשחק שבהם תוכלו לשחק.

התחברות - המשחק מתקיים ב"זמן אמת" (Live), ועדכונים אוטומטים בכל זמן נתון בין אם הנכם משחקים במצב אונליין או אופליין. כל הזמן יעודכנו האתגרים שלכם במשחק בין אם זה במהלך המשחקיות שלכם והתפתחות העולם הדינמי שאתם נמצאים בו.

משחק עם חברים - עולם שלם גם נמצא מחוץ למכונית שלכם, ופתיחת קלאבים עכשיו הוא חלק מאוד גדול מהמשחק. אפשרויות של משחק משותף עם חברים נגד שחקנים אחרים ביצוע מרוצים עם שותפים (CO-OP) ועוד מלא אפשרויות משחק משותף עם חברים.

התאמה אישית - במשחק קיימות מגוון רחב של אפשרויות, שיתוף והצגה לחברים את המכוניות שלכם. התאמת לוגואים לרכבים ומגוון של צבעים לרכבים על ידי עבודות צבע ופחחות.
בנוסף תוכלו לשפר את המראה שלכם בעיצוב הבגדים והשיער שלכם, קניית בתים ועיצובם בכל צורה שהיא ספות וציוד ביתי מלא.

מרוצים - מגוון רחב של מכוניות שתראו במהלך המירוצים שלכם ברחבי המשחק המשוייכים לשחקני המשחק. במשחק הזה תוכלו לסגנן ולפתוח לעצמכם את האפשרות להגיע לרכבים ממותגים מאוד יוקרתיים כמו: Gumpert, Koenigsegg, Aston Martin, Audi ועוד...
כמו כן תמצאו את עצמכם בחוויה טכנולוגית של המכוניות!

צבירת ניסיון - עלילה מרתקת במשחק הSingle Player שבו תמצאו את עצמכם בקשר עם דמויות בלתי נשכחות (כל הזמן יהיו שם לצידכם במהלך המשחק), כך שתחשפו ותמשכו לעולם הTDU2.
במשחק ה-Single Player תוכלו להתנסות גם במצב אופליין וגם במצב האונליין. צרו לעצמכם את הדמות שלכם והרכבים שלכם וכך תבנו לעצמכם את ההון שלכם!

לסיכום:

המשחק מאוד מלהיב, ממכר ומאוד טוב.
אישית אני הגראפיקה לא מרשימה ויכלו לעשות יותר, אך כנראה עשו זאת על מנת להקל על מחשבים חלשים.
המשחק מאוד טוב ועם מה שהתנסתי בו עד עכשיו הוא מאוד ממכר, שלא נדבר על המקצועיות בנהיגה שמצריכה שליטה ברכב שלכם!

לפניות - Shlomi@vgames.co.il

האווטר המגניב של Evil Fury

שואף לשלמות

#2   פורסם: 13.02.2011, 13:38

ממכר מאוד !
אבל מעט התאכזבתי מהנהיגה, אם היא הייתה יותר ריאליסטית המשחק היה מושלם!

My Steam Page : Evil Fury
[/center]

למכירה משתמש סטים ענק עם מלא משחקים
http://forum.vgames.co.il/showthread...=1#post6959650

האווטר המגניב של -FusioN-

מנהל קהילת MNC

#3   פורסם: 13.02.2011, 14:25

משחק מעולה!!
אני ממש נהנתי...

Evil Fury
ציטוט:
צפה בהודעה
ממכר מאוד !
אבל מעט התאכזבתי מהנהיגה, אם היא הייתה יותר ריאליסטית המשחק היה מושלם!
1. הוא די מציאותי בנושא של הפניות והשליטה..
2. הוא לא מתיימר להיות משחק מציאותי

משתמש עצבני

#4   פורסם: 13.02.2011, 19:09

משחק מעולה! הדבר היחיד שמאכזב בו זה האונליין, יש הרבה התנתקויות אם רוצים לשחק עם חברים אבל אני מקווה שיסדרו את זה.
אה וגם שלא עובד הForce Feedback

האווטר המגניב של jojoz0r

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 13.02.2011, 22:20

רק לי לא עובד הקלאץ' כשאתה בא להעביר הילוך? סתם להעביר הילוך זה לא מעניין בלי קלאץ'

מנהל קהילת MNC

#6   פורסם: 14.02.2011, 15:42

jojoz0r
ציטוט:
צפה בהודעה
רק לי לא עובד הקלאץ' כשאתה בא להעביר הילוך? סתם להעביר הילוך זה לא מעניין בלי קלאץ'
כן הם כתבו שיסדרו את זה..

האווטר המגניב של oridion

בדימוס

#7   פורסם: 14.02.2011, 16:22

המשחק כל כך שבור כרגע, שאפילו gametrailers מחכים שיתקנו אותו בשביל לעשות עליו את הביקורת.

מנהל קהילת ארמה 2 ישראל לשעבר.

ממידע שלוקט במחתרת כל תמונת החזית מתבהרת
ועל כן בעיתות סכנה חרב צה"ל תמיד מוכנה..

מנהל קהילת MNC

#8   פורסם: 14.02.2011, 23:22

oridion
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק כל כך שבור כרגע, שאפילו gametrailers מחכים שיתקנו אותו בשביל לעשות עליו את הביקורת.
אתה מדבר שטויות בלי ששיחקת במשחק אולי תפסיק עם זה?

האווטר המגניב של rrooii2

משתמש צעיר

#9   פורסם: 26.02.2011, 02:33

תוסיפו אותי במשחק אני roi

1

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא